- 14 Mayıs 2014
- 114
- 36
- 18
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.421
araştırma hastanesine git o zaman 3 düşüğüm var de canım burdakilerin çoğu öyle yapmış. ama ssk karşılamayınca ne olur bilemem. özelde 700 civarı olması lazım
Ozelden knusalm mi?
arkadaşlar tekrar selam. test sonuçlarım çıktı yazmışmıydım bilmiyorum da bir şey danışmak istiyorum. kromozom testi normal. kan pıhtılaşması testinde heterozigot a1298 im var. bunun ilk gebelik için önemli olmadığını. tekralayan düşük olmadığı sürece (ilk gebeliğimdi) ikinci gebelikte de aynı şeyin olmayabileceğini, farklı bir sebepten bebeğin ölmüş olabileceğini o yüzden direk ona yüklenmemek gerektiğini söylediler. 3 doktor aynı şeyi dedi. bir tanesi gebelik dönemi clexan la atlatırsın dedi. ben de bir şey kullanmamaya karar verdim ama hala korkuyorum..... siz ne düşünüyorsunuz bu durumda?
bence canım homosistein testi ver bakalım seni etkiliyo mu etkilemiyo mu bu genelde herkeste olan bir heterozigot durumu önemli olan etkileyip etkilemediği
ben de onu yaptırayım dedim de gerek yok dediler. özel laboratuvarda mı yaptırayım onu sence? yaptırayım ya evet içim rahat etmeyecek. ama bütün pıhtılaşma testlerimi yaptırmıştım ya, sadece onu yaptırsam kabul ederler mi ki?
arkadaşlar tekrar selam. test sonuçlarım çıktı yazmışmıydım bilmiyorum da bir şey danışmak istiyorum. kromozom testi normal. kan pıhtılaşması testinde heterozigot a1298 im var. bunun ilk gebelik için önemli olmadığını. tekralayan düşük olmadığı sürece (ilk gebeliğimdi) ikinci gebelikte de aynı şeyin olmayabileceğini, farklı bir sebepten bebeğin ölmüş olabileceğini o yüzden direk ona yüklenmemek gerektiğini söylediler. 3 doktor aynı şeyi dedi. bir tanesi gebelik dönemi clexan la atlatırsın dedi. ben de bir şey kullanmamaya karar verdim ama hala korkuyorum..... siz ne düşünüyorsunuz bu durumda?
sen özel bir hastaneye git canım diğer testlerini de eline al bende heterozigot var de ama bunun beni etkileyip etkilemediğini öğrenmek için homosistein testi yapılıyomuş dersin eğer o hastanede yapılıyorsa yazar dr heralde istanbul anadolu yakasında olsaydın ben sana dr uma yönlendirirdim bi de benim dr ileri tarihe veriyo malesef çok yoğun ben bile gitmiyorum hamile kalırsam giderim ancak ama dr um iyidir.
Geçmiş olsun.benim Dr um ilaç kullanican dedi.diğer bir Dr.gerek yok dedi.kaç kaybin var senin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaslar benimde martta 2 aylik bebegim karnimda oldu. o gunden bu yana hic korunmadim ama hamilede kalamadim.doktora gitsem mi bilemiyorum.adetlerim duzenli. yardim edin.akisina mi biraksam bilemiyorum
canim yumurtlama tarihlerinde iliskiye girdigine eminmisin istersen tt al bak bi ne zaman yumurtluyorsun diye.
bir de bebek yapmak icin girme iliskiye esinle. onu dusunme yani. stres oldugundanzorlastirir bu durumu. bebek yapmak icin beraber olmayin yani. birbirinizi sevdiginiz birbirinize ihtiyaciniz oldugu icin yapin.
birde zzamani vardir muhakkak. dogru zamanda gelecek ins bebislerin sana.
bende martta 4 aylik bebeklerimo kaybettm 3 ay korundum zorunlu. ama hala devam ettiriyorum. folik asite basladim 1 ay oluyor. eylul gibi bende dusunuyorum bebek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar umarım herkes iyidir biz yarın 3 aylık olcaz inş. sizde durumlar nasıl bizde malum koşturma....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aynı zamanda kayıplarınız içinde başınız saolsun
bizde buraya ilk geldiğimiz zaman lar acımız üzüntümüz ...vs çok şükür şimdi bebeklerimizi kucamıza aldık.inş sizlerde tekrar hamile kalır evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız..hamile kalmak için soğan kürümü öle mişi diyorlardı netten araştırıp deneyin isterseniz belki faydası olur.hepnizi öptük teyzeleri...
Arkadaşlar merhaba buraı yeni fark ettim. Ben de yazmak istedim. 17 gün oldu bugün bebeğim benden alınalı19 gün önce , 10+0 olması gereken bebeğimi görmek için doktora gittik. Tek kese idi bu arada önceki kontrollerde. Doktor ekrana bakıp, ikinci keseden haberiniz var mı ,dedi. Biz öyle kalakaldık. Ama benim aklım önce gördüğüm bebeğimde idi. Önceki diyorum, bir şey demiyor doktor. Yüzü bir garipleşti. Ee, dedim. Maalesef onun kalbi Durmuş dedi. 6+6 da iken biz kalp atışını gördükten 1 gün sonra Durmuş bebeğimin kalbi diğeri de sonradan oluşmuş, ama bebek yok içinde kan sulandırıcı iğne kullandığım için doktor 2 gün sonra alalım, dedi. Ve ilk gebelik maceram böyle bir olayla son bulmuş oldu. bu arada ilk gebeliğimi TÜP BEBEK ile elde edebilmiştik. Şimdi genetik sonuçlarımızı bekliyoruz. İnş Pazartesi alabiliriz. Biraz uzun yazdım ama yazabildiğim en kısa şekilde yazmaya çalıştım. Şimdi doktor pgt yöntemiyle tüp bebek önerisinde bulundu. Sonuca göre bir yol çizeceğiz kendimize. Benim gibi durumu olan var mı? Varsa hangi yöntemleri denediler? Lütfen yazar mısınız?
Selam kızlar umarım herkes iyidir biz yarın 3 aylık olcaz inş. sizde durumlar nasıl bizde malum koşturma....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aynı zamanda kayıplarınız içinde başınız saolsun
bizde buraya ilk geldiğimiz zaman lar acımız üzüntümüz ...vs çok şükür şimdi bebeklerimizi kucamıza aldık.inş sizlerde tekrar hamile kalır evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız..hamile kalmak için soğan kürümü öle mişi diyorlardı netten araştırıp deneyin isterseniz belki faydası olur.hepnizi öptük teyzeleri...
Canım kaybın için çok üzüldüm Allah sabır versin. Tüp bebek konusunu bilmiyorum ama genetik test sonucunu paylaşırsan belki bizimkilerle benzerliğine bakabiliriz.
Tşk ederim canım. Dün aradım hastaneyi bayramdan sonra çıkar dediler. Çıktığında yazarım buraya ben de. Senin durumun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?