- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.441
Ben bebeğimi kordonu dolanmasi sonucu kaybettimsonrasında genetik test de yaptırdım iki genimde heterozigot pıhtılaşma olasığı çıktı. Tam isimlerini rapordan bakarım seninki çıkınca karşılaştırırız. Tekrar geçmiş olsun canım.
Canım bende de pıhtılaşma var zaten. Ben önceden biliyordum zaten. O yüzden gebelik başlangıcından sonra kan sulandırıcı iğne kullandım.
Selam canım, 3. Ayınız doldu Maşallah Allah analı babalı büyütsün. Allahım inşallah bize de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder. Hatta olsun birlikte büyüyecekler zaten çünkü anneleri burda kardeş gibi oldular :) teyzesi minik prensi ve güzel annesini çok öpüyor.
canlarım şimdiden herkese iyi bayramlar..inş bu ramazan süresinde herkesin duaları kabul olur...
Kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmana rağmen mi bebeğini kaybettin
bakalım tahlil sonuçları ne diyecek.
Kayıpların bir tanesi bile insanın canını çok yakıyor. Bakma sen doktorların tekrarlayan düşük sözlerine. En iyisi önlemi ikincide alabiliyorsan almak. Nedeni o olmasa bile önlem almaktan ne zarar gelir? Kaldı ki kan sulandırıcı iğneyle sağlıklı bebiş dünyaya getirme olasılığın varken niye kullanmamayı seçiyorsun? Bence kullan arkadaşım.
Ayrıca Bazen bir gende heterozigot olan pıhtılaşma başka geninde de heterozigot olabiliyor ve ikisi sanki homozigotmuş gibi prosedür uygulanıyor.
benim sadece tek bir gende heterozigot var ki o da zaten herkeste çıkabilme ihtimali yüksek olan genmiş. başka yok. 4 tane doktora sordum. dördü de kullanma dedi ben kendi kafama göre gidip nasıl iğne alabilirim ki? kaldı ki bebeğim öldü, doğurdum... bu acı bana yetti ikincisini illaki istemem Rabbim beterinden korusun. ama dediğim gibi işte doktorlar kullanma diyor. çünkü kan iğnesi hem kanama yapabiliyormuş, hem de bir şey olunca kanını durduramama ihtimalleri varmış. bir nevi diğer taraftan da risk almış oluyorsun. bir doktor deseydi ki kullan, o zaman kullanırdım zaten. ama hepsi böyle söyleyince kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. millet neler neler atlatıyor da bebekelri sağ salim doğuyor. ALLAH büyük... ol derse olur... Allah'a emanetiz.
benim sadece tek bir gende heterozigot var ki o da zaten herkeste çıkabilme ihtimali yüksek olan genmiş. başka yok. 4 tane doktora sordum. dördü de kullanma dedi ben kendi kafama göre gidip nasıl iğne alabilirim ki? kaldı ki bebeğim öldü, doğurdum... bu acı bana yetti ikincisini illaki istemem Rabbim beterinden korusun. ama dediğim gibi işte doktorlar kullanma diyor. çünkü kan iğnesi hem kanama yapabiliyormuş, hem de bir şey olunca kanını durduramama ihtimalleri varmış. bir nevi diğer taraftan da risk almış oluyorsun. bir doktor deseydi ki kullan, o zaman kullanırdım zaten. ama hepsi böyle söyleyince kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. millet neler neler atlatıyor da bebekelri sağ salim doğuyor. ALLAH büyük... ol derse olur... Allah'a emanetiz.
Öyle canım Allah buyuk Allah bize de bebişlerimizi sağlıklı dünyaya getirip büyütmemizi nasip etsin inşallah. Ben sadece genetik testlerde özellikle pıhtılaşmada hepsine bakılamıyorsa birinde çıkan acaba bakılmayan diğer genlerde de varsa gibi bir senaryo kurdum kendi kendime. Kendi doktorunun dediğini yapmak en doğrusu tabii.
