Karmaşık erkek, bağımlılık mı yapmış

Kızlar yeni tanıştığınız bi erkek sürekli sizle s..ks konuşmak ve yapmak istiyorsa ve geçmişte yatıp kalktığı ilişkileri açıyorsa , ben senle sevgili olacaksam bunlar olmalı put gibi olma diyorsa ne düşünürsünüz ya açıkçası belli ama bende bilmedim. Ben dedim ki ben daha önce böyle şeyler yaşamadım yaşamakta istemiyorum bana diyor ki ama olmaz ki bunlar olur diyor. Zorlama diyorum tamam diyor. Askeri personel yaş 28 onun
Sevişmek bence de ilişkide çok önemli. Ama böyle bir tiple değil sevişmek flört bile etmeyin. Yeni tanıştığı insana ilişkilerini öyle detaylı anlatan, elinize cinsellikte istediklerinin listesini veren bir herifle vakit geçirmeyin. Başka biri daha yazmış da devam ederseniz sizi sürekli ikna etmeye uğraşacak ve istediklerini yapmadığınızda çok büyük ihtimalle psikolojik baskı uygulayacak. Belki de bir süre sonra kendinizi mecbur hissedeceksiniz. Haberiniz olsun.

Ben cinsel ilişkinin güvenilmeyen kişiyle yapılmasını doğru bulmuyorum. Belli ki aranızda oturmayan bir ilişki var ve sana seks konusunda baskı yaparcasına taleplerde bulunuyor e bir de asker tabi :KK53: İstemediğin bir şeyi sırf karşı tarafın isteği diye yapma. Bu tarz şeylerde iyi tartmak lazım. İnsanlar fuckbodysini bile güvendiği kişiden seçiyo 😀 o yüzden sonradan pişman olacaksan hiç girişme derim.

Kızlar yeni tanıştığınız bi erkek sürekli sizle s..ks konuşmak ve yapmak istiyorsa ve geçmişte yatıp kalktığı ilişkileri açıyorsa , ben senle sevgili olacaksam bunlar olmalı put gibi olma diyorsa ne düşünürsünüz ya açıkçası belli ama bende bilmedim. Ben dedim ki ben daha önce böyle şeyler yaşamadım yaşamakta istemiyorum bana diyor ki ama olmaz ki bunlar olur diyor. Zorlama diyorum tamam diyor. Askeri personel yaş 28 onun
Size uymuyorsa iletişimi kesin, bu kadar basit! Ayrıca daha yeni tanıştığı biriyle direk bu konuları da konuşuyorsa ilerisi için ciddi düşünmeyin derim.

Asla kendinizi böyle bir adama kullandırtmayın.Amacı sizinle sadece cinsellik yaşamak..Ters ilişki istemeside ayrıca iğrenç...Bence kişiliğide öyle uzak durmanız hayrınıza olur

Bu durumlarda tek bir bakış açısı doğru değildir.
Belli yaşa gelmiş herkesin seks ihtiyacı vardır ama bunu evlilik öncesi mi sonrası mı yaşayacağı dini kabulleri, toplumsal öğretiler, bedensel özgürlükler kapsamında kişinin kendi karar vereceği bir durumdur.
Bunu da daha ilişkinin en başında bu denli söylemesi zaten olgun biri olmadığı izlenimi yarattı. Ama boşverim iyi ki söylemiş en azından size uygun değilse reddedebilirsiniz.

Bu arada sizin bi konununz vardı kuzeninizle ilgili o hep merak olarak kaldı ben de.

Ay gerçekten kadınlara seks objesi bakan birini böyle lime lime edesim geliyor midem bulanıyor

İki taraf ister yapar ama insan karşındakinin sevgisine kullanmadığına güvenmek ister

Bu herif karşındakinin tarzına ,tavrına saygı duymayıp , sanki karşısındaki eksik ve yanlış bişey yapıyor gibi put gibi durma ,Böyle olmalı şöyle olmalı, pardon daaaaa seeeeennn kimsiiiinnnnn yaaaaaaa

Böyle birine asla tahammül edemeyip şutlardım ,ben mi yanlış düşünüyorum gibi sorgulamayın doğrunuz ,isteğiniz neyse o , onun abazılığı sizi ikilemde bırakmasın ,doğru gelmiyorsa yapmazsınız öyle bi uçkur delisine kendinizi sorgulatmayın

Ablacım karmaşık filan değil ki gayet net karşı taraf. Net abaza olduğunu düşünür iletişimi keserim ben. Ki ilişkilerimde cinsellik yaşayan biriyim. Ama kalkıp hiçbir flörtümün bana cinsellik yaşadığı diğer insanları anlatmasına, benimle sevgili olacaksan şöyle olmalı böyle olmalı demesine sıcak bakmam. Ne kadar terbiyesizce bir tavır, nesini layık görüyorsun sen kendine bu adamın?

Bu tarz şeyler zamanla yaşanır bu şekilde devamlı konuşmak hiç doğru değil.Adamın size duygusal olarak birşeyi yok

Back
X