- 4 Haziran 2017
- 88
- 72
- 18
- Konu Sahibi Seslisesli
-
Eşiniz nerenin derebeyi oluyor?Selam arkadaşlar , ben ev işlerinde çok becerikli değilim. Yani Evim her zaman 4 4 lük toplu olmaz. Yemek çok güzel yapamam ama açta bırakmam evlendiğinizden beri eşim yemeklerime alışamadı. Çalıştığım için eve bakamama alışamadı her şeyi mükemmel istiyor. Dün akşam dedim bana önümdeki ay bütçeden az para ayırır mısın temizlikçi çağıracağım dedi ayıramam ben yaparım(kesinlikle yapmaz )dedim ben sana istediğim gibi yaptıramam temizlikçi çağıralım neyse bugün işten geldi balık kızartıyor yağ döküldü dedim hafi başla sen yapacaktın ya bu az ya temizlenir sesi yapmadı temizlikçi bana sormadan alamazsın dediler ben de kızdım sen her şeye karışamazsın işe başladığımda çağıracağım işten gelince rahat rahat çocukla oymayacağım alamazsın alırım diye inatlaştık küstü gitti hala alamazsın diyor dedim ben o parayı gerekirse çöpe atarım karınla yine kavga etmem dedim ben geçimsiz miyim
İZin almadım ben şu an ücretsiz izindeyim para onda para istedim ordan alamazsın diyoryardımcı cagırmak ıcın esten nıye ızın ıstıyorsunuz yahu
Ben de pis ev sevmiyorum kendim de çok yapamıyorumBirakin ne hali varsa gorsun.
Burda çok ucuz değil 160 tlYurtdısında genelde kimse kendi yapabileceği işi baskasına yaptırmıyor. Bu biraz geleneklerle ilgili. Türkiye de ise işcilik biraz daha ucuz ve kadınları rahatlatan birsey.Aslına bakarsanız bende esiniz gbi düşünenlerdenim ama sonucta siz istiyorsunuz ve de durumdan sikayet ediyorsa o zaman Baska bir çözüm olamaz bu durumda. Kendisi bir yardımcı kadar iyi yapabilecekse birsey diyemem.
Düğün borçlarımız vardı onları ödedik ama artık vermiyorumÇok bir şey anlamadım karışık olmuş yazmanız ama çalışıyorsanız niye maaşınızın tamamını eşinizin elinize sayıyorsunuz onu anlamadım ?
bır yerlerı supurup toz alıp banyo mutfak cıflesenız yeterlıİZin almadım ben şu an ücretsiz izindeyim para onda para istedim ordan alamazsın diyor
Şanslı olan için evlilik güzel de şanssız olan için evlilik deli saçmasıbır yerlerı supurup toz alıp banyo mutfak cıflesenız yeterlı
dıger ıslerı bosverın oylece kalsın
Bebeğim küçük kanepelerden tutunma döneminde bırakamıyorum o uyuyunca ben de uyuyorum ayrıca her işi neden ben yapayım o da sağlıklı bi insan yapabilir yaniPis ev sevmiyorsaniz temizliği siz yapabilirsiniz mesela
sans yoksa aklımız varŞanslı olan için evlilik güzel de şanssız olan için evlilik deli saçması
Telefon sorunlu yoksa noktalama işaretleri biliyorumAllah aşkina bi nokta kulkansaydiniz bari ya ! Beynim yandi anlayana kadar....
Cok ucuz demedim Bende zaten bir dönem yasadıgım ülkenin genel sartlarına göre işçilikler daha ulasılabilir boyutta onu söylemek istedim. Herkesin evi dört dörtlük derecede temiz ya da yemekleri mükemmel derecede iyi olmak zorunda değil.İsterseniz konusmayı deneyin tekrar diretmek yerine.Haklı bulduğunuz yanları sıralayın, sonucta bu sizin isteğiniz.Burda çok ucuz değil 160 tl
Yani konuşuyorum ama pek faydalı olmuyor hem de böyle basit bir durum neden mesele haline geliyor ki istersem alırım istemezsem almamCok ucuz demedim Bende zaten bir dönem yasadıgım ülkenin genel sartlarına göre işçilikler daha ulasılabilir boyutta onu söylemek istedim. Herkesin evi dört dörtlük derecede temiz ya da yemekleri mükemmel derecede iyi olmak zorunda değil.İsterseniz konusmayı deneyin tekrar diretmek yerine.Haklı bulduğunuz yanları sıralayın, sonucta bu sizin isteğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?