- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.361
Hepinzden allah razi olsn.hala sabahlari uyandgmda bunlarn rüya oldugna inanmak istiorum ama degil.her sabah önce umuit sonra yikim..sonra yine rabbime sıginıyorm.szi merk içnde biraktm kusurma bakmayn ama elim gitmedi anlatmaya.tamda kontrole gitcegmz gün sabah uyykumdan ani bi sıvı akışiyla uyandm..yolda da her yer islandı.meger bebegimn suyuymuş.hala kalbi atiodu melegimn yama enfeksiyon kaparsam koxmaya bile girebilecegmi söyledilr.yaşamicak dediler.bu kez kendi ellerimle imza attm bebegimi almalari icn.bitti yine hersey.icim yagniyor.iki kez dogugm yaptm ama elim boş.ben şimdi anne olamadim mi.ben yine mi anne deglm?dik durmaya calştkca belim bükülyr snki.o yineler saplanyr kalbime.yavrum sapasaglamdi bu kez
ama yine nasip olmadi.bana kalmadi yine..yine bakamadm bile yüzüne.bana mi benziyodu babasina mi hic bilemicem..öbür dünyada görür mym
meleklerimi?
Hepinzden allah razi olsn.hala sabahlari uyandgmda bunlarn rüya oldugna inanmak istiorum ama degil.her sabah önce umuit sonra yikim..sonra yine rabbime sıginıyorm.szi merk içnde biraktm kusurma bakmayn ama elim gitmedi anlatmaya.tamda kontrole gitcegmz gün sabah uyykumdan ani bi sıvı akışiyla uyandm..yolda da her yer islandı.meger bebegimn suyuymuş.hala kalbi atiodu melegimn yama enfeksiyon kaparsam koxmaya bile girebilecegmi söyledilr.yaşamicak dediler.bu kez kendi ellerimle imza attm bebegimi almalari icn.bitti yine hersey.icim yagniyor.iki kez dogugm yaptm ama elim boş.ben şimdi anne olamadim mi.ben yine mi anne deglm?dik durmaya calştkca belim bükülyr snki.o yineler saplanyr kalbime.yavrum sapasaglamdi bu kez
ama yine nasip olmadi.bana kalmadi yine..yine bakamadm bile yüzüne.bana mi benziyodu babasina mi hic bilemicem..öbür dünyada görür mym
meleklerimi?
geçmiş olsun. ben de 15 haftalık doğum yaptım.kalbi durmuştu. benim de 5,5 yaşında kızım var. aynı durumdayız, kardeşim olursa.... diye başlayan cümleler, kardeşe göre planlar yapılıyor bizde de... teşhis ne kondu. pıhtılaşma mı var sende de?
canım benim ben her zaman diyorum melek annesi olmak kolay degl..yine anne olamadım deme bogazımda dügümlendi o cümlen..tamam bu dünyada yavrumuz yok ama rabbm biliyo görüyo herşeyi..nasıl üzüldügümzü nasıl canımızın yandıgını..annelik duygusunu en derinden yaşayan bizleriz..üzülme bitanem rabbm geriye en hayırlısını verecek inşallah.meleklerimiz de bu dünyada yok ama ahirette kavuşucaz onlara..sabır bitanem sabırr.rabbim sana bol bol sabır versn..şu bulundugumuz toplumda bile melek annesi olmak öyle zorki..dik durmaya çalıştıkça belimizi büken bşey biri kesin oluyo...rabbm sabır versn..Hepinzden allah razi olsn.hala sabahlari uyandgmda bunlarn rüya oldugna inanmak istiorum ama degil.her sabah önce umuit sonra yikim..sonra yine rabbime sıginıyorm.szi merk içnde biraktm kusurma bakmayn ama elim gitmedi anlatmaya.tamda kontrole gitcegmz gün sabah uyykumdan ani bi sıvı akışiyla uyandm..yolda da her yer islandı.meger bebegimn suyuymuş.hala kalbi atiodu melegimn yama enfeksiyon kaparsam koxmaya bile girebilecegmi söyledilr.yaşamicak dediler.bu kez kendi ellerimle imza attm bebegimi almalari icn.bitti yine hersey.icim yagniyor.iki kez dogugm yaptm ama elim boş.ben şimdi anne olamadim mi.ben yine mi anne deglm?dik durmaya calştkca belim bükülyr snki.o yineler saplanyr kalbime.yavrum sapasaglamdi bu kez
meleklerimi?
saol canım sanada geçmiş olsun dr önce bu hafta kalbi duran bebekler genelde sakat olur dedi patalojiye gönderdi hiç bir sonuç çıkmadı yani nedensiz yere kalbi durmuş bişey bulamadılar zaten dediğin gibi bütün planlar kardeş üzerinden yapılıyor rabbim inş. en kısa zamanda bi kardeş verir yavrularımıza.
