- 4 Haziran 2017
- 88
- 72
- 18
- Konu Sahibi Seslisesli
Selam arkadaşlar , ben ev işlerinde çok becerikli değilim. Yani Evim her zaman 4 4 lük toplu olmaz. Yemek çok güzel yapamam ama açta bırakmam evlendiğinizden beri eşim yemeklerime alışamadı. Çalıştığım için eve bakamamam sorun oluyor her şeyi mükemmel istiyor. Dün akşam dedim bana önümdeki ay bütçeden az para ayırır mısın temizlikçi çağıracağım dedi ayıramam ben yaparım(kesinlikle yapmaz )dedim ben sana istediğim gibi yaptıramam temizlikçi çağıralım neyse bugün işten geldi balık kızartıyor yağ döküldü dedim hadi başla sen yapacaktın ya temizliği bu az ya temizlenir dedi yapmadı yani.temizlikçi bana sormadan alamazsın dedi ben de kızdım sen her şeye karışamazsın gerekirse kendi paramdan veririm. işe başladığımda çağıracağım işten gelince rahat rahat çocukla oymayacağım dedim. alamazsın alırım diye inatlaştık küstü gitti hala alamazsın diyor. dedim ben o parayı gerekirse çöpe atarım karımla kavga etmem dedim ben geçimsiz miyim sonra bu zamana kadar hep maaşımı ona aktarıyordum artık o eve harcıyor. Artanını benim hesaba atıp orda biriktiriyoruz dedim bundan sonra sen kendi paranı biriktir ben kendi paramı o da senin geri şeyin para sürekli para lafı ediyorsun senin parana s...m dedi evime bi temizlikçi bile aalmayacaksam niye çalışıyorum arkadaş. Bi de çok uykuya düşkünüm bunu nasıl çözerim
Son düzenleme: