- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.401
arkadaşlar benim de bebeğim dün akşamdan bu yana oynamıyor çok endişeleniyorum. 2 haftadır stres içindeyim evsahibi evden çıkmamızı istedi ev alalım dedik imkanımız yok kiradan kiraya çık dur daha 2 yıllık evli değiliz 2 kere taşındık dün sinirlerim bozuldu hıçkırarak ağladım. ondan bu yana bebeğim oynamıyor bu seferde buna ağlıyorum. yarın doktora gidicem böyle devam ederse... bişey oldu kesin((
arkadaşlar benim de bebeğim dün akşamdan bu yana oynamıyor çok endişeleniyorum. 2 haftadır stres içindeyim evsahibi evden çıkmamızı istedi ev alalım dedik imkanımız yok kiradan kiraya çık dur daha 2 yıllık evli değiliz 2 kere taşındık dün sinirlerim bozuldu hıçkırarak ağladım. ondan bu yana bebeğim oynamıyor bu seferde buna ağlıyorum. yarın doktora gidicem böyle devam ederse... bişey oldu kesin((
canım ya acın daha çok taze kolay deil üst üste 2 yavrunu kaybetmek. nerde enfeksiyon kaptın ki sen öyle? aynı rüyayı bende görmüştüm bebeklerimi kaybettikten sonra ama sanki gerçek gibiydi rüya değildi sanki bende bebeklerimi emziriyordum bak çok şükür tahlillerin temiz çıkmış en azından hayırlı bir zamanda allah gönlüne göre bir evlat versin inşallah sana
cnm ya yazılarını gözlerm dola dola okuyorm..kendimi buluyorum her satırında..rabbim bol bol sabır versn..aynen bende sen gbi düşünyorum..bazen gerçekten plan yapanlara şaşıp kalıyorum..bizim hayallermiz umutlarımız hep yarım kalıyo..hep bi tarafımız eksik..iyi bşy olsa ble hemen onun kötü taraflarını düşünyrz önce.ne blm ya psikolojmz bozulmuş..herşyde önce kendimi kötüye hazırlıyrm..böylede mutlu yaşanmıyo...inş sonu güzel olacakk..rabbm hayırlısını versn
Canım Rabbim yeniden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecektir inşallah ama bu defa hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah.
Yüce Mevlam eşinle sana sağlık huzur mutluluk versin Rabbim huzurunu bozmasın.
amin canım amin..allahım herkese huzurlu bi yuva nasip etsin..sağlığımız da oldu mu allahın izniyle bebeğim yine gelicek inanıyorum..sadece düşünmüyorum artık..psikiyatri ilaçlarını da kullanıyorum ya..bunları ağlamadan yazıyorum şu an inanır mısınız? sanki duygularını donduruyor insanın..bilmiyorum olanlar herşey tamamıyla aklımda..aklımı kaybetmedim ama sanki duygularımı kaybetmiş gibiyim..öylece yazıyorum..normal bişe yazar gibi..iyi olucak inşallah inanıyorum...
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım. bugün gittim doktora iyiymiş çok şükür. çok hareketli değildi gerççi ultrasonda ama gelişimi olması gerektiği gibi. ben bu evhamlı halimle ne yapacağım bilmiyorum. dua ediyorum bol bol hepimiz Rabbime emanetiz... Rabbim bizlere eşlerimize ve dünyaya getireceğimiz, doğacak evlatlarımızaa hayırlı ömürler nasip eylesin... biz melek anneleri, acı yaşamış anneler olarak böyle hassas olmamız çok normal ama ben eminim ki diğer annelere göre daha üstünüz çünkü Rabbimiz bizleri öyle seviyormuş ki bizlerden olan evlatlarımızı cennetine melek yaptı... evlatlarımız melek oldular onlar herkesten daha mutlulular şimdi... her gece dua ediyorum hepimize sakın sizleri anmadığımı düşünmeyin... yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun...
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım. bugün gittim doktora iyiymiş çok şükür. çok hareketli değildi gerççi ultrasonda ama gelişimi olması gerektiği gibi. ben bu evhamlı halimle ne yapacağım bilmiyorum. dua ediyorum bol bol hepimiz Rabbime emanetiz... Rabbim bizlere eşlerimize ve dünyaya getireceğimiz, doğacak evlatlarımızaa hayırlı ömürler nasip eylesin... biz melek anneleri, acı yaşamış anneler olarak böyle hassas olmamız çok normal ama ben eminim ki diğer annelere göre daha üstünüz çünkü Rabbimiz bizleri öyle seviyormuş ki bizlerden olan evlatlarımızı cennetine melek yaptı... evlatlarımız melek oldular onlar herkesten daha mutlulular şimdi... her gece dua ediyorum hepimize sakın sizleri anmadığımı düşünmeyin... yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun...
