Karmik ilişki

Eksik bakmıssınız hanımefendi bu ask tanımı karmik ilişkide olan boyle bisey degıl , acı cektirıyor ıkı tarafda ama kopamama duygusu vae. Ayrı olsakta basımıza bisey gelince hissetme . Daha detaylı bakarsanız cok mutlu olurum

Eski konularıma bakarsanız , öyle oömadıgını anlayabilirsiniz. Yani onume cıkması benım arastırmam sonucu oldu..

• edit: diger adiyla sacmalik.

• en kayda değer veriyi nesilden nesile aktarmak suretiyle, farklı çağlarda yaşamış aynı soyagacindan gelenleri birbirine bağlı tutan ilişki türüdur temelde.
    kurulan yeni ilişkilerle fiziksel ve ruhsal etkileşimden yeni karmik ilişkiler de oluşur.
    bilinçaltınizda bile rastlayamayacaginiz türden davranış biçimleri, kaynağı tespit edilemeyen korku,merak,tutkular bu ilişkiyle taşınır.
    koklerinizi tanimaniz ve ilişki içinde olacağınız kişileri seçerken içsel referanslarınızi dinlemeniz (bildiğimiz 6. his, rüyalar vs.) hayatınızın yönünü seçmenizi sağlayabilir.

ek:yeni ilişkilerin seçiminde frekans düzeyi esastır. ruhsal olarak gelismenizi sağlayacak bir ilişki içine girebileceğiniz gibi, sizi somurecek yorabilecek bir ilişkiye de suruklenebilirsiniz.(sadece karşı cinsle ilişki de değil arkadaşlik ilişkilerinde, eğitim, iş vb. konularda da, dış gorunusuzden tutun da, kendinizi iyi hissettiğiniz yere kadar karmik mirasıniz etkili olur)
    karmik tortu her zaman korkunç degildir.aynı karmadan kardeşler bile farklı etkilenir. size yöneltilen enerji ve sizin bu mirası yaşamınızda nasıl kullanacağınız sizin yaradilisiniz ve ruhsal anlamda kat ettiğiniz mesafe ile ilgilidir.

böyle bi sey buldum simdi baktim googledan

Karmik ilişki yaşamış olabilirim.
Tanımını bildiğim ve anladığım kadarıyla diyorum elbette.
Ama her karmik bitmeye mahkumdur,olumsuz sonuçlanır hep.

Çoğu insan yaşayabilir bunu bana kalırsa.
Onundaha evvelden tanıyormuş hissi,bir parçanmış gibi hissetmek ama çatışmak nedense.

Neyse.. Ben bunu anlatamam zannımca

Daha detaylı bakmanızı tavsiye ediyorum..

Her ılıskı belli asamalarda oyledir ama her asaması olamaz sanırım. Ondan yasayıp cozen varsa , yardım etmesini istedim

Benim iliskim olabilir. Zira bu islerle ugrasan arkadasimin yakin arkadasi gecmis yasam regresyonu yapmisti (nasil yapiiyor bilmiyorum bana sadece sayfalar suren ozet geldi). Birbirinizin ogrenmesini sagliyorsunuz bazi seyleri, ve gecmisten gelen bir tamamlanmamislik olabilir, bunu tamamlamak asil amaciniz olabilir.

Babannenin yaptığı kötü bişeyin senden çıkması gibi bişey mi bu karmik?

Eğer öyle bişeyde ben inanmıyorum. Değilse de inanmıyorum

Benim araştırmam bu kadardı. Zaten sanırım demiştim hanımefendi. detay falan bakamam.

Anladığım kadarıyla yaptığın kötülüğün sana geri gelmesi. Bacım valla evliyim ve şuan düşündüm acaba kime ne yaptım da bu hayati yaşıyorum diye bu kadar kötü olamam.

Su an nasılsınız o kişiyle yada neler oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…