Karmakarıştım

Seslisesli

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
88
72
18
Selam arkadaşlar , ben ev işlerinde çok becerikli değilim. Yani Evim her zaman 4 4 lük toplu olmaz. Yemek çok güzel yapamam ama açta bırakmam evlendiğinizden beri eşim yemeklerime alışamadı. Çalıştığım için eve bakamamam sorun oluyor her şeyi mükemmel istiyor. Dün akşam dedim bana önümdeki ay bütçeden az para ayırır mısın temizlikçi çağıracağım dedi ayıramam ben yaparım(kesinlikle yapmaz )dedim ben sana istediğim gibi yaptıramam temizlikçi çağıralım neyse bugün işten geldi balık kızartıyor yağ döküldü dedim hadi başla sen yapacaktın ya temizliği bu az ya temizlenir dedi yapmadı yani.temizlikçi bana sormadan alamazsın dedi ben de kızdım sen her şeye karışamazsın gerekirse kendi paramdan veririm. işe başladığımda çağıracağım işten gelince rahat rahat çocukla oymayacağım dedim. alamazsın alırım diye inatlaştık küstü gitti hala alamazsın diyor. dedim ben o parayı gerekirse çöpe atarım karımla kavga etmem dedim ben geçimsiz miyim sonra bu zamana kadar hep maaşımı ona aktarıyordum artık o eve harcıyor. Artanını benim hesaba atıp orda biriktiriyoruz dedim bundan sonra sen kendi paranı biriktir ben kendi paramı o da senin geri şeyin para sürekli para lafı ediyorsun senin parana s...m dedi evime bi temizlikçi bile aalmayacaksam niye çalışıyorum arkadaş. Bi de çok uykuya düşkünüm bunu nasıl çözerim

Son düzenleme:
Eşiniz nerenin derebeyi oluyor?
Bi de cok karisik yazmissiniz, calisiyor musunuz anlamadim.

Yurtdısında genelde kimse kendi yapabileceği işi baskasına yaptırmıyor. Bu biraz geleneklerle ilgili. Türkiye de ise işcilik biraz daha ucuz ve kadınları rahatlatan birsey.Aslına bakarsanız bende esiniz gbi düşünenlerdenim ama sonucta siz istiyorsunuz ve de durumdan sikayet ediyorsa o zaman Baska bir çözüm olamaz bu durumda. Kendisi bir yardımcı kadar iyi yapabilecekse birsey diyemem.

Çok bir şey anlamadım karışık olmuş yazmanız ama çalışıyorsanız niye maaşınızın tamamını eşinizin elinize sayıyorsunuz onu anlamadım ?

Burda çok ucuz değil 160 tl

Allah aşkina bi nokta kullansaydiniz bari ya ! Beynim yandi anlayana kadar....

Bi haftasonu cocugu babasina verip yapamaz misiniz temizliginizi?

Şanslı olan için evlilik güzel de şanssız olan için evlilik deli saçması
sans yoksa aklımız var kendımızı yıpratmıyoruz hızmetlısı olmuyoruz o evde bırlıkte yasıyoruz ya bırlıkte yapıcaz ya yardımcı tutulacak kendısı karısıyor madem secsın bırını baska secenek yok
kendısı yıyıp ıcıp yatıp yardımcı olmadan yardımcıya da ızın vermeden tek sen temızle dıyerek dırektıf veremez
ona oyle bır hak tanımazsak sorun kalmaz
evı pislik gotursun bosverın. ıllakı rahatsız olup yardım etmek zorunda kalacak
sıkın dişinizi bastan nasıl baslarsa oyle gıder

Burda çok ucuz değil 160 tl
Cok ucuz demedim Bende zaten bir dönem yasadıgım ülkenin genel sartlarına göre işçilikler daha ulasılabilir boyutta onu söylemek istedim. Herkesin evi dört dörtlük derecede temiz ya da yemekleri mükemmel derecede iyi olmak zorunda değil.İsterseniz konusmayı deneyin tekrar diretmek yerine.Haklı bulduğunuz yanları sıralayın, sonucta bu sizin isteğiniz.

Yani konuşuyorum ama pek faydalı olmuyor hem de böyle basit bir durum neden mesele haline geliyor ki istersem alırım istemezsem almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…