Karma bedelini ödeme gibi tam acıklayamam bilgim çok oldugunu düşünmüyorumAf buyur
Yumurta mı tavuktan çıkar? Tavuk mu yumurtadan çıkar? Gibi olmuşkarmik ilişkinin ne olduğunu öğrendikten sonra mı karmik ilişki yaşadığınızı farkettiniz yoksa yaşadıklarınızı araştırıp karmik ilişki olduğunu mu anladınız?
Reerkarnasyonla ilintili bir durum biraz. İnanıyor musunuz bilmem ama.Karmik ne ola ki acep
Adını tanımlandıramadığınız şeyi biraz açınEvet ne oldugunu bayadır arastırıyordum. Karsıma cıktı , soyle deyım adını tanımlandıramdıgım seyın bu olduguna karar verdim..
Meraklandım adıda ponçik birşeymiş birde ben bakayım bakalımŞimdi araştırdım ama o kadar karışıkmış ki toparlayıp anlatamadım
Aynen benımde onüme cıktı bu durum. Gercekten aynı olan seyleri yasayıp bunları aşk sanıyordum..Hmm karma yasasına dayanıyormuş şimdi bakıyorum merak ettim bende. Bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış
ne olduğunuKarma bedelini ödeme gibi tam acıklayamam bilgim çok oldugunu düşünmüyorum(
Reerkarnasyonla ilintili bir durum biraz. İnanıyor musunuz bilmem ama.
Her konuda olabilcek bir durum.. isterseniz arastırın bi. Gercekten acıklayamadımAdını tanımlandıramadığınız şeyi biraz açın
Nedir bu kiminle ilgili bir aşk ilişkisi gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?