Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam normal mi sizce ?
Evlenmeden olmazcılar, normal karşılayanlar, sürtünengiller gibi tarafları var bu cinsellik mevzusunun. Gelen yorumlarda doğal olarak herkesin kendi doğrusu neyse o yönde olacak. O yüzden saçma bir soru olmuş.
bana da ters . ben daha muhafazakarım misal . ama adam bu tarz bir kişi ise sen ne biçim insansın demem. muhattap olmam olur biter. dediğiniz gibi düşünecek bir şey de yok ortada.
Kafa yapınız yaşam tarzınız uyuşmuyor demek ki düşünecek bir şey yokKızlar yeni tanıştığınız bi erkek sürekli sizle s..ks konuşmak ve yapmak istiyorsa ve geçmişte yatıp kalktığı ilişkileri açıyorsa , ben senle sevgili olacaksam bunlar olmalı put gibi olma diyorsa ne düşünürsünüz ya açıkçası belli ama bende bilmedim. Ben dedim ki ben daha önce böyle şeyler yaşamadım yaşamakta istemiyorum bana diyor ki ama olmaz ki bunlar olur diyor. Zorlama diyorum tamam diyor. Askeri personel yaş 28 onun
Adam normal mi sizce ?
ben evlenmeden olmazcı değilim ama böylesiyle olmazcıyım
şıklara ekleyelim lütfen![]()
Istekleri normal. Ama tarzi bi garip. Selamun aleykum demeden seviselim diyen tip bu nerde gorsem tanirim. Senin derdin de bu degilse uzaklas sana yaramazKızlar yeni tanıştığınız bi erkek sürekli sizle s..ks konuşmak ve yapmak istiyorsa ve geçmişte yatıp kalktığı ilişkileri açıyorsa , ben senle sevgili olacaksam bunlar olmalı put gibi olma diyorsa ne düşünürsünüz ya açıkçası belli ama bende bilmedim. Ben dedim ki ben daha önce böyle şeyler yaşamadım yaşamakta istemiyorum bana diyor ki ama olmaz ki bunlar olur diyor. Zorlama diyorum tamam diyor. Askeri personel yaş 28 onun
F*ckbuddy karakter kilidini senle açmak istiyor. Şimdi izin vermezsen zamanla kıvama getiririm gözüyle bakıyor ben uyarayım.Kızlar yeni tanıştığınız bi erkek sürekli sizle s..ks konuşmak ve yapmak istiyorsa ve geçmişte yatıp kalktığı ilişkileri açıyorsa , ben senle sevgili olacaksam bunlar olmalı put gibi olma diyorsa ne düşünürsünüz ya açıkçası belli ama bende bilmedim. Ben dedim ki ben daha önce böyle şeyler yaşamadım yaşamakta istemiyorum bana diyor ki ama olmaz ki bunlar olur diyor. Zorlama diyorum tamam diyor. Askeri personel yaş 28 onun