karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
çok sevindim canım. haber alamayıncada çok meraklanmıştım.rabbim bebeğine ve sana uzun uzun ömürler versin.tavsiyen üzerine bende bülent kahramana başladım sende orda doğum yaptın değil mi. sen kaçlık iğne kullanmıştın mutasyonun neydi onuda paylaşırsan sevinirm canım.

canım benm MTFRH C677T HOMOZİGOT MUTASYON çıkmıştı pıhtılaşma testinde..ayrıca PAI -1 4G/5G MUTASYONU ben de 5G/5G şeklinde çıkmıştı..bunlara göre ilk önce 0.4 lük iğneyle başladım 5.ay gibiydi sanırım 0.6 lık iğneye geçtim.ta ki sezaryene alındığım güne kadar..bülent bey biraz soğuk fakat çok iyi bir doktordur..iyi yapmışsın canım..evet orda doğum yaptım ben..çok şükür önce allahımın izni sonra doktorumun tecrübesi veee canım kocamın bakımı morali sayesinde bugünleri gördüm..inşallah sen de bülent beyden memnun kalırsın..

çok tşk ederim canım cevabın için.rabbim inşallah bizede nasip eder.çekilen sıkıntının mükafatını almışsın.Allah eşinle bebeğinle mutluluğunu daim etsin.

selam arkadaşlar nasılsınız biz 2 aylık olduk çok şükür bugünleride gördüm...sizde durumlar nasıl geçmişi okuyamadım tam olarak aramızda sanırım hamile olan var sanırım Rabbim inş sağlıklı bir şekilde kucana almanı nasip eder.

çok tşk ederim canım cevabın için.rabbim inşallah bizede nasip eder.çekilen sıkıntının mükafatını almışsın.Allah eşinle bebeğinle mutluluğunu daim etsin.
rica ederim canım..sağol iyi dileklerin için..rabbim gönlüne göre versin senn de inşallah..

maşallah canım size..bizm de kırkımız çıktı şükür..gerçekten rüya gbi hala ama çok şükür bugünlere geldik dediğin gbi..rabbim acılarını göstermesin..

tahlil sonuclarim cikti. tahmin ettigim gibi kan pihtilasmasi varmis kizlar. bu cuma esimin sonuclarida cikacak. sonrasinda doktora gidecegiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tahlil sonuclarim cikti. tahmin ettigim gibi kan pihtilasmasi varmis kizlar. bu cuma esimin sonuclarida cikacak. sonrasinda doktora gidecegiz.

canım aynı sorun bende de vardı.ignelerim aspirinlerim ile çok şükür atlattım...bebeğimi kucama aldım..inş sende kısazaman hamile kalır ve bebeğini kucana alırsın...

canım benim halen rüya gibi diymi çok şükür 17 tenmuz 3 aylık olucaz Allahın İzniyle..2 aylık aşımız oldu rotax diye bir aşı daha yapıldı özel bir aşımız isteyen yaptırırmış ben yaptırdım ağzından damla veriyorlar o gün 2 bacak bir kol bir ağızdan damla aldım bebeğim..sen yaptırdınmı aşılarını rotayı dr. döledimi sanada..

canım aynı sorun bende de vardı.ignelerim aspirinlerim ile çok şükür atlattım...bebeğimi kucama aldım..inş sende kısazaman hamile kalır ve bebeğini kucana alırsın...

ins canim benim ins. bi hamile kalayim korunmayi bitirip. cok korkuyorum ama bi yandanda en azindan nedenini biliyorum artik diyorum.

Merhaba benimm can yoldaşlarim nasilsinizneler yyapıyorsunuz? Sizleri unuttugumu sakin düşünmeyin inanin ikizlerle hayat cokk guzel ama bir o kadar da.mesakkatli yogun ...her birinize her sukredisimde sonsuz dualarda bulunuyorum kalbimde her gelisimde yeni haberler gorme umudu taşıyorum. Uzun zamandir gelemedjm daha simdi yorgunbulutlarimin ve xprensesin haberlerini okudum cok mutluooldum.Rabbim hepimize evladiyla hayırlı ömürler nasip etsin.ISTEYEN HERKESIN KUCAGINI DOLDURSUN EVINI BEREKETLENDIRSIN INSAALLAH.hep duadasiniz cok ozelsiniz sizleri gonulden seviyorum, haberlerinizle mutlu oluyorum canlar.Allah a emanet olun ve unutmayin ki
"Allah (c.c ) kabul etmeyecegi duaya amin dedirtmez" ve "O sabredenlerle beraberdir"

Allah sana esiine ve yavrularina uzun omurler versin canim.ne güzel. Haberler vermissin

harika haberler. ne kadar guzel yagmurlu gunlerin ardindan cikan gunes. enerjin yazindan anlasiliyor yuzundeki gulucukler. ins bir omur hep yaninda olsun mutluluk huzur saglik dualarin...

benimde 3 aylik korunma donemim bitti. eylulde tatile gidecegiz kafa dagitmak istiyoruz. ins sonrasindada saglikla bebislerimizi alirim kucagima. rabbim o gunleride gormeyi nasip etsin bana ve benim gibi tum anne adaylarina.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…