- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.041
dorusun canim benim evlat hasreti cok agir basiyo..heleki cevrende yeni bebegi olanlari görünce yada hamile haberi duyunca
seindemi hic cocugun yok:26:
Benim de çocuğum yok kuzum.Ben daha önce de yazdım hamile haberleri doğum haberleri beni üzmüyor artık.Bunu az çokta olsa aştım diyebilirim.Çünkü kızımı kaybettiğim ilk günlerde çok yıprattım kendimi.Hem biri hamileymiş veya doğum yapmış diye düşüne düşüne sadece kendimizi ve eşimizi üzüyoruz.Kimseyle görüşmüyordum bir ara.Ama şimdi üzerine üzerine gidiyorum ve inan ki hamile birine veya doğum yapan birine yardım etmek daha çok mutlu ediyor beni.Bebişleri seviyorum onların kokusunu sanki kızımın kokusunu duyuyor gibi çekiyorum içime doya doya.Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını.Kendi yavrularımızın mis kokularını koklarız inşallah en yakın zamanda AMİN
rabbim sana sabirlar versinama kendini bilmezlerin söyledikleri bazen canimi cok yakiyo.....düsüklerimin oldugunu bildigi halde amcamin esinin bile ortama agaci cürük olmayanin meyvesi saglam olur demisti bunun gibi daha neler duyuyoruz...rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin hepimizede sabirlar versin..inslalah hayirlisiyla bizlerde yavrularimiza kavusuruz....birinin bebegini sevecek olsam bunu hissediyorum aciyarak bakiyolar o yüzden bebek bile sevmeye cekiniyorum..sevmessende kiskandi gözüyle bakiyolar......tek dilegim rabbim inslalah bizlerede nasip eder tabi hayirlisi ise
Kızlar test yaptım ama negatif kısmet değilmiş yine bu ay
Aaaa münasebetsiz şey o nasıl lafmış öyleRabbim öyle hayırlı öyle sağlıklı evlatlar versin ki sana utansın öyle saçma sapan konuşan kendini bilmez hadsiz insanlar.Bana da acıyarak bakan oluyor tınlamıyorum görmüyorum onları.Bizde cennette sevecez inşallah çocuklarımızı.Bu en büyük teselli.Herkese nasip etmiyor Rabbim bu mükafatı unutma.Sen cennette evlatlarını severken imrenerek bakacaklar inşallah canım
canım hayırlısı bu ay olmaz önümüzdeki ay gelir inşallah umudumuzu kaybetmek yok biliyosun..
alalha havale ediyorum ema canim benim o herseyi görüyo..inslalah bitanem su an sadece sabir ve dua ediyorum bizlerede rabbim evlat sevgisini tattirsin
hiçç üzülme bitanemm rabbim en yakın zamanda bıdığını gönderecek inşaallah...Kızlar test yaptım ama negatif kısmet değilmiş yine bu ay
merhaba kuzuklar insallh iyisinizdirrliste nerde kizlar ben görmedimde hicc:44::44::44::44::44:
aminnnnnnnn inşaallahhh bitanem...Benim de çocuğum yok kuzum.Ben daha önce de yazdım hamile haberleri doğum haberleri beni üzmüyor artık.Bunu az çokta olsa aştım diyebilirim.Çünkü kızımı kaybettiğim ilk günlerde çok yıprattım kendimi.Hem biri hamileymiş veya doğum yapmış diye düşüne düşüne sadece kendimizi ve eşimizi üzüyoruz.Kimseyle görüşmüyordum bir ara.Ama şimdi üzerine üzerine gidiyorum ve inan ki hamile birine veya doğum yapan birine yardım etmek daha çok mutlu ediyor beni.Bebişleri seviyorum onların kokusunu sanki kızımın kokusunu duyuyor gibi çekiyorum içime doya doya.Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını.Kendi yavrularımızın mis kokularını koklarız inşallah en yakın zamanda AMİN
rabbim sana sabirlar versinama kendini bilmezlerin söyledikleri bazen canimi cok yakiyo.....düsüklerimin oldugunu bildigi halde amcamin esinin bile ortama agaci cürük olmayanin meyvesi saglam olur demisti bunun gibi daha neler duyuyoruz...rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin hepimizede sabirlar versin..inslalah hayirlisiyla bizlerde yavrularimiza kavusuruz....birinin bebegini sevecek olsam bunu hissediyorum aciyarak bakiyolar o yüzden bebek bile sevmeye cekiniyorum..sevmessende kiskandi gözüyle bakiyolar......tek dilegim rabbim inslalah bizlerede nasip eder tabi hayirlisi ise
canım doktora gittik 6 haftalık doğum tarihi 01-10-2013
listeye eklersin...
hiçç üzülme bitanemm rabbim en yakın zamanda bıdığını gönderecek inşaallah...
nerelerdesin sennn merak ediyordum kuzumm kaybolma öyle:):)
aminnnnnnnn inşaallahhh bitanem...
Allah öylelerini bildiği gibi yapsın hiç aldırm önemli olan sensin canım konuşan konuşsun...
geldim mutlulukum canim benim bi haftadir girmemistim kk ya..bende sizi özledim bi bakim kizlar nasil dedim....canim benim liste nerde ben göremedimde dahaihmal etmem gelirim artik sizi cok sevdim zaten bu topikte kendimi buluyorum her yazilanda
canım doktora gittik 6 haftalık doğum tarihi 01-10-2013
listeye eklersin...
kuzum listeyi güncellicem ben bilgierini yaz ben eklerim seni de eve gidince...gel tabi gelinmez olur mu özletme kendini kuzum
tamam canım evde değilim eve gidince listeleri güncellicem hayırlı uğurlu olsun kucağına almayı nasip etsin mevlam...
elif canim rabbim kucagina almayida nasip eder inslaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?