- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.081
hayırlı cumalarrrr kızlar.
uynanır uynamaz kırmızıları gördümmmkrize girdim.
normal adetimden 8gün sonra ara kanamamdanda 6gün önce adet oldummm.doktora yarın gidicem ama şimdi bana açıklama yapmadan normal bi durum diycekkk
hayirli cumalar moanyaa canim benimmbayada batini gectikten sonra gelmis reglin diger aylara göre aynimi degisikmi:44:
inş cnm.ilk defa duydum öyle çizgimi olurmuş gebeyken
ay kuzum ınsallh ınsallah.canim benim evet gebeyken gobek deliginden asagi cizgi oluyor hamilelik ilerledikce cizgi yukari dogru cikiyor ben bundan once hamileligimde vardi migdeme kadar cikmisti cizgi eskiden hamileligi bununlada ogreniyorlarmis
canim benim evet gebeyken gobek deliginden asagi cizgi oluyor hamilelik ilerledikce cizgi yukari dogru cikiyor ben bundan once hamileligimde vardi migdeme kadar cikmisti cizgi eskiden hamileligi bununlada ogreniyorlarmis
ben de duydum bunu ama benim ne geçenkinde ne de bunda olmadı özellikle de bakıyom hep yok. herkes de olmuyo demek ki... yorgunbulutlar hoşgeldin canım bu arada... benim de muayenem yarın inşallah hayırlı haberlerle döneriz... ema dan ne haber ses seda yok inşallah hamiledir... asaletlim bulantıların başladı mı? benim hala devam ediyor önceleri sadece akşam bulanırdı şimdi her zaman...
Sevgili arkadaşlarım,biriciklerrr 10 günlük bir tatilden sonra çok şükür aranıza döndüm.Hepinizi çokk özledim.İyimisiniz,geçmişi okuyamadım farklı bir durum yaşayan var mı?Mutlu haber var mı?
KIZLARRR
hepinizi çok özledim..önce ruhsal sıkıntılarım...sonra bilgisayarın bozulması..sonra 15 tatil derken bayadır siteyi takip edemedim..hepinizi çok merak ediyorum..AMAA ÖNCELİKLE ASALETLİM e hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum..çooook sevindim...allahım hepimizinkini devam ettirs inşallah...
sonra arada beni merak edip sormuşsunuz hepinize teşekkür ediyorum..ben iyiym çok şükür..lekelenmelerim de olmuyo bayadır inşallah tekrar gelmez...bu cumartesi doktora gidicem..iyi bişeyler duymayı umut ediyoru artık biraz net bişeler söyleyebilir herlde..o zaman daha çok küçük bişe diyemem diyodu..çok korkuyorum yine ense kalınlığı lafı duymaktan ama içimi ferah tutmya çalışıorum..sizler nasılsınz kızlar? adet gününü bekleyenler de var sanırım.. inşallah hayrlsıyla hepinizn hamile haberini alırız..
ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM HEPİNİZİ..HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN..SİZİ SEVİYORUM :)
sağol canım allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın ve inşallah isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benim bebeğinin nesi var ben kaçırdım anlattıysan allah şifasını verir inşallah bebeğin için ayetel kürsi okucam inşallah.
Ben bugün içmek için süt kaynattım bardaktan elime kaynar süt döküldü iki parmağım yandı biri çok şişti balon gibi oldu yanık kremi evde yoktu bende kantaron yağı sürdüm başka ne önerirsiniz çok sızlıyor...
merhaba. senin günün geçmiş listede öyle yazıyor. test yapmadın mı?
ben de duydum bunu ama benim ne geçenkinde ne de bunda olmadı özellikle de bakıyom hep yok. herkes de olmuyo demek ki... yorgunbulutlar hoşgeldin canım bu arada... benim de muayenem yarın inşallah hayırlı haberlerle döneriz... ema dan ne haber ses seda yok inşallah hamiledir... asaletlim bulantıların başladı mı? benim hala devam ediyor önceleri sadece akşam bulanırdı şimdi her zaman...
Sevgili arkadaşlarım,biriciklerrr 10 günlük bir tatilden sonra çok şükür aranıza döndüm.Hepinizi çokk özledim.İyimisiniz,geçmişi okuyamadım farklı bir durum yaşayan var mı?Mutlu haber var mı?
merhaba canım hoşgeldin nasılsın. Bende hamileyim çok şükür sende mutlu haber yokmu?
