- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.101
merhaba
cumartesi günü 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum, kürtajdan sonra kanamam çok azdı pazar günü nerdeyse kesildi şimdi sadece wcde peçeteye sildiğimde az bi leke şeklinde geliyor sizce bu normalmi?
merhaba
cumartesi günü 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum, kürtajdan sonra kanamam çok azdı pazar günü nerdeyse kesildi şimdi sadece wcde peçeteye sildiğimde az bi leke şeklinde geliyor sizce bu normalmi?
merhaba
merhaba
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesin evlat acısı
sağolasın cnm allah başka acı göstermesin. Sen nasılsın topikte yenisin galiba yada ben yeni gördüm seni hoşgeldin.
amin ema canim benim..rabbim yasayan kullarinada saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin inslalahhhh.
merhaba arkadaşlar benimde 11 ocakda 29 haftalık bebeğim karnımda öldü.otopsi yaptırmadık nedenini bilmiyoruz.zor günler geçiriyorum sizlerin hangi süreçlerden geçtiğini ve neler yaptığınızı öğrenmek istedim.hangi tedavileri uygladınız yaptığınız testler neler.bazı mesajlarınızı okudum ama sizlerde yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar benimde 11 ocakda 29 haftalık bebeğim karnımda öldü.otopsi yaptırmadık nedenini bilmiyoruz.zor günler geçiriyorum sizlerin hangi süreçlerden geçtiğini ve neler yaptığınızı öğrenmek istedim.hangi tedavileri uygladınız yaptığınız testler neler.bazı mesajlarınızı okudum ama sizlerde yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Mesaj kutun dolu canım cevap yazamıyorum sana
Geçmişler olsun,şifalar dilerim.Hayırlısıyla bebişinede kavuşursun inşlh.Sonradan yaptırdığımız testler sonucu pıhtılaşma çıktı bende.Tekrar hamiş kalırsam dr ona göre bir tedavi uygulayacak.[/QU
çok teşekkür ederim.inşallah isteyen herkes hayırlı sağlıklı evlatlara kavusur.bende bugünlerde dr a gidicem.bakalım neler yapılabilir.aslında ben 6 ay korunma süresini beklemek istemiyorum
basin saolsunnn canimmrabbim tekrarini yasatmasinnn benim en büyügü 15 haftalikti bende kan pihtilasmasi cikti canimm.....
Başın sağolsun canım çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın evlat acısı.Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Yüce Mevlam
amin inşallah kimse yaşamaz bizde inşallah sağlıklı hayırlı evlatlara kavusuruz.korunma sürei varmı sende yada ne kadar dendi
kalan parcalari kürtajla temizledikleri icin doktorum sadece 3 ay korunman yeterli demisti..bende öyle yapmistimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?