Karman çormanın ortasındayım

Smoothieee

Zuzu
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
324
423
53
Selam selam nasılsınız ?
Herkesler iyidir umarım . Yıllardır sürdürmeye çalıştığım evliliğimi bitirme kararı aldım ve boşanmaya karar verdik . 2 aydık ayrı yaşıyoruz henüz dava açmadık çocuğumuzun sağlık sorunlarından dolayı .
Ama Eylül ekim gibi açılacak .
Ne ben ne o ikimizde pişman değiliz çünkü çok yıpratmışız birbirimizi . Olması gerekendi diyoruz . Arada içime hüzün çöküyor ancak sonra mantık olarak dürtüyorum kendimi . Özel bi çocuğumuz var . Henüz çalışmıyorum . Ailemle kalıyorum . Ama bu beni öylesine bunaltıyor ki . Annem çok kontrolcü bir insan kötü niyetinden değil gönlü çok güzel ve geniş hiç çalışmasan da olur başımın üzerinde yeriniz var da diyor sen rahat ol kimsenin ne dediğini umursama bana sen değerlisin diyor sağolsun . Diyor da çocuğu giydirmemden camı açmama , musluğun kolunu çevirmemden kıyafetimi dolaba nasıl koymama kadar herşeye laf söylüyor sürekli hatırlatma gibi , musluğu böyle çevirince su akar bozulur , camı açma elektrik yapar hasta olursın , çocuğa atlet giydir hasta olmasın yani dahaaa aklınıza gelebilecek her ayrıntı .bu bekarkende böyleydi yani sadece bana karşı değiş herkese karşı aynı tutumda ama yıllardır kendi düzenini kurmuş artık herşeyinş kendi yapan ve hiç kimsenin uyarmasına gerek kalmadan herşeyinş yapan biri olduğum için boğuluyorum o kadar boğuluyorum ki şnanın böyle birşey yapmaya çekiniyorum bir iş , bardakla su almaya bile . Bazen sinirlenip bağırıyorum bu kadar müdahale etme diye oda sinirlenip yeter yeter ben bişey yapmıyorum diyo ve kendisini kesinlikle kabul etmiyor . İş arayışına gireceğim bu hafta , spora başlayacağım ancak öyle bir iş olmalı ki çocuğumu ilkokula başlayana kadar eğitimlerinden ve benim oyunlarımdan ilgilerimden eksik bırakmamalıyım . Kendi işim olmalı .
Sizi sıkmak istemiyorum ancak yorucu bir trafik var kafamın içinde. İlk etapta iş kurup kendi düzenime çıkmalıyım 1 oda da olsa annemde olsa kötü niyetli olmasa da çekemiyoruö artık . İş için ayrı bir konu açacağım ve lütfen fikirlerinizi de eksik etmeyin buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim

Benim teyzem de anneniz gibi ve yeğenim de dahil hiç birimiz evinde uzun kalamıyoruz. Sevgiyle falan ilgisi yok gerçekten canını verir bizim için ama bu kontrolcülüğü çekilir gibi değil. Terapiye de gitmek istemiyor hem kendine hem yanına gelenlere hayatı zehir ediyor. Kendi düzeninizi kurup ayrı eve çıkmadan bu sorunu halledemezsiniz bence.

Evet evet çok haklısınız sevgiyle hiç alakası yok sorun olarak görmüyor ki terapiyi kesinlikle kabul etmiyor ben kötülüğünüze söylemiyorum diye bir de trip yiyoruz , eve gelen herkes çekimser kalıyor zaten dediğiniz gibi ya bozulsa yenisini alırız aksın temizleriz veya hasta olmaktan korkma iyileşiriz dediğimde çıldırıyor ne biliyim çok tuhaf bir sürüngemedeyim ne kadar sürecek bilmiyorum ilk hedefim ayrı eve çıkmak

Amazon etsy gibi malum sitelerde al sat üzerine e-ticaret düşünebilirsiniz. Hem bir eliniz evladınızın üzerinde olur hemde kendinize vakit ayırabilirsiniz para kazanırken. Çark dönmeye başlamadan dava açmayın naçizane. Ha 3 ay önce ha 3 ay sonra boşanmışsınız zaten karar alınmış evler ayrılmış. Aile evine de bence dönmeyin. Önce başımın üzeri denir sonra da laf edilir malesef 25 den sonra herkes ana babaya yük ana baba da evlada mental olarak yük. Dünyanın kanunu bu. Çok takışırsanız ev benim evime de dönebilir kırılırsınız.

