- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.341
özet geçeyim hatırlamayanlar için.26 haftalık ikizlerimi hiç bi neden olmadan kaybettm.4 ay sonra hamileym..geç yumurtlamışım..başka doktor bugün keseyi gördü.progestan 200 mg ve coraspirn 100 mg verdi..
Kendi doktoruma pazartesi gdicem keseyi görünce tedbir olarak coraspirine başlarız dedi..progestana gerek yok rahim agzı baya kalınlaşmış bu iyi bşy dedi kanamam falanda yok gec yumurtladıgın için gec ilerliyo dedi..diger doktor ise progestan kullanmam lazım düşük yaparsın hormonlar yetersz kalablr zaten geç yumurtlamşsın gec ilerliyo dedi..bu ilacı kullansam mı kullanmasam mı..kullananlar bilir cok fena başagrısı baş dönmesi yapıyo sersem gibi oluyosun
Buraya üçlü testimin sonucunu yazcaktm ama kısmet deglms..sevincm yine kursagmda kaldi.yine bebegimn cinsiyetını ögrenemedm.yine tek bi tulum bile alamadm.yine isım düşûnmeye firsatm olmadi.yine ilk tekmeleri hissedemedm.yine erteledm hayallerimi.yine rabbimden sabir diledm.yine kaybettm melegimi kızlar yine ayni hastanenin aynı odasnda dogurdm minicik bedenini..ve yine orda birakp kucagm bos döndm eve.yine insanlarn boş tesellileri.yine kaygilar.yine üstüme gelen duvarlar..
Buraya üçlü testimin sonucunu yazcaktm ama kısmet deglms..sevincm yine kursagmda kaldi.yine bebegimn cinsiyetını ögrenemedm.yine tek bi tulum bile alamadm.yine isım düşûnmeye firsatm olmadi.yine ilk tekmeleri hissedemedm.yine erteledm hayallerimi.yine rabbimden sabir diledm.yine kaybettm melegimi kızlar yine ayni hastanenin aynı odasnda dogurdm minicik bedenini..ve yine orda birakp kucagm bos döndm eve.yine insanlarn boş tesellileri.yine kaygilar.yine üstüme gelen duvarlar..
buraya üçlü testimin sonucunu yazcaktm ama kısmet deglms..sevincm yine kursagmda kaldi.yine bebegimn cinsiyetını ögrenemedm.yine tek bi tulum bile alamadm.yine isım düşûnmeye firsatm olmadi.yine ilk tekmeleri hissedemedm.yine erteledm hayallerimi.yine rabbimden sabir diledm.yine kaybettm melegimi kızlar yine ayni hastanenin aynı odasnda dogurdm minicik bedenini..ve yine orda birakp kucagm bos döndm eve.yine insanlarn boş tesellileri.yine kaygilar.yine üstüme gelen duvarlar..
şuan yazını okuyunca cok kötü oldum kelimeler ne desem anlamsız suan..rabbim sabır versin.cok üzüldüm yaaa senın ıkıtane meleğin var artık..sebep ne dendii.allahım yardımcın olsun dicek sölücek bişey bulmaıyrr dondum kaldım suanBuraya üçlü testimin sonucunu yazcaktm ama kısmet deglms..sevincm yine kursagmda kaldi.yine bebegimn cinsiyetını ögrenemedm.yine tek bi tulum bile alamadm.yine isım düşûnmeye firsatm olmadi.yine ilk tekmeleri hissedemedm.yine erteledm hayallerimi.yine rabbimden sabir diledm.yine kaybettm melegimi kızlar yine ayni hastanenin aynı odasnda dogurdm minicik bedenini..ve yine orda birakp kucagm bos döndm eve.yine insanlarn boş tesellileri.yine kaygilar.yine üstüme gelen duvarlar..
hayatım progestanın hiç bir zararı yok yararı var. eğer progestan hormonu yetersiz olursa bebek düşüyo onun için önlem amaçlı veriyor doktorlar. heleki düşük yapan kadınlara direk veriyorlar ben tam 14.haftaya kadar kullandım çalışan olduğum için doktor vajinal yolla al dedi bana ozaman baş ağrısı ve bulantı etkisi olmuyo ve vajinal yoldan direk rahime ulaşıyo. ben amelyat eldiveninin parmaklarını kesip sadece işaret parmağıma geçirip yerleştirdim sabah akşam. yerleştirdikten sonra yarım saat kalkmaman gerek. yani tamamen önlem amaçlı bu ilaç bi zararı yok. zaten artık hemen herkes kullanıyo bu ilacı.
