karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

merhaba yorgun bulutlar
senin hikayeni başka sayfalardada okudum. Bende ilk bebeğimi trizomi 18 nedeniyle kaybettim. şu an 2. Gebeliğim 8 haftalık ama çok korkuyorum. Doktorlarda korkutuyor biraz. Sende tekrar hamilesin. Bir umut sana yazmak ve güzel şeyler duymak istedim. Nasıl gidiyor herşey güzeldir umarım bu sefer. Doktorlar sanada tedirgin yaklaştılarmı?

hayırlıı olsunnn Allah tamamına erdirsinnn inşallah olumsuzluk düşünme nasip kader her şey eskiden kaybettin diye aynı şeyler olacak diye bişey yok Allah korusunn ...

darısıııı tümm forum arkadaşlarımızaa bana da inşş :) hayırlı zamanda

inşallah hamile kalırsın tez zamanda ... bende 1 kere gittim doğumdan sonra kontrole . bi daha gitmedim gitmek istiyorum ama bi yandan korkuyorum alttan bakması bile bi çekince bakarmı acaba ... ya nasipde varsa elbet olur ama insan çevresindede görünce yaşıtlarını hep çocuklu arkadaşlarını sap gibi hissedio kendini Allah herkesin gönlüne göre versin

Oğluşunu yerim senin yaw :) ne güzel yazmışsın meggiecim wala içime tekrar bi heycan bi sıcaklık geldi..

Amin cnm aammmiiinnn inşlh... O mis kokulu topraklarda dualarını esirgeme bitanem. Sakın tedirgin olma bebişide tedirgin etme cnm.Baştan güzel kodla kendini ki herşey güzel gitsin. Coraspine gelince,ben şuanda kullanıyorum,biraz pıhtılaşma vardı kullanmamın sağlığıma faydası olacakmış.Dr kullanmanı istediyse vardır herhalde bir bildiği belkide endişelendiği için riske atmak istememiştir.

inş cnm yaaaa saolun iyi dilekleriniz için.

sen naıslsın napıosun.
ben aynı bildiğin gibi cnm pıhtılasma cıktı basıt testte bende bu ay gıdıp ayrıntılı muane olcam..artık zamanı geldı korunmuom da oyuzden muane mı olup kafam rahat bı sekılde bebegımı beklerım:26:

canım çok sevindim ne güzel bir haber bu..oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya inşallah..minik uğurumuz oğluşumuz dedin ya garip oldum birden allahım bizlerede versin en kısa zamanda..

güzel anneler ve anne adaylarıı yarın rahim filmi çektiricem hepinizden dua bekliyorum.inşş sevinçle gelirimmmmm tüpleirm açık yazarımmmmmm.çok korkuyrmmm ya sorun çıkarsa die:18::18::18::18:

cnm hiç korkma rahim filmi o kadar kötü bişey değil inşallah tüplerin açık çıkar yarın güzel haberini bekliyoruz..

fatmak 58 canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin çok sevindim kendine dikkat et ltf bol bol dinlen iyi bak miniğimize

su perisi canım dün seni rüyamda gördüm hamileydin ayy inşallah rüyam gerçek çıkar

ttmm sen nasılsin canım rahim filmi cektirecekmişsin herşeyin hayırlısı olsun

maonyaa dualarım seninle allah yardımcın olsun ama rahim filmi eskisi gibi zor değil narkozsuz bile hissetmiyorsun hemen hemen korkma inşallah iyi geçecek

cnnm inanki sende şu an kendini hazır hissetmiyorsun haklısın yaşadıklarımız hiçte kolay deil aynı günde 2 yavrumuzuda kaybettik 2 acıyı 1 günde yaşadık ama yinede bir doktora git bir muayene ol herşey gönlünce olsun

arkadaşlar ben bu ay çok umutluydum ama kasık ve bel ağrılarım simdiden başladı sanırım bu ayda kırmızılarla buluşacaz herşeyin hayırlısı inşallah hayırlı bir zamanda allah hepimize verecek ben inanıyorum

meggie paşamız nasıl allah kucağına almayı nasip etsin artık adını uğur bırakırsınız çünkü o hepimizin uğur böceği iyi bak ona. bu arada isim konusunda karar sen ve eşinin ama ben ona uğur diyecem kızmazsan tabi

ayy canım benim rüyan hayırlara çıksın inşallah hamileyimdir inşallah rüyan gerçek olur..heyecan yaptım bir anda peki rüyalarının çıktığı olurmu?

ayyy canım yaaa cok sevındımm topiğin uguru ve paşası o..oglusunaaa saglıklı bı sekılde kavusursun ınsallah...cok mutlu oldum cinsiyet de belli oldu ayy ne güzel ya darısı tüm isteyenlere olsun insallah.

Oğluşunu yerim senin yaw :) ne güzel yazmışsın meggiecim wala içime tekrar bi heycan bi sıcaklık geldi..

canım çok sevindim ne güzel bir haber bu..oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya inşallah..minik uğurumuz oğluşumuz dedin ya garip oldum birden allahım bizlerede versin en kısa zamanda..

hepinize çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar... Aminnnn inşallah Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin sağlıkla sonuna kadar gidip kucağa almayı... aşk olsun neden kızayım yaprakcım nasıl istersen öyle diyebilirsin hayatım Uğur çok tatlı bir isim... paşamız iyi annesini gıdıklıyo sürekli ben ilk defa hissediyorum hareketleri. ilk bebeğimde bu haftalara gelememiştik. Arkadaşlar yalnız ben çok öksürüyorum yaa ona bişey olur diye korkuyorum. yapmadığım şey kalmadı geçmiyor şu öksürük... Allah herkese sağlık versin...

