karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
mutluluk 27 canım insallah sende hamişsindir melek yavrum korunmanın bitmesine az kaldı galiba ema sen ne zaman başlıyacaksın?
tuanamasal canım üzülme allahtanda umudunu kesme inşallah birdahaki sefere kendiliğinden olur tedaviye gerek kalmaz
cnnm seminer bitti ama yine yoksun sen ne zaman bırakacaksın korunmayı? kızlar dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim yorgunbulutlar mutluluk asaletlim müjdeli haberlerinizi bekliyoruz daha sayamadıklarim hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun

günaydın kızlar.
bugün muharremin 10. günü
ben bugün bebek kıyafeti yada biberon alıcamm bugün alınan şeyin 1 yıl mahrumiyeti görülmezmiş.gecen senede almıştım.
bugün eve ufak tefek erzak alınırsa 1 yıl boyunca o evde bereket olunur.
fakir fukarayı sevindirmek ve sadaka vermek bugün çok sevaptır.
bugün gusledenler ufak tefek hastalıklaırndan kurtulur.
en az 10 müslümana 1 er selam veya 1 müslümana 10 selam verilir

selamun aleykum

yorgunbulutlar gördün mü bak aramızda eczacımızda var ben de öyle duymuştum inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...

merhaba benimde adet gunum yarin insallah gelmez
iki gun once test yaptim cok silik cikti aceba hamilelik varmidir bebegimi kaybedeli 4 ay oldu 3 ay korunmami onermisti dr bu ay ilk denememiz insallah hamisimdir tekrar

sende de varrrrrrr inşaallahh...hakkında hayırlısı canımm

canım ya bizde seni çok seviyoruz bu mübarek ayda allah dualarımızı kabul eder inşallah ex dememeyin ya meleklerinize. canım lohusadan sonra doktora gittin mi?

bitanem ex ne kadar soğuk bir kelime değil mi sıcak bir ifade daha kullanıp yüreğimi kanatmamak için öyle dedim..gittim canım her şey normal demişti tabi bende pkos vardı azalmış dedi çok mutlu olmuştum tiroit kontrollerimde normal çıkmıştı biraz kilo ver dedi verdim dün bende idrar testi yaptım negatif çıktı daha 5 gün var adetime inşaallah olmam tek isteğim bu tabi sonu hayırlı ve sağlıklı olsun seninde kontolün iyi geçmiş çokk sevindim canımm inşallah güzel haberleri paylaşırız...

aminnn canım etmeyelim dualarımızda hatırlayalım...

selamünaleyküm canım arkadaşlarım;
muharrem ayınız ve aşure gününüz mübarek olsun,tüm güzellikler bugünde gelmiş .
Yerlerin ve göklerin yaratılması,
Hz. Âdem’in tövbesinin kabûl olması,
Hz. Nuh’un tufandan kurtulması,
Hz. Yûnus’un balığın karnından çıkması,
Hz. İbrahim (a.s.)’in dünyaya gelmesi ve ateşten kurtulması
Hz. İdris’in göğe çıkarılması,
Hz. Süleyman (a.s.)’a saltanat verilmesi,
Hz. Yakub’un oğlu Hz. Yusuf’a kavuşması, Hz. Yusuf’un kuyudan çıkması,
Hz. Eyyûb’un hastalıktan kurtulması,
Hz. Musa’nın Kızıldeniz’i geçmesi ve Firavun’un helak olması,
Hz. İsâ’nın doğumu ve ölümden kurtulup, diri olarak göğe çıkarılması Aşure günü oldu.
Hz. Musa (a.s.)’nın Firavun’un şerrinden kurtulması
Hz. Hüseyin (r.a.)’in şehid edilmesi
Kıyâmetin kopması da Aşûre günü olacaktır.

o nedenle duaların en makul olduğu günlerden biri birbirimizi duamızda hatırlayalım güzel haberler verelim inşallah canlarım çokk öpüyorum gerçek sahibe emanet olun...

kızlar teşekkür ederim hepinize iyi dileklerinz içn ama bugün tekrar yaptm testi.inanın hiç bişe göremedm silik de olsa razıydım ama yok.eğer hamile olsaydm bugün de en azından dünkü kadr görmem lazım diye biliyorum kısmet ya napalım.çok istemiştim deiğim gbi eşimin doğum günü de olduğu içn çok ümitlenmiştm ama hayrlsı tabi..allahım sizlerin umutlarını boş çıkarmasın inş bu ay.ben de önümüzdeki ayı beklerim artk sağlık olsun.silik çizgiyui gören arkadaşlar benm bu yazımı okuyup umutsuzluğa kapılmayın çünkü benm gördüğüm çizgi inanılmaz silikti ve kayboldu saatler sonra.umarım sizden hayrlı haberler duyup da seviniriz..

canım benim kesin olacak gözüyle bakma yine de ama bence kanda baktır çünkü ben gebelik olmayan durumlarda silikte olsa o çizginin asla oluşmayacağını duymuştum her türlü sonuca hazır olarak kanda baktır derim.olmazsa da bir daha ki aya sağlık olsun canım çok öpüyorum Allah'a emanet ol.

Son düzenleme:
canım sağolasın çok özenli yazmışsın kalbim kırılmasın diye anlıyorum ama şu an yokmuş gbi davranmayı tercih ediyorum ki üzülmeyeyim.bi de ben köyde öğretmenlik yaptğm içn öle ha deyince hastaneye gidemiyoruz.merkezde olsaydık yaptırırdm belki de şu an adetimi bekleyeyim bakalım.günüm geçerse giderim ancak yoksa gitmem.
sizlerden ne haber kızlar ya? yok mu hamilelik şüphesini kesinleştiren? umut olsun hepimize..

bugun kirmizi karti yedim yarindan itibaren sogan suyuna basliyorum hamile kalmak icin...

ASALETLİM hayrlısı canım.çok şükr adetlerimizde falan problem yok en azından.soğan suyunu ben de duymuştum denemekte fayda var. ama doktorların tümü bu olayın sırrı rahat olmak diyor ya.biz nası rahat olucaz? olamıyorum ben şahsen. bilemiyorum inşallah sırayla hayrlı haberlerimizi veririz.allahım kimsenn kucağını boş bırakmasın.benle hamile kalan arkadaşlarım 1-2 haftaya doğum yapıcak.çok zor gerçekten..sabır..

her şeyin hayırlısı canım benim.Ben de bugünde yaptım test yine negatif çıktı ama yine de umudum var 28 inde adet günüm olmam olmayz inşallah...

bugun kirmizi karti yedim yarindan itibaren sogan suyuna basliyorum hamile kalmak icin...

çok şaşırdım canım çünkü bn silikte olsa çizgi hamilelik gösterir diye duymuştum olsun sağlık olsun hakkında hayırlısı canım..

benim yakınımdaki herkes hamileydi ve doğum yaptı olsun bu da böyle bir sınav.bu sınavı geçip en yakın zamanda ödüllendirilenlerden oluruz inşallah.allah büyüktür...

canım inşallah rabbım tez vakitte sağlıklı hayırli evlatlarımızı gönderir. Ben soğan suyuyla hamile kalmıştım hayırlısı doğumdan beri adetlerim tam sökülmüyor soğanın faydasını gördüm. Rabbim soğanı vesile kılar inşallah.

Canım ben smear sonucunu aldığım gün doktor artık bebek düşünebilirsiniz demişti ama ben kızıma evlendikten 1 yıl sonra hamile kalmıştım yine uzun sürecek diye korkuyorum ama nasip kısmet artık Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

yorgunbulutlar ve asaletlim mutluluk ema maonyaa ve daha sayamadıklarım inşallah gelecek ay hepimiz hamilelik haberlerimizi yazarız buraya allahtan umudumuzu kesmeyelim bu arada çalışmalara devam hepinizi öpüyorum

cnnm benim doktorum rahmin toparlanması için 3 ay yeterli dedi 6 aya kadar beklemeye gerek yok tabi siz hazırsanız dedi canım 1 kere oldu diye her zaman olacak diye birsey yok pozitif düşün pozitif olsun kendini hazır hissettiğinde hemen bir doktora git hersey gönlünce olsun

yorgunbulutlar ve asaletlim mutluluk ema maonyaa ve daha sayamadıklarım inşallah gelecek ay hepimiz hamilelik haberlerimizi yazarız buraya allahtan umudumuzu kesmeyelim bu arada çalışmalara devam hepinizi öpüyorum

Haklısın canım çalışmalara devam :) Allah'ım hakkımızda hayırlı eylesin yeni bebişleri inşallah

kızlar bende bi de enfeksiyon çıktı bugün doktora gittim.fitil falan verdi yine ilaç yine ilaç..allahım beterinden korusun tabi ama hastaneden çıktığımdan beri belki ilaç kullanmadığım gün yok ya.önce antibiyotik falan içtim rahim toparlansın diye ilaç.sonra mantar çıktı.sonra sinüzit çıktı.sonra kan pıhtılaşması çıktı.şimdi de enfeksiyon.ve doktor baya ilerlemiş dedi.canım sıkıldı.inşallah ilaçlar hemen etkisini gösterir.kasık ağrılarım bundanmış tamam dedim.belli olmaz dedi bekleyelim yine de adet gününü.ama ben iyice kafamdan attım artk ya.bu ağrılarımın sebebi enfeksiyondu bence.zatn kendimi hiç hamile gbi hissedemiyordum kasık ağrısı olsa da..yine de doktor belli olmaz deyince ben de 29-30 u gbi bekliorum adeti bakalım.böyle işte arkadaşlar.hayrlısı diyoruz ama hayırlısı dermiş gbi davranamıyoruz maalesef..takmak istemiorum ya.bu düşünce gücüyle olacak bişe değil sonuçta :) öpüyorum herkesi.kendinize çok iyi bakın.en önemlisi bizim sağlığımız gerçekten..iyi geceler hepinize..

yorgunbulutlar bendede mantar var doktor banada fitil verdi ve o fitiller hamileliği çabuklaştırıyor dedi inşallah öyledir

yaprk;

öyle düşünme bence canım bu sefer olmaz inşallah diyelim o günleri unutturacak mutluluklar hemen gelir inşallah...[/QUOTE]

valla ne biliyim moralim bozuk dışardan iyi durmaya çalışıyorum ama içim acıyo dün akşam epey ağladım.. kendimi yorgun hissediyorum çok daha mezarlarına gidecek gücü bulamadım kendimde... akrabalardan benimle aynı dönem evlenen birinin doğumu var bugün facede yazmış yarın diye eşim dedi gitmek görmek zoruma gidiyo. seminerde aynı odada kaldıgım arkadaşta 3 aylık hamileydi ilk hamilelik merak ettiğinden sordu anlattım gördünüz mü doğunca kime benziyodu dedi (( canım çok acıdı cidden bebek arabalı kucağında bebekli birilerini gördükçe imrenerek bakıyoruz öyle eşim bakıo gözlerime mutlu değilim hiçç gerçi bu konuda değilim yani nasip olsaydı şu an bebeklerime bakıo olablrdm evde ama rabbim bizden fazla sevdi sanırım nabipte yokmuş 138 günn oldu onlar benden ayrılalı mutlulukların hemen gelmesi doktorumun önerisini dinlicem ben ocak ayından sonra bakıcam kontrole bi gidip eşimle net olarak konuşucam bu konuyu ama ilkinin acısı geçmeyecek çalıştıgım kurumda bi bayan vardı o da hamileydi o dönem sonra ben doğum yaptm kaybettm işte izindeydm o da izne ayrılmş doğum iznine . başıma elenleri duyunca görmek geçmiş olsn demek istemiş sordu anlattım biraz hayırlı olsn sizin bebeginz diyebildm ayrıntı hiç bişey soramadım öyle yaaa......

yaprk;

öyle düşünme bence canım bu sefer olmaz inşallah diyelim o günleri unutturacak mutluluklar hemen gelir inşallah...

valla ne biliyim moralim bozuk dışardan iyi durmaya çalışıyorum ama içim acıyo dün akşam epey ağladım.. kendimi yorgun hissediyorum çok daha mezarlarına gidecek gücü bulamadım kendimde... akrabalardan benimle aynı dönem evlenen birinin doğumu var bugün facede yazmış yarın diye eşim dedi gitmek görmek zoruma gidiyo. seminerde aynı odada kaldıgım arkadaşta 3 aylık hamileydi ilk hamilelik merak ettiğinden sordu anlattım gördünüz mü doğunca kime benziyodu dedi (( canım çok acıdı cidden bebek arabalı kucağında bebekli birilerini gördükçe imrenerek bakıyoruz öyle eşim bakıo gözlerime mutlu değilim hiçç gerçi bu konuda değilim yani nasip olsaydı şu an bebeklerime bakıo olablrdm evde ama rabbim bizden fazla sevdi sanırım nabipte yokmuş 138 günn oldu onlar benden ayrılalı mutlulukların hemen gelmesi doktorumun önerisini dinlicem ben ocak ayından sonra bakıcam kontrole bi gidip eşimle net olarak konuşucam bu konuyu ama ilkinin acısı geçmeyecek çalıştıgım kurumda bi bayan vardı o da hamileydi o dönem sonra ben doğum yaptm kaybettm işte izindeydm o da izne ayrılmş doğum iznine . başıma elenleri duyunca görmek geçmiş olsn demek istemiş sordu anlattım biraz hayırlı olsn sizin bebeginz diyebildm ayrıntı hiç bişey soramadım öyle yaaa......[/QUOTE]

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimle aynı dönemde hamile kalıp şimdi çocuklarını kucağına alan birkaç kişi var arasam mı yoksa aramak beni daha çok incitir mi diye düşünüp dururken aradım birini çok zordu o telefon görüşmem boğazım düğümlendi konuşamadım bile.Avm ye gittiğimizde bebekleriyle gezenleri görünce içim parçalanıyo dışarı çıkmak bile ızdırap sanki kimseyle karşılaşmak konuşmak gelmiyo içimden Rabbim hepimizi aydınlığımıza çıkarsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…