karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
yorgunbulutlar bendede mantar var doktor banada fitil verdi ve o fitiller hamileliği çabuklaştırıyor dedi inşallah öyledir

canım benm geçen ay mantar olmuştu ama o dönem doktorum ilişki yasaklamıştı bana nası hamileliği çabuklaştırcaak bilemedim.şu an mantar diilmiş ama enfeksiyon dedi.gerçi şu an zatn yumurtlama falan bitti.şurda adetime 2-3 gün kaldı bakalım görcez hayrlısı..bugün sabah zatn yine bi karın ağrısıyla uyandım.adet olcam sandım ama yok bişe.belim kopuyor desem yeridir sabahtan beri wc ye gidip geliom yok bişi.bi ıslaklık hissi o kadr...

yaprk;

öyle düşünme bence canım bu sefer olmaz inşallah diyelim o günleri unutturacak mutluluklar hemen gelir inşallah...

valla ne biliyim moralim bozuk dışardan iyi durmaya çalışıyorum ama içim acıyo dün akşam epey ağladım.. kendimi yorgun hissediyorum çok daha mezarlarına gidecek gücü bulamadım kendimde... akrabalardan benimle aynı dönem evlenen birinin doğumu var bugün facede yazmış yarın diye eşim dedi gitmek görmek zoruma gidiyo. seminerde aynı odada kaldıgım arkadaşta 3 aylık hamileydi ilk hamilelik merak ettiğinden sordu anlattım gördünüz mü doğunca kime benziyodu dedi (( canım çok acıdı cidden bebek arabalı kucağında bebekli birilerini gördükçe imrenerek bakıyoruz öyle eşim bakıo gözlerime mutlu değilim hiçç gerçi bu konuda değilim yani nasip olsaydı şu an bebeklerime bakıo olablrdm evde ama rabbim bizden fazla sevdi sanırım nabipte yokmuş 138 günn oldu onlar benden ayrılalı mutlulukların hemen gelmesi doktorumun önerisini dinlicem ben ocak ayından sonra bakıcam kontrole bi gidip eşimle net olarak konuşucam bu konuyu ama ilkinin acısı geçmeyecek çalıştıgım kurumda bi bayan vardı o da hamileydi o dönem sonra ben doğum yaptm kaybettm işte izindeydm o da izne ayrılmş doğum iznine . başıma elenleri duyunca görmek geçmiş olsn demek istemiş sordu anlattım biraz hayırlı olsn sizin bebeginz diyebildm ayrıntı hiç bişey soramadım öyle yaaa......[/QUOTE]

canım çok zor gerçekten benm kadr kimse bilemez bunu.benm aynı anda hamile kaldığım insanların biri ablam, biri eşimin en iyi arkadaşlarından birinin eşi, diğeri de burda karşılıklı oturduğumuz arkadaşlarımız.ve bu son söyledğim arkadşlrla 7/24 beraberiz desem yeridir.biz ordayz ertesi gün onlar bizde ertesi gün beraber gezmedeyiz..vs.o derece yani..ve o kadr içi dışı bir bi arkadaş ki doktordan gelip bana bebeğinin ne kadr sağlıklı olduğunu, boyunun çok uzun olduğunu kilosunun fazla olduğunu tek tek anlatıyor.açıp karnını bebeğin hareketlerini gösteriyor.zorla elimi karnına dokunduruyor ve benm boğazımda düğümlenen hıçkırıkları kimse görmüyor..bebeğin beşiğini almaya ultrasona girmeye bile götürüyor beni düşünün..şimdi de beraber doğuma gidicez 2-3 haftaya..allahım sabrımı arttır diyorum ve en güzel zamanda da nasip et bana da.ne diim başka..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimle aynı dönemde hamile kalıp şimdi çocuklarını kucağına alan birkaç kişi var arasam mı yoksa aramak beni daha çok incitir mi diye düşünüp dururken aradım birini çok zordu o telefon görüşmem boğazım düğümlendi konuşamadım bile.Avm ye gittiğimizde bebekleriyle gezenleri görünce içim parçalanıyo dışarı çıkmak bile ızdırap sanki kimseyle karşılaşmak konuşmak gelmiyo içimden Rabbim hepimizi aydınlığımıza çıkarsın inş[/QUOTE]

hepimiz aynıyız ve diğer insanların hepsi aynı..kimseye bişe anlatamıyoruz ve kimse bizi anlamıyor..beni dürtüp aa ne tatlı bebek diyen bir insana ben ne anlatabilirim ki? hı hı evet çok tatlıymış diyorum..nasılsın diyorlar iyiym diyorum..geçti herşy bitti sanıyor insanlar ama bebeğin doğsa da doğmasa da annesin işte bilmiyorlar..yine olur evet ama o aynısı olmaz işte anlamıyorlar..allahım sabır versn ve hayrlı sağlıklı evlatlar inş..

