karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

hayirli cumalar moanyaa canim benimmbayada batini gectikten sonra gelmis reglindiger aylara göre aynimi degisikmi:44:

hayirli cumalar moanyaa canim benimmbayada batini gectikten sonra gelmis reglindiger aylara göre aynimi degisikmi:44:

bende anlammadımki.31aralıkta normal adet oldum.doktorum ilaç verdi enfeksiyon için ara kanama yaşayacaksın adetini o kabul edicez dedii.14ocakta ara kanama yaşadım ama leke şeklindeydi.şimdide adet oldum bend ebişey anlamaıdm yani

canim benim evet gebeyken gobek deliginden asagi cizgi oluyor hamilelik ilerledikce cizgi yukari dogru cikiyor ben bundan once hamileligimde vardi migdeme kadar cikmisti cizgi eskiden hamileligi bununlada ogreniyorlarmis

ben de duydum bunu ama benim ne geçenkinde ne de bunda olmadı özellikle de bakıyom hep yok. herkes de olmuyo demek ki... yorgunbulutlar hoşgeldin canım bu arada... benim de muayenem yarın inşallah hayırlı haberlerle döneriz... ema dan ne haber ses seda yok inşallah hamiledir... asaletlim bulantıların başladı mı? benim hala devam ediyor önceleri sadece akşam bulanırdı şimdi her zaman...

Sevgili arkadaşlarım,biriciklerrr 10 günlük bir tatilden sonra çok şükür aranıza döndüm.Hepinizi çokk özledim.İyimisiniz,geçmişi okuyamadım farklı bir durum yaşayan var mı?Mutlu haber var mı?

evet canım bulantılarım başladı akşamlari çok oluyo baş dönmesi de oluyo çok fena şişkinliğim oluyo...

merhaba canım hoşgeldin nasılsın. Bende hamileyim çok şükür sende mutlu haber yokmu?

Bizleri habersiz bırakma canım Allah'a emanet ol

Geçmiş olsun canım

merhaba. senin günün geçmiş listede öyle yazıyor. test yapmadın mı?

Canım test yapmıştım birkaç gün önce negatifdi.Dün yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım malesef negatif değerim 0.100 çıktı.

Yok canım hamile değilim ama kırmızılarda gelemiyor bir türlü.Evde test yaptığımda pozitif görmek çok heyecanlıydı ama heyecan kısa sürdü kan testinde çıkmadı

Hoşgeldin canım nasılsın

Mutluluk yaprk superisi sizde kayıplardasınız şekerler.İyisinizdir inşallah

kızlar doktordan geldik çok şükür şu an herşey iyi..doktorumuz 12.haftada ikili test için çağırdı o zaman daha netleşir dedi..korkularım azıcık geçer gbi oldu şükür..allahım hepimize sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallahh...allahıma sığındım bu sefer progestan bile içmemeye inat ettim..olacak olan oluyor zaten kızlar...tevekkülden başka şans yok..hakkımızda hayrlısı inşallah..

yorgunbuulutlar, asaletlim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlık sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşşş...

Hoşbuldum bitanem,iyiyim şükürler olsun.Ailemin yanındaydım tatil için,moral depolayıp geldim.Sen nasılsın?

canımmm merhabaaa hoşgeldinnn:):)

bitanemmm tatilin son günleri gezmelerdeydim:):şimdi geldimmm iyiyim canımın içi sen nasılsın???

ohhh çok şükürr güzel haberlerini duymak harika bizleri habersiz bırakma canım benim duandada unutma inşaallah...

canımmmm hadi inşaallahh güzel haberlerini bekliyoruz...

canım benim çokkk geçmiş olsunnn dikkat et kendine...
meggie bizleri unutmuyorsun değil mi:):)

yeni bir haftaya okul mratonuna saatler kala hepinize merhaba canlarımmmm:):):)

Hoşbuldum bitanem,iyiyim şükürler olsun.Ailemin yanındaydım tatil için,moral depolayıp geldim.Sen nasılsın?

İyi olmana sevindim canım bende iyiyim hamdolsun bitanem

Ohh maşallah gez bakalım canımıniçi bende iyiyim canım çok şükür

mutluluk canım unutur muyum sizi hiç... iyiyim canım kontrolümüz iyi geçti bebiş olması gereken haftasına erişti başta küçük görünüyodu şimdi tam olması gereken gününde. maşallah şimdilik yolunda herşey. dualarım sizinle hep Rabbim tez zamanda göbüşlerinizi doldursun inşallah... mutlu haberlerinizi dört gözle bekliyorum...

oh ohh çok şükür canım benim çok sevindim iyi olmanıza hep iyi haberlerle gel inşaallah...

Emacımm daha öncede paylaşmıştım belki gözünden kaçtı,pkolular için inofolic gelmiş yeni türkiyeye doktorum bana verdi.birebir dedi inşaallah aklına olsun bitanemm...

Topikciğimiz sesssiz kalmış bu günlerde canlandıralım canlarrr:):)

Allah razı olsun tatlım gerçekten kaçmış gözümden

merhaba
cumartesi günü 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum, kürtajdan sonra kanamam çok azdı pazar günü nerdeyse kesildi şimdi sadece wcde peçeteye sildiğimde az bi leke şeklinde geliyor sizce bu normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…