- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.121
bende parça falan kalmadı ama enfeksiyon ihtimaline karşın 7 gün damardan antibiyotik 7 günde normal antibiyotik hapı kullandım ama galiba bebek büyüdükçe korunma süreside uzuyor.galiba benim durumumda 6 ay kadar olur
Merhaba canım 2 gündür netimde sıkıntı vardı kusura bakma mesajına geç cevap verdim.Evet topikte yeniyim.Forumda çok eski olsamda (diğer kullanıcı adımla)netim yoktu gelemiyordum.Şimdi sık sık gelmeye çalışıyorum.Sizin hikayeleriniz dinledikçe...söz bulamıyorum yazmaya.Sadece Rabbim sonsuz sabrından ve merhametinden fazla fazla versin sana ve cümlemize diyorum.
Elin nasıl oldu tatlım.
doru canim bebek büyük olunca en az 6 ay korunun diyo doktorlarrr
canim benim elim iyilesiyor yavas yavas baska bi sikayetim yok cok sukur sende baska ne var ne yok
slm kızlar nasılsınız? ben şuan londra dayım tatile geldik eşimle kafamı dinlemek istedim sorunlardan kurtulmak istedim biraz ama olmuyor ya sorunlarımıda kendimle getirdim burda çok ikiz bebek var daha kötü oldum aramıza yeni katılanlar var allah sabır versin ne desemde faydasız acınız daha çok yeni benim 6 ay olmasına rağmen acım dinmedi ama alıştım diyelim sizde alışacaksınız neyse kızlar hepinizi öpüyorum denizliye dönünce yazarım
NE olsun canım bahçemle alakadar oldum biraz otları falan yoldumO arada oglum sinir etti beni koluna vurdum bana döndü aglamaklı yüz ifadesi ile anne bana vumaaa dedi,aglıyorum şimdi ya,sigarayı bırakmaya çalışıyorum işsizlikle boguluyorum hal böyle olunca acısını çocuklarımdan çıkarıyorum
sen nasılsın canım bebişin nasıl bakalım hamilelik nasl gidiyor
6 ay çok uzun geliyo bana daha bugün 34 gün oldu.acaba kan değerlerim ve gerekli bütün testlerim iyi çıksa bekleme süresi kısalırmı acaba
Kimseler uğramıyor heralde artık:) Bu düşüncelerden uzaklaşma adına bende epeydir bakmıyordum...Offf kızlar ben son kürtajdan sonra 3 kez adet gördüm ve bu ay bırakıyorum korunmayı...Aslında bu güzel haber...Ama endişeli ve heyecanlıyım:)
Yapılması gereken tüm testler fazlasıyla yapıldı, hem maddi hem manevi zor bi süreç oldu, çok şükür hiçbirşey çıkmadı. Sonuç olarak sebebsiz tekrarlayan düşük?? bakalım umarım Allah'tan çok beklemeyiz ve aynı şeylerle tekrar karşılaşmayız...
merhaba arkadaşlar benimde 11 ocakda 29 haftalık bebeğim karnımda öldü.otopsi yaptırmadık nedenini bilmiyoruz.zor günler geçiriyorum sizlerin hangi süreçlerden geçtiğini ve neler yaptığınızı öğrenmek istedim.hangi tedavileri uygladınız yaptığınız testler neler.bazı mesajlarınızı okudum ama sizlerde yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
selam eskisi kadar sık yazamıyorum belki görmüşsünüzdr yazılarımı bnmde bende 12 temmuzda kaybettim ikizleirmi 25 haftalıktılar kalpleri durdu karnımda çok zor süreç geçirdim bu akşam haberde gördüm 24 haftalık doğan bi bebek yaşamışş göz yaşlarımı tutamadım. nasip kısmet herşey Allah sabır versin başka acı göstermesin bizlere inşş güzel haberler paylaşırızz bundan sonra. çok yeni sizin kaybınız bizde otopsi yaptırmadık herahngi bi testte yapılmadı ama bizde ikizden ikize kan tranfüzyonundan kaybettik... doktorum ocak ayına kadar korun demiiştir. biz tam olarak korunmayı bırakıp denemedik henüz 7 buçuk ay oldu . çok zor bi süreçç Allah yardımcınız olsunn...
kimseler uğramıyor heralde artık:) bu düşüncelerden uzaklaşma adına bende epeydir bakmıyordum...offf kızlar ben son kürtajdan sonra 3 kez adet gördüm ve bu ay bırakıyorum korunmayı...aslında bu güzel haber...ama endişeli ve heyecanlıyım:)
yapılması gereken tüm testler fazlasıyla yapıldı, hem maddi hem manevi zor bi süreç oldu, çok şükür hiçbirşey çıkmadı. Sonuç olarak sebebsiz tekrarlayan düşük?? Bakalım umarım allah'tan çok beklemeyiz ve aynı şeylerle tekrar karşılaşmayız...
[sıze=3][ı]bende o haberi izleyince çok etkilendim benim kızımda 24 haftalıktı ama hayırlısı böyleymiş.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah[/ı][/sıze]
selam eskisi kadar sık yazamıyorum belki görmüşsünüzdr yazılarımı bnmde bende 12 temmuzda kaybettim ikizleirmi 25 haftalıktılar kalpleri durdu karnımda çok zor süreç geçirdim bu akşam haberde gördüm 24 haftalık doğan bi bebek yaşamışş göz yaşlarımı tutamadım. Nasip kısmet herşey allah sabır versin başka acı göstermesin bizlere inşş güzel haberler paylaşırızz bundan sonra. çok yeni sizin kaybınız bizde otopsi yaptırmadık herahngi bi testte yapılmadı ama bizde ikizden ikize kan tranfüzyonundan kaybettik... Doktorum ocak ayına kadar korun demiiştir. Biz tam olarak korunmayı bırakıp denemedik henüz 7 buçuk ay oldu . çok zor bi süreçç allah yardımcınız olsunn...
güzel hafta sonlari melek annelerii
güzel hafta sonlari melek annelerii
inşaallah yeni günler sana güzellikler getirri canım benim...
bende 25 haftalık kaybetmiştim ömür azılmışsa 24 haftalık yaşıyor yazılmamışsa 19 yaşında ölüyor.kader rabbim sabredenlerden ihsan eylesin hepimizi canlarım
inşaallah mevlam yeni günleri güzel haberlerle donatır senin için canım benim...
Y2013 bende 25 haftalık kaybettim başın sağolsun sanada geçmiş olsun canım.otopsi istemedik genetikte de doku oluşturulamadı.pıuhtılaşma yaptırdık testler temiz çıktı.inşaallah önümüdeki günler de güzel hayırarla sonuçlanır senin için canım...
bana 3 ay demişti onu rahmin durumuna göre söylüyorlar kimine 6 ay kimine 1 ay doktorunla görüş canım...çok teşekkür ederim senin bebeğinde büyükmüş sanada çok geçmiş olsn canım.korunma süren bittimi bide ne kadar bekle dedi dr sana.çok zor bu dönemler ben tekrar hamile kalmak istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ile-kalabilirsiniz-sekilde-hamile-kaldim.html
Kızlar bu yöntemi bi okuyun
Sana da güzel melek annesi
Mutluluk nasılsın canım heyecan var mı ? Yarın senin için herşey çok güzel olur inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?