arkadaşlar tabloyla uğraşıyorum ama net çözemedim bu olayı???bu arada herkes bilgierini gönderebilir mi

Son düzenleme:
mutluluk 27 ben seni hatırlıyorum sanırım ben de hamileyim topiğindeydin... canım benim yaa ben de oradan buraya transfer oldum malesef... şubatta hamile kalmıştım mayısta 14 haftalık iken kalbi durduğu için kürtaj oldum... testler falan yaptırdım sebebini araştırdım çok hafif pıhtıya eğilimim var çıktı. ben de mayısta bebeğini kaybedenler adlı bi konu açtım bu topikte. 5 ay geçti ama acısı çok taze... hatta bu siteye ilk üyeliğimde hamilelik belirtilerinde geziniyordum sonra ben de hamileyim kısmına geçtim sonra malesef bebeğimi kaybettim topiğindeyim... ve en acısı da hamile iken bu topik başlığı bana çok üzücü gelirdi Allah korusun Allah kimsenin başına vermesin derdim.. hikayelerimiz farklı farklı ama acımız aynı arkadaşlar. bizi bizden başkası anlamaz yaşamayan asla anlamaz. Allah kimseye yaşatmasın bize de bir daha yaşatmasın inşallah isteyen herkes kucağına sağlıkla alır bebeklerini... ben kürtajdan sonra 2 ay dinlendim ama 3 aydır deniyoruz hamile kalamadım oysa ilk bebeğime istediğim ilk ayda hamile kalabilmiştim... bilemiyorum nasip diyelim...

E_M_A , YORGUNBULUTLAR

sıkıntımız aynı bizim gibi yaşamayan bilemez gerçekten çevremizdekilerin bu kadar anlayışsız olması inadımıza yapar gibi insan düşünerek konuşuruz Allah sabrını vermese katlanamayız yaşadıklarımıza Allah beterinden korusun kucağa alıp kaybetmekte var doğurup bütüyüp saçma sapan bi kazayla kaybedende rabbim evlat acısı ile sınamasın kimseyi her türlüsü çok zor... inşş sabrımızın karşılıgını alıcaz güzel haberler paylaşıcaz burda Allah hayırlısını nasip etsin herşeyinn...

çok geçmiş olsun inşş hayırlı zamanda gelir bebeginiz tekrar sağlık sıhatle ...

canım tabloya ne gibi bilgi ekliceksin ona göre gönderelim soru cevap olarak not ekle. Daha iyi olur hadi hayırlısı canım.
canım benim tabloya bebeğin büyüklüğü ,kaybetme nedeni,hangi yolla olduğu,ve beklenmeyen adet tarihini eklicem ona göre gönderirsiniz...

ema yorgunbltlar cnnm ben de hepinizi anlıyorum eminim burdaki herkeste anlıyordur hatta dün yakın bir arkadaşımla konuştuğumkonu buydu insanların nedden bni anlamadığı ya da anlayışsız olduğu ne demek istediğimi hepiniz biliyorsunuz rabbim bizim ve bizim gibilerin yar ve yardımcısı olsun...

canım benim yaa yazıı okuyunca içim cız etti.evet bak kader bizi peş peşe gelen sayfalarda böyle buluşturacakmış benim de 25 haftalık kalbi durdu miniğimin öyle kaybettim bende de çokkk hafif pıhtı eğilimi çıktı ama doktor bunun sebep olması mümkün değil dedi nasip kıset inşallah yine beraber güzel haberlerimizi paylaşırız seninde başın sağolsun çokk büyük geçmiş olsun birbirimizi duada unutmayalım olur inşallah ben inanıyorum hiç korkmayalım Allah büyüktür...

arkadaşlar bir anket ekledim bakın değiştirmem gereken maddeler varsa söyleyin değiştiriyim yeniden yapıyımm

Son düzenleme:
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bebeğini kaybettiği hafta[/TD]
[TD]bebeğini kaybetme sebebi[/TD]
[TD]bebeğine sahip olduğu yol[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutluluk_27[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]tüp bebek[/TD]
[TD]28.11.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

emeğine sağlık canım... benim 14+0 hafta - sebebi bilinmiyor-doğal yolla-20.12.2012-daha yumurtlamadım bile :)

buarada mutluluk yarın sabah test yapacak mısın? sonucu bildir bize inşallah hamilesindir canım Allah yüzünü güldürsün senin ve tüm isteyenlerin inşallah... sabah ilk idrar ama idrarın orta kısmı off bizim sonumuzu Allah hayır etsin ...

bebeklerimi kaybetme tarihim 08 08 2012 kaybetme nedeni dekolman plasenta doğal yolla ikiz gebelik kaybetme haftası 21+3 beklenmeyen korunma bitti beklenmeyen adet 30 aralık

bebeklerimi kaybetme tarihim 08 08 2012 kaybetme nedeni dekolman plasenta doğal yolla ikiz gebelik kaybetme haftası 21+3 beklenmeyen korunma bitti beklenmeyen adet 30 aralık

beklenmeyen korunma ne ya valla kafa kalmamış ne yazdığımı bilmiyorum düşünmekten

[QUOTE=mutluluk_27;

evet canım Allah bi daha yaşatmasın inş yüzümüz gülecek artık Allah beterinden korusun...

25 haftalık kayıp bnmde ikizlerdi. normal yolla hamile kalmıştım. korunuyoruz kaybetme sebebim ikizden ikizi kan tranfüzyonu suni sancı ile normal doğum yaptım

mutluluk bu tabloyu sen mi oluşturdun bilgisayarcı mısın çok beğendim valla süper :) BEN BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİYİM BU ETİKETLERİ ÖĞRETİYORUM HEP KENDİMİ EKLEDİM KIZMADIYSAN TABİ :)

Son düzenleme:
27 haftalık bebeğimi kan pıhtılaşması nedeni ile kaybettim son 1 aydır gelişme geriliği suyunda azalma ve plesentanın arka kısmında kanama vardı 1 hafta önce kaybettim.sezeryanla alınmak zorunda kaldım bebek tersti daha önce sezeryanla 2 kızım oldu çok şükür hayatttala onlar .biri 6 diğeri 4 yaşında. allah bunlara uzun ömür versin . rabbim hepimizin yardımcısı olsun

merhaba bende bebegimi (31 07 2012) DE plesenta da kan pihtilasmasi nedeniyle 28+0 haftallikken karnimda kalbi durmus 5 tup bebekten sonra normal yoldan hamile kalmistim bat im 24 aralik

Bende 24 haftalık bebeğimi 29.07.2012 tarihinde erken doğumda kaybettim doğal yolla olmuştu adet tarihi 4 aralık ama bu aralar bebek düşünemeyeceğim artık bel fıtığından yatıyorum haftaya cumaya kadar geçmezse ameliyat olacam hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inş

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bebeğini kaybettiği hafta[/TD]
[TD]bebeğini kaybetme sebebi[/TD]
[TD]bebeğine sahip olduğu yol[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutluluk_27[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]tüp bebek[/TD]
[TD]28.11.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cnnm[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]kan tranfizyonu[/TD]
[TD]doağl yolla ikiz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meggie129[/TD]
[TD]14+0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minenisa[/TD]
[TD]27+0[/TD]
[TD]pıhtılaşma[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yaprk[/TD]
[TD]21+3[/TD]
[TD]dekolman plesanta[/TD]
[TD]doğal yolla ikiz[/TD]
[TD]30.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim[/TD]
[TD]28+0[/TD]
[TD]plesantada pıhtılaşma[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]24.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMA[/TD]
[TD]24+0[/TD]
[TD]erken doğum[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]04.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Liste çok güzel olmuş canım ellerine sağlık inş hayırlarla sonuçlanır listemiz

kaybettiğim hafta:20
nedeni: trizomi 18
doğal yolla hamile kalmşıtım
korunmasız ilk ayımdı bugün adet oldum maalesef
bat 23.12.2012

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…