karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

valla canim sen bilirsin ama ben kendim sogan kurunu kullandiktan sonraki ay incir kurunu uyguladim yinede karar senin canim benim ..
bu arada dua listesine ayetel kursi yide ekle bu surenin de faziletleri cok...

slm kızlar asaletlim hayırlı olsun canım hamileliğin kesinleşmiş çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin

ttmm canım eşin gelmiş gözün aydın

ema senin kırmızılar gecikmiş ve sen test yapmıyorsun çatlatma beni git test yap hemen ayy inşallah pozitif çıkar dualarımdasın

mutluluk canım bende dualara katılmak isterim fakat yasini şerif okumayı bilmiyorum başkasına okutsam olurmu?

topikteki kader arkadaşlarim sizler nasılsınız hep aklımdasınız ama pek uğrayamıyorum okullar tatil kızlarım evde görseniz sürekli kavga ediyorlar evimin her tarafı oyuncak topla topla bitmiyor allah sizede yaşatsın inşallah tez zamanda sizde çocuklarınızın oyuncaklarını toparlarsınız ortalıktan birde geçenlerde tek yumurta ikizi 2 erkek bebek gördüm içim cız etti gözyaşlarim kendiliğinden akmaya başladı evlat bambaşka 6 aydır acımda hiçbir eksilme olmadı 10 tane çocuğumda olsa ikizlerimi asla unutmayacam neyse ya sizide sıkmayayım şimdi bu arada dünden beridir kasıklarim ve belim ağrıyor dün korunmadık ondan sonra başladı bu ağrılar acaba hamilelik olmuşmudur bu defa adet gecikmeden test yapmayacam hepinizi öpüyorum

valla canim sen bilirsin ama ben kendim sogan kurunu kullandiktan sonraki ay incir kurunu uyguladim yinede karar senin canim benim ..
bu arada dua listesine ayetel kursi yide ekle bu surenin de faziletleri cok...

tamam canım olur eklerim onu da..bu ay femara ya başladım yanında hangş kğrğ uygulayınmsence*incir işe yarar mı*aslında ben bal tRÇIN ÇÖREKOTU KÜRÜNÜ KULLANACAKTIM AMA ERKEN ÇATLATMA YAPIYOR DEDİLER TEDAVİYLE KARIŞMASIN İSTEDİM BİLEMİYOPRUM HİÇ CNIUM BENİM BU SÜREÇ ZORLUYOR İNSANI SENDE BİLİRSİN HAYIRLISI KUZUM....

CANIMMM HOŞGELDİN HADİ İNŞAALLAHH BEBİŞİN SENİNLEDİR.KIZLARINI ÇOK ÖP BENİM İÇİN..TABİ Kİ OLUR OKUTSAN CANIM BİLDİKLERİNİ SEN OKURSUN ...

EMACIMMM BEDNE MERAK EDİYORUIM BİR TEST YAPSAN KUZUCUM...

Yerim ben senin o prensesleri :) Rabbim hayırlısıyla bir an önce sağlıklı evlatlar nasip etsin sana canım.Benim sancım ve akıntım var kaç gündür her an regl olacak gibiyim tek çizgi görmek beni çok üzecek biliyorum o yüzden cesaretim yok kuzum

Neden test yapmadığımı yazdım kuzum regl sancım var arada.Her an gelebilir kırmızılar

mutluluk cnm beni de iki listeye eklermsn..26+4 haftalık ikizlerimi kaybettm.kalp durması..2 bucuk yıllık evliym.istanbul..yaş 22..korunmayı bu ay bırakıyrm inşallah olacak hayırlısıyla..dua listesnede ekle cnm

mutluluk cnm beni de iki listeye eklermsn..26+4 haftalık ikizlerimi kaybettm.kalp durması..2 bucuk yıllık evliym.istanbul..yaş 22..korunmayı bu ay bırakıyrm inşallah olacak hayırlısıyla..dua listesnede ekle cnm

canım benim seni eklemek için sayfaları dolaştım bilgilerini bulayım diyer bulamadım.şimdide evde değili,m eve gittiğimde dua listesinin de diğer listeyide değiştiricem seni de eklerim tatlım merak etme öpüyorum Allah'a emanet ol...

merhaba kuzuklar insallh iyisinizdirrliste nerde kizlar ben görmedimde hicc:44::44::44::44::44:

Amin canım regl olsam kafaya takmayacam ama olmuyor bir türlü.Hayırlısı diyelim artık

dorusun canim benim evlat hasreti cok agir basiyo..heleki cevrende yeni bebegi olanlari görünce yada hamile haberi duyunca

seindemi hic cocugun yok:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…