- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.441
bende 13 haftalık bebeğimi 3 hafta önce kaybettim,kalbi durdu sebepsiz.Kelimeler kifayetsiz.Allah sabır ve kuvvet versin ,başka ne denebilirki.
günaydın yazamıyorum çok sık kızlar. günüm gecikti test yaptım silik çıktı. dün kan testi yaptırdım 246 çıktı beta hcg. bugün 5.gün adetimin gecikmesi doktora gitmedim henüz inanın korkuyorum gitmeye temmuzda kaybetmiştim. korku sevinç biraz ne biliyim çok karışık duygular ne yapacağımı şaşırdım alttan bakar diye gitmeyim hemen dedim bilmiyorum kötü mü ediyorum şu an. bu hafta izin aldım zaten yarın memlekete gidicm yakın zatende 5 gün orda olucam gelince gidiyim doktoruma diyorum hayırlısı bakalım ya nasip sevinemiyorum bile korku çekingenlik ne biliyim
hayırlı olsun cnm hamilesinnnnn.zaten doktorlar 10günün geçince gel diolarrr.kendine çok dikkat ettttt.
günaydın yazamıyorum çok sık kızlar. günüm gecikti test yaptım silik çıktı. dün kan testi yaptırdım 246 çıktı beta hcg. bugün 5.gün adetimin gecikmesi doktora gitmedim henüz inanın korkuyorum gitmeye temmuzda kaybetmiştim. korku sevinç biraz ne biliyim çok karışık duygular ne yapacağımı şaşırdım alttan bakar diye gitmeyim hemen dedim bilmiyorum kötü mü ediyorum şu an. bu hafta izin aldım zaten yarın memlekete gidicm yakın zatende 5 gün orda olucam gelince gidiyim doktoruma diyorum hayırlısı bakalım ya nasip sevinemiyorum bile korku çekingenlik ne biliyim
cannm bnmm cok sevindm..korkma cnm iyi düşünmeye calış..inan bende sen gbiym..doktora gitmeye korkuyorm..hayırlısı olsun cnm..rabbim inşallah saglıklı bi şekilde kucagımza almayı nasip eder yavrularımızı...benim küçügüm 7+4 haftalık..ilk gebeligm sorunsuzduda.bunda biraz sorun cıktı..bilmiyorum başına gelen varmı kese arkasında kanama varmş..en önemliside tiroidlerm hiç calışmıyomş kontrol altında olacakmşım levotiron kullanıyrm ne olcak blmyorm..tsh hormonum düşmezse ya düşük yaparmışım yada cocugm sakat olurmş yüzüme aynen böle söyledler cok üzgünmm..senin adına cokkk sevndm cnm
cannm bnmm cok sevindm..korkma cnm iyi düşünmeye calış..inan bende sen gbiym..doktora gitmeye korkuyorm..hayırlısı olsun cnm..rabbim inşallah saglıklı bi şekilde kucagımza almayı nasip eder yavrularımızı...benim küçügüm 7+4 haftalık..ilk gebeligm sorunsuzduda.bunda biraz sorun cıktı..bilmiyorum başına gelen varmı kese arkasında kanama varmş..en önemliside tiroidlerm hiç calışmıyomş kontrol altında olacakmşım levotiron kullanıyrm ne olcak blmyorm..tsh hormonum düşmezse ya düşük yaparmışım yada cocugm sakat olurmş yüzüme aynen böle söyledler cok üzgünmm..senin adına cokkk sevndm cnm
ben de kaybettim meleğimi... hiç aklıma gelmemişti böyle bir ihtimal... desteğinize, tecrübelerinize ihtiyacım var... ne zaman geçecek ne zaman normale döneceğim bilemiyorum... geçtiğimiz perşembe aldılar bebeğimi... ilk kontrolümde 6+3 haftalıktı, kesesini kendisini ve kalp atışlarını duyduk, dünyalar bizim oldu... iki hafta sonra gelişimini takip için yeniden gidicektik ama geçtimiz çarşamba kahverengi bi akıntı geldi dr a gittik ve bu kez dünya başımıza yıkıldı... çok zormuş Allah ım kimseye yaşatmasın...
kürtajdan sonra bu 3. günüm çok şükür kanamam olmadı gerçi iyi birşey mi onu da bilmiyorum... ara ara sancılar oluyor kasıklarımda sanki bebeğim benimleymiş gibi oluyor o zaman... bunun haricinde iyiyim elhamdülüllah... Allah ım kimseye yaşatmasın hiç bir acıya benzemiyormuş kendimi hiç bu kadar çaresiz hissettmemiştim...
