karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

evet işte canım allahım kaldırabileceği yük verirmiş kullarına ne diyelim..çok büyük bir acıydı..öyle yazıverdiğime bakma canım çok kötü günlerdi..ama işte hayat devam ediyor..evlat her türlü evlat ama yine de rabbim beterin beterinden korusun bizleri..ben hep bununla teselli buldum..en azından fazla büyümemişti dedm..

kızlar bu arada benm akıntı devam ediyo ya..5 gün oluyo bugün..aynı şeklde ve her wc gittiğimde geliyor..aynı tarif ettiğim gbi uzayan berrak kokusuz akıntı..bu kadr yumurtlama olur mu kızlar ya? başka bişe değildr inşallah bu artk korkmaya başladım

cnm çok eskileri okuyamadım çok yoğunum bi kaç gündür ne akıntısı bu ??

cnm çok geçmiş olsun kötü zamanlar yaşamışsın allahım bidaha göstermesin..bebeğini doğurduktan sonra hiçmi bilgi vermediler sana..ne biçim doktorlar,hastaneler var ya en azından neden öldüğünü söyleselerdi sizde ona göre yeni hamilelik için hareket ederdiniz yapılması gereken testler vb için..allahım sağlığımız nasıl doktorlara emanet böyle yaa

cnm çok eskileri okuyamadım çok yoğunum bi kaç gündür ne akıntısı bu ??

canım kızlara sormuştum burdan..yumurtlama dönemindeyim sanırm ama bu yumurta akı kıvamında uzayan akıntı bende 5 gündür var..yan, bu kadar yumurtlama akıntısı olur mu dedm..yoksa başka bişe mi çıkcak altından die sordum..kimsenn de bi fikri yok sanırım

Hepimizin dr yada hastane ile ilgili sıkıntısı olmuştur dimi. Dualarımızı okuyalım. Napalım yapacak başka bişeyimiz yok.
Hamilelikten sonra ödemlerinizi nasıl attınız,kilolar gittimi?Ben maydanoz suyu içiyorum.Başka kolay bir yol bilen var mı canlarım?

hm bazen bendede öyle akıntı olur arada yani 5 gün kdr sürdüğü olmadı ama bilemiyorum adet dönemine mi yakının belki ondandır ya da adet bitimi

Koku yoksa korkacak bişi yok diye biliyorum inşlh doğrudur.Muhtemelen yumurtluyorsun cnm:)

ben normal doğum yaptıgım halde 25 haftada 8 kilo almıştım şimdi 3 kilo fazlam var normale göregöbek kaldı biraz malesef ( bilmiyorum 5 ay geçti ama şişkinlik mi hala bilemiyorum

o kilo isini sorma canim ya.ben acayip kilo aldim son hamileligimde kisa surmesine ragmen 5 ay gecmis ama pek veremedim sanirim.hava guzel oldugunda yuruyus yapiyordum 1 saat kadar ama artik havalar kotu.cesaret edemiyorum cikmaya pek.hamile kalinca isi de birakmistim.toparlanma donemi vs derken hala evdeyim ama hic calisasim yok :) tek istegim biran once hamile kalmak ve dogurmak :) anlayacaginiz cogu zaman evde takiliyorum.porsiyonlarimi kuculttum, ekmegi mecbur olmadikca yemiyorum, onun disinda siyah cay haric seker kullanmiyorum. son birkac gundur sabahlari sicak suya birkac damla limon damlatip iciyorum.aksamlari yatmadan oncede sadece sicak su iciyorum ve inanin cok rahatlatiyor.siddetle tavsiye ediyorum.

canim benim bu konuda pek bilgim yok ama bende yumurtlama donemine girmis bulunmaktayim ve akintim cok.bide buna kocalarimizin spermleride eklenince gozumuze daha da cok geliyor.kokusu yoksa bence korkma, kafani bununla kurcalama stres yapma.

canım ben hamilelikte 6 kg aldım doğumdan bu yana 16 kg verdim o 6 kilo yanında 10 kg daha ...akşam yemeklerim hafifti ve spor yapıyordum 2 güne bir 1 saat kadar yürüyordum.hala spora devam ama diyeti bıraktım abartmamak şartıyla çünkü sıkı diyetler yumurtlamayı etkiliyormuş o nedenle yani...

canım ben de de çok yoğun olmuştu bir türlü geçmemişti doktor kokusuz ve şeffaf olduktan sonra sorun yok dmişti sen yine de yumurtlama belirtisi olarak görmeyi ihmal etme:)

canımmmmm çok büyk geçmiş olsun hepimizin acı doktor hatıraları vardır allah iyi doktorlarla karşılaşmayı nasip etsin hepimize...

valla ben de 5 ayda 5 kilo aldım sanırım..9 ayı görseydm kaç kilo olrdm merk ediyorum :) biraz göbek ve basen kaldı valla aşırı kilom yok çünkü önce baya zayıftım..ama ben de fazla ekmek yemiyorum..tabağıma az koyuyorum yemekten..daha çok salatadan yemeye çalışıyorum bu kadr..

hm bazen bendede öyle akıntı olur arada yani 5 gün kdr sürdüğü olmadı ama bilemiyorum adet dönemine mi yakının belki ondandır ya da adet bitimi

Koku yoksa korkacak bişi yok diye biliyorum inşlh doğrudur.Muhtemelen yumurtluyorsun cnm:)

canım tam ortasındayım döngümün..kokusu rengi yok şükür..bilemiyorum fazla takmayım en iyisi dediğinz gbi..allahım hayırla sonuçlandırsın inşallah..

yaaa faydası var mı
ben preeklamsi geçirdim,sağolsun doktorum bir türlü tanı koyamadı ama bebeğimi asıl kaybettiren sebep buydu
inanılmaz şiştim,idrarda albumin cok yüksekti ve tansionum cok yüksekti
nasıl içiosun maydonozu

kızlar bi topikte bunu buldumbence uygulamakta hiç bi sakınca yok faydası var.çünkü yoğurdun zaten yağ yakıcı özelliği varr

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Merhaba kızlar,
uzun süredir forumdayım bir kaç konu açıp diyet yapma girişimim oldu ancak sonu gelmedi. Diyetlerim hep yarıda kaldı. 36 yaşında 1.60 boyunda 2 çocuk annesiyim mart ın 5 in de 78,5 kiloydum şimdi 69 kiloyum. Normal diyet yaparak verdim. Ama Haziran ın 9 un da yiğenimin sünneti var ve biraz hızlanmak istiyorum. Nette araştırırken zerdeçal tarçın zencefil light yoğurt la hızlı kilo verileceği yazılmış dün denemeye başladım. Bugün tartıldım 69,5 tum şimdi 69 . Çok sevindim ve benim gibi hergün okuyanlara bir haber vereyim dedim . Ben bunu yapıcam ve hergün size deneyimlrimi yazacağım işe yararsa ne ala yaramazsa bu başlıkta silinir gider . diyet yapan herkese başarılar ve kolay gelsin.

Yapılışı : 3 öğün yemeklerden yarım saat önce zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yiyorum .

yarın görüşürüz:))))))

Başlığa tıklayıp okuyan arkadaşlar ben bu kürü tam bir hafta yaptım başta iyi gidiyor gibiydi ama toplamda ancak 900 gr. verdim . Ancak şöyle yardımcı olayım bu hafta çok kaçırdım tatlı. Ