- Konu Sahibi mutluluk_27
-
canım benim yaaa beni okadar duygulandırdın ki tutamadım gözyaşlarımı.böyle bi anneye ben eminim ki rabbim kısa süre de saglıklı bebek nasıp eder inşallah.sen cok iyi bi annesin seni tanımıom ama yanımda gibi hiisettim.allah yardımcımız olsun..kışımı bahara döndürecektin güzel oğlum,içimin en acıyan yanı oldun şimdi oysa,yüreğime bu kış daha çok kar yağacak gönül dağım ayaza çekilmiş olacak..
biliyor musun oğlum bu siteye ilk girdiğim de sana hamile kaldığımı öğrenmiştim ve paylaşmak için gelmiştim.ismimi de mutluluk vermiştim.çünkü sen benim mutluluğumdun beklediğim özlediğim istediğim...istedim Rabbim verdi kulunu incitmek istemedi gönlünün huzurunu bozmak istemedi yıkılmasını için için yanmasını istemedi...tam 6 ay geçirdik birlikte biraz gecikmişti gelişin kıymetliydin o nedenle.oturmam kalkmam yatmam yemem içmem eğilmem kalkmam nasıl da değişivermişti seninle, yok yok hayatta öyle yapamam onu yiyemem bunu giyemem derken her şey seninle sil baştan oluvermişti.ben annendim ama hep senin istediğin gibi yaşamaya devam etmiştim.yararlı şeyler yemiştim ,kalın giysiler giyinmiştim,hiç karnımın üstüne yatmadım biliyor musun,ya seni sıkıştırsaydım ya rahatsız etseydim incinirdin değil mi kuzum seni hiç incitmedim ki ben hep sevdim Rabbimin armağanıydın en güzel dualarla besledim her gün...
sonra bir eylül sabahı veda edeceğini bilemedim...ben seni aylarca içimde dağ gibi hasretimle büyütürken sen benim için Cennette bekleyecekmişsin çok özlediğim yüzünü orda gösterecekmisin bilemedim ki...duydum ki ibraim peygamberimizle sare annemiz büyüteceklermiş seni onlar bakacaklarmış ben onlar gibi bakamazdım değil mi yavrum,ama her şeyden çok severdim kokunu her gün içime çekmek için sabahı beklerdim ağlayacaksın hasta olacaksın diye kirpiğimi kirpiğime değirmezdim ok oluverirdi gözümde.seni yine seviyorum güzel oğlum benim cennette bana sevgiyle özlemle baktığını biliyorum..hani ben olmadan cennete girmek istemeyecekmişsin yaa içimm nasıl dayansın buna ...gönlüm sel olup akıvermez mi kara kışta...
geldim mezarına toprağına el değdiğimde bile sıcacıktı biliyordum senin yüreğinin sıcaklığıydı o benim de gönlümden akıvermişti orda yine birleşmiştik biliyorum...seni her gün yine yeniden ısrarla özlüyorum...Rabbim verdi seni emanet olarak geri alma zamanı kısa sürdü anlayamadım ama verdi yaa yine verecek biliyorum ben ona inandım, her anına her gününe şükrettim ve sabrettim çünkü ben unutmadım
"HAMD ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAHA'(c.c.) DIR" ve "ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR."
kışımı bahara döndürecektin güzel oğlum,içimin en acıyan yanı oldun şimdi oysa,yüreğime bu kış daha çok kar yağacak gönül dağım ayaza çekilmiş olacak..
biliyor musun oğlum bu siteye ilk girdiğim de sana hamile kaldığımı öğrenmiştim ve paylaşmak için gelmiştim.ismimi de mutluluk vermiştim.çünkü sen benim mutluluğumdun beklediğim özlediğim istediğim...istedim Rabbim verdi kulunu incitmek istemedi gönlünün huzurunu bozmak istemedi yıkılmasını için için yanmasını istemedi...tam 6 ay geçirdik birlikte biraz gecikmişti gelişin kıymetliydin o nedenle.oturmam kalkmam yatmam yemem içmem eğilmem kalkmam nasıl da değişivermişti seninle, yok yok hayatta öyle yapamam onu yiyemem bunu giyemem derken her şey seninle sil baştan oluvermişti.ben annendim ama hep senin istediğin gibi yaşamaya devam etmiştim.yararlı şeyler yemiştim ,kalın giysiler giyinmiştim,hiç karnımın üstüne yatmadım biliyor musun,ya seni sıkıştırsaydım ya rahatsız etseydim incinirdin değil mi kuzum seni hiç incitmedim ki ben hep sevdim Rabbimin armağanıydın en güzel dualarla besledim her gün...
sonra bir eylül sabahı veda edeceğini bilemedim...ben seni aylarca içimde dağ gibi hasretimle büyütürken sen benim için Cennette bekleyecekmişsin çok özlediğim yüzünü orda gösterecekmisin bilemedim ki...duydum ki ibraim peygamberimizle sare annemiz büyüteceklermiş seni onlar bakacaklarmış ben onlar gibi bakamazdım değil mi yavrum,ama her şeyden çok severdim kokunu her gün içime çekmek için sabahı beklerdim ağlayacaksın hasta olacaksın diye kirpiğimi kirpiğime değirmezdim ok oluverirdi gözümde.seni yine seviyorum güzel oğlum benim cennette bana sevgiyle özlemle baktığını biliyorum..hani ben olmadan cennete girmek istemeyecekmişsin yaa içimm nasıl dayansın buna ...gönlüm sel olup akıvermez mi kara kışta...
geldim mezarına toprağına el değdiğimde bile sıcacıktı biliyordum senin yüreğinin sıcaklığıydı o benim de gönlümden akıvermişti orda yine birleşmiştik biliyorum...seni her gün yine yeniden ısrarla özlüyorum...Rabbim verdi seni emanet olarak geri alma zamanı kısa sürdü anlayamadım ama verdi yaa yine verecek biliyorum ben ona inandım, her anına her gününe şükrettim ve sabrettim çünkü ben unutmadım
"HAMD ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAHA'(c.c.) DIR" ve "ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR."
cnm ne güzel yazmışsın..ben bunu biyere kaybedeyim...hayatta o taşlar gibi parlayabilmeyi ne çok isterim...dövüle dövüle olacaksa bu dövülmeye sabretmeyede razıyım...rabbim hepimizin gönlüne göre versin'Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
MEVLANA
VE SON OLARAK
Üzülme Der Mevlana.. Ve Devam Eder; Kaybettiğin Herşey Bir Gün Başka Surette Geri Döner..
Rabbim en kısa zamanda hayırlısı bir bebiş nasip etsin inş
çok sağol cnm inşallah rabbim hepimize hayırlısını versin..vakit buldukça okumaya çalışıyorum ve her okuduğumda halime şükrediyorum,çok üzülüyorum hikayeler nelerle sınıyor rabbim herkezin gönlüne ferahlık versin rabbim...çok geçmiş olsun. umudunu yitirmemeye çalış. Allahtan hayırlısını iste. onun takdiriyle inşallah olacak...
cnm ne güzel yazmışsın..ben bunu biyere kaybedeyim...hayatta o taşlar gibi parlayabilmeyi ne çok isterim...dövüle dövüle olacaksa bu dövülmeye sabretmeyede razıyım...rabbim hepimizin gönlüne göre versin
çok sağol cnm inşallah rabbim hepimize hayırlısını versin..vakit buldukça okumaya çalışıyorum ve her okuduğumda halime şükrediyorum,çok üzülüyorum hikayeler nelerle sınıyor rabbim herkezin gönlüne ferahlık versin rabbim...
bugun hastaneye giittim kürtaj oldugum yere..patolojı sonucu cıkmıs.temiz cıktı zaten doktor genelde patoljıden bısey cıkmıo dedi.bende nedeni arastırılmıcak mı dedim en az bır ıkı ay gecmesı gerekiyor sonucun dogru cıkması için dedi.suan gebelıkle ılgılı herseyın gecmesı için rahat bı ay gecmesı gerekio dedi.bende artık evime gitçem.
canım benim yaaa beni okadar duygulandırdın ki tutamadım gözyaşlarımı.böyle bi anneye ben eminim ki rabbim kısa süre de saglıklı bebek nasıp eder inşallah.sen cok iyi bi annesin seni tanımıom ama yanımda gibi hiisettim.allah yardımcımız olsun..
Ne güzel yazmışsın duygularını dağıttın beni yaaaaynı duyguları bir daha bir daha yaşadım sanki içim eridi resmen Rabbim bu dünyadada sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın uzunnnnn ömürlü hayırlı bir evlat nasip etsin inş oğluşunuda ahirette şefaatçi etsin sana inşallahhhh
yazınızı okudum,çok üzüldüm.ama sizin gibi metanetli bi insan görmedim,rabbim en kısa zamanda tekrardan tattırsın o duyguyu gerçekten çok üzüldüm,çok kötü oldum dayanamadım
Allah herkesi farklı sınıyo,ne güzelki bunun bilincindesiniz,rabbim sabrını versin inşallah.
bu arada anteptemi oturuyosunuz?
canım mahvettin beni şuan gözyaşlarıma engel olamıyorum allah tez zamanda oğlunun kardesini yollar inşallah
herkesin benim gibi mi acaba siz neler yaptınız.
cnım akadaşlarım çokk teşekkür ederim o an içimden koptu yazdım sizinle paylaşmak istedim beni en iyi sizler alarsınız biliyorum çünkü.güzel dualarınız için de Allah razı olsun inşallah rabbim şu mübarek aylarda dualarımızı kabul eder hepimizin gönlünü yeni mutluluklara yeni baharlara bırakır...
