Tam benım anladıgım birbirizle karmık ılıskı yasadıgınız bireyle, bunları cozup ruh eşi olmak hataları birbirinde yok etmek..Anladığım kadarıyla yaptığın kötülüğün sana geri gelmesi. Bacım valla evliyim ve şuan düşündüm acaba kime ne yaptım da bu hayati yaşıyorum diye bu kadar kötü olamam.
Su an nasılsınız o kişiyle yada neler oldu?
Tam benım anladıgım birbirizle karmık ılıskı yasadıgınız bireyle, bunları cozup ruh eşi olmak hataları birbirinde yok etmek..
boyle bir film izlemistim evet hatirladimTam benım anladıgım birbirizle karmık ılıskı yasadıgınız bireyle, bunları cozup ruh eşi olmak hataları birbirinde yok etmek..
Anlamadım bu yazdığını. Şuan hayatında olan insana yaptığın kötülüklerin mi yoksa önceki ilişkilerinde mi kötülüklerin gelmesi.Tam benım anladıgım birbirizle karmık ılıskı yasadıgınız bireyle, bunları cozup ruh eşi olmak hataları birbirinde yok etmek..
Ay sizle konusmak cok istiyorum . Nasıl gelişti diye..Bir sey olmadi, beraberiz ama zorlu bir iliski. Onun bu hayattaki gorevlerinden biriymis bu iliski.
Hayatınızda ki herseyınAnlamadım bu yazdığını. Şuan hayatında olan insana yaptığın kötülüklerin mi yoksa önceki ilişkilerinde mi kötülüklerin gelmesi.
Hangi film acaba. Arastırmalarınız hakkında konusmak isterim:)boyle bir film izlemistim evet hatirladim
konu cok ilginc geldi bana daha cok arastiema yapayim
Evet karmik ilişki illa karsı cinsle olmak zorunda degıl ama benım ki oyleRuh esi degil, ruh esin karsi cins olmak zorunda degil.
Anladığım kadarıyla yaptığın kötülüğün sana geri gelmesi. Bacım valla evliyim ve şuan düşündüm acaba kime ne yaptım da bu hayati yaşıyorum diye bu kadar kötü olamam.
Şimdi bu kişiyi nasıl bulacağız ozamanTam benım anladıgım birbirizle karmık ılıskı yasadıgınız bireyle, bunları cozup ruh eşi olmak hataları birbirinde yok etmek..
5-6 yil once izlemistim ismini hatirlayamiyorumHangi film acaba. Arastırmalarınız hakkında konusmak isterim:)
Anam bu gorev olayi cok feciBir sey olmadi, beraberiz ama zorlu bir iliski. Onun bu hayattaki gorevlerinden biriymis bu iliski.
Anam bu gorev olayi cok feci
Benimde eski iliskilerim gorevlerimdi
Cok sukur atlattim hepsini
Simfi sakin ve relax bir ilskim var , cok zor oluyo o gorevleri tamamlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?