Karmik ilişki

Ahha siz tam ruh esi olmussunuz sekerim
Ya o diil de bende su senelerce bosluga dusme olayini yasadim ruyalarimda cok feci bisi , meger atalarimin agactan dusme olayini yasiyormusum , kac gece kan ter icinde uyandim amanin duse duse bi hal oldular , soyum tukencekmis nerdeyse

Böyle şeylere inanmayın..bir durumdan ötürü araştırma yaptım sonuç şu reaksiyon karma bir nevi yeniden yaşama yoktur genetik aktarma vardır yani sen değil senden önce yaşayan insanların bilgileri bir şekilde bize aktarılıyor bilim adamlarının örneğide tam tatmin edici koldu gerçek bir örnektir bir kuş sürüsünün denizin üstünden geçerken bazılarının intahar ettiğini görmüşler yıllarca araştırılmışn nedeni cevabı şu yüzyıllar öncesinde kuşların intahar ettiği yerde bir ada varmış ve kuşlar göçerken bu adada dinleniyorlarmış yüzyıllar sonrada bu şekilde hatırlayan kuşlarda ada var diye kendilerini bırakıyorlarmış..böyle şeylerle kendini yorma genetik aktarma yaşıyorsun özetle.

Karmik Karmik karıştım yeminle beynim yandı

Şimdi okudum da resmen benim evliliğimi anlatıyor...ce sonunda diyorki bu karmik ilişki eninde sonunda bitmeli...ne yani boşanayım mı...bence fazla da kurcalamamak lazım

Onnebbeeee .öyk .

Ben hep uçarım ,hemide kanatsız filan .Bide ata binerim cok hızlı .Tırstım valla.Eneeeeem.

Peki ilk ciktigimizla evlendiysek.. poff ne yuzeysel bisey oluyo o zaman. Cunku iliskiler arasi kiyas ortadan kalkiyo. :/ evlendigimiz kisi de ruh esimiz mi ikizimiz mi belli degil..
Hah gerci evlenmeden once ve evlendikten sonrasi farkli oluyo bu erkeklerin..

Hayatımıza giren her insanın bir vasfı vardır kimi yaralarımızı tekrar açar, kimi yaralarımıza merhem olur, kimi ders verir, kimi olgunlaştırır, kimi içimizdeki huzurdur, kimi bela... Yani kader planı/karma/hayat kontratı... Hepsi aynı kapıya çıkar.
Eğer geçmişte bir yara varsa ve bunu kendi içinde iyileştirip şifalandırmadıysan, benzerini çekersin. Bu senin enerji alanınla alakalıdır.
Şimdi herkes ne diyorsun diye düşünebilir.
Kısaca, "eden bulur/ne ekersen onu biçersin. "
Aldatılan bir insan, neden aldatıldım bu bana ne kattı, o insanın bana yaptığı haksızlığın altında yatan ve beni olgunlaştıracak olan detay ne diye kendisi için tekamül yolunu bulduğunda, aldatanı affetmeyi seçtiğinde, zaten kendine yakışan ve onu ileriye taşıyacak kişi karşısına çıkar. Şayet aldatılmayı hazmedemeyip intikam yoluna giderse, yine karşısına ona ders vermek için aldatan biri çıkar.
Yazarken kelimeler aktı gitti, düşünmeden içimden gelenleri aktardım. Bu konuyla alakalı aklıma gelen kitap, Robin Sharma'nın Ferrarisini Satan Bilge adlı kitabı.

Sana tavsiyem böyle seylere çok kafa yorma.
Kendim ettim kendim buldum demezler
Zamanında yanlış kararlar aldım
Heyecanlı adımlar attım
Hata yaptım diye yüzleşmezler
Hatalarının bugüne olan yansımasına karmik marmik derler
Yani yine suç onun değil
Karnik yüzünden.

O kadar boş
O kadar gereksiz ki
Tam beyin yıkamalık,
Sonra nerde bilim insanı?

Offf yaaa
Nasıl aydınlanacağız, daha ne bedeller ödeyeceğiz?

Ey kadın
Zekisin sen, ezber değil

Bağırmak istiyorum böyle
Azarlamak

Eğer ruh eşinden bahsediyorsanız, karmik ilişki olarak, ben ona da inanırım. İlla ki her insanın ruh eşi vardır ama denk gelir mi gelmez mi o da nasip işi... O enerjiyi çekerseniz neden olmasın?

Bagirin. Tutan mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…