- Konu Sahibi mutluluk_27
-
canım cok sevindim bende
ayrıca eczacıyım belki biliyorsundur
o testler eger gebelik yoksa ikinci cizgi cıkmaz
bir iki gün sonra istersen gene dene cizgi koyulasırsa
insallah hersey bbu sefer gönlünce olur rahat bir hamilelik geçirirsin
merhaba benimde adet gunum yarin insallah gelmez
iki gun once test yaptim cok silik cikti aceba hamilelik varmidir bebegimi kaybedeli 4 ay oldu 3 ay korunmami onermisti dr bu ay ilk denememiz insallah hamisimdir tekrar
canım ya bizde seni çok seviyoruz bu mübarek ayda allah dualarımızı kabul eder inşallah ex dememeyin ya meleklerinize. canım lohusadan sonra doktora gittin mi?
mutluluk 27 canım insallah sende hamişsindir melek yavrum korunmanın bitmesine az kaldı galiba ema sen ne zaman başlıyacaksın?
tuanamasal canım üzülme allahtanda umudunu kesme inşallah birdahaki sefere kendiliğinden olur tedaviye gerek kalmaz
cnnm seminer bitti ama yine yoksun sen ne zaman bırakacaksın korunmayı? kızlar dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim yorgunbulutlar mutluluk asaletlim müjdeli haberlerinizi bekliyoruz daha sayamadıklarim hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun
kızlar teşekkür ederim hepinize iyi dileklerinz içn ama bugün tekrar yaptm testi.inanın hiç bişe göremedm silik de olsa razıydım ama yok.eğer hamile olsaydm bugün de en azından dünkü kadr görmem lazım diye biliyorumkısmet ya napalım.çok istemiştim deiğim gbi eşimin doğum günü de olduğu içn çok ümitlenmiştm ama hayrlsı tabi..allahım sizlerin umutlarını boş çıkarmasın inş bu ay.ben de önümüzdeki ayı beklerim artk sağlık olsun.silik çizgiyui gören arkadaşlar benm bu yazımı okuyup umutsuzluğa kapılmayın çünkü benm gördüğüm çizgi inanılmaz silikti ve kayboldu saatler sonra.umarım sizden hayrlı haberler duyup da seviniriz..
bugun kirmizi karti yedim yarindan itibaren sogan suyuna basliyorum hamile kalmak icin...
cnnm seminer bitti ama yine yoksun sen ne zaman bırakacaksın korunmayı? kızlar dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim yorgunbulutlar mutluluk asaletlim müjdeli haberlerinizi bekliyoruz daha sayamadıklarim hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun[/Q
slm yaprk yeni bitti dün akşam döndüm antalyaya gitmiştim döndüm çok şükür.. yazamadım o dönem doktorumun önerisi ocaktan sonra denemem yönünde bilmiyorum ama pek hazır değil korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan(
canım sağolasın çok özenli yazmışsın kalbim kırılmasın diye anlıyorum ama şu an yokmuş gbi davranmayı tercih ediyorum ki üzülmeyeyim.bi de ben köyde öğretmenlik yaptğm içn öle ha deyince hastaneye gidemiyoruz.merkezde olsaydık yaptırırdm belki de şu an adetimi bekleyeyim bakalım.günüm geçerse giderim ancak yoksa gitmem.
sizlerden ne haber kızlar ya? yok mu hamilelik şüphesini kesinleştiren? umut olsun hepimize..
bugun kirmizi karti yedim yarindan itibaren sogan suyuna basliyorum hamile kalmak icin...
ASALETLİM hayrlısı canım.çok şükr adetlerimizde falan problem yok en azından.soğan suyunu ben de duymuştum denemekte fayda var. ama doktorların tümü bu olayın sırrı rahat olmak diyor ya.biz nası rahat olucaz? olamıyorum ben şahsen. bilemiyorum inşallah sırayla hayrlı haberlerimizi veririz.allahım kimsenn kucağını boş bırakmasın.benle hamile kalan arkadaşlarım 1-2 haftaya doğum yapıcak.çok zor gerçekten..sabır..
cnnm seminer bitti ama yine yoksun sen ne zaman bırakacaksın korunmayı? kızlar dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim yorgunbulutlar mutluluk asaletlim müjdeli haberlerinizi bekliyoruz daha sayamadıklarim hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun[/QUOTE
EVET BİRİBİRİMİZİ DUADA UNUTMAYALIM .en çok ihtiyacımız olduğu an şu an...
slm yaprk yeni bitti dün akşam döndüm antalyaya gitmiştim döndüm çok şükür.. yazamadım o dönem doktorumun önerisi ocaktan sonra denemem yönünde bilmiyorum ama pek hazır değil korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan(
öyle düşünme bence canım bu sefer olmaz inşallah diyelim o günleri unutturacak mutluluklar hemen gelir inşallah...
ASALETLİM hayrlısı canım.çok şükr adetlerimizde falan problem yok en azından.soğan suyunu ben de duymuştum denemekte fayda var. ama doktorların tümü bu olayın sırrı rahat olmak diyor ya.biz nası rahat olucaz? olamıyorum ben şahsen. bilemiyorum inşallah sırayla hayrlı haberlerimizi veririz.allahım kimsenn kucağını boş bırakmasın.benle hamile kalan arkadaşlarım 1-2 haftaya doğum yapıcak.çok zor gerçekten..sabır..
yorgunbulutlar ve asaletlim mutluluk ema maonyaa ve daha sayamadıklarım inşallah gelecek ay hepimiz hamilelik haberlerimizi yazarız buraya allahtan umudumuzu kesmeyelim bu arada çalışmalara devam hepinizi öpüyorum
yaprk;
öyle düşünme bence canım bu sefer olmaz inşallah diyelim o günleri unutturacak mutluluklar hemen gelir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?