Merhaba kızlar bende daha 1 hafta önce 11. haftamda bebeğim alındı :'( suni sancı ile anomalili bebek teşhisi konuldu kalp atışı yüksekti ve ensesi dahil beyninde kistler vardı bir umut kaç dr. gezdim hepsi aynı kromozom anomalisi olduğunu %85 down sendrom ve yaşama şansı hiç yok dediler ve alındı miniğim şuan cennette ve ben hala onu rüyalarımda görüyorum..
Ve 3 ay korunmann ardında folik asit kullanmaya başlayacağım dr. kontrolünde hamile kalana kadar kaldıktan sonra 3. ayıma kadar devam edeceğimi söyledi dr.um..
slm kızlar benimde 4.5ay önce kızımın kalbi durdu daha 4aylıktı suni sancıyla normal doğum yaptım o an anlatılamaz çok kötüydü kızımı gördüm ufacıktı ama çok tatlıydı bende 2aydır hamile kalmak istiyorum ama daha olmadı çok üzülüyorum abimin eşide hamile onunla 1hafta arayla doğum yapacaktık çarşamba günü onu kontrole götürdüm kızını gördüm ultrasonda ve kendimi tutamadım çok ağladım dr un yanında oğlum var 1tanede 4yaşında anne kardeşim ne zaman gelecek diyo sürekli bebek kıyafeti görsek anne kardeşimede alalım diyo anlatamadım ona zaten anlayamazki içim parçalanıyo öyle deyince rabbim isteyen herkese evlat verir inşallah kimseye evlat acısı yaşatmasın
aslında bu siteye girme sebebim bu bölümdü...bende 2011in mayıs ayında 7 aylık bebeğimi kaybettimkarnımda ölmüştü o an bidaha gülmem zannediyordum.bebeğim kızdı.rabbime binlerce sükür ikinci defa hamile kaldım.çok korkuyordum ona da bişey olmasından ve sürekli arastırma çerisindeydim ve karsıma bu site cıkıyordu.ve 2012 nisan ayında kızım dünyaya geldi.Herşey rabbimin elinde.O ol der ve olur.yeterki umut ve inanç bir arada olsun...Rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın yaşayanlara sabır versin.sonunda güldürsün
slm kızlar benimde 4.5ay önce kızımın kalbi durdu daha 4aylıktı suni sancıyla normal doğum yaptım o an anlatılamaz çok kötüydü kızımı gördüm ufacıktı ama çok tatlıydı bende 2aydır hamile kalmak istiyorum ama daha olmadı çok üzülüyorum abimin eşide hamile onunla 1hafta arayla doğum yapacaktık çarşamba günü onu kontrole götürdüm kızını gördüm ultrasonda ve kendimi tutamadım çok ağladım dr un yanında oğlum var 1tanede 4yaşında anne kardeşim ne zaman gelecek diyo sürekli bebek kıyafeti görsek anne kardeşimede alalım diyo anlatamadım ona zaten anlayamazki içim parçalanıyo öyle deyince rabbim isteyen herkese evlat verir inşallah kimseye evlat acısı yaşatmasın
arkadaşlar merhaba,ben de bebeğimimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. ilk gebeliğimdi. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah,zor ama Rabbim verdi Rabbim aldı elden gelen bişey yok. sormak istediğim doktorum kürtaj sonrası hiç kan testi yapmadı vitamin vs. vermedi 2 ay korun dedi sadece. ben pıhtılaşma testi istediğim için 2 ay sonra yapılır o zaman gel yapalım dedi. gerçekten öyle mi şimdi yapılamaz mı genetik testi? onun sonucu da 1 ayı buluyormuş galiba. bilenler cevaplarsa çok sevinirim. Rabbim yrdımcımız olsun
4 gün önce 13 haftalık bebeğim karnımda öldüğü için alındı. cinsiyetini öğrenmek için güle oynaya gitmiştik doktora eşimle.doktor kalbinin durduğunu söyledi ,yıkıldık , nasıl bir ruh hali olduğunu anlatamam .dilerim kimsede bu acıyı yaşamaz.henüz küçük olmasına rağmen yüreğimi yakıyor . ultrasondaki hali gözümün önünde gitmiyor. kolları ,bacakları ,kafası ,gövdesi ile küçük bir insandı. benim ve eşimin canından bir parçaydı. çok üzgünüm. 3ay hamile kalmam yasak . fakat 3 ay sonrası için bile cesaretim kırıldı çok üzüldüm ve çok korktum. Allahım çok büyük, bütün acılı annelerin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?