- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.401
çok sevindim canım. haber alamayıncada çok meraklanmıştım.rabbim bebeğine ve sana uzun uzun ömürler versin.tavsiyen üzerine bende bülent kahramana başladım sende orda doğum yaptın değil mi. sen kaçlık iğne kullanmıştın mutasyonun neydi onuda paylaşırsan sevinirm canım.merhabalar..hep kendi kendime sözler vermiştim burda kötü şeyleri paylaştığım gbi bir gün iyi şeyler de paylaşıcam die..o günler geldi çok şükür..ben de bugüne kadar yorum yaptığım her topiğe başımdan geçenleri yazıp umut olmak istedim..o yüzden en başından paylaşıcam yaşadıklarımı..ilk gebe kaldığımda lekelenmeler kanamalarla 10. haftaya kadar geldim.sonra bebeğimde ense kalınlığı tespit edildi..sıvı alındı..trizomi 18 olduğu ve yaşamıycağı anlaşıldı..fakat kürtajı istemedim 20.haftaya kadar bekledim..dedikleri oldu karnımda öldü meleğim..sonrası suni sancıyla düşük..korunma..5 ay sonra yeniden hamile kaldım..ikili testimiz falan yapıldı..herşey güzelken 16. haftada bir sabah aniden suyum geldi..sonrası yine suni sancıyla düşük..yine korunma dönemi..6 ay sonra tekrar hamile kaldığımda ilk işim iyi bir doktor bulmaktı..doktorum ikincide suyum geldiği için rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi ve 13.haftada rahim ağzına dikiş atıldı sonra devamlı yatak istirahati..devamlı derken cidden devamlı..sadece tuvalet ve banyo için kalkıodum ayağa..imkansız gbi geliyo önce ama sonra alışıyo insan :) bu dönemin zorluğunu anlatmama bile gerek yok..ilaçlar iğneler..yeri geldi hastanede yattım..vs.nihayet 38.haftaya geldiğimde dikişlerim alındı.ve sezaryenle aldım oğlumu kucağıma..yaşadığım tüm acılara tüm üzüntülere değdi sonunda..bugün oğlum bir aylık ve sünnetini bile oldu :allahım yaşamak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin..size bunları böyle detaylı yazdım çünkü eminim bir yerlerde benm gbi benm asla bebeğim olmıycak die düşünüp kahrolan bi sürü insan var..size sesleniyorum..umudunuzu asla ama asla kaybetmeyin..bugün ya da yarın o bebek size gelecek..önce kendinizi buna gerçekten inandırın..allahımın yanında zor die bişe yok..günü geldiğinde allahım hepinizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun..kimseyi evladıyla sınamasın rabbim..
çok sevindim canım. haber alamayıncada çok meraklanmıştım.rabbim bebeğine ve sana uzun uzun ömürler versin.tavsiyen üzerine bende bülent kahramana başladım sende orda doğum yaptın değil mi. sen kaçlık iğne kullanmıştın mutasyonun neydi onuda paylaşırsan sevinirm canım.
canım benm MTFRH C677T HOMOZİGOT MUTASYON çıkmıştı pıhtılaşma testinde..ayrıca PAI -1 4G/5G MUTASYONU ben de 5G/5G şeklinde çıkmıştı..bunlara göre ilk önce 0.4 lük iğneyle başladım 5.ay gibiydi sanırım 0.6 lık iğneye geçtim.ta ki sezaryene alındığım güne kadar..bülent bey biraz soğuk fakat çok iyi bir doktordur..iyi yapmışsın canım..evet orda doğum yaptım ben..çok şükür önce allahımın izni sonra doktorumun tecrübesi veee canım kocamın bakımı morali sayesinde bugünleri gördüm..inşallah sen de bülent beyden memnun kalırsın..
rica ederim canım..sağol iyi dileklerin için..rabbim gönlüne göre versin senn de inşallah..çok tşk ederim canım cevabın için.rabbim inşallah bizede nasip eder.çekilen sıkıntının mükafatını almışsın.Allah eşinle bebeğinle mutluluğunu daim etsin.
selam arkadaşlar nasılsınız biz 2 aylık olduk çok şükür bugünleride gördüm...sizde durumlar nasıl geçmişi okuyamadım tam olarak aramızda sanırım hamile olan var sanırım Rabbim inş sağlıklı bir şekilde kucana almanı nasip eder.
tahlil sonuclarim cikti. tahmin ettigim gibi kan pihtilasmasi varmis kizlar. bu cuma esimin sonuclarida cikacak. sonrasinda doktora gidecegiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rica ederim canım..sağol iyi dileklerin için..rabbim gönlüne göre versin senn de inşallah..
maşallah canım size..bizm de kırkımız çıktı şükür..gerçekten rüya gbi hala ama çok şükür bugünlere geldik dediğin gbi..rabbim acılarını göstermesin..
canım aynı sorun bende de vardı.ignelerim aspirinlerim ile çok şükür atlattım...bebeğimi kucama aldım..inş sende kısazaman hamile kalır ve bebeğini kucana alırsın...
benim doktorum direk yönlendirdi. benim haberim yoktu böyle şeylerden de. iyi oldu. inşallah hamileysen sorunsuzca atlatır bebeğini kucağına alırsın, hamile değilsen de hemen git her şeye baktır. en azından sizde kromozomal bişey vr mı ve kan pıhtılaşmasına.
benim doktorum direk yönlendirdi. benim haberim yoktu böyle şeylerden de. iyi oldu. inşallah hamileysen sorunsuzca atlatır bebeğini kucağına alırsın, hamile değilsen de hemen git her şeye baktır. en azından sizde kromozomal bişey vr mı ve kan pıhtılaşmasına.
Hamile deyilmisim cnm ndn bkadar gecikti anlamadm uzun zamndir gremiyordm nete nasilsiniz buarada tam olararak hangi bolume gtcemi blmiyorm sen bliyorsan bnide ynlendirr
öyle evet. ben de yalnızım sanıyordum. ama değilmişim. ben de ankaradayım eşim ve eşimin ailesi burda. ben kendi annemleri istiyorum ama onlar burda değiller. belki de olsalardı bnm için daha iyi olurdu. bir eşim var benim de işte. bu da bizi bunalımı sokuyor biraz. bırakıp annemelrin yanına gideyim biraz dedim. oda olmadı nasıl yalnız bırakayım ki bu durumda bu evde? amann dert bir değil ki. ne diyeyim.
Oyle cnm sorma napcaksin hayat iste nerelere sürükluyo insani .. Yapacak bsy yok bzim gbi cok insan war..brbrimize destek olcz atlaticaz allahn izniyle
Oyle cnm sorma napcaksin hayat iste nerelere sürükluyo insani .. Yapacak bsy yok bzim gbi cok insan war..brbrimize destek olcz atlaticaz allahn izniyle
canım her şeyde bir hayır vardır. üzülme. beni laboratuvara yönlendirdi. koromozom ve kan pıhtılaşması testi yapıldı. hastanelerde de yapıyorlarmış ünv hastanesinde ama 3 dşük olması gerekiyormuş... bende de 1298 heterozigot çıktı ama bebeğimin ölümü ondan mı bilemiyorum. doktorum ayrılmış hastaneden. yeni doktor arıyorum gideceğim
canım her şeyde bir hayır vardır. üzülme. beni laboratuvara yönlendirdi. koromozom ve kan pıhtılaşması testi yapıldı. hastanelerde de yapıyorlarmış ünv hastanesinde ama 3 dşük olması gerekiyormuş... bende de 1298 heterozigot çıktı ama bebeğimin ölümü ondan mı bilemiyorum. doktorum ayrılmış hastaneden. yeni doktor arıyorum gideceğim
Yaa peki senin 3 dusuk mu oldu? Ben gtsem bana yapmazlarmi ne sacma 3 tne dusuk mu yapmam lazm
Yaa peki senin 3 dusuk mu oldu? Ben gtsem bana yapmazlarmi ne sacma 3 tne dusuk mu yapmam lazm
cnım 3 düşüğüm yok bnm özelde yaptırdım.zaten normal hastanede 3 düşük olmadan seni klinik olarak görmedilkleri için tedavi vermiyorlar.
Merhaba benimm can yoldaşlarim nasilsinizneler yyapıyorsunuz? Sizleri unuttugumu sakin düşünmeyin inanin ikizlerle hayat cokk guzel ama bir o kadar da.mesakkatli yogun ...her birinize her sukredisimde sonsuz dualarda bulunuyorum kalbimde her gelisimde yeni haberler gorme umudu taşıyorum. Uzun zamandir gelemedjm daha simdi yorgunbulutlarimin ve xprensesin haberlerini okudum cok mutluooldum.Rabbim hepimize evladiyla hayırlı ömürler nasip etsin.ISTEYEN HERKESIN KUCAGINI DOLDURSUN EVINI BEREKETLENDIRSIN INSAALLAH.hep duadasiniz cok ozelsiniz sizleri gonulden seviyorum, haberlerinizle mutlu oluyorum canlar.Allah a emanet olun ve unutmayin ki
"Allah (c.c ) kabul etmeyecegi duaya amin dedirtmez" ve "O sabredenlerle beraberdir"
Merhaba benimm can yoldaşlarim nasilsinizneler yyapıyorsunuz? Sizleri unuttugumu sakin düşünmeyin inanin ikizlerle hayat cokk guzel ama bir o kadar da.mesakkatli yogun ...her birinize her sukredisimde sonsuz dualarda bulunuyorum kalbimde her gelisimde yeni haberler gorme umudu taşıyorum. Uzun zamandir gelemedjm daha simdi yorgunbulutlarimin ve xprensesin haberlerini okudum cok mutluooldum.Rabbim hepimize evladiyla hayırlı ömürler nasip etsin.ISTEYEN HERKESIN KUCAGINI DOLDURSUN EVINI BEREKETLENDIRSIN INSAALLAH.hep duadasiniz cok ozelsiniz sizleri gonulden seviyorum, haberlerinizle mutlu oluyorum canlar.Allah a emanet olun ve unutmayin ki
"Allah (c.c ) kabul etmeyecegi duaya amin dedirtmez" ve "O sabredenlerle beraberdir"
cnım 3 düşüğüm yok bnm özelde yaptırdım.zaten normal hastanede 3 düşük olmadan seni klinik olarak görmedilkleri için tedavi vermiyorlar.
Hmm anladm peki ozelde nkadar üctet oduyosun bzm durumumuz cok iyi saylmaz birde ssk yok suan daa
Hmm anladm peki ozelde nkadar üctet oduyosun bzm durumumuz cok iyi saylmaz birde ssk yok suan daa
araştırma hastanesine git o zaman 3 düşüğüm var de canım burdakilerin çoğu öyle yapmış. ama ssk karşılamayınca ne olur bilemem. özelde 700 civarı olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?