- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.001
ekledim canım benim.aminnnnnnnnn inşaallah gelmezzz tatlım...
çok güzel bir fikir tatlım benim ,o zaman şöyle yapalım
ARKADAŞLAR BİR DUA TOPİĞİ OLUŞTURSAK KİMLER KATILABİLİR??
canlar bahsettiğim gibi ben pko hastasıyım.bununla ilgili bir kaç tedavi öğrendim sizlerde yararlanın diye paylaşmak istedim.doktorum bu ay bana yumurta takibi için femara isimli bir ilaç verdi.bu ilç klomen ve serophene ne göre rahim duvarını inceltmekten koruyormuş ayrıca annelik hormonu olduğu için yumurtalıkları daha iyi hazırlıyormuş.ayrıca folik asit ve gllukofenin birleştiği inofolic isimli bir ilaç verdi.o da rahimi gebliğe hazırlıyormuş. ya inofolic ya da günde 2 kez metformin ilacını mutlaka almanızı bunun pko hastalarında insülin direncini kırarak gebeliği kolaylaştırdığını anlattı doktorum.umarım faydası olur.Allah'ın izniyle hepimiz hamile kalıcaz ve sağlıkla hayırla bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz inşaallah:):)
canim ben elimden geldigi kadar okuyabilirim
kulun kula duasi makbulmus...
Ben katılabilirim şeker :)
ben katılırım duaya.
uzun bir süre ara verdim bu topiğe girmeye. kan pıhtılaşmasındaydım. burayı da takip etmeye başlıycam artık.
orda da duamız var.elif takip ediyor. dualarımız birleştire debiliriz.
bu arada ben korunmayı bıraktım.bat ım 14 şubat.
mutluluk canım bende katılabilirim dua topiğine..
tatlım bende çalışıyorum biz akşamları okuruz ...liste süper olmuş mutluluk ellerine sağlık :) benim ilaçlar değişti. clexane 0.4, folbiol, prgestan 200mg. inşallah bu tablo uğurlu gelecek herkes hamile olacak :)ben de katılmak isterim duaya ama çalışıyorum nasıl olur ki? eğer herkes aynı saatte okuması gerekmiyorsa akşamları okuyablirim...
günaydın kızlar ben kırmızıları gördüm bu sabah malesef .zaten zor bi ihtimaldide hayırlısı bakalım . Allah herkesin gönlüne göre versinn inşş hepimize hayırlı zamanda nasip olurr
canım bildiğin gibi bende pkoluyum ve bahsettiğin femarayı içtim..normal yolla hamile kalmadan önce 2 kez aşılama yaptırmıştım onlardan birinde iğneyle beraber kullandım..klomen gibi faydalı evet doktorun vermiş ne güzel inşallah faydasını görürsün..ben aşılamalardan hamile kalamadım malesef..birde ben sürekli metformin kullanıyorum günde 2 sefer geçen hamile kaldığımdada hem kilo vermiştim hemde bu ilacı kullanıyodum kesinlikle etkisi var canım..unutmadan benim bat'ım 27 şubat..
tamam canlarımm listeyi yapıcam şimdi...
tatlım bende çalışıyorum biz akşamları okuruz ...
her şeyin hayırlısı nasip canım benim kısmet önümüzdeki aya inşaallah...
bana tek başına verdi yumurtalarına baktıktan sonra sen karar ver ister gün aşırı öneririm istersen aşılama dedi bende kararsz kaldım canım ya???
canim nasilsin??? bende de 3 yil once kist vardi ilac kullanmadan yani sogan kuruyle temizlendi sende denedinmi sogan kurunu...????
mrb cnm bnm de senin gibi 2 düşügüm var dr kan pıhtılaşması olabılır ondan düşebılır dedi bnm düşüklerim yanlız adet yoluyla oldu senin kide öyle mi oldu birde cnm kan pıhtılaşmasını oldugunu ögrenmek için dr mu gönderıyo seni bu testler için yoksa devlet hastanesınde mı yaptırdın duydugum kadarıyla cok pahalıymış bu testler yardımcı olr musun bnamutlulukk canım benıde eklermsın duanıza bende kan pıhtılaşması topıgındeyım, emıneyle (eoe) bırlıkte, ordada okuyurz ben burdada okumak ıstıyryorum, ıkı dusugum var kan pıhtılaşmasından, hamıle kalmayı beklıyorum hayırlısıyla son bat tarıhım 17 subat , canım benıde eklersen sevınırmm
tamam canlarımm listeyi yapıcam şimdi...
tatlım bende çalışıyorum biz akşamları okuruz ...
her şeyin hayırlısı nasip canım benim kısmet önümüzdeki aya inşaallah...
bana tek başına verdi yumurtalarına baktıktan sonra sen karar ver ister gün aşırı öneririm istersen aşılama dedi bende kararsz kaldım canım ya???
26+6 da preeklampsiye bağlı olarak kalbi durdu.ondan sonra öğrendim ki kan pıhtılaşmasıda varmış bende.
sorun preeklampsi eğilimi+tansiyon+pıhtılaşma
antalya-31-3yıl-hamileyim(haftası yarın net olarak belli olacak geç yumurtlama sorunum var)+elevit/alfamet/corasprin/clexan 0.4+doğal yolla+adet olmuyorum+cinsiyet belli değil+net olarak bu da yarın belli olacak.
benide listeye ekler misin?
dua listesine eklersen sevinirim bulantılarım fırsat verdikçe katılmak isterim
mutlulukk canım benıde eklermsın duanıza bende kan pıhtılaşması topıgındeyım, emıneyle (eoe) bırlıkte, ordada okuyurz ben burdada okumak ıstıyryorum, ıkı dusugum var kan pıhtılaşmasından, hamıle kalmayı beklıyorum hayırlısıyla son bat tarıhım 17 subat , canım benıde eklersen sevınırmm
mrb cnm bnm de senin gibi 2 düşügüm var dr kan pıhtılaşması olabılır ondan düşebılır dedi bnm düşüklerim yanlız adet yoluyla oldu senin kide öyle mi oldu birde cnm kan pıhtılaşmasını oldugunu ögrenmek için dr mu gönderıyo seni bu testler için yoksa devlet hastanesınde mı yaptırdın duydugum kadarıyla cok pahalıymış bu testler yardımcı olr musun bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?