- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.981
fatmak58 canım benim adet olmak yumurtlama olduğu anlamına gelmiyor. Düzenli adet görsen bile yumurtlama olmayabilirmiş. Canım eğer pkos yoksa ovulasyon testi alabilirsin.eczaneye sorarsın. Allah kolaylık versin canım. Asaletlimmmm canım benim telden giriyorum eve dönünce listeyi hemen yenilerim topigimizin 3. Uguru hoşgeldin. Ttmm tatlım benim nasılsın? Szndrnz sen nasılsın canım?yaprk her şey kısmet canimin içi sen de iyisin değil mi?emacım bitanem dua paylaşımında bu hafta idare edebilirleri mi beni?kızlar bu arada doktora gittim dün geçen ay 17. Mm yumurtaya iğne veren doktoru terkettim tabi ki. Bu doktorum eski doktorumdü şehir dışında olduğu için görüşememistim. Geri geldi çok şükür o boyutta çatlatma iğnesi verdiği için çok kızdı. Her sey takdir Rabbim vesile kılmıyor zamanı uygün bulmuyor demek ki. Artık kısmet yeni ay yeni umutlar. Hepinizi kocaman öpüyorum gerçek sahibe emanet olun
slm. bir ara bu topiğe de takılıyordum baya ara verdim. kan pıhtılaşması topiğindeyim. burdaki listede ben de vardım. liste hangi sayfada?. bir bakıyım.
kızlaaar yorgun bulutlardan haber var mı hiç sesi soluğu cıkmıyor...bu aradaaa allah tez zamanda hepimize saglıklı bebişler nasip etsin.
amin arkadaslar hayirlisi olsun insallah rabbim sizlerede verir benim yuzumu guldurdu cok sukur insallah sizinde yuzunuzu guldurur....
selam kizlar nasilsiniz????
kan testi sonucum cikti 4 haftalik hamileymisim darisi sizin basiniza insallah rabbim bana verdi insallah sizlere de verir....[
hayırlı olsun canım yaa tebrik ederim Allah tamamına erdirsinn inşşşşşşş çok sevindim darısı hepimizin başına inşşş ...
bende 2 gün daha gecikirse test yapıcam 30 aralık olmuştum en son bazen 28 bazen 30 günde bi adet oluyorum arada düzensizlikte oluyo da bakalım belki bişiler olabilir hayırlısı ya nasipp :)
kan testi sonucum cikti 4 haftalik hamileymisim darisi sizin basiniza insallah rabbim bana verdi insallah sizlere de verir....[
hayırlı olsun canım yaa tebrik ederim Allah tamamına erdirsinn inşşşşşşş çok sevindim darısı hepimizin başına inşşş ...
bende 2 gün daha gecikirse test yapıcam 30 aralık olmuştum en son bazen 28 bazen 30 günde bi adet oluyorum arada düzensizlikte oluyo da bakalım belki bişiler olabilir hayırlısı ya nasipp :)
sagol canim allah gonlune gore versin insallah tez vakitte sende hamile kalirsin insallah
hepiniz dualarimdasiniz...
MERHABA CANLARIMMMMMMMMMMM::):):)GELİR GELMEZ LİSTEYİ GÜNCELLEDİM,BAT VB. ŞEYLERDE DEĞİŞİKLİK YAPMAK İSTEYENLER VE BİLGİ EKLEMEK İSTEYENLER SÖYLESİN DEĞİŞTİREYİM :):)
öpüyorum dua ile kalın...
cnnmmmmmm hoşbuldukk tatlımmm,zatenn bende 4. uğuru arıyordum inşaallah sensindir hadi güzel haberler ver bize:):)
canim benim hosgeldin nasilsin??
liste guzel olmus insallah yakin zamanda sirayla herkez hamis olur tum kalbimle dua ediyorum...
bat 17 subat cnm :) ekleyebırsın ınsallah gelmezMERHABA CANLARIMMMMMMMMMMM::):):)GELİR GELMEZ LİSTEYİ GÜNCELLEDİM,BAT VB. ŞEYLERDE DEĞİŞİKLİK YAPMAK İSTEYENLER VE BİLGİ EKLEMEK İSTEYENLER SÖYLESİN DEĞİŞTİREYİM :):)
öpüyorum dua ile kalın...
hoşbuldukk güzell anne adaıyı iyiyim sen nasılsın??keyfin neşen yerindedir umarım,stres,sıkıntı yok şimdi kendinle miniğini mutlu tutacaksınn doğum haberini de alıcaz inşaallah...amaaa her gün dua istiyoruzzz biz de oldu mu tatlımm??öpüyorum seni Rabbimizi emanet olun ikiniz...
ekledim canım benim.aminnnnnnnnn inşaallah gelmezzz tatlım...bat 17 subat cnm :) ekleyebırsın ınsallah gelmez
kuzum benim allah razi olsun iyiyim cok sukur tabiki ederim
bi liste daha yap sirayla hepinize okuyalim kime okuncaksa, ne okuncaksa,kac adet okuncaksa, kim okicaksa; boyle bi liste olusturaabilirmisin??
dunya dua uzerine kurulu kuzum hep beraber dua toplayalim...
ekledim canım benim.aminnnnnnnnn inşaallah gelmezzz tatlım...
çok güzel bir fikir tatlım benim ,o zaman şöyle yapalım
ARKADAŞLAR BİR DUA TOPİĞİ OLUŞTURSAK KİMLER KATILABİLİR??
canim ben elimden geldigi kadar okuyabilirim
kulun kula duasi makbulmus...
yok ben hamile değilim. şans getirsin diye takvim oluşturdum. belki gerçek olur.
ama ben cavabımı alamadım. liste hangi sayfada arkadaşlar?
arkadaşlar biz yorgunbulutlar ile özelden yazışıyoduk iyi çok şükür. bilgisayarı bozulmuş falan girememiş bir süre internete. bir de sizleri üzmemek için yazmak istemediğini söylemişti bana. ama iyi gidiyor hamileliği iğnelerini vuruluyor. gerçi bende 2-3 haftadır görmedim onu.
İnş bebişin seninledir canımmmm hayırlı haberlerini bekliyoruz
ekledim canım benim.aminnnnnnnnn inşaallah gelmezzz tatlım...
çok güzel bir fikir tatlım benim ,o zaman şöyle yapalım
ARKADAŞLAR BİR DUA TOPİĞİ OLUŞTURSAK KİMLER KATILABİLİR??
Ben katılabilirim şeker :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?