Diğer konumda etsy ve Amazon da düşünüyorum yazdım ama hiç bir bilgim yok dediğim gibi buraya yatırım yapmak istemiyorum. Etsy için hazır bir taderikçim var Amazon şçin de fikir ve tedarikçi bulabilirim ama işleyiş nasıl bir sürü video izledim ancak kafam karışmaktan başka bişey olmadı . Çok haklısınız kendi işim olduğu sürece benim gözetimimde olsun istiyorum . Diğer konuda da çok haklısınız . Şuan mecbur aile evindeyim . Ama far tutulmuş tavşan gibiyim ne yapsam nasıl yapsam bir düzen oluştursam elimde 3 kuruş para var üzerine para koyup kötüde olsa bir ev alsam ve yaşamımı sürdürebilsen diyorum . İstesem diğer kpnumada baka bilir misiniz orada yazdığım şeyleri yapıp başarabileceğime inancım tam ama nereden başlamalıyım bilmiyorum şuan çocuğum ameliyatlı ve sürekli kucağımda olması gerekiyor 3 hafta böyle olmak zorunda lavaboya giderken dahi bir saniye yanlız bırakamıyorum annemi çağırıyorum yanına . 3 buçuk yaşında zor bir süreçteyim elim kolum bağlı gibi hissediyorum cuma Psikolog randevusu aldım kendim için çok kaygılıyım 2 hafta sonrasına da psikiyatri randevusu aldım . Eğer bileğisiniz varsa beni bilgilendirebilşr misiniz etsy ve Amazon hakkında

Konu ile alakasiz ama amazondan satış denediniz mi merak ettim benim de ilgimi çekiyor da bugünlerde

ben şuan amazon hazırlık sürecindeyim şirketimi kurdum lakin amazon hesabı açmadım biraz prosedürleri var bende yapan brinden danışmanlık aldım . 1 aya kadar bitmiş olur diye düşünüyorum hesap suspend edilmezse sizi bilgilendiririm olur mu yardımcı olurum seve seve

Konu ile alakasiz ama amazondan satış denediniz mi merak ettim benim de ilgimi çekiyor da bugünlerde
konu sahibi hanımefendiye bahsettiğim gibi şuan kurulum aşamasındayım. birkaç prosedür var onları yerine getirip olumlu dönüş alırsam yardımcı olurum seve seve.

Yaaa çok sevinirim

Evet benimde aklımda var ama dediğim gibi izlediğim videolar kafamı epey karıştırdı basit bi şekilde nasıl girilir bilmiyorum siz araştırdınız mı size fayda sağlayan bir yardımcı kaynak varsa benimle paylaşabilir misiniz

Çok sevinirim danışmanlık aldığınız kişiyi benimle paylaşabilir misiniz

Malesef hiç araştırmadım bu depolama olayı güvenilir gelmiyor bana ama dediğim gibi hiç arastirmadim şu an borsa oynuyorum borsa için ek gelir istiyorum

Malesef hiç araştırmadım bu depolama olayı güvenilir gelmiyor bana ama dediğim gibi hiç arastirmadim şu an borsa oynuyorum borsa için ek gelir istiyorum
Umarım herşey yolunda gider sizin içinde . Depolama olayı bana da güvenilir gelmiyor dropshipping yapmak istiyorum Biraz araştırma yapmam lazım benimde

Umarım herşey yolunda gider sizin içinde . Depolama olayı bana da güvenilir gelmiyor dropshipping yapmak istiyorum Biraz araştırma yapmam lazım benimde
drop off da var burdan kargoluyorsunuz. dropshıppıng de bana güvenilir gelmiyor hatta yorucu. hiç görmediğim bir malın peşindeyim

İş kurmaktan söz ediyorsunuz birikiminiz var mı? Ülke ekonomisi malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…