Karmik ilişki

Anladığım kadarıyla yaptığın kötülüğün sana geri gelmesi. Bacım valla evliyim ve şuan düşündüm acaba kime ne yaptım da bu hayati yaşıyorum diye bu kadar kötü olamam.
Tam benım anladıgım birbirizle karmık ılıskı yasadıgınız bireyle, bunları cozup ruh eşi olmak hataları birbirinde yok etmek..

Tam benım anladıgım birbirizle karmık ılıskı yasadıgınız bireyle, bunları cozup ruh eşi olmak hataları birbirinde yok etmek..
Anlamadım bu yazdığını. Şuan hayatında olan insana yaptığın kötülüklerin mi yoksa önceki ilişkilerinde mi kötülüklerin gelmesi.

Bende yasadim galiba karmik iliski, yasamamayi dilerdim. Dua ediyorum insallah bir daha yasamam oyle bisey

İlk defa böyle bir şey duydum. Karmaşık yazacağına yanlışlıkla karmik yazmışsınız sandım :)

Karmik iliski ne bilmiyorum ama parapsikolojiye baya merakliyim
Zaten onda daa insanin cevresindeki herkesin gecmis yasamindan geldigine inanilir
Mesela kocam belki de 3 yasam oncesinde benim annemdi gibi
Bunun dogruluguna inanirsaniz zaten tum iliskilerimizi de gecmisten getiriyoruz demektir
Karmik bunun neresinde anlamadim ben

Hangi film acaba. Arastırmalarınız hakkında konusmak isterim:)
5-6 yil once izlemistim ismini hatirlayamiyorum
eskiden bir sehri yöneten birinin kizi olan bir kadin simdiki hayatinda hep kötülüklere haksızlıklara maruz kaliyor sonra bir sekilde ogreniyor eski hayatinda yaptigi kötulüklerin bedelini ödemeden ruhunun yokolmayacagini gibiydi

Gecmis yasam diye bir sey yok ki onun karmasi olsun.

Ha soyle olur bu hayatta bir kotuluk yapariz bedelini bu hayatta oderiz aci cekeriz o ayri.

Kotuluk yapmazsak da kotu seyler yasayabiliriz.

Eger karsimiza iyi ya da anlasacagimiz insanlar cikmiyorsa onlari hayatimizdan cikarmaliyiz ha cikarsak da surekli ayni kisiler cikiyorsa ya kaderdir ya da zamani degildir.

Anam bu gorev olayi cok feci
Benimde eski iliskilerim gorevlerimdi
Cok sukur atlattim hepsini
Simfi sakin ve relax bir ilskim var , cok zor oluyo o gorevleri tamamlamak

Ya simdi ne desem bilemiyorum inan degisik seyler. O arkadasin soyledigini soyleyeyim. Anne, baba enerjisine bakiyorlar, bir de istedigin kisilere falan. Mesela benim bogulma fobim var, karanlik sularda dibe coktugumu ve yuzeyin isigindan gitgide uzaklastigimi falan hisserderdim, anlamsiz bir korku cunku belli yasa kadar yuzmeyi bilmem, bogulma tehlikem olmamisti. Bu regresyonu yapan arkadasa gore simdiki babam ile eskiden de bir hayatta beraberiz, ben yine cocugum, annem yine ayni insan, o zaman kiskancliktan suda boguyor babam beni falan. Iliskide oldugum insan icin de aynisini dedi, bir suru hayatta berabersiniz vs, ama ayrilmissiniz sen baskasini tercih etmissin. O bu hayatta tekrar bu odevi tamamlamak istiyor vs. Cok talep ediliyorum Milana:))) adam bin yillardir pesimde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…