Bizleri habersiz bırakma canım Allah'a emanet ol
Geçmiş olsun canım
Canım test yapmıştım birkaç gün önce negatifdi.Dün yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım malesef negatif değerim 0.100 çıktı.
Yok canım hamile değilim ama kırmızılarda gelemiyor bir türlü.Evde test yaptığımda pozitif görmek çok heyecanlıydı ama heyecan kısa sürdükan testinde çıkmadı
Hoşgeldin canım nasılsın
Mutluluk yaprk superisi sizde kayıplardasınız şekerler.İyisinizdir inşallah
Bizleri habersiz bırakma canım Allah'a emanet ol
Geçmiş olsun canım
Canım test yapmıştım birkaç gün önce negatifdi.Dün yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım malesef negatif değerim 0.100 çıktı.
Yok canım hamile değilim ama kırmızılarda gelemiyor bir türlü.Evde test yaptığımda pozitif görmek çok heyecanlıydı ama heyecan kısa sürdükan testinde çıkmadı
Hoşgeldin canım nasılsın
Mutluluk yaprk superisi sizde kayıplardasınız şekerler.İyisinizdir inşallah
kızlar doktordan geldik çok şükür şu an herşey iyi..doktorumuz 12.haftada ikili test için çağırdı o zaman daha netleşir dedi..korkularım azıcık geçer gbi oldu şükür..allahım hepimize sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallahh...allahıma sığındım bu sefer progestan bile içmemeye inat ettim..olacak olan oluyor zaten kızlar...tevekkülden başka şans yok..hakkımızda hayrlısı inşallah..
kızzzlarrr nasılsınızzz...kasık agrım devam edıo adetıme daha var bugun göbegıme baktım göbek delıgımden asagı kadar acık kahve bı cızgı ınıo daha önce yoktu..yeni fark ettım.cok sevındım ınsallah bebegım benldr
sağol canım allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın ve inşallah isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benim bebeğinin nesi var ben kaçırdım anlattıysan allah şifasını verir inşallah bebeğin için ayetel kürsi okucam inşallah.
Ben bugün içmek için süt kaynattım bardaktan elime kaynar süt döküldü iki parmağım yandı biri çok şişti balon gibi oldu yanık kremi evde yoktu bende kantaron yağı sürdüm başka ne önerirsiniz çok sızlıyor...
Hoşbuldum bitanem,iyiyim şükürler olsun.Ailemin yanındaydım tatil için,moral depolayıp geldim.Sen nasılsın?
canımmm merhabaaa hoşgeldinnn:):)
bitanemmm tatilin son günleri gezmelerdeydim:):şimdi geldimmm iyiyim canımın içi sen nasılsın???
ohhh çok şükürr güzel haberlerini duymak harika bizleri habersiz bırakma canım benim duandada unutma inşaallah...
canımmmm hadi inşaallahh güzel haberlerini bekliyoruz...
canım benim çokkk geçmiş olsunnn dikkat et kendine...
meggie bizleri unutmuyorsun değil mi:):)
yeni bir haftaya okul mratonuna saatler kala hepinize merhaba canlarımmmm:):):)
mutluluk canım unutur muyum sizi hiç... Iyiyim canım kontrolümüz iyi geçti bebiş olması gereken haftasına erişti başta küçük görünüyodu şimdi tam olması gereken gününde. Maşallah şimdilik yolunda herşey. Dualarım sizinle hep rabbim tez zamanda göbüşlerinizi doldursun inşallah... Mutlu haberlerinizi dört gözle bekliyorum...
oh ohh çok şükür canım benim çok sevindim iyi olmanıza hep iyi haberlerle gel inşaallah...
Emacımm daha öncede paylaşmıştım belki gözünden kaçtı,pkolular için inofolic gelmiş yeni türkiyeye doktorum bana verdi.birebir dedi inşaallah aklına olsun bitanemm...
Topikciğimiz sesssiz kalmış bu günlerde canlandıralım canlarrr:):)
merhaba
cumartesi günü 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum, kürtajdan sonra kanamam çok azdı pazar günü nerdeyse kesildi şimdi sadece wcde peçeteye sildiğimde az bi leke şeklinde geliyor sizce bu normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?