karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

doru canim bebek büyük olunca en az 6 ay korunun diyo doktorlarrr

canim benim elim iyilesiyor yavas yavas baska bi sikayetim yok cok sukur sende baska ne var ne yok

canim benim elim iyilesiyor yavas yavas baska bi sikayetim yok cok sukur sende baska ne var ne yok

NE olsun canım bahçemle alakadar oldum biraz otları falan yoldumO arada oglum sinir etti beni koluna vurdum bana döndü aglamaklı yüz ifadesi ile anne bana vumaaa dedi,aglıyorum şimdi ya,sigarayı bırakmaya çalışıyorum işsizlikle boguluyorum hal böyle olunca acısını çocuklarımdan çıkarıyorum
sen nasılsın canım bebişin nasıl bakalım hamilelik nasl gidiyor

Son düzenleme:

Canım tatilinin tadını çıkarmaya çalış rahatla biraz gez dolaş.İyi tatiller canım benim

kaç çocuğun var canım bende iyim şükür haftaya çarşamba randevu aldım bebeimi görürüm inşallah bulantılarımda arttı...

6 ay çok uzun geliyo bana daha bugün 34 gün oldu.acaba kan değerlerim ve gerekli bütün testlerim iyi çıksa bekleme süresi kısalırmı acaba

yinede en az 3 ay korun rahim iyice bi toparlansin canim benimm..gec olsunda güc olmasinn

Kimseler uğramıyor heralde artık:) Bu düşüncelerden uzaklaşma adına bende epeydir bakmıyordum...Offf kızlar ben son kürtajdan sonra 3 kez adet gördüm ve bu ay bırakıyorum korunmayı...Aslında bu güzel haber...Ama endişeli ve heyecanlıyım:)
Yapılması gereken tüm testler fazlasıyla yapıldı, hem maddi hem manevi zor bi süreç oldu, çok şükür hiçbirşey çıkmadı. Sonuç olarak sebebsiz tekrarlayan düşük?? bakalım umarım Allah'tan çok beklemeyiz ve aynı şeylerle tekrar karşılaşmayız...

evet ya bende ara sira ugruyorum bi bakiyorum ama kimse olmuyo..sanada gecmis olsun canim rabbim sifani versin..inslaah tekrar yasamazsinn

selam eskisi kadar sık yazamıyorum belki görmüşsünüzdr yazılarımı bnmde bende 12 temmuzda kaybettim ikizleirmi 25 haftalıktılar kalpleri durdu karnımda çok zor süreç geçirdim bu akşam haberde gördüm 24 haftalık doğan bi bebek yaşamışş göz yaşlarımı tutamadım. nasip kısmet herşey Allah sabır versin başka acı göstermesin bizlere inşş güzel haberler paylaşırızz bundan sonra. çok yeni sizin kaybınız bizde otopsi yaptırmadık herahngi bi testte yapılmadı ama bizde ikizden ikize kan tranfüzyonundan kaybettik... doktorum ocak ayına kadar korun demiiştir. biz tam olarak korunmayı bırakıp denemedik henüz 7 buçuk ay oldu . çok zor bi süreçç Allah yardımcınız olsunn...

Bende o haberi izleyince çok etkilendim benim kızımda 24 haftalıktı ama hayırlısı böyleymiş.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

inşaallah yeni günler sana güzellikler getirri canım benim...
[sıze=3][ı]bende o haberi izleyince çok etkilendim benim kızımda 24 haftalıktı ama hayırlısı böyleymiş.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah[/ı][/sıze]

bende 25 haftalık kaybetmiştim ömür azılmışsa 24 haftalık yaşıyor yazılmamışsa 19 yaşında ölüyor.kader rabbim sabredenlerden ihsan eylesin hepimizi canlarım

inşaallah mevlam yeni günleri güzel haberlerle donatır senin için canım benim...

Y2013 bende 25 haftalık kaybettim başın sağolsun sanada geçmiş olsun canım.otopsi istemedik genetikte de doku oluşturulamadı.pıuhtılaşma yaptırdık testler temiz çıktı.inşaallah önümüdeki günler de güzel hayırarla sonuçlanır senin için canım...

çok teşekkür ederim senin bebeğinde büyükmüş sanada çok geçmiş olsn canım.korunma süren bittimi bide ne kadar bekle dedi dr sana.çok zor bu dönemler ben tekrar hamile kalmak istiyorum

çok teşekkür ederim senin bebeğinde büyükmüş sanada çok geçmiş olsn canım.korunma süren bittimi bide ne kadar bekle dedi dr sana.çok zor bu dönemler ben tekrar hamile kalmak istiyorum
bana 3 ay demişti onu rahmin durumuna göre söylüyorlar kimine 6 ay kimine 1 ay doktorunla görüş canım...

saol canım allah razı olsunn

Sana da güzel melek annesi

Mutluluk nasılsın canım heyecan var mı ? Yarın senin için herşey çok güzel olur inşallah canım.

bitanemmmm şimdi gidiyorumm çok heyecanlıyım dua et olur mu:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…