Ahha siz tam ruh esi olmussunuz sekerimYa simdi ne desem bilemiyorum inan degisik seyler. O arkadasin soyledigini soyleyeyim. Anne, baba enerjisine bakiyorlar, bir de istedigin kisilere falan. Mesela benim bogulma fobim var, karanlik sularda dibe coktugumu ve yuzeyin isigindan gitgide uzaklastigimi falan hisserderdim, anlamsiz bir korku cunku belli yasa kadar yuzmeyi bilmem, bogulma tehlikem olmamisti. Bu regresyonu yapan arkadasa gore simdiki babam ile eskiden de bir hayatta beraberiz, ben yine cocugum, annem yine ayni insan, o zaman kiskancliktan suda boguyor babam beni falan. Iliskide oldugum insan icin de aynisini dedi, bir suru hayatta berabersiniz vs, ama ayrilmissiniz sen baskasini tercih etmissin. O bu hayatta tekrar bu odevi tamamlamak istiyor vs. Cok talep ediliyorum Milana:))) adam bin yillardir pesimde:)
Cok guzel bi yorum olmuskarmik ilişkinin ne olduğunu öğrendikten sonra mı karmik ilişki yaşadığınızı farkettiniz yoksa yaşadıklarınızı araştırıp karmik ilişki olduğunu mu anladınız?
Onnebbeeee .öyk .Karmik iliski ne bilmiyorum ama parapsikolojiye baya merakliyim
Zaten onda daa insanin cevresindeki herkesin gecmis yasamindan geldigine inanilir
Mesela kocam belki de 3 yasam oncesinde benim annemdi gibi
Bunun dogruluguna inanirsaniz zaten tum iliskilerimizi de gecmisten getiriyoruz demektir
Karmik bunun neresinde anlamadim ben
Ben hep uçarım ,hemide kanatsız filan .Bide ata binerim cok hızlı .Tırstım valla.Eneeeeem.Ahha siz tam ruh esi olmussunuz sekerim
Ya o diil de bende su senelerce bosluga dusme olayini yasadim ruyalarimda cok feci bisi , meger atalarimin agactan dusme olayini yasiyormusum , kac gece kan ter icinde uyandim amanin duse duse bi hal oldular , soyum tukencekmis nerdeyse
Yalnız baya ilgimi çekti evlenmeden önceki ilişkim bir hayli benziyor. Hatta sanırım gerçekten karmik bir ilişkim olmuş. Vay be
Sebepler yazılıyor okumanızı tavsıye ederımŞimdi bu kişiyi nasıl bulacağız ozaman
Cok agır atlatılan agır sonucları olan bir durum oldugu yazıyor.Bende yasadim galiba karmik iliski, yasamamayi dilerdim. Dua ediyorum insallah bir daha yasamam oyle bisey
Kendim ettim kendim buldum demezlerSana tavsiyem böyle seylere çok kafa yorma.
Kendim ettim kendim buldum demezler
Zamanında yanlış kararlar aldım
Heyecanlı adımlar attım
Hata yaptım diye yüzleşmezler
Hatalarının bugüne olan yansımasına karmik marmik derler
Yani yine suç onun değil
Karnik yüzünden.
O kadar boş
O kadar gereksiz ki
Tam beyin yıkamalık,
Sonra nerde bilim insanı?
Offf yaaa
Nasıl aydınlanacağız, daha ne bedeller ödeyeceğiz?
Ey kadın
Zekisin sen, ezber değil
Bağırmak istiyorum böyle
Azarlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?