Düşüklerin tek sebebi kan pihtilasmasi değil ki önlem amacli kullanalim kan sulandiricilari.. Kaldi ki iğne ve aspirin kullandigi halde kaybedenler var.. Rabbim gönlümüze gore versin.. Benimde iki kaybim var.. Kürtaj oldum.. Bende mthfr 1298 c heterozigot cikti ama Dr. Önemsiz diyor. İgneye ilaca gerek görmüyor. Kismet değilmiş deyip geçiyoruz. Artik Rabbim ne zaman nasip ederse o zamani bekliyoruz hayirlisiyla.. Çoğu zaman da düşüklerin sebebi bilinmiyor nasip iste
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canım aynen. bana da aynısını diyorlar işte. kızıyorlar sen kolay mı sanıyorsun kan iğnesi ve corasprin kullanmayı diye. ben de bişey demiyorum. kaldı ki bir arkadaşım var, hamile kalmadanönce baktırmış heterozigot c varmış sanırım. iğne kullanmış kanama yapmış bıraktı iğneyi kullanamdı. bebeleri oldu maşallah hem de ikiz :) dua ediyorum burdaki herkese Rabbim hayırlu sağlıklı eli ayağı düzgün çocuklarını sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin, evlat acısı yaşatmasın inşalllaaaahhhh!!! aminn.... ben hiç bir şey kullanmıyorum sadece folidoce... hayırlısı
onlar için asıl önemli olan faktör 5 imiş galiba. heterozigot a zaten kadınların %30 unda rastlanıyor dediler. bilemedim ben de. sadece Rabbime güveniyorum
ah kuzum ya arada uğra nasıl merak ettim seni hımmm kızcam ama ..inş kardeş gibi büyücekler rabbim o günleri gösterir inş bizlere..paşamda seni kocaman öpüyor kendine çok dikkat et...
buarada soğan kürümü ne bişi diyorlar denesenmi acaba
şimdiden iyi bayramlar kuzum inş bayram dönüşü güzel şeyler olur...
ah kuzum ya arada uğra nasıl merak ettim seni hımmm kızcam ama ..inş kardeş gibi büyücekler rabbim o günleri gösterir inş bizlere..paşamda seni kocaman öpüyor kendine çok dikkat et...
buarada soğan kürümü ne bişi diyorlar denesenmi acaba
şimdiden iyi bayramlar kuzum inş bayram dönüşü güzel şeyler olur...
Amin kuzum yavrularımıza derken sakın hamilesin :)Canımmm senin de gecmiş bayramın kutlu olsun inşallah Allah hepimize güzellikler versin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alıp onları büyütelim inşallah.
çok geçmiş olsun.. benimde 6 yaşında bir oğlum var ve ikinciyi düşünüyorum ama maalesef 2 kere kürtajla sonuçlandı.. nedendir bilmiyorum.. hayırlısı AllahtanBen de 23 temmuz da bebegimi kaybettim 15 haftalikti. 14 haftalıkken hidrops teşhisi konuldu fazla yaşamaz alalim dedi dr.lar tabi beklemeyi tercih ettim. Bi hafta sonra başka bi Dr.a gittiğimde kalbinin durmuş olduğunu gordm ilaç vererek düşük yaptirdilar cansiz bedeni avucuna geliverdi hayatinin en aci aniydi Rabbim beterinden saklasin. Bi suru test yapildi sonuçları bekliyoz bizden kaynaklı genetik bi sorun olabileceğinden endişe ediyor Dr oysa benim 4 yasinda saglikli bi oğlum var. 18. Kromozomda bi fazlalik görülmus bu ne demmen bilmiyorum. Simdi tekrar bebis istiyorum ama esimle de aramiz pek iyi değil tatil diye annemlere geldm hic eve donesim gelmiyor ailesi yüzünden tartisiyoruz sürekli zaten bence bebeğimde bu yüzden boyle oldu can dayanır mi bu kadar gerginliğe...
çok geçmiş olsun başınız sağolsun vardır bir hayır inşallah size şefaatçi olacaklardır. Rabbim en kısa zamanda yeniden sağlıklı evlatlarınızı nasip etsin inşallahMerhabalar Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ben ikiz kızlarını 22+3 haftalik ken ikizden ikize Transfüzyon sendromu ndan 7ağustosta seher yanlarında ölü dogum yaptim kucağıma almadan toprağa verdim hersey o kadar ani oldu ki anlayamadım karnında öldügünü öğrenince dünya basıra yıkıldı sanki eve elimiz boş dönmek o kadar acı ki anlatamam 14 gün oldu bir an bile aklımdan çıkmıyor çok acı Allah kimseye vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?