karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Öncelikle geçmişler olsun,dilerim tez zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun.Durumun normal,yakında hiçbişeyin kalmaz.Dr kontrolünü ihmal etme.

geçmiş olsun canım normal bunlar allah şifa versin...

cnlarımmm selamlarr topikciğimize nazar oldu nerelerdesiniz????

gecmis olsun bilim canimm..insalah lekelenmelerinde gececekkkk normal bunlarr

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesin evlat acısı

sağolasın cnm allah başka acı göstermesin. Sen nasılsın topikte yenisin galiba yada ben yeni gördüm seni hoşgeldin.

Merhaba canım 2 gündür netimde sıkıntı vardı kusura bakma mesajına geç cevap verdim.Evet topikte yeniyim.Forumda çok eski olsamda (diğer kullanıcı adımla)netim yoktu gelemiyordum.Şimdi sık sık gelmeye çalışıyorum.Sizin hikayeleriniz dinledikçe...söz bulamıyorum yazmaya.Sadece Rabbim sonsuz sabrından ve merhametinden fazla fazla versin sana ve cümlemize diyorum.
Elin nasıl oldu tatlım.

cevap veren herkese teker teker teşekkür ederim,
şuan içimde inanılmaz bir bebek isteği var önce hiç etkilenmemiştim üzülmemiştim ama şimdi üzülüyorum nedense sonra çıktı hüznü allaha şükrediyorum isyanda etmiyorum fakat bu üzülmemi engellemiyor
acaba tekrar ne zaman gebe kalcam kürtajdan sonra daha çabuk kalılnır diyolar doğrumu acaba?

merhaba arkadaşlar benimde 11 ocakda 29 haftalık bebeğim karnımda öldü.otopsi yaptırmadık nedenini bilmiyoruz.zor günler geçiriyorum sizlerin hangi süreçlerden geçtiğini ve neler yaptığınızı öğrenmek istedim.hangi tedavileri uygladınız yaptığınız testler neler.bazı mesajlarınızı okudum ama sizlerde yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Başın sağolsun canım çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın evlat acısı.Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Yüce Mevlam

basin saolsunnn canimmrabbim tekrarini yasatmasinnnbenim en büyügü 15 haftalikti bende kan pihtilasmasi cikti canimm.....

Geçmişler olsun,şifalar dilerim.Hayırlısıyla bebişinede kavuşursun inşlh.Sonradan yaptırdığımız testler sonucu pıhtılaşma çıktı bende.Tekrar hamiş kalırsam dr ona göre bir tedavi uygulayacak.

amin inşallah kimse yaşamaz bizde inşallah sağlıklı hayırlı evlatlara kavusuruz.korunma sürei varmı sende yada ne kadar dendi

kalan parcalari kürtajla temizledikleri icin doktorum sadece 3 ay korunman yeterli demisti..bende öyle yapmistimm

kalan parcalari kürtajla temizledikleri icin doktorum sadece 3 ay korunman yeterli demisti..bende öyle yapmistimm

bende parça falan kalmadı ama enfeksiyon ihtimaline karşın 7 gün damardan antibiyotik 7 günde normal antibiyotik hapı kullandım ama galiba bebek büyüdükçe korunma süreside uzuyor.galiba benim durumumda 6 ay kadar olur

slm kızlar nasılsınız? ben şuan londra dayım tatile geldik eşimle kafamı dinlemek istedim sorunlardan kurtulmak istedim biraz ama olmuyor ya sorunlarımıda kendimle getirdim burda çok ikiz bebek var daha kötü oldum aramıza yeni katılanlar var allah sabır versin ne desemde faydasız acınız daha çok yeni benim 6 ay olmasına rağmen acım dinmedi ama alıştım diyelim sizde alışacaksınız neyse kızlar hepinizi öpüyorum denizliye dönünce yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…