• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarisik

Arkadaşınız mümkünse kendisini meşgul edecek birşeylerle uğraşsın.

İşte sorun burda çapkın olsa birşey yapmasi gerekmez miydi

Ortada olan bir şey yok. Gidip tanımadığı adamdan hesap sormaya kalkan kendisi, aldatmaya yeltenen de kendisi, kalkmış adamı suçluyor. O adam etkilenseydi on kere tanışmak için çabalardı. Arkadaşınız kendinde değil.

O kadar garip ki üyelik yeni mi acilmiş diye baktim, gerci herturlu fake oluyor, ne zaman acildiginin pek onemi olmuyor ama ...

Neyse Arkadasiniz boşansa iyi olur. Disardan biri bakti diye bu hallere gorecek kadar evlilikte yokluk çekiyorsa yarin başkasi arasa daha beter şeyler yapacakmis demek ki...

Hikaye eksik gibi biraz... beni ara yaptığına göre numarasını vermiş olması lazım.
Hayır vermemiş yani işte bunları yapabilecek biri olmadığı için salakça beni ara yapmış ee adam nerden aricak diyorum bulsun isteyen bulurdu diyor psikolojisinin iyi olmadığının bende farkındayım bu arada normal insan böyle deli cesareti gösterir mi

O kadar garip ki üyelik yeni mi acilmiş diye baktim, gerci herturlu fake oluyor, ne zaman acildiginin pek onemi olmuyor ama ...

Neyse Arkadasiniz boşansa iyi olur. Disardan biri bakti diye bu hallere gorecek kadar evlilikte yokluk çekiyorsa yarin başkasi arasa daha beter şeyler yapacakmis demek ki...
Aksine dikkat çeken bı kadın gayet güzel ve alımlı bu adamda birşey oldu diyor yoksa önüne gelene bakacak bir kadın değil eşimde gayet eğitimli ve yakışıklı

Sizin arkadaşınız aldatmaya meyilliymiş de adamı kurban seçmiş. Belki de adamın aklının ucundan bile geçmiyor. Nasıl yani bakışlarıyla kandırdı 😂😂bu çizgi filmine kim inanır? Aklını başına toplasın, adamın bir şey yaptığı yok. Böyle arkadaşım olsa ilişkiyi keserdim.

Ortada olan bir şey yok. Gidip tanımadığı adamdan hesap sormaya kalkan kendisi, aldatmaya yeltenen de kendisi, kalkmış adamı suçluyor. O adam etkilenseydi on kere tanışmak için çabalardı. Arkadaşınız kendinde değil.
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum isteyen aldatmada olsa sadece bakmaz birşey yapardı ama saçmalıyor bı ağlıyor istese arardı diye birde ben nasıl bu hale düştüm diye ağlıyor

Sizin arkadaşınız aldatmaya meyilliymiş de adamı kurban seçmiş. Belki de adamın aklının ucundan bile geçmiyor. Nasıl yani bakışlarıyla kandırdı 😂😂bu çizgi filmine kim inanır? Aklını başına toplasın, adamın bir şey yaptığı yok. Böyle arkadaşım olsa ilişkiyi keserdim.
İlişkiyi kesmek değilde psikolojik olarak destek almasını sağlamak istiyorum 35 yaşında bunalıma mi girdi bilmiyorum

Katılıyorum, yarın bir gün benim aklımda yoktu S Safkedi kandırdı demeyeceği ne malum?

Deli midir nedir? Siz de ne diye ikna etmeye çalışıyorsunuz konu sahibi? Bu iş size patlar diyeyim

İlişkiyi kesmek değilde psikolojik olarak destek almasını sağlamak istiyorum 35 yaşında bunalıma mi girdi bilmiyorum
Tabi bilemiyorum da psikolojik destekle alakası olduğunu zann etmiyorum. Ama aklını başına toplaması için bir psikologa görünse iyi olur. Aldatan erkekler de boşluğa düştüm napayım diyorlar. Bu sadece bahane

Katılıyorum, yarın bir gün benim aklımda yoktu S Safkedi kandırdı demeyeceği ne malum?

Deli midir nedir? Siz de ne diye ikna etmeye çalışıyorsunuz konu sahibi? Bu iş size patlar diyeyim
Evli halde evli birine bakıp ara işareti yapan biri her şeyi yapar. Böylesine anlayışım 0. Yarın paçasını kurtarmak için başkasına iftira atmayacağı ne malum. İftira atmasa bile böyle birine arkadaşım deyip görüşemem.

ee adam nerden aricak diyorum bulsun isteyen bulurdu diyor
adam bulup arasa sorun yokmuş. reddedilmek üzmüş.
arkadaşının gerçekten sorunları var belli ki, komşu adamın bakıp bakmadığı meçhul. belki arkadaşınız eşiyle ilişkisinde bazı sorunlar yaşıyordur. bunları çözmek için tedavi alsa çok iyi olurdu ama kendisi sorunun farkında değil muhtemelen tedavi falan almayacak. bence arkadaşlık edecekseniz onu meşguliyete yönlendirin.

Belki de adam bakmıyordu, arkadaşınız yanlış anladı. Bir kere başıma böyle bir şey gelmişti, miyopum ve gözlük takmıyorum. Okulumdan biri mesaj attı. Uzun süredir bakışıyoruz, artık tanışalım diye. Kendisini daha önce hiç görmemiştim bile. Böyle yanlış anlaşılmalar çok oluyor.

Arkadaşınız dünden hazırmış eşini aldatmaya, karşılık bulsaydı üzülecek miydi acaba? Hiç sanmıyorum. Umarım eşi boşanmak ister de böyle bir karaktersizden kurtulur.

Ay bir de adamı yalnız bulursa hesap soracakmış, buna çok güldüm :KK70:

Anlatamıyorum işte sağlıklı değil bencede sadece neden hala bakıyor diye üzülüyor adamda cidden mal hadi yalnis anlasildin neden hala çıkıp balkona kadına bakıyorsun egosu tavan yaptı sanirm diye

Back
X