karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
kızlar dualarınıza ihtiyacm var.hala adet olmadm.kan testi yaptrıcam bugün elim ayagm titryo
inşşş rabbim gönlündekini versinnn.daha haber vermemişsin merakla hayırlı haberlerini bekliyrm
Nasılsınız canlarım bu ara pek giremiyorum nete dualar bölümüne girip çıkıyorum herkes iyidir inşallah

emacımm uzun zamandır göreşemedik nasılsın napıosun

inşşş rabbim gönlündekini versinnn.daha haber vermemişsin merakla hayırlı haberlerini bekliyrm

emacımm uzun zamandır göreşemedik nasılsın napıosun

Hiç sorma kuzum dağıldık ya ya da herkes yoğun çalışmada :) Ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin

Hiç sorma kuzum dağıldık ya ya da herkes yoğun çalışmada :) Ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin

bende hastane köşeleirnde sürünüyorum cnm yaaaa.bunay rahim filmi istedi benim gittiğim hastanede çekilmiyormuş başka bi hastanede başka doktora gitttim oda 550 tl istediiine yapacamı bilmiyorummmm

maonyaaa cnm 550 cok deglmi ben 180e çekilmştm..sen neden rahim filmi çekiliyosn..

Canlarım cuma günü kan testi yaptırdm..bcg 44 çıktı..son adet tarihime göre deger cok düşükmş..yarın tekrar ölçüm yaptırıcam inşallah artar...doktor ya geç döllenme oldu yada gelişim durdu bcg düşücek dedi...takip yapıcak..benim zaten geç yumurtlama gibi bi problemim var..inşallah deger yükselir ya..son adet tarihim 1 şubat...35-40 günde adet oluyorm belki daha uzun bile oluyo..yarını sabırsızlıkla bekliyorm..sizce nasl cok düşük degl mi ya moralim bozuldu..

bende hastane köşeleirnde sürünüyorum cnm yaaaa.bunay rahim filmi istedi benim gittiğim hastanede çekilmiyormuş başka bi hastanede başka doktora gitttim oda 550 tl istediiine yapacamı bilmiyorummmm

Arkadaşımda bu hafta içinde çektirecek devlet hastanesinde para almıyorlarmış galiba.

hayırlı olsun cnm beta çok güzel çünkü benim bi arkadaşım tüp bebeğinin 10.günü 11 değerle gebe oldunu öğrendi şuanda kızı 1 yaşınd ainş seninkide öyle olur.

narkozsuz 400 narkozla 550.

başka bi merkezde narkozsuz yapıomuş 250

hayırlısı canm bilmiyorm ya..
Canım sen bilirsn ama narkoza gerek yok..benden sonra bi kız narkozla çekilecekti beni görünce vazgecti..

550 mi çokmuş ya.Rahim filmini çektirdikten sonra hamile olan bayağı çokmuş darısı sana inş canım

Heveslik eyledim yavru yitirdim yitirdim
O da hayal ile düşümüş meğer
Yavrumu canımdan ayırmam derdim
Kurdugum hayeller boşumuş meğer

Bunu böyle yazan elbette HAK'tır
Kerem et dünyanin buhranı çoktur
Yokladım yavrumu yarası yoktur
Yürekte yarası beş imiş meğer

Adıyaman Yolu Yaman
Vay Vay Yavrucağım
Aman Aman Yavrucağım
Dön Gel Dayanamam

Sesimi Duy Ver Elini
Kalk Gidek Dağlara
Tütün Kokan Ovalara
Dön Gel Dayanamam

Adıyaman Yolu Duman
Vay Vay Yavrucağım
Tay Tay Yavrucağım
Dön Gel Dayanamam

Gözlerin Nereye Bakar
Gör Gör Yavrucağım
Sana Neler Alacağım
Dön Gel Dayanamam

İlkay Akkaya-heveslik eyledim adıyaman

http://www.youtube.com/watch?v=3REQA0ksP7k

Yavrusunu yitiren bir anne yazmış...her dinlediğimde ağlıyorum ((

Son düzenleme:
inanamıyorm hamileym..çok şükür rabbime kan degerm artıyo...
Canlarım darısı size..adım adım yeni bi yola girdk..içim buruk oldugu için tam olarak sevinemiyorm bile..herşyn hayırlısını versin rabbim..

hayırlısı olsun çok sevindim ne güzel bebeğin sürpriz yapmış sana..darısı en kısa zamanda bizlerinde başına inşallah

su perisi , minikedy saolun canlarım darısı size inşallah..
Allahın izniyle umrede bebişimle bol bol dua edicez size..ama inanasım gelmiyo kızlar.. çünkü ben ilk bebişlerimi hiç bi neden yokken kaybettm..daha keseyi göremedk hala tedirgnm nasip olursa dogana kadar da tedirgn olucam..hiç birimiz atamayız bunu üstümüzden..
Bşy sorucam doktor keseyi gördükten sonra coraspn dye bi ilaca baslatackmş..sanırım kan sulandırıcı..bende pıhtılaşma yokki..tedbir olarak dedi ama blmiyorm ilk bebeklerimi kaybettgm için

canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah... kucağına aldığın günleri tez zamanda göresin inşallah... evet canım asprini tedbir amaçlı kullandırtıyordur. benim arkadaşımın 5 düşüğü vardı ve kan pıhtılaşma sorunu yoktu onada prof. asprin vermiş tüm hamileliğince içmiş 2 tane evladı var şimdi :) ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bende kan pıhtılaşma öyle yoğun değil aslında ama tedbir işte hem kan sulu olunca bebiş daha iyi besleniyo. hatta gününden 1-2 hafta önce gidiyor iyi beslenince.

arkadaşlar ilk uğurumuzun cinsiyeti belli oldu oğluşumuz geliyormuş :) annesinin kader yoldaşları, o hepimizin oğluşu ...

cnmmm rabbim kucağınada almayı nasip etsin

her ay birimizden güzel haber geliyor.inşşşşşş yaza kadar hepimiz gebe oluruzzzzzzzzz ve kışın hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız

maşallah topiğimizeeee

güzel anneler ve anne adaylarıı yarın rahim filmi çektiricem hepinizden dua bekliyorum.inşş sevinçle gelirimmmmm tüpleirm açık yazarımmmmmm.çok korkuyrmmm ya sorun çıkarsa die:18::18::18::18:

ayyy canım yaaa cok sevındımm topiğin uguru ve paşası o..oglusunaaa saglıklı bı sekılde kavusursun ınsallah...cok mutlu oldum cinsiyet de belli oldu ayy ne güzel ya darısı tüm isteyenlere olsun insallah.

güzel anneler ve anne adaylarıı yarın rahim filmi çektiricem hepinizden dua bekliyorum.inşş sevinçle gelirimmmmm tüpleirm açık yazarımmmmmm.çok korkuyrmmm ya sorun çıkarsa die:18::18::18::18:
korkma canım dualarım seninle ınsallah güzel haberle gelırsın tüplerın ınsallah acıktır..rahım fılmınden snra cok hamıle kalan var senden de yakın müjdeli haberi duyarız ınsallah

korkma canım dualarım seninle ınsallah güzel haberle gelırsın tüplerın ınsallah acıktır..rahım fılmınden snra cok hamıle kalan var senden de yakın müjdeli haberi duyarız ınsallah

inş cnm yaaaa saolun iyi dilekleriniz için.

sen naıslsın napıosun.

Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla saglıkla kucagına alıp, saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah. Cok sevındırıcı bır haber darısı basımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…