Buraya üçlü testimin sonucunu yazcaktm ama kısmet deglms..sevincm yine kursagmda kaldi.yine bebegimn cinsiyetını ögrenemedm.yine tek bi tulum bile alamadm.yine isım düşûnmeye firsatm olmadi.yine ilk tekmeleri hissedemedm.yine erteledm hayallerimi.yine rabbimden sabir diledm.yine kaybettm melegimi kızlar yine ayni hastanenin aynı odasnda dogurdm minicik bedenini..ve yine orda birakp kucagm bos döndm eve.yine insanlarn boş tesellileri.yine kaygilar.yine üstüme gelen duvarlar..
bence hemen dr unu değiştir canım. bak dediği çıkmamış. ben 15. haftada kaybettim. 2 li taramam iyiydi, herşey iyiydi. tüm kan değerlerime baktırdım, pıhtılaşma çıktı. iğne kullanıp kanı sulandırmam gerekiyor.nedensiz yere kalbi durmuş diye bir şey yok canım. senin kanlarına bakıldı mı canım? bece sende de pıhtılaşma var. kanlarına baktırsana canım. sen kaç kayıp verdin?bence hematoloji bölümüne git durumunu anlat, biraz da abart, 3 düşük yaptım de yoksa bakmazlar. uğraş biraz, baktır tüm değerlerine....
canım anlattıklarından dolayı sende de pıhtılaşma olduğunu düşündüm. yani trombofii paneli vs bakıldı mı sana. faktör V Leiden testlerinecanım zaten ben hemotoloji bölümünde tedavi olmuştum kansızlıktan dolayı hiç bişey yok ama yinede dr umu değiştirdim bu ay başka dr görüncem hayırlısı inşallah
Buraya üçlü testimin sonucunu yazcaktm ama kısmet deglms..sevincm yine kursagmda kaldi.yine bebegimn cinsiyetını ögrenemedm.yine tek bi tulum bile alamadm.yine isım düşûnmeye firsatm olmadi.yine ilk tekmeleri hissedemedm.yine erteledm hayallerimi.yine rabbimden sabir diledm.yine kaybettm melegimi kızlar yine ayni hastanenin aynı odasnda dogurdm minicik bedenini..ve yine orda birakp kucagm bos döndm eve.yine insanlarn boş tesellileri.yine kaygilar.yine üstüme gelen duvarlar..
cnm benim beni hıçkırıklara boğdun acımı tazeledinnnHepinzden allah razi olsn.hala sabahlari uyandgmda bunlarn rüya oldugna inanmak istiorum ama degil.her sabah önce umuit sonra yikim..sonra yine rabbime sıginıyorm.szi merk içnde biraktm kusurma bakmayn ama elim gitmedi anlatmaya.tamda kontrole gitcegmz gün sabah uyykumdan ani bi sıvı akışiyla uyandm..yolda da her yer islandı.meger bebegimn suyuymuş.hala kalbi atiodu melegimn yama enfeksiyon kaparsam koxmaya bile girebilecegmi söyledilr.yaşamicak dediler.bu kez kendi ellerimle imza attm bebegimi almalari icn.bitti yine hersey.icim yagniyor.iki kez dogugm yaptm ama elim boş.ben şimdi anne olamadim mi.ben yine mi anne deglm?dik durmaya calştkca belim bükülyr snki.o yineler saplanyr kalbime.yavrum sapasaglamdi bu kez
meleklerimi?
selam melek anneleri formunuzu yeni gördüm ben bebeğimi dr un verdiği tarihe 2 gün kala ölü olarak sezeryanla dünyaya getrdim karnımda öleli 2 gün olmuş ben sancıyla gittim.hiç bi neden belirleyemediler.ikimizdede sorun yoktu bitek sezeryan sırasında gördüğü için kakasını yutmuş olabileceğini söyledi dr.sizlerin durumları ne nasıldı bnm gibi olan varmı merak ediyorum.
meleklerimi?
durumumuz aynı bizim cnm ama benim dediğim gibi genetik düşünülmemesinin nedeni bi tane sağlıklı evladım var ondan olsa gerek.ben dr a nekadar koruncam demedim çünkü 3 4 ay geçse bile bişey olmuyo biliyorum.2 sene dimi dedim evet dedi geçti oda.bnm yengem 15 ay arayla 2 sezeryan oldu şükür çok iyi.bnm 8 ay oldu zaten yaza düşünüyorum nasipse.dr un neden kızdıgını bnde merak ettim.çünkü ben ölü diyemi bebeğim bilmiyorum bebeğimi çıkarırlarkendi sanırım çok zorlandım o karın ağrım içimi oydular sanki.buradan sizin yasadıklarınızı görerek anlamak istedimBende 38.haftada kaybettım bebegımı sezaryenle alındı.sebep bulunamadı kalbı durmus.ama daha genetık testlerı yaptırmadım sonucu ne çıkar bılemıyorum. Sana bı daha ne zaman hamıle kalabılırsın dendi. Bana en az6 ay dedı doktorum. Sımdı başka doktora gıttım ölü bebegı nıye sezeryanla aldılar dıye çok kızdı. Bende anlamadım ben zaten yıkılmıştım .doktorda genelde sezaryen yaptırıyor herkes dedı benım zaten düşünecek halımde yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?