günaydın yorgunbulutlar... iyiyim canım şimdilik bir yaramazlık yok inşallah olmazda... şunu öğrendimki hamilelikte asla stres sıkıntı ve üzüntü yaşamamak lazımmış. şimdilik kafama hiç bir şey takmıyorum. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin canım benim... inanın olun ki her gece ama her gece dualar ediyorum... internette tanıştığım yazıştığım tüm arkadaşlarıma evlat sahibi olmayı nasip eyle Allahım diyorum... dün eşim istanbuldan dönerken feribotta iki kadının konuşmasına şahit olmuş. kadınlardan biri hamile imiş 23 yaşlarında ilk hamileliğiymiş 7 aylık falanmış bir de yanında yoğun bakım hemşiresi oturuyormuş kızın. konuşuyorlarmış hamile olan diyomuş ki ben günde bir paket sigara içiyorum. hemşire de sen napıyosun yazık bebeğe ben neler gördüm böyle sigara içersen bebeğin ciğerleri gelişmez yaşayamaz demiş. kız da amannn ben bırakamam sigarayı napayım demiş... kızın annesi de yanındaymış o da destekliyomuş kızı bırakamaz içsin falan diyomuş... nasıl insanlar var... bizlerse bebeişlerimizin üstüne titriyoruz yediğimiz herşey içtiğimiz herşeye hareketlerimize... çoğu sevdiğim şeyden onun için vazgeçtim eminim buradaki herkes de aynı şeyi yapar... kader kısmet işte...
geçmiş olsun allah sabırlar versin..ben ilk bebeğimi 20.haftada ikinci bebeğimi 16.haftada kaybettim canım..her zaman ya 9 ay taşıyıp da ölenler ne yapsın die düşündüm..beterin beteri var deyip daha kötülerini düşünüp şükretmekten başka yolu yok bu çaresizliği gidermenin..rabbine sığın bol bol dua et allahım hayırlı zamanda elbet verecektir...
çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlerin başınagünaydın yazamıyorum çok sık kızlar. günüm gecikti test yaptım silik çıktı. dün kan testi yaptırdım 246 çıktı beta hcg. bugün 5.gün adetimin gecikmesi doktora gitmedim henüz inanın korkuyorum gitmeye temmuzda kaybetmiştim. korku sevinç biraz ne biliyim çok karışık duygular ne yapacağımı şaşırdım alttan bakar diye gitmeyim hemen dedim bilmiyorum kötü mü ediyorum şu an. bu hafta izin aldım zaten yarın memlekete gidicm yakın zatende 5 gün orda olucam gelince gidiyim doktoruma diyorum hayırlısı bakalım ya nasip sevinemiyorum bile korku çekingenlik ne biliyim
ben de kaybettim meleğimi... hiç aklıma gelmemişti böyle bir ihtimal... desteğinize, tecrübelerinize ihtiyacım var... ne zaman geçecek ne zaman normale döneceğim bilemiyorum... geçtiğimiz perşembe aldılar bebeğimi... ilk kontrolümde 6+3 haftalıktı, kesesini kendisini ve kalp atışlarını duyduk, dünyalar bizim oldu... iki hafta sonra gelişimini takip için yeniden gidicektik ama geçtimiz çarşamba kahverengi bi akıntı geldi dr a gittik ve bu kez dünya başımıza yıkıldı... çok zormuş Allah ım kimseye yaşatmasın...
kürtajdan sonra bu 3. günüm çok şükür kanamam olmadı gerçi iyi birşey mi onu da bilmiyorum... ara ara sancılar oluyor kasıklarımda sanki bebeğim benimleymiş gibi oluyor o zaman... bunun haricinde iyiyim elhamdülüllah... Allah ım kimseye yaşatmasın hiç bir acıya benzemiyormuş kendimi hiç bu kadar çaresiz hissettmemiştim...
cnm gercekten cok cok zor 3. kez yasadim bu duyguyu her seferinde basa dondum Allahim buyuk olacak elbet bir gunben de kaybettim meleğimi... hiç aklıma gelmemişti böyle bir ihtimal... desteğinize, tecrübelerinize ihtiyacım var... ne zaman geçecek ne zaman normale döneceğim bilemiyorum... geçtiğimiz perşembe aldılar bebeğimi... ilk kontrolümde 6+3 haftalıktı, kesesini kendisini ve kalp atışlarını duyduk, dünyalar bizim oldu... iki hafta sonra gelişimini takip için yeniden gidicektik ama geçtimiz çarşamba kahverengi bi akıntı geldi dr a gittik ve bu kez dünya başımıza yıkıldı... çok zormuş Allah ım kimseye yaşatmasın...
cnm gercekten cok cok zor 3. kez yasadim bu duyguyu her seferinde basa dondum Allahim buyuk olacak elbet bir gun
bnmde kasiklarim agriyor bugun 11 gun oldu kurtaj olali 5 gun normal kanamam oldu ondan sonra damla damla geldi 3 gundur falan da sariya döndü lekelenme yarin drum var patolojiden sonuclar temiz cikti simdi kana baktiricam bakalim insALlah birsey cikmaz
Allahim derdini veriyor sabrini bile veriyor ben korunmiycam ilk adetten sonra salacam cayira kan tahliline gore
çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?