- Konu Sahibi mutluluk_27
-
Elbette canım ben 2 defa da düşük yasadığım için biliyorum
9aylık bebek kaybetmekle düşük yapmanın acılarını karsılastırmıyorum bile
ama düşük yaptığımda da mahvolmustum
büyük bir acı sanmıstım ama değilmiş sonra ögrendim
ablanın acısının yanında benim acımında belki kıymeti yoktur
Ablanda belki keske bende öyle kaybetseydim diyordur benim için
işte herkesin acısı baska baska
kızlar bu arada benm akıntı devam ediyo ya..5 gün oluyo bugün..aynı şeklde ve her wc gittiğimde geliyor..aynı tarif ettiğim gbi uzayan berrak kokusuz akıntı..bu kadr yumurtlama olur mu kızlar ya? başka bişe değildr inşallah bu artk korkmaya başladım
benimde son adetim 14 eylüldü ve sonraki 2 hafta boyunca yumurtlama takibine gittim doktora 1 tane yumurta yoktu çok üzülmüştüm..artık düşünmemeye karar verdim nasıl olsa kasımda tüp bebeğe başlıcaktım..ekimin ortasında eşimin iş için fuarı vardı ve çok yoğundu görüşemez olmuştuk nerdeyse..sonra bayramda yurtdışına tatile gittik deliler gibi yürüdüm, ağır bavul kaldırdım, soğukta dolaştım, içki sevmeyen ben bira içtim..ve tatilden döndük dudağımda uçuk çıkmıştı ilaç almaya eczaneye gittim test alayım dedim nasıl olsa hamile değilim dedim alıştık artık tek çizgi görmeye..derken testi yaptım ve 2.çizgi çıktı..hamileydim inanamamıştım..bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağladım sevinçten..o kadar şey yapmama rağmen bebeğim benimleydi..allahım verince ne yaparsan yap hiçbişey olmuyo işte..inşallah bu güzel duyguyu en kısa zamanda yeniden yaşarım ve hepimiz yaşarız..[/QU
allahım verince veriyor işte canım ya..inşallah yine öle ummadığın anda gelir bebişin..
geçmiş olsn canım..sorunun ne olduğunu öğrendin mi? allahım en hayrlı zamanda nasip eder inşallah..
amin canım inşallah yine sürpriz yapar bebeğim..
bende kendimden bahsedeyim kalp şekkinde bölünmüş rahmim var tek rahim ağzı var
6aylık hamilelğim hep kanamalı geçti sürekli yatıyordum son ay biraz evin içinde dolaşmaya başlamıştım
defalarca aşırı kanamadan düşük tehlikesi atlattım
diküş atmak için kanamanın durmasını beklediler ama kanamam hep vardı
kanama azalıncada düküş atmak için zamanın geçtiğini söylediler sanırım 17. haftaya kadar atılması gerekiyormuş
en sonunda suyum bile gelmişti kanamayla birlikte
bu son olay mayıs ayında oldu
2li 3lü testlerim hatta 4lü ultrasonum bile olumluydu
4lü ultrasondan 10 gün sonra bebeğimin karnımda 24 haftalıkken öldüğünü öğrendim üstelik 3gün olmuş bebeğimin kalbi duralı
4lü ultrasonda herşeyin çok yolunda bebeğin sağlıklı demişlerdi ama 7gün sonra öldüğünde
gelişimin bir ay önce durdugunu hatta bebeğin içinde bulundugu sıvının dondugunu derisinin de kalınlaştıgını söylediler
ama bunu bebek doğmadan ultrasondan bakarak söylediler patalojiye filan göndermediler herhangi bir rapor vermediler
suni sancıyla normal doğum yaptırdılar eşimle biz anlam veremyip şimdi neden öldü diye sorunca nasip böyleymiş dediler
şimdi ben ne yapacağımı bilemiyorum defalarca doktora gittim ama verilen cevaplar cevapsızlıklardan farksız değildi
cnm çok eskileri okuyamadım çok yoğunum bi kaç gündür ne akıntısı bu ??
canım kızlara sormuştum burdan..yumurtlama dönemindeyim sanırm ama bu yumurta akı kıvamında uzayan akıntı bende 5 gündür var..yan, bu kadar yumurtlama akıntısı olur mu dedm..yoksa başka bişe mi çıkcak altından die sordum..kimsenn de bi fikri yok sanırım
canım kızlara sormuştum burdan..yumurtlama dönemindeyim sanırm ama bu yumurta akı kıvamında uzayan akıntı bende 5 gündür var..yan, bu kadar yumurtlama akıntısı olur mu dedm..yoksa başka bişe mi çıkcak altından die sordum..kimsenn de bi fikri yok sanırım
Hepimizin dr yada hastane ile ilgili sıkıntısı olmuştur dimi. Dualarımızı okuyalım. Napalım yapacak başka bişeyimiz yok.
Hamilelikten sonra ödemlerinizi nasıl attınız,kilolar gittimi?Ben maydanoz suyu içiyorum.Başka kolay bir yol bilen var mı canlarım?
Hepimizin dr yada hastane ile ilgili sıkıntısı olmuştur dimi. Dualarımızı okuyalım. Napalım yapacak başka bişeyimiz yok.
Hamilelikten sonra ödemlerinizi nasıl attınız,kilolar gittimi?Ben maydanoz suyu içiyorum.Başka kolay bir yol bilen var mı canlarım?
kızlar bu arada benm akıntı devam ediyo ya..5 gün oluyo bugün..aynı şeklde ve her wc gittiğimde geliyor..aynı tarif ettiğim gbi uzayan berrak kokusuz akıntı..bu kadr yumurtlama olur mu kızlar ya? başka bişe değildr inşallah bu artk korkmaya başladım
bende kendimden bahsedeyim kalp şekkinde bölünmüş rahmim var tek rahim ağzı var
6aylık hamilelğim hep kanamalı geçti sürekli yatıyordum son ay biraz evin içinde dolaşmaya başlamıştım
defalarca aşırı kanamadan düşük tehlikesi atlattım
diküş atmak için kanamanın durmasını beklediler ama kanamam hep vardı
kanama azalıncada düküş atmak için zamanın geçtiğini söylediler sanırım 17. haftaya kadar atılması gerekiyormuş
en sonunda suyum bile gelmişti kanamayla birlikte
bu son olay mayıs ayında oldu
2li 3lü testlerim hatta 4lü ultrasonum bile olumluydu
4lü ultrasondan 10 gün sonra bebeğimin karnımda 24 haftalıkken öldüğünü öğrendim üstelik 3gün olmuş bebeğimin kalbi duralı
4lü ultrasonda herşeyin çok yolunda bebeğin sağlıklı demişlerdi ama 7gün sonra öldüğünde
gelişimin bir ay önce durdugunu hatta bebeğin içinde bulundugu sıvının dondugunu derisinin de kalınlaştıgını söylediler
ama bunu bebek doğmadan ultrasondan bakarak söylediler patalojiye filan göndermediler herhangi bir rapor vermediler
suni sancıyla normal doğum yaptırdılar eşimle biz anlam veremyip şimdi neden öldü diye sorunca nasip böyleymiş dediler
şimdi ben ne yapacağımı bilemiyorum defalarca doktora gittim ama verilen cevaplar cevapsızlıklardan farksız değildi
hm bazen bendede öyle akıntı olur arada yani 5 gün kdr sürdüğü olmadı ama bilemiyorum adet dönemine mi yakının belki ondandır ya da adet bitimi
Koku yoksa korkacak bişi yok diye biliyorum inşlh doğrudur.Muhtemelen yumurtluyorsun cnm:)
nasilsiniz kizlar, su 12.12.12 muhabbetiyle araniz nasil.sans getircekmis herkese diyorlar.ben kotu uyandim bugun ama gun hala devam ediyor. :) sizde durum ne?
bu arada boy 1.67 kilomda 60 idi en son ama zayifladigimi hissediyorum biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?