bizlerde aynı durumdyız canım
benim de 25 haftalık ex olmuştu bakalım beklemedeyiz bklenmeyen adet tarihi misali hayırlısı hakkımızda bu arada kayseride oturuyorum antepte değilim...sevigyle kalın Allah a emanet olun.muharrem ayınız mübarek olsun dualarda unutmayalım biribirimizi...görmediğim ama hissettiğim sizleri çokkk seviyorum...
canım yazdıkların o kadar ortak ki...allahım gönlümüze göre versn...kızlar ben kromozom sonuçlarını da aldım sonunda temiz çok şükr. yani hamile kalırsam sadce kan sulandırıcı iğne vurulucam ama çok sıkıntıdayım 4-5 gündür. sanki hamilelik belirtilerini yaşıyor gibiym.şişkinlik,bel ve kasık ağrım vardı son günlerde.bugün daha adetime 5 gün var ama test yaptm evde.çok çok silik çıktı.yani belli belirsizdi.hatta hayal mi ediyorum diye defalarca baktım ama vardı ya.sonra bırakıp dışarı çıktım.geldiğimde hiç bişe yoktu test bembeyazdıhiç anlamadım ya var mı böle bişe? psikolojik mi yoksa ağrılarım ve çizgi gerçekmiydi bilmiorum..düşünmekten ağlıyorum ya.takmaym diorum ama biliyosunuz hepinz beni anlıyosunz biliorum.test yaptığımı eşime bile söylemedm düşünün bi size anlatabiliyorum..yarn tekrar yapıcam testi.yarın da eşimin doğum günü..o kadr istiyorum ki ona sürpriz bi hediye olsn..aklım çok karştı ama hayrlısı..sizn başınıza böle bişe geldi mi hiç acaba ya?
canımmmmmmmmmmmmmmm o kadar sevindim ki yani tam ümitlendirmek istemiyorum ama ben kaybettiğim bebeğimde adetimden 3-4 gün önce yapmıştım idrar testi 2. çizgi çok silikti ama kadın doğumcu bir tanıdığım gebelik olmazsa asla silik çizgi oluşmaz demişti sonuçta gebeydim seni okuyunca o kadar heyecanlandım ki benim de adetime 5 gün var inşaallah çifte mutluluk olur ikimizinde...yarın eşine bu güzel hediyeyi vermeni çokkk isterim öpüyorum dualarımdasın tabi ki hepiniz canlarımmm allah a emanet ol canım
canım yazdıkların o kadar ortak ki...allahım gönlümüze göre versn...kızlar ben kromozom sonuçlarını da aldım sonunda temiz çok şükr. yani hamile kalırsam sadce kan sulandırıcı iğne vurulucam ama çok sıkıntıdayım 4-5 gündür. sanki hamilelik belirtilerini yaşıyor gibiym.şişkinlik,bel ve kasık ağrım vardı son günlerde.bugün daha adetime 5 gün var ama test yaptm evde.çok çok silik çıktı.yani belli belirsizdi.hatta hayal mi ediyorum diye defalarca baktım ama vardı ya.sonra bırakıp dışarı çıktım.geldiğimde hiç bişe yoktu test bembeyazdıhiç anlamadım ya var mı böle bişe? psikolojik mi yoksa ağrılarım ve çizgi gerçekmiydi bilmiorum..düşünmekten ağlıyorum ya.takmaym diorum ama biliyosunuz hepinz beni anlıyosunz biliorum.test yaptığımı eşime bile söylemedm düşünün bi size anlatabiliyorum..yarn tekrar yapıcam testi.yarın da eşimin doğum günü..o kadr istiyorum ki ona sürpriz bi hediye olsn..aklım çok karştı ama hayrlısı..sizn başınıza böle bişe geldi mi hiç acaba ya?
herkesin benim gibi mi acaba siz neler yaptınız.
canım ya bizde seni çok seviyoruz bu mübarek ayda allah dualarımızı kabul eder inşallah ex dememeyin ya meleklerinize. canım lohusadan sonra doktora gittin mi?cnım akadaşlarım çokk teşekkür ederim o an içimden koptu yazdım sizinle paylaşmak istedim beni en iyi sizler alarsınız biliyorum çünkü.güzel dualarınız için de Allah razı olsun inşallah rabbim şu mübarek aylarda dualarımızı kabul eder hepimizin gönlünü yeni mutluluklara yeni baharlara bırakır...
bizlerde aynı durumdyız canım
benim de 25 haftalık ex olmuştu bakalım beklemedeyiz bklenmeyen adet tarihi misali hayırlısı hakkımızda bu arada kayseride oturuyorum antepte değilim...sevigyle kalın Allah a emanet olun.muharrem ayınız mübarek olsun dualarda unutmayalım biribirimizi...görmediğim ama hissettiğim sizleri çokkk seviyorum...
merhaba benimde adet gunum yarin insallah gelmez
iki gun once test yaptim cok silik cikti aceba hamilelik varmidir bebegimi kaybedeli 4 ay oldu 3 ay korunmami onermisti dr bu ay ilk denememiz insallah hamisimdir tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?