- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Konu içeriği silmeyin dostum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silinince bi merak uyandırdıKonu çok alengirli değildi ki..
Bu çok kötü işte,nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben iş aradığımda en geç 1 aya buluyorum,2.000-2.500 maaş ile. Sanırım sizin gözünüz çok yükseklerde.Bi yıldır iş arıyorum bulamıyorum
Silinince bi merak uyandırdı![]()
Lafınızın arkasında değilsiniz içerik siliyorsunuz cevap vermemek lazım ama bilmeyene de öğretmek gerekir. memleketin yüzde biri bile denize nazır trilyonluk evlerde oturmuyor 3 tarafımız denizlerle çevrili iken, yukarılara bakmaktan aşağıları görmüyorsanız bu baktığınız yerde sorun var demektir.Bence szin csnınız sıkılmış nerede patlasam diyosunuz
Konunun anafikri ortada konuşulacak bir konu olmamasıKonunun ana fikri tam olarak ne ben de onu anlayamadım. Yani aslında herkesin durumu iyi de yalan mı söylüyorlar. Ben neden o son model arabaları göremiyorum başkentte yaşamama rağmen. Millet ,30 bin liraya araba aliyor benzin koyamıyor. Siz de madem bu kadar açız niye herkesin altında araba var diyorsunuz. Sonra da yok be. Öyle demedim böyle dedim. Neyse
Kesinlikle katılıyorum. Ekmek 10 lira olursa şöyle diyeceğim: Ben ekmek hiç yemiyorum, protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum, o yüzden beni ilgilendirmeyen bir durum!Yok mu konuyu alinti yapan bir hayirsever?
Ekmek 10 lira olsun
Benzin de 20 lira
Umrumda degil artik valla. Zenginle fakir arasindaki ucurumu algilayabilecek,cozum onerilerini dinleyebilecek,kendi totosunu degil komsusunu da dusunebilecek,dahasi coluk cocugun egitim ,saglik,guvenlik ve canini dusunebilecek halk ne zaman turerse o zaman umrumda olacak
Saygilar efem