- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.321
benm de bebeğim 5. Ayımda karnımda öldü. Ama sizinkinden farklı olarak ben rahatsızlığını da öleceğini de biliyrdm. Bile bile bekledm. Kıyamadım. Allahım verdi yine o alsın dedim. Ben de suni sancıyla doğum yaptım ve sonra kürtaj. şu an tam 2 ay oldu. Zaman geçiyor bi şeklde arkadaşlar. Geriye takılmamaya çalışmak lazım. Insan üzülüyor ama elden bişe gemezki.benm de kapı komşum devamlı görüştğm arkadşm hamile.ben hamileyim dedm ben de istyrm dedi.o ay hamile kaldı.ben 5. Ayda kaybettim. O çok şükr sağlıklı devam ediyor. Onu her gördğümde içim yanıyor. Benm de karnım bu kadr büyücekti şmdi diyorum. Işin kötü tarafı ben uzak kalmaya çalıştıkça daha da yaklaşıyr. Bana bak bak şimdi tekme attı. şimdi yer değiştrdi gel dokun karnıma bak diye anlatıyor.beraber beşik bakıyoruz.kıyafet alıyoruz.doğum planları yapıyoruz. Içim kan ağlıyor hem bebeğimi kaybettiğime hem de beni nasıl anlamadığına. Ama arkadaşım işte herşeye katlanıyrm. Gülümsüyrm...
inanamıyorm hamileym..çok şükür rabbime kan degerm artıyo...
Canlarım darısı size..adım adım yeni bi yola girdk..içim buruk oldugu için tam olarak sevinemiyorm bile..herşyn hayırlısını versin rabbim..
Amin canım. Ben artık hayırlıysa olsun dıye dua edıyorum sadece çünkü öyle acılar yasadım kı aynılarını bır daha yaşamaktan çok korkuyorum. Bır daha hamıle kalamazsam dıye de çok korkuyorum. Bu olaydan sonra Bır kez sezaryen dıkıslerım ıcın gıttım doktora bır daha da hıc gıtmedım hastaneye bıle ugramadım. Sımdı ıkıncı kez bu ctesı başka doktora gıdıcem. Doktora gıtmeyede korkuyorum olumsuz bırsey duyucam dıye. Ne yapacağımı bılmıyorum artık
canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah... kucağına aldığın günleri tez zamanda göresin inşallah... evet canım asprini tedbir amaçlı kullandırtıyordur. benim arkadaşımın 5 düşüğü vardı ve kan pıhtılaşma sorunu yoktu onada prof. asprin vermiş tüm hamileliğince içmiş 2 tane evladı var şimdi :) ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bende kan pıhtılaşma öyle yoğun değil aslında ama tedbir işte hem kan sulu olunca bebiş daha iyi besleniyo. hatta gününden 1-2 hafta önce gidiyor iyi beslenince.
arkadaşlar ilk uğurumuzun cinsiyeti belli oldu oğluşumuz geliyormuş :) annesinin kader yoldaşları, o hepimizin oğluşu ...
güzel anneler ve anne adaylarıı yarın rahim filmi çektiricem hepinizden dua bekliyorum.inşş sevinçle gelirimmmmm tüpleirm açık yazarımmmmmm.çok korkuyrmmm ya sorun çıkarsa die:18::18::18::18:
su perisi , minikedy saolun canlarım darısı size inşallah..
Allahın izniyle umrede bebişimle bol bol dua edicez size..ama inanasım gelmiyo kızlar.. çünkü ben ilk bebişlerimi hiç bi neden yokken kaybettm..daha keseyi göremedk hala tedirgnm nasip olursa dogana kadar da tedirgn olucam..hiç birimiz atamayız bunu üstümüzden..
Bşy sorucam doktor keseyi gördükten sonra coraspn dye bi ilaca baslatackmş..sanırım kan sulandırıcı..bende pıhtılaşma yokki..tedbir olarak dedi ama blmiyorm ilk bebeklerimi kaybettgm için
ben aynı bildiğin gibi cnm pıhtılasma cıktı basıt testte bende bu ay gıdıp ayrıntılı muane olcam..artık zamanı geldı korunmuom da oyuzden muane mı olup kafam rahat bı sekılde bebegımı beklerım:26:inş cnm yaaaa saolun iyi dilekleriniz için.
sen naıslsın napıosun.
canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah... kucağına aldığın günleri tez zamanda göresin inşallah... evet canım asprini tedbir amaçlı kullandırtıyordur. benim arkadaşımın 5 düşüğü vardı ve kan pıhtılaşma sorunu yoktu onada prof. asprin vermiş tüm hamileliğince içmiş 2 tane evladı var şimdi :) ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bende kan pıhtılaşma öyle yoğun değil aslında ama tedbir işte hem kan sulu olunca bebiş daha iyi besleniyo. hatta gününden 1-2 hafta önce gidiyor iyi beslenince.
arkadaşlar ilk uğurumuzun cinsiyeti belli oldu oğluşumuz geliyormuş :) annesinin kader yoldaşları, o hepimizin oğluşu ...
güzel anneler ve anne adaylarıı yarın rahim filmi çektiricem hepinizden dua bekliyorum.inşş sevinçle gelirimmmmm tüpleirm açık yazarımmmmmm.çok korkuyrmmm ya sorun çıkarsa die:18::18::18::18:
fatmak 58 canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin çok sevindim kendine dikkat et ltf bol bol dinlen iyi bak miniğimize
su perisi canım dün seni rüyamda gördüm hamileydin ayy inşallah rüyam gerçek çıkar
ttmm sen nasılsin canım rahim filmi cektirecekmişsin herşeyin hayırlısı olsun
maonyaa dualarım seninle allah yardımcın olsun ama rahim filmi eskisi gibi zor değil narkozsuz bile hissetmiyorsun hemen hemen korkma inşallah iyi geçecek
cnnm inanki sende şu an kendini hazır hissetmiyorsun haklısın yaşadıklarımız hiçte kolay deil aynı günde 2 yavrumuzuda kaybettik 2 acıyı 1 günde yaşadık ama yinede bir doktora git bir muayene ol herşey gönlünce olsun
ayyy canım yaaa cok sevındımm topiğin uguru ve paşası o..oglusunaaa saglıklı bı sekılde kavusursun ınsallah...cok mutlu oldum cinsiyet de belli oldu ayy ne güzel ya darısı tüm isteyenlere olsun insallah.
Oğluşunu yerim senin yaw :) ne güzel yazmışsın meggiecim wala içime tekrar bi heycan bi sıcaklık geldi..
canım çok sevindim ne güzel bir haber bu..oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya inşallah..minik uğurumuz oğluşumuz dedin ya garip oldum birdenallahım bizlerede versin en kısa zamanda..
arkadaşlar ben bu ay çok umutluydum ama kasık ve bel ağrılarım simdiden başladı sanırım bu ayda kırmızılarla buluşacaz herşeyin hayırlısı inşallah hayırlı bir zamanda allah hepimize verecek ben inanıyorum
meggie paşamız nasıl allah kucağına almayı nasip etsin artık adını uğur bırakırsınız çünkü o hepimizin uğur böceği iyi bak ona. bu arada isim konusunda karar sen ve eşinin ama ben ona uğur diyecem kızmazsan tabi
hepinize çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar... Aminnnn inşallah Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin sağlıkla sonuna kadar gidip kucağa almayı... aşk olsun neden kızayım yaprakcım nasıl istersen öyle diyebilirsin hayatım Uğur çok tatlı bir isim... paşamız iyi annesini gıdıklıyo sürekli ben ilk defa hissediyorum hareketleri. ilk bebeğimde bu haftalara gelememiştik. Arkadaşlar yalnız ben çok öksürüyorum yaa ona bişey olur diye korkuyorum. yapmadığım şey kalmadı geçmiyor şu öksürük... Allah herkese sağlık versin...
hepinize çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar... Aminnnn inşallah Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin sağlıkla sonuna kadar gidip kucağa almayı... aşk olsun neden kızayım yaprakcım nasıl istersen öyle diyebilirsin hayatım Uğur çok tatlı bir isim... paşamız iyi annesini gıdıklıyo sürekli ben ilk defa hissediyorum hareketleri. ilk bebeğimde bu haftalara gelememiştik. Arkadaşlar yalnız ben çok öksürüyorum yaa ona bişey olur diye korkuyorum. yapmadığım şey kalmadı geçmiyor şu öksürük... Allah herkese sağlık versin...
4 gün önce 13 haftalık bebeğim karnımda öldüğü için alındı. cinsiyetini öğrenmek için güle oynaya gitmiştik doktora eşimle.doktor kalbinin durduğunu söyledi ,yıkıldık , nasıl bir ruh hali olduğunu anlatamam .dilerim kimsede bu acıyı yaşamaz.henüz küçük olmasına rağmen yüreğimi yakıyor . ultrasondaki hali gözümün önünde gitmiyor. kolları ,bacakları ,kafası ,gövdesi ile küçük bir insandı. benim ve eşimin canından bir parçaydı. çok üzgünüm. 3ay hamile kalmam yasak . fakat 3 ay sonrası için bile cesaretim kırıldı çok üzüldüm ve çok korktum. Allahım çok büyük, bütün acılı annelerin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?