karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
canım benim yaaa beni okadar duygulandırdın ki tutamadım gözyaşlarımı.böyle bi anneye ben eminim ki rabbim kısa süre de saglıklı bebek nasıp eder inşallah.sen cok iyi bi annesin seni tanımıom ama yanımda gibi hiisettim.allah yardımcımız olsun..

Ne güzel yazmışsın duygularını dağıttın beni yaaa aynı duyguları bir daha bir daha yaşadım sanki içim eridi resmen Rabbim bu dünyadada sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın uzunnnnn ömürlü hayırlı bir evlat nasip etsin inş oğluşunuda ahirette şefaatçi etsin sana inşallahhhh

yazınızı okudum,çok üzüldüm.ama sizin gibi metanetli bi insan görmedim,rabbim en kısa zamanda tekrardan tattırsın o duyguyu gerçekten çok üzüldüm,çok kötü oldum dayanamadım

Allah herkesi farklı sınıyo,ne güzelki bunun bilincindesiniz,rabbim sabrını versin inşallah.

bu arada anteptemi oturuyosunuz?

canım mahvettin beni şuan gözyaşlarıma engel olamıyorum allah tez zamanda oğlunun kardesini yollar inşallah

cnm ne güzel yazmışsın..ben bunu biyere kaybedeyim...hayatta o taşlar gibi parlayabilmeyi ne çok isterim...dövüle dövüle olacaksa bu dövülmeye sabretmeyede razıyım...rabbim hepimizin gönlüne göre versin
çok geçmiş olsun. umudunu yitirmemeye çalış. Allahtan hayırlısını iste. onun takdiriyle inşallah olacak...
çok sağol cnm inşallah rabbim hepimize hayırlısını versin..vakit buldukça okumaya çalışıyorum ve her okuduğumda halime şükrediyorum,çok üzülüyorum hikayeler nelerle sınıyor rabbim herkezin gönlüne ferahlık versin rabbim...

Amin canımmm benim Rabbim imtihanımızı kolay geçirsin inş

bugun hastaneye giittim kürtaj oldugum yere..patolojı sonucu cıkmıs.temiz cıktı zaten doktor genelde patoljıden bısey cıkmıo dedi.bende nedeni arastırılmıcak mı dedim en az bır ıkı ay gecmesı gerekiyor sonucun dogru cıkması için dedi.suan gebelıkle ılgılı herseyın gecmesı için rahat bı ay gecmesı gerekio dedi.bende artık evime gitçem.

geçmiş olsuj oldum. sanırm herkes aynı burda merak etme. ben de 2 ay önce kürtaj oldum 15 hafta ex ti.

canım mahvettin beni şuan gözyaşlarıma engel olamıyorum allah tez zamanda oğlunun kardesini yollar inşallah

cnım akadaşlarım çokk teşekkür ederim o an içimden koptu yazdım sizinle paylaşmak istedim beni en iyi sizler alarsınız biliyorum çünkü.güzel dualarınız için de Allah razı olsun inşallah rabbim şu mübarek aylarda dualarımızı kabul eder hepimizin gönlünü yeni mutluluklara yeni baharlara bırakır...

herkesin benim gibi mi acaba siz neler yaptınız.

bizlerde aynı durumdyız canım
benim de 25 haftalık ex olmuştu bakalım beklemedeyiz bklenmeyen adet tarihi misali hayırlısı hakkımızda bu arada kayseride oturuyorum antepte değilim...sevigyle kalın Allah a emanet olun.muharrem ayınız mübarek olsun dualarda unutmayalım biribirimizi...görmediğim ama hissettiğim sizleri çokkk seviyorum...

