- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.461
ahh bir yarali kalp daha.seni o kadar iyi anliyorum ki,..allahdan sana sabr diliyorum.insallah hayirli saglikli evlatlarimizi bizde aliriz kucagimiza.Ben de 23 temmuz da bebegimi kaybettim 15 haftalikti. 14 haftalıkken hidrops teşhisi konuldu fazla yaşamaz alalim dedi dr.lar tabi beklemeyi tercih ettim. Bi hafta sonra başka bi Dr.a gittiğimde kalbinin durmuş olduğunu gordm ilaç vererek düşük yaptirdilar cansiz bedeni avucuna geliverdi hayatinin en aci aniydi Rabbim beterinden saklasin. Bi suru test yapildi sonuçları bekliyoz bizden kaynaklı genetik bi sorun olabileceğinden endişe ediyor Dr oysa benim 4 yasinda saglikli bi oğlum var. 18. Kromozomda bi fazlalik görülmus bu ne demmen bilmiyorum. Simdi tekrar bebis istiyorum ama esimle de aramiz pek iyi değil tatil diye annemlere geldm hic eve donesim gelmiyor ailesi yüzünden tartisiyoruz sürekli zaten bence bebeğimde bu yüzden boyle oldu can dayanır mi bu kadar gerginliğe...
İnşallah Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın canımahh bir yarali kalp daha.seni o kadar iyi anliyorum ki,..allahdan sana sabr diliyorum.insallah hayirli saglikli evlatlarimizi bizde aliriz kucagimiza.
Canim umudunu kaybetme tabi insanın bebeğini kaybetmesi zor kabulleniliyor her işte vardır bir hayır genellikle kromozom anomalisi olunca gebelikte dusuk oluyor kendini uzme lutfen seni cok iyi anlıyorum ama elden birsey gelmiyor malesef Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin...3 ay önce ıkıncı bebegımı kalbı durdugu ıcın kaybettım ılkı kendılıgınden dusuktu, tedavı surecıne henuz gecemedım, adetlerım kurtajdan bu yna duzensız, suan tedavıyede yenıden anne olabılmeyede yanasamıyorum, herkesten herseyden uzaklasıyorum gıderek( ılk bebegım olucaktı
Canim umudunu kaybetme tabi insanın bebeğini kaybetmesi zor kabulleniliyor her işte vardır bir hayır genellikle kromozom anomalisi olunca gebelikte dusuk oluyor kendini uzme lutfen seni cok iyi anlıyorum ama elden birsey gelmiyor malesef Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin...
allah sabir versin.peki doktor ne kadar korunma suresi verdi?Başınsağolsun arkadşım.bende 25 haziranda 32 haftalık oğlumu kan transfüzyonundan 6 saat sonra kalbi durdu ve meleğimi kaybettim.allah hepimize sabır versin.çok zor canım herşey.zaman herşeyin ilacı.bazen büyüyor bazen hafifliyor.yüreğim sızlıyor.onu çok ama çok özlüyorum.
ben 9 haftalık bebegimin kalbi durdu.. doktor korunma süresi vermedi. ben 1. regl oldum. doktor sakıncası yok dedi ısrarla. bizler genelde hastanın psikolojik olarak hazırlanması için 3 ay diyoruz dedi.. ben bu ay denesem mi karar veremedim. burdakiler genelde 3 ay bekliyor sanırım. ben bekleyemiyeceğim o kadar. zaten bu ay bile denediğimde tahmini yumurtlama tarihim 2. ay dolmuş olucak.. 3 ay derken 3 adet demek istemiyorlar herhalde..allah sabir versin.peki doktor ne kadar korunma suresi verdi?
Toparladıgımı sanmıstım cevremı kandırırıken kendımıde buna ınandırmısım galiba, giderek ıcımde buyuyor sanki azalacagına artıyormu bılmıyorum acısı, bebeklere karsı sevecenlıgım bıle yok, hamıle gormek ıstemedıgım ıcın dr a bıle gıdesım yok, kıskanclıkmı fesatlıkmı dıye dusunuyorum hayır oda degıl, ama ben umuttan zıyade anne olma ıstegımı kaybettım galıba zamanla atlatırsın dıyorlar ama zaman benı gıderek daha kotu bı noktaya cekıyor sanki, kurtajdan hemen sonra okadar ıstıyordumkı neden oldugunu ogrenmeyı suan ona bıle bı bosvermıslık var, dr dogum kontrol hapı verınce adet duzenlemek ıcın nerdeyse sevıncımden boynuna atlıcaktm sagol dıye normalmı bu ruh hali, evımlede esımlede dogru duzgun ılgılenmıyorum kıtap okuyorum sureklı bıseyler dusunmekten kacabıleyım dıye...kpss sınavım vardı bebegıme bısey olmasın dıye son 3 ay dersaneyı bırakmıstım sınava 2 ay kala kurtaj olmak zorunda kaldım ve daha once hıc almadıgım kadar dusuk bı puan aldım neyı tutsam elımde kaldı sanki vardır bı hayır dıyıp ısyana gırmek ıstemıyorum ama özgüvenim yerle bir artık...cok uzun yazdım kafanızı sısırdım galıba bıraz kusuruma bakmayın
Merhabalar Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ben ikiz kızlarını 22+3 haftalik ken ikizden ikize Transfüzyon sendromu ndan 7ağustosta seher yanlarında ölü dogum yaptim kucağıma almadan toprağa verdim hersey o kadar ani oldu ki anlayamadım karnında öldügünü öğrenince dünya basıra yıkıldı sanki eve elimiz boş dönmek o kadar acı ki anlatamam 14 gün oldu bir an bile aklımdan çıkmıyor çok acı Allah kimseye vermesin
Arkadaşlar mrb
Bende bebiş 9haftalıkken kalbı durdugu için kürtaj oldum
Tam 12 gün oldu kontrole gittim dr
Dr dediki rahim temiz bi sıkıntı yok 1 ay korunun sonra yapabilirsiniz dedi
İnş allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin bebişleri
Tşkler Litchi patalojiye gitti sonucunda hiç bi şey cıkmadıCanım geçmiş olsun. Neden olduğu hakkında bişey söyledi mi doktor? Kendi kanından genetik test yaptırabilirsin pıhtılaşma varsa bundan sonraki bebişin için önlem alırsın. Allahım hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?