Karmakarışık oldu her şey

İyi de mesajlara beni rahat bırak demişsinizdir en fazla,yani sizi suçlayacak bir sey bulursa o konuyu ayrıca halledin..Şu an acık olmaniz gerekli çünkü karşıdaki manyagin bir adım sonrasıni bilemezsiniz
Ben zaten anlamıyorum yani. Şunu dedim bunları sevgilimin görmesi durumunda zor duruma düşerim ve bu umrunda değil. Bir şey demedi. Sevmiyorsam sevmiyorumdur değil mi bırak peşimi hayatıma bakayım en sinir olduğum erkek tipi

Adamla ne muhabbeti yaptınız? Adınızı falan söylediniz mi? Yaşını mesleğini nereden biliyorsunuz?
Sevgilinize anlatın bir de gidip şikayetçi olun.
Postanede paket beklerken işte ne paketi geldi ne iş yaparsın vesaire oldu sonra hiç görüşmedik kendi bulmuş instagramdan nasıl buldu hala anlayamadım

İşte hatan olmadığına göre sevgilinin seni suçlamasına izin vermeyeceksin. Sen kendinden emin dur, altı üstü seni beğenip facebooktan mesaj göndermiş bir tip, bahsetmeyi unutması bile gayet normal insanın. Ufak bir mesele. Sen bu modda ol, suçlu ya da pişman gözükme.

Siz niye rezil olacaksınız yahu?
Anlatmadığınız şeyler var gibi yazıyorsunuz.
Adam sizi rahatsız ediyor bu kadar basit.
Önce kendiniz halledebilirsiniz sandınız ama olmadı.
Artık çevrenizdekilere anlatın ve şikayetçi olun.
Adam sevgilinizin arkadaşı ise o rezil olacak siz değil.

Anlatmadığım hiçbir şey yok arkadaşlar. Olay böyle. Çocuk peşime takılmış vaziyette. Bir yerden engellersem yeni hesap açıyor yetmedi ablasından yazıyor.. arkadaşlar sevgi bu değil değil mi?

Anlatmadığım hiçbir şey yok arkadaşlar. Olay böyle. Çocuk peşime takılmış vaziyette. Bir yerden engellersem yeni hesap açıyor yetmedi ablasından yazıyor.. arkadaşlar sevgi bu değil değil mi?
Biz sizi anladık ama siz bizi anlamadınız sanırım. Sevgi olduğunu düşünen tek kişi yoktur. Sizi rahatsız ettiğini ve takıntı haline getirdiğini düşünüyoruz hepimiz.

Sevgi o mu bu mu tartismaktan once sizi omru ahrinde bir kere gormus adam bi suru hesaplar acip yaziyorsa var bi sıkinti belli.Gerci adam polis sikayet edeceginizi dusunmustur meslegini tehlikeye atmaz.İsin icinde baska bisey var sevgilinize kadar bulup yazdiysa kusura bakmayin ama konu tam boyle mi yani.

Bir an önce anlatın sevgilinize. Eğer size kızacak olursa da tekmeyi vurun derim ben. Elalemin sapığı sizi rahatsız ediyor diye sevgilisine kusur bulacak bir insansa eğer yormayın kendinizi.
Ki şu durumda korkmuş ve tedirgin olmanız dahi biraz tıynetini belli ediyor ama, neyse...

Biz sizi anladık ama siz bizi anlamadınız sanırım. Sevgi olduğunu düşünen tek kişi yoktur. Sizi rahatsız ettiğini ve takıntı haline getirdiğini düşünüyoruz hepimiz.
Adam polis mis ama onlarda boyle yapacaksa kime guvenecegiz yaw.Meslegi tehlikeye girer adamin bunu dusunmustur heralde degil mi yazarken. Ben mi yanlis anladim

Aslında ondan değil sevgilim biraz sinirli bir insandır nerede ne tepki vereceği belli olmuyor

Eğer ki bu polis sevgilimin arkadaşıysa kötü olur

Ablasıyla defalarca kavga ettim işte izin verin yoluma bakayım gibisinden.

Bu cumle normal degil, bir seyler var gibi.

Tanimadiginizin birinin ablasiyla defalarca tartisiyorsunuz ve yolunuza bakmak icin izin istiyorsunuz.

Baska bir seylerin olduguna ben inanmadim.

Adam polis mis ama onlarda boyle yapacaksa kime guvenecegiz yaw.Meslegi tehlikeye girer adamin bunu dusunmustur heralde degil mi yazarken. Ben mi yanlis anladim
Peki bildiğim kadarıyla Türkiye’de mesleği tehlikeye girer ama KKTCde yasalar farklı. Acaba burada da aynı şey olur mu?
Ablası da bana instagramdan ulaştı çünkü ben engellemiştim polisi ve açtığı hesapları. Ablası dedi işte bir şans ver tamam sevgilin olabilir ama bir şans ver gibisinden. Ben de kabul etmedim biraz tartıştık bi ara konuş diye polisin cep numarasını ve instagram ismini atmış. Tabii ki ne aradım ne sordum. Yalnız ben ablanın yazdığını düşünmüyorum bence abladan rica etti onun hesabını kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…