- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.141
merhba canlarımmmmmmmmmm nasılsınızz???
dün aşılama oldummm dua eder misinzz???hepinizi öpüyorummm:):)
saol canımm benim Allah razı olsunn:):)Hadi bakalım hayırlısı:))
canımmm çok saol Allah razı olsuninşaallah canım benim:):)canım benim dualarım seninle inşallah şuanda bebişin oluşmaya başlamıştır :) bu aralar hep yat uzan dinlen olur mu? hadi bakalım içime bi mutluluk doğdu inşallah inşallah :)
bitanemmmm çok saol Allah razı olsun hadi hayırlısı:):)Canımmmm inşallah bebişlerin seninledir duamızdasın
melek annelerine bir sorum var; cevap verirseniz çok mutlu olurum..
32 haftalık bebeğimi kaybettim ve sezeryanla doğum yaptım.. Araştırma hastanesine gitmem önerilmişti genetik testler yapılması gerekiyormuş.. Neden bebeğin öldüğüne dair..
Fakat fakülteye doktora gittiğimde bana bu genetik testlerin sadece tekrarlayan düşükler olduğunda yapıldığını ve şimdi genç yaşta ve ilk bebeğim olduğu için yapılamayacağını söyledi.. Yine de bazı testler istedi, pıhtılaşma olup olmadığına ve böbreklere bakılacak. Kan tahlili ve idrar tahlili de yapıldı..
Ancak bahsettiğim genetik testler eşten de kan alınarak yapılıyormuş. Sizler nasıl yaptırdınız? Eşinizden herhangi bir kan örneği alınarak detaylı genetik test yapıldı mı?? bunun için acaba profesöre mi gitmek gerekir di?
canım inşallah aşılamayla tekrar bebişine kavuşursun..
canım başın saolsun mvlam sabır versin inşaallah.szndnrz arkadaşım sana açıklamışş o şekilde yürütürsün işlerini kolay gelsin canımmm...melek annelerine bir sorum var; cevap verirseniz çok mutlu olurum..
32 haftalık bebeğimi kaybettim ve sezeryanla doğum yaptım.. Araştırma hastanesine gitmem önerilmişti genetik testler yapılması gerekiyormuş.. Neden bebeğin öldüğüne dair..
Fakat fakülteye doktora gittiğimde bana bu genetik testlerin sadece tekrarlayan düşükler olduğunda yapıldığını ve şimdi genç yaşta ve ilk bebeğim olduğu için yapılamayacağını söyledi.. Yine de bazı testler istedi, pıhtılaşma olup olmadığına ve böbreklere bakılacak. Kan tahlili ve idrar tahlili de yapıldı..
Ancak bahsettiğim genetik testler eşten de kan alınarak yapılıyormuş. Sizler nasıl yaptırdınız? Eşinizden herhangi bir kan örneği alınarak detaylı genetik test yapıldı mı?? bunun için acaba profesöre mi gitmek gerekir di?
kayıp nedeni maalesef belli değil. plesantanın yani bebeğin eşinin ayrılması sonucu bebeğimi kaybettim..
eşimden herhangi bir kan alınıp bakılmasına gerek olmadığını söyledi doktor maalesef ilk bebeğim olduğu için..
kayıp nedeni maalesef belli değil. plesantanın yani bebeğin eşinin ayrılması sonucu bebeğimi kaybettim..
eşimden herhangi bir kan alınıp bakılmasına gerek olmadığını söyledi doktor maalesef ilk bebeğim olduğu için..
