Karmaşık erkek, bağımlılık mı yapmış

esrky92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
201
93
13
33
Kızlar yeni tanıştığınız bi erkek sürekli sizle s..ks konuşmak ve yapmak istiyorsa ve geçmişte yatıp kalktığı ilişkileri açıyorsa , ben senle sevgili olacaksam bunlar olmalı put gibi olma diyorsa ne düşünürsünüz ya açıkçası belli ama bende bilmedim. Ben dedim ki ben daha önce böyle şeyler yaşamadım yaşamakta istemiyorum bana diyor ki ama olmaz ki bunlar olur diyor. Zorlama diyorum tamam diyor. Askeri personel yaş 28 onun

Adam haklı mı sizce
haklı haksız yok
ilişkiye bakış açısı , beklentileri farklı. o daha rahat bir ilişki istiyordur ama siz muhafazakar yada başka sebeplerle istemezsiniz. yani birbirinize uygun değilsinizdir.
tam tersi de olabilirdi.
tercih meselesi .

adam normal mi evet normal sevişmek istemesi normal haklı mı evet haklı ama siz istemedikten sonra haklı ya da normal olması önemli mi? önemli olan siz ne istiyorsunuz sizin için normal mi? şimdi biz adam haklı normal dedik diye size de normal gelecek ve sevişecek misiniz?

Bir ilişkide seks olması benim için gayet normal bir şey. Ama asla böyle bir tiple muhatap olmam.
Siz neyini düşündünüz bu kadar?
bana da ters . ben daha muhafazakarım misal . ama adam bu tarz bir kişi ise sen ne biçim insansın demem. muhattap olmam olur biter. dediğiniz gibi düşünecek bir şey de yok ortada.

Adam kendini belli etmiş, isteklerini açık ve net bir şekilde ifade etmiş. Size uymuyorsa çok da bağlanmadan bakın önünüze. Düğün gününe kadar oyalayabileceğinizi düşünmeyin sakın sakın.

Kızlar yeni tanıştığınız bi erkek sürekli sizle s..ks konuşmak ve yapmak istiyorsa ve geçmişte yatıp kalktığı ilişkileri açıyorsa , ben senle sevgili olacaksam bunlar olmalı put gibi olma diyorsa ne düşünürsünüz ya açıkçası belli ama bende bilmedim. Ben dedim ki ben daha önce böyle şeyler yaşamadım yaşamakta istemiyorum bana diyor ki ama olmaz ki bunlar olur diyor. Zorlama diyorum tamam diyor. Askeri personel yaş 28 onun
Evlenmeden olmazcılar, normal karşılayanlar, sürtünengiller gibi tarafları var bu cinsellik mevzusunun. Gelen yorumlarda doğal olarak herkesin kendi doğrusu neyse o yönde olacak. O yüzden saçma bir soru olmuş.

Back
X