Canım benim bizde seni çok seviyoruz Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallahhhhh

canım yazdıkların o kadar ortak ki...allahım gönlümüze göre versn...kızlar ben kromozom sonuçlarını da aldım sonunda temiz çok şükr. yani hamile kalırsam sadce kan sulandırıcı iğne vurulucam ama çok sıkıntıdayım 4-5 gündür. sanki hamilelik belirtilerini yaşıyor gibiym.şişkinlik,bel ve kasık ağrım vardı son günlerde.bugün daha adetime 5 gün var ama test yaptm evde.çok çok silik çıktı.yani belli belirsizdi.hatta hayal mi ediyorum diye defalarca baktım ama vardı ya.sonra bırakıp dışarı çıktım.geldiğimde hiç bişe yoktu test bembeyazdı hiç anlamadım ya var mı böle bişe? psikolojik mi yoksa ağrılarım ve çizgi gerçekmiydi bilmiorum..düşünmekten ağlıyorum ya.takmaym diorum ama biliyosunuz hepinz beni anlıyosunz biliorum.test yaptığımı eşime bile söylemedm düşünün bi size anlatabiliyorum..yarn tekrar yapıcam testi.yarın da eşimin doğum günü..o kadr istiyorum ki ona sürpriz bi hediye olsn..aklım çok karştı ama hayrlısı..sizn başınıza böle bişe geldi mi hiç acaba ya?

canımmmmmmmmmmmmmmm o kadar sevindim ki yani tam ümitlendirmek istemiyorum ama ben kaybettiğim bebeğimde adetimden 3-4 gün önce yapmıştım idrar testi 2. çizgi çok silikti ama kadın doğumcu bir tanıdığım gebelik olmazsa asla silik çizgi oluşmaz demişti sonuçta gebeydim seni okuyunca o kadar heyecanlandım ki benim de adetime 5 gün var inşaallah çifte mutluluk olur ikimizinde...yarın eşine bu güzel hediyeyi vermeni çokkk isterim öpüyorum dualarımdasın tabi ki hepiniz canlarımmm allah a emanet ol canım

Son düzenleme:

canım iyi geldi yazın ama ben nedense hiç umutlanmak istemiyorum.hamile değilmişim gbime geliyor.bu belirtileri psikolojik her ay yaşıyorum diyen o kadr insan var ki bilemiyorum..inşallah senn de benm de gönlümüzden geçeni rabbim hayrlsyla verir..sağol canım desteğin için..ben de dua edicem ikmize de..öpüyorum..haberdar edelim birbirimizi..

canım cok sevindim bende
ayrıca eczacıyım belki biliyorsundur
o testler eger gebelik yoksa ikinci cizgi cıkmaz
bir iki gün sonra istersen gene dene cizgi koyulasırsa
insallah hersey bbu sefer gönlünce olur rahat bir hamilelik geçirirsin

merhaba benimde adet gunum yarin insallah gelmez
iki gun once test yaptim cok silik cikti aceba hamilelik varmidir bebegimi kaybedeli 4 ay oldu 3 ay korunmami onermisti dr bu ay ilk denememiz insallah hamisimdir tekrar

herkesin benim gibi mi acaba siz neler yaptınız.

canım hemen hemen aynı şeyler benimkide temiz çıktı sonra 3 aydır ayda 2 defa doktora gittim tedavimi oldum mantar iltihap falan vardı çok şükür geçtiler korunmamda bitti kısacası hep aynı seyler

canım ya bizde seni çok seviyoruz bu mübarek ayda allah dualarımızı kabul eder inşallah ex dememeyin ya meleklerinize. canım lohusadan sonra doktora gittin mi?

inşallah hamilesindir canım çok heyecanlandım yarın git hemen kan testi yaptır o kesin sonuç verir allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

merhaba benimde adet gunum yarin insallah gelmez
iki gun once test yaptim cok silik cikti aceba hamilelik varmidir bebegimi kaybedeli 4 ay oldu 3 ay korunmami onermisti dr bu ay ilk denememiz insallah hamisimdir tekrar

canım inşallah sende hamilesindir doktor banada 3 ay korun dedi benimde 3 ayım doldu gelecek ay başlıyacaz inşallah ama ben pişman oldum keşke bu ay başlasaydık diyorum neyse ya herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…