karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
Allah razi olsun tabi vardır bir hayır cennette iki kızım Allah sefaatlerini nasip eder inşallah.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.Teşekkür ederim.

ahh bir yarali kalp daha.seni o kadar iyi anliyorum ki,..allahdan sana sabr diliyorum.insallah hayirli saglikli evlatlarimizi bizde aliriz kucagimiza.

3 ay önce ıkıncı bebegımı kalbı durdugu ıcın kaybettım ılkı kendılıgınden dusuktu, tedavı surecıne henuz gecemedım, adetlerım kurtajdan bu yna duzensız, suan tedavıyede yenıden anne olabılmeyede yanasamıyorum, herkesten herseyden uzaklasıyorum gıderek ( ılk bebegım olucaktı

Canim umudunu kaybetme tabi insanın bebeğini kaybetmesi zor kabulleniliyor her işte vardır bir hayır genellikle kromozom anomalisi olunca gebelikte dusuk oluyor kendini uzme lutfen seni cok iyi anlıyorum ama elden birsey gelmiyor malesef Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin...

Toparladıgımı sanmıstım cevremı kandırırıken kendımıde buna ınandırmısım galiba, giderek ıcımde buyuyor sanki azalacagına artıyormu bılmıyorum acısı, bebeklere karsı sevecenlıgım bıle yok, hamıle gormek ıstemedıgım ıcın dr a bıle gıdesım yok, kıskanclıkmı fesatlıkmı dıye dusunuyorum hayır oda degıl, ama ben umuttan zıyade anne olma ıstegımı kaybettım galıba zamanla atlatırsın dıyorlar ama zaman benı gıderek daha kotu bı noktaya cekıyor sanki, kurtajdan hemen sonra okadar ıstıyordumkı neden oldugunu ogrenmeyı suan ona bıle bı bosvermıslık var, dr dogum kontrol hapı verınce adet duzenlemek ıcın nerdeyse sevıncımden boynuna atlıcaktm sagol dıye normalmı bu ruh hali, evımlede esımlede dogru duzgun ılgılenmıyorum kıtap okuyorum sureklı bıseyler dusunmekten kacabıleyım dıye...kpss sınavım vardı bebegıme bısey olmasın dıye son 3 ay dersaneyı bırakmıstım sınava 2 ay kala kurtaj olmak zorunda kaldım ve daha once hıc almadıgım kadar dusuk bı puan aldım neyı tutsam elımde kaldı sanki vardır bı hayır dıyıp ısyana gırmek ıstemıyorum ama özgüvenim yerle bir artık...cok uzun yazdım kafanızı sısırdım galıba bıraz kusuruma bakmayın

Başınsağolsun arkadşım.bende 25 haziranda 32 haftalık oğlumu kan transfüzyonundan 6 saat sonra kalbi durdu ve meleğimi kaybettim.allah hepimize sabır versin.çok zor canım herşey.zaman herşeyin ilacı.bazen büyüyor bazen hafifliyor.yüreğim sızlıyor.onu çok ama çok özlüyorum.

merhaba her kese.tum bebegini kaybedenlere sabr diliyorum Allahtan.bende mart ayinda 6 aylik kizimi kaybettim.zaman zaman paylasmistim burda.simdiye kadar dogum kontrol hapi kullandim doktorumun tavsiyesiyle.eylulde denemeye basliyicagiz.sizce hemen gebe kala bilirmiyim???????/

allah sabir versin.peki doktor ne kadar korunma suresi verdi?

allah sabir versin.peki doktor ne kadar korunma suresi verdi?
ben 9 haftalık bebegimin kalbi durdu.. doktor korunma süresi vermedi. ben 1. regl oldum. doktor sakıncası yok dedi ısrarla. bizler genelde hastanın psikolojik olarak hazırlanması için 3 ay diyoruz dedi.. ben bu ay denesem mi karar veremedim. burdakiler genelde 3 ay bekliyor sanırım. ben bekleyemiyeceğim o kadar. zaten bu ay bile denediğimde tahmini yumurtlama tarihim 2. ay dolmuş olucak.. 3 ay derken 3 adet demek istemiyorlar herhalde..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diycem ama pek hoş bir durumdan dolayı toplanmadık buarada..hepimizin kayıpları acıları oldu çok şükür bazılarımız tekrar hamile kalıp bebeklerini kucana aldı çok şükürki Rabbime benden bu arkadaşlardan biriyim..sizleri çok iyi anlıyorum bende ilk geldiğimde buraya bunalmış kafayı yemek üzeri idim...en kısa zamanda hamile kalmak bebeğim olsun istiyordum şükürler olsun ki ilk bebeğimi kaybettikten 4 ay sonra hamile kaldım ve oğlumu kucama aldım çok şükür şimdi 4.5 aylık olduk...bunları sizlere anlattım çünkü gerçekten sıkıntı olucakmı neden olmadı ne zaman olur dediğimiz sürece olmuyor ne zaman hayırlısı ne ise dedin mi çalışmalara başla ..vs gibi şeyleri sölemedin mi oluyor sanırım çok istediğin bişi olmaz derler ya o misali inş evlat isteyen herkese Rabbim en kısa zaman da sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar verir...

Arkadaşlar mrb
Bende bebiş 9haftalıkken kalbı durdugu için kürtaj oldum
Tam 12 gün oldu kontrole gittim dr
Dr dediki rahim temiz bi sıkıntı yok 1 ay korunun sonra yapabilirsiniz dedi
İnş allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin bebişleri

Canım hissettiklerin gayet normal. Bunlar şimdi geçmicek gibi geliyor ama geçiyor. Allah sabrını veriyor canım. Bol dua Kur'an okumak namaz kılmak iyi geliyor. Ikinci bebeğin ne kadarlıktı? Kayıptan sonra kendi kanında gen testleri yaptırdın mı? Belki pıhtılaşma varsa bundan sonraki bebişin için kan sulandırıcılar kullanman gerekebilir.

Canım başın sağolsun. Allah sabır versin.

Canım geçmiş olsun. Neden olduğu hakkında bişey söyledi mi doktor? Kendi kanından genetik test yaptırabilirsin pıhtılaşma varsa bundan sonraki bebişin için önlem alırsın. Allahım hayırlısını versin inşallah.

Tşkler Litchi patalojiye gitti sonucunda hiç bi şey cıkmadı
Pıhtılasma testıını unı hastaneleri yapıyomus bnım yasadıgım sehırde yok
Dr bnce gerek yok dedi bakalım artık hayırlısı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…