çok şükür cnmmm.şükür namazı kılsan çok faysdasını görürsünnn.
yorgunbulutlar nasılsınnnnnnnn cnm
kimseye anlatamıyorum içimdekileri... 8.5 aylık bebegimin karnımda öldüğünü ögrendim.. normal dogum yaptım... içim o kadar acıyorki...acim bi türlü hafiflemiyor... eger dogsaydı bu benim ilk çocugum olacaktı.. bundan önce bırcok kez düşüğüm oldu... yaklaşık 2 hafta olmak üzere ama benim acim gün geçtikçe artıyor.. eşim okadar duyarsızki sanki başkasının çocugu ölmüş gibi davraniyor.. benim üzüntüme ise hiç saygısı yok... aileside aynı şekilde davraniyor.. birtek arkadaşlarım ve kendi ailem destekçim... acılarım geçermi bilmiyorum ama acim biraz hafifledikten sonra evliliğimi gözden geçirmeyi düşünüyorum... çok üzgünüm...
kimseye anlatamıyorum içimdekileri... 8.5 aylık bebegimin karnımda öldüğünü ögrendim.. normal dogum yaptım... içim o kadar acıyorki...acim bi türlü hafiflemiyor... eger dogsaydı bu benim ilk çocugum olacaktı.. bundan önce bırcok kez düşüğüm oldu... yaklaşık 2 hafta olmak üzere ama benim acim gün geçtikçe artıyor.. eşim okadar duyarsızki sanki başkasının çocugu ölmüş gibi davraniyor.. benim üzüntüme ise hiç saygısı yok... aileside aynı şekilde davraniyor.. birtek arkadaşlarım ve kendi ailem destekçim... acılarım geçermi bilmiyorum ama acim biraz hafifledikten sonra evliliğimi gözden geçirmeyi düşünüyorum... çok üzgünüm...
yorgunbulutlar cnm medikal parktaki psikoloğu çok iyi söylüyor.ben sankodakine gitmiştim buket hanıma hiç memnun kalmadım kadına ne anlattıysam boş ver takma dedi takma demek kolay
kızlar geçen gün eşimin anneannesi bana dua ediodu yaşlı die ona çok yardım ediyorum -allahım sana bi çocuk versin bu iyilikleirnin yüzü suyu hürmetine; falan diodu bende amin diyodum.kayın validemde yanımızdaydı böyle bi sohbette bana kalırsa onunda amin inşş hayırlısıyla vesayri cümleler kurması gerekken o - amannn herşeyin hayırlısı olsun dedii çok sert bi şekilde.hep tv de hastalıklı çocukalr falan görünce benim duyacağım kadar yüksek sesle allahım ne verirsen hayırlısını verrr hayırsızsa vermeeee falan dio sonrada bana bakıo en son o tepkiyide verince onu oracıkta boğasım geldiiikaıdnın üstüne sanki kuma gelmişim gibi torun istemio gibime gelioo.siz ne düşünüosunuz bu cümleler hakkında??
kendisi yüzünden hep kötü olumsuz şeyler düşünmeye başladım bi çocuğum oluşa sanki bişeyli doğacak gibi gelio ağıma bile almak istemiyorum korkuyorummmve bu beni çok yıpratıo.kürtaj oldumda doktorum ilk 3ayda kalbi duran bebekler eğer yaşarsa sakat olurlar hastalıklı bebekler kendi kendileir imha edio die cümleler kullanmıştı.ondada bak doğsa şöyle olurmuş böle olurmuş dieee konuşuoduuu
kızlar geçen gün eşimin anneannesi bana dua ediodu yaşlı die ona çok yardım ediyorum -allahım sana bi çocuk versin bu iyilikleirnin yüzü suyu hürmetine; falan diodu bende amin diyodum.kayın validemde yanımızdaydı böyle bi sohbette bana kalırsa onunda amin inşş hayırlısıyla vesayri cümleler kurması gerekken o - amannn herşeyin hayırlısı olsun dedii çok sert bi şekilde.hep tv de hastalıklı çocukalr falan görünce benim duyacağım kadar yüksek sesle allahım ne verirsen hayırlısını verrr hayırsızsa vermeeee falan dio sonrada bana bakıo en son o tepkiyide verince onu oracıkta boğasım geldiiikaıdnın üstüne sanki kuma gelmişim gibi torun istemio gibime gelioo.siz ne düşünüosunuz bu cümleler hakkında??
kendisi yüzünden hep kötü olumsuz şeyler düşünmeye başladım bi çocuğum oluşa sanki bişeyli doğacak gibi gelio ağıma bile almak istemiyorum korkuyorummmve bu beni çok yıpratıo.kürtaj oldumda doktorum ilk 3ayda kalbi duran bebekler eğer yaşarsa sakat olurlar hastalıkl bebekler kendi kendileir imha edio die cümleler kullanmıştı.ondada bak doğsa şöyle olurmuş böle olurmuş dieee konuşuoduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?