Eksik bakmıssınız hanımefendi bu ask tanımı karmik ilişkide olan boyle bisey degıl , acı cektirıyor ıkı tarafda ama kopamama duygusu vae. Ayrı olsakta basımıza bisey gelince hissetme . Daha detaylı bakarsanız cok mutlu olurumne olduğunu
Bilmediğin bir ilişki nasıl yaşadın
Sanırım ruh ikizi denilen olay. İlk defa gördüğün birine karşı yıllardır tanıyor gibi hissediliyor. Çekim gücü çok kuvvetli ve Her hissettiğini hissediyor her hissettiğini hissediyorsunuz gibi bişey
Böyle birini bulduysan neden kurtulmak isteyesin ki. Bende bunu merak ettim.
Yalnız baya ilgimi çekti evlenmeden önceki ilişkim bir hayli benziyor. Hatta sanırım gerçekten karmik bir ilişkim olmuş. Vay beAynen benımde onüme cıktı bu durum. Gercekten aynı olan seyleri yasayıp bunları aşk sanıyordum..
Eski konularıma bakarsanız , öyle oömadıgını anlayabilirsiniz. Yani onume cıkması benım arastırmam sonucu oldu..karmik ilişkinin ne olduğunu bilmiyorum. ama nette gezerken rastlanıp aa bende de var galiba denen şeyler genelde doğru olmuyor. yani atıyorum tesadüfen x hastalığını okuduktan ve kendinde benzer bikaç şey görüyorsan genelde x hastası olmuyorsun. trollemek için yazmamıştım kusura bakma
Evet ben de bu acılı donemı yasıyorum. Bunu anlamak zorduYalnız baya ilgimi çekti evlenmeden önceki ilişkim bir hayli benziyor. Hatta sanırım gerçekten karmik bir ilişkim olmuş. Vay be
Daha detaylı bakmanızı tavsiye ediyorum..
- edit: diger adiyla sacmalik.
- en kayda değer veriyi nesilden nesile aktarmak suretiyle, farklı çağlarda yaşamış aynı soyagacindan gelenleri birbirine bağlı tutan ilişki türüdur temelde.
kurulan yeni ilişkilerle fiziksel ve ruhsal etkileşimden yeni karmik ilişkiler de oluşur.
bilinçaltınizda bile rastlayamayacaginiz türden davranış biçimleri, kaynağı tespit edilemeyen korku,merak,tutkular bu ilişkiyle taşınır.
koklerinizi tanimaniz ve ilişki içinde olacağınız kişileri seçerken içsel referanslarınızi dinlemeniz (bildiğimiz 6. his, rüyalar vs.) hayatınızın yönünü seçmenizi sağlayabilir.
ek:yeni ilişkilerin seçiminde frekans düzeyi esastır. ruhsal olarak gelismenizi sağlayacak bir ilişki içine girebileceğiniz gibi, sizi somurecek yorabilecek bir ilişkiye de suruklenebilirsiniz.(sadece karşı cinsle ilişki de değil arkadaşlik ilişkilerinde, eğitim, iş vb. konularda da, dış gorunusuzden tutun da, kendinizi iyi hissettiğiniz yere kadar karmik mirasıniz etkili olur)
karmik tortu her zaman korkunç degildir.aynı karmadan kardeşler bile farklı etkilenir. size yöneltilen enerji ve sizin bu mirası yaşamınızda nasıl kullanacağınız sizin yaradilisiniz ve ruhsal anlamda kat ettiğiniz mesafe ile ilgilidir.
böyle bi sey buldum simdi baktim googledan
Her ılıskı belli asamalarda oyledir ama her asaması olamaz sanırım. Ondan yasayıp cozen varsa , yardım etmesini istedimKarmik ilişki yaşamış olabilirim.
Tanımını bildiğim ve anladığım kadarıyla diyorum elbette.
Ama her karmik bitmeye mahkumdur,olumsuz sonuçlanır hep.
Çoğu insan yaşayabilir bunu bana kalırsa.
Onundaha evvelden tanıyormuş hissi,bir parçanmış gibi hissetmek ama çatışmak nedense.
Neyse.. Ben bunu anlatamam zannımca
karmik ama cok karmasikDaha detaylı bakmanızı tavsiye ediyorum..
Onume cıktı gercekten bence hepımız bunu ıncelemeliyizkk ne yeni bir bakış açısı getirmesi anlamında konuyu sevdim
bu zamana kadar hep kaynanik ilişkiler konuşuyoduk
Benim araştırmam bu kadardı. Zaten sanırım demiştim hanımefendi. detay falan bakamam.Eksik bakmıssınız hanımefendi bu ask tanımı karmik ilişkide olan boyle bisey degıl , acı cektirıyor ıkı tarafda ama kopamama duygusu vae. Ayrı olsakta basımıza bisey gelince hissetme . Daha detaylı bakarsanız cok mutlu olurum
Ilıskının boyutları neler yasandıgı 5 madde de flan acıklanmıstıkarmik ama cok karmasik
bakiyorum hala ama sanirim en iyi burasi anlatmis gibi
Degıl kendi gecmıs yasamımızın karması benım ınandıgım kısımBabannenin yaptığı kötü bişeyin senden çıkması gibi bişey mi bu karmik?
Eğer öyle bişeyde ben inanmıyorum. Değilse de inanmıyorum
anlamaya calisiyorum ben de sanirim birini görunce daha once tanismamis olsak da,sanki seni daha once gördum ,hissu gibi sanirimIlıskının boyutları neler yasandıgı 5 madde de flan acıklanmıstı
Su an nasılsınız o kişiyle yada neler oldu?Benim iliskim olabilir. Zira bu islerle ugrasan arkadasimin yakin arkadasi gecmis yasam regresyonu yapmisti (nasil yapiiyor bilmiyorum bana sadece sayfalar suren ozet geldi). Birbirinizin ogrenmesini sagliyorsunuz bazi seyleri, ve gecmisten gelen bir tamamlanmamislik olabilir, bunu tamamlamak asil amaciniz olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?