Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte sorun burda çapkın olsa birşey yapmasi gerekmez miydi
Hayır vermemiş yani işte bunları yapabilecek biri olmadığı için salakça beni ara yapmış ee adam nerden aricak diyorum bulsun isteyen bulurdu diyor psikolojisinin iyi olmadığının bende farkındayım bu arada normal insan böyle deli cesareti gösterir miHikaye eksik gibi biraz... beni ara yaptığına göre numarasını vermiş olması lazım.
Aksine dikkat çeken bı kadın gayet güzel ve alımlı bu adamda birşey oldu diyor yoksa önüne gelene bakacak bir kadın değil eşimde gayet eğitimli ve yakışıklıO kadar garip ki üyelik yeni mi acilmiş diye baktim, gerci herturlu fake oluyor, ne zaman acildiginin pek onemi olmuyor ama ...
Neyse Arkadasiniz boşansa iyi olur. Disardan biri bakti diye bu hallere gorecek kadar evlilikte yokluk çekiyorsa yarin başkasi arasa daha beter şeyler yapacakmis demek ki...
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum isteyen aldatmada olsa sadece bakmaz birşey yapardı ama saçmalıyor bı ağlıyor istese arardı diye birde ben nasıl bu hale düştüm diye ağlıyorOrtada olan bir şey yok. Gidip tanımadığı adamdan hesap sormaya kalkan kendisi, aldatmaya yeltenen de kendisi, kalkmış adamı suçluyor. O adam etkilenseydi on kere tanışmak için çabalardı. Arkadaşınız kendinde değil.
İlişkiyi kesmek değilde psikolojik olarak destek almasını sağlamak istiyorum 35 yaşında bunalıma mi girdi bilmiyorumSizin arkadaşınız aldatmaya meyilliymiş de adamı kurban seçmiş. Belki de adamın aklının ucundan bile geçmiyor. Nasıl yani bakışlarıyla kandırdıbu çizgi filmine kim inanır? Aklını başına toplasın, adamın bir şey yaptığı yok. Böyle arkadaşım olsa ilişkiyi keserdim.
Katılıyorum, yarın bir gün benim aklımda yoktu S Safkedi kandırdı demeyeceği ne malum?Sizin arkadaşınız aldatmaya meyilliymiş de adamı kurban seçmiş. Belki de adamın aklının ucundan bile geçmiyor. Nasıl yani bakışlarıyla kandırdıbu çizgi filmine kim inanır? Aklını başına toplasın, adamın bir şey yaptığı yok. Böyle arkadaşım olsa ilişkiyi keserdim.
Aksine dikkat çeken bı kadın gayet güzel ve alımlı bu adamda birşey oldu diyor yoksa önüne gelene bakacak bir kadın değil eşimde gayet eğitimli ve yakışıklı
Tabi bilemiyorum da psikolojik destekle alakası olduğunu zann etmiyorum. Ama aklını başına toplaması için bir psikologa görünse iyi olur. Aldatan erkekler de boşluğa düştüm napayım diyorlar. Bu sadece bahaneİlişkiyi kesmek değilde psikolojik olarak destek almasını sağlamak istiyorum 35 yaşında bunalıma mi girdi bilmiyorum
Hala da bakıyormus sanırım zoruna giden adama düşmüş olmak onu kendine yediremiyorBisey oldugu yok. Gayette baskalarina bakacak biriymiş.
Allah askina ne olmus olabilir sadece bakistigi adamla? Begenmistir en fazla.
Evli halde evli birine bakıp ara işareti yapan biri her şeyi yapar. Böylesine anlayışım 0. Yarın paçasını kurtarmak için başkasına iftira atmayacağı ne malum. İftira atmasa bile böyle birine arkadaşım deyip görüşemem.
Zoruna giden adamın buna yüz vermemiş olması. Ya evli halde bjrine düşmek ne demek ya. Bir de aramadı diye ağlıyor ergen kızlar gibi.Hala da bakıyormus sanırım zoruna giden adama düşmüş olmak onu kendine yediremiyor
adam bulup arasa sorun yokmuş. reddedilmek üzmüş.ee adam nerden aricak diyorum bulsun isteyen bulurdu diyor