Son düzenleme:
kızlar rabbim hepinizi sıkıntılarınızdan kurtarsınnn çok kötüüü günler yaşadımm bu rahim filmini çok stres ettim daha önce kapalıydı ameliyatla açıldı ama herkes o geri kapanmıştır dedii.kürtajdan sonra enfeksiyon kapıncadaaaa:18::18::18::18::18::18ldum resmen.

amaaa tüplerim açıkmışşş

öksürüğe balla zencefil çok iyi gelir ama zzencefil gebeyken kullanılırmı bilmiyorum.bol bol ılık sahlep iç.sakın nane kekik çayı içmee gebelikte çok tehlikelii.eşin beline havlu ütülesin koysun öksürüğünün üstüne düş;sıcak suya bal katıp öyle de içebilirsin.allaha emanetinnn

Son düzenleme:
meggie saol bitanem..ogluşumuz geliyormş hoşgelmş aramıza..rabbim hayırlısyla kavuşmyı nasip etsn..kendne ogluşumuza dikkat et iyi bak..

Cemredamla darısı başına cnm..

Superisi en kısa zamanda hayırlı haberlerni alırız inşallah.

Minikedy coraspine hakkında aydınlatgın içln saol cnm.sizleri hiç unuturmym hayırlıyla dualarmda hepinz olacaksnz o güzel topraklarda.

Cnnm cok saol hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlarımız olur inşallh.

Maonya canım gözün aydın bitanem tüplern acıkmış..hayırlısı canım tez zamanda hayırlı haberini alırız inş...

Yaprk bitanem darısı size inşallah..her zaman aklımdasınız..bol bol dua edyorm size..kolay degl birden 2 evladımızdan olduk..hayırlısı bundan sonra bakalm

Canım güzel haberıne çok sevındım aynı kaderı paylastıgım sızlerden böyle güzel haberler almak benı hem mutlu edıyo hemde umutlandırıyo. Zaten bızı ayakta tutan umutlar:) Allahım ınsallah sağlıkla kucağına almayı buyutmeyı nasıl etsın bundan sonra hep mutlu olmanı dılerım. Bebısıne çok ıyı bak. Darısı basımıza

4 gün önce 13 haftalık bebeğim karnımda öldüğü için alındı. cinsiyetini öğrenmek için güle oynaya gitmiştik doktora eşimle.doktor kalbinin durduğunu söyledi ,yıkıldık , nasıl bir ruh hali olduğunu anlatamam .dilerim kimsede bu acıyı yaşamaz.henüz küçük olmasına rağmen yüreğimi yakıyor . ultrasondaki hali gözümün önünde gitmiyor. kolları ,bacakları ,kafası ,gövdesi ile küçük bir insandı. benim ve eşimin canından bir parçaydı. çok üzgünüm. 3ay hamile kalmam yasak . fakat 3 ay sonrası için bile cesaretim kırıldı çok üzüldüm ve çok korktum. Allahım çok büyük, bütün acılı annelerin yardımcısı olsun.

yalnız değilsin canım.. anlattıkların bana okadar yakın geldiki o günlerime döndüm zaten dönmeye çok meyilliyim...oyüzden seni en iyi bizler anlarız... geçen mayıs ayında 15.haftalık zannedip güle oynaya gittiğimiz doktor randevusunda yaşadığım şoku hala atlatamadım. eşim kamerayı ayarlıyordu monitörü çekecekti doktor 12.haftada erkek demişti ama garantileyecekti cinsiyetini çıkışta da ona göre bebek albümü alacaktım... ve bir şok... kalbi atmıyor dedi doktor. meğer 14 haftalıkken durmuş kalbi... yaşadığım şoku hala atlatamadım... cennet meleği oğlum erkek kardeşini gönderdi tam 7 ay sonra hamile kaldım... ama hala atlatamadım... ya çok hassasım ya çok güçsüzüm bilmiyorum hala acıklı bi parça duysam kaybımı hatırlayıp ağlıyorum... şuan ahamileliğimin tadını çıkaramıyorum hep korku endişe kuşku... Allahım yardım etsin bizlere... huzur bulayım diye namazlar kılıyorum dualar ediyorum boynumda dualar taşıyorum... ama dün gene bi vesvese ile doktor yolunu tuttum hareketlerini hissetmiyorum diye meğer iyiymiş. 4.5 ay kaldı ama bu 4.5 ay benim için nasıl geçecek hiç bilmiyorum... Allah sonumuzu hayır eylesin...

özet geçeyim hatırlamayanlar için.26 haftalık ikizlerimi hiç bi neden olmadan kaybettm.4 ay sonra hamileym..geç yumurtlamışım..başka doktor bugün keseyi gördü.progestan 200 mg ve coraspirn 100 mg verdi..
Kendi doktoruma pazartesi gdicem keseyi görünce tedbir olarak coraspirine başlarız dedi..progestana gerek yok rahim agzı baya kalınlaşmış bu iyi bşy dedi kanamam falanda yok gec yumurtladıgın için gec ilerliyo dedi..diger doktor ise progestan kullanmam lazım düşük yaparsın hormonlar yetersz kalablr zaten geç yumurtlamşsın gec ilerliyo dedi..bu ilacı kullansam mı kullanmasam mı..kullananlar bilir cok fena başagrısı baş dönmesi yapıyo sersem gibi oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…