Topiğimiz bayağı sessiz kalmış bu aralar nerelerdesiniz güzel melek anneleri
mutlulukummm canimm benimmmmm insalalahhh rabbim asilama vesile olurda yawrunuzu size gönderir hayirlisiylaa
rabbim yar ve ardimciniz olsun insallahhhhhhhhh
Sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder Rabbim inşlh cnm.Ne tür aşamalardan geçtin acaba biraz anlatabilir misin?
mutluluk canım geçmişi okuyamadım ama aşılama yaptırmışsın anladığım kadaryla..canım allahım gönlüne göre verir de inşallah bebişin seninle olur...inan hep dua ediyorum hepimiz için..her duamda varsınız..heyecanın artarak devam eder inşallahh..hayırlı haberlerini ne zaman alabilirz allah nasip ederse...doktorun bi tarih falan verdi mi? beklenmeyen adet tarihin ne zaman canım? dua etmeye devam edicem emin ol...hiç endişe etme içini ferah tut.stres çok önemli biliyosun zaten..allahım güldürür inşallah yüzünüzü..
kızlar sizler nasılsınız? ema, superisi, meggie, szndrz, asaletlim, cnnm, yaprk, minikedy,ttmm, maonyaa,melekyavrum....aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın...hepinizi çok öpüyorum..iyi haberlerinizi bekliyorum allahın da izniyle herşey güzel olacak..biz biçok kadından şanslıyız..birbirimizi hiç tanımadan destek oluyoruz..gıyabında dualar ediyoruz..sizleri seviyorum...
Arkadaşlar selammm... müthiş bir dua buldum kızlar hamileler için yazılmış çoookkk eski bir dua. benim kuzenimin eşi hamile iken takmış. ilk iki bebeği karnında öldü hemde ileri aylarda ama ablamda baya sorunlar vardı yani hamile kalınca tüm kan değerleri değişiyo çöküyodu 3.bebeğinde anneannesi vermiş bu duayı ısrarla tak demiş anneannesi de hep düşükler yapmış ve bu duayı takmış tek bir bebeğe sahip olmuş neyse ablam 3.bebeğinde takmış doktorlar bile inanamamış kan değerlerinin düzelmesine. bebeğini sağlıkla aldı kucağına. yıllar sonra tekrar hamile kaldı onda takmamış duayı ve o bebeğini de kaybetti. 5.bebeğinde düzenli taktı ve şimdi kollarında. kızlar biraz inanmakla da alakalı ama ben duaların gücüne inanıyorum. bu dua çok eski üzerindeki duayı hocaya da okutabilirsiniz tamamen koruma amaçlı isterseniz göndereyim size. bana mail ile ulaştırdılar kuzenim. o duayı yazıcıdan çıkarıp katlayıp önce aliminyum folyo sonra poşete sarıp bantlıyosunuz sonrada bi bez parçası ki deri olsa iyi olur ona sarıp boynumuzda taşıyosunuz ama uzun olcak zinciri yürürken karnımıza çarpacakmış. hiç çıkarmayacakmışız denize bile girsek boynumuzda kalacakmış. doğumdan hemen sonrada bebeğin başının altına koyacakmışız kırkı çıkana kadar. hee bu arada bu duayı takarken hamile iken asla kırkı çıkmamış kimselere gitmemeliymişiz yani düğün ve düğün sonrası 40 gün ayrıca bebek doğumlarına falan kesinlikle kırkı çıkmamış kimselere gitmemeliymişiz. ben şimdi ayarladım kendime eşime evimize ve arabamıza 4 tane hazırladım asıcam. tüm kötülüklerden koruyormuş. isterseniz size yollayayım. istediğiniz hocaya okutun... bu duayı ablam çok kişilere vermiş kanaması olan kişinin geçmiş, beyninde kist olan bebeğin kisti geçmiş herkes nazlanarak takmış ama onlar da inanamamışlar mucizeye. bu arada bu bahsettiğim kişiler biri öğretmen, biri hemşire kişiler... umarım Rabbim tüm kötülüklerden korur hepimizi ve doğacak evlatlarımızı...
Arkadaşlar selammm... müthiş bir dua buldum kızlar hamileler için yazılmış çoookkk eski bir dua. benim kuzenimin eşi hamile iken takmış. ilk iki bebeği karnında öldü hemde ileri aylarda ama ablamda baya sorunlar vardı yani hamile kalınca tüm kan değerleri değişiyo çöküyodu 3.bebeğinde anneannesi vermiş bu duayı ısrarla tak demiş anneannesi de hep düşükler yapmış ve bu duayı takmış tek bir bebeğe sahip olmuş neyse ablam 3.bebeğinde takmış doktorlar bile inanamamış kan değerlerinin düzelmesine. bebeğini sağlıkla aldı kucağına. yıllar sonra tekrar hamile kaldı onda takmamış duayı ve o bebeğini de kaybetti. 5.bebeğinde düzenli taktı ve şimdi kollarında. kızlar biraz inanmakla da alakalı ama ben duaların gücüne inanıyorum. bu dua çok eski üzerindeki duayı hocaya da okutabilirsiniz tamamen koruma amaçlı isterseniz göndereyim size. bana mail ile ulaştırdılar kuzenim. o duayı yazıcıdan çıkarıp katlayıp önce aliminyum folyo sonra poşete sarıp bantlıyosunuz sonrada bi bez parçası ki deri olsa iyi olur ona sarıp boynumuzda taşıyosunuz ama uzun olcak zinciri yürürken karnımıza çarpacakmış. hiç çıkarmayacakmışız denize bile girsek boynumuzda kalacakmış. doğumdan hemen sonrada bebeğin başının altına koyacakmışız kırkı çıkana kadar. hee bu arada bu duayı takarken hamile iken asla kırkı çıkmamış kimselere gitmemeliymişiz yani düğün ve düğün sonrası 40 gün ayrıca bebek doğumlarına falan kesinlikle kırkı çıkmamış kimselere gitmemeliymişiz. ben şimdi ayarladım kendime eşime evimize ve arabamıza 4 tane hazırladım asıcam. tüm kötülüklerden koruyormuş. isterseniz size yollayayım. istediğiniz hocaya okutun... bu duayı ablam çok kişilere vermiş kanaması olan kişinin geçmiş, beyninde kist olan bebeğin kisti geçmiş herkes nazlanarak takmış ama onlar da inanamamışlar mucizeye. bu arada bu bahsettiğim kişiler biri öğretmen, biri hemşire kişiler... umarım Rabbim tüm kötülüklerden korur hepimizi ve doğacak evlatlarımızı...
aminn canımmmmmmmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun senin de gönlünün muradını versin inşaallah:):)
aminn canımm çok saol.doktorum femera isimli ilaç verdi adetin üçüncü günü başlayıp 5 gün kullandım 12. günü gittim 15 mm olmuştu 3 gün sonra yine çağırdı gittim 20 mm olmuştu o günnü gecesi çatlatm iğnesi vurdurdu 36 saat 20 dk sonra:):)aşılamam yapıldı biraz dinlendim hastanede.sonra eve geldim ertesi gün itibaiyle gün aşırı ilişki dedi bakalım nasip canım inşaallah...
canımmmmmmmmm benimmmmmmmm çokk saol Allah razı olsun .canım işte stres yapmayalım diyorum amaokula gidip geliyorum çocuklarla zor oluyor biraz bakalım hayırlısı doktorum 12 gün sonra yap demişti o da haftaya cumaya denk geliyor ama başka bir kadın doğumcu yakınım çarşamba yap belli olur diyor yani tam 1 hafta sonra.duan için Rabbim razı olsun canım benimm inşaallah bakalım nasip:):9
tmam canımmm paylaşırsan yaparız inşaallah...
emacımm haklısın bu aralar burası sessiz:):)sen napıyosun iyi misin canım benim??
arkadaşlarım canlarım hepiniz iyisiniz inşaallah duanızda beni de anın olur mu inanın bende sizleri anıyorum.gönlünüzdeki ömrünüzde olsun inşaallahh hepinizi öpüyor sevgiyle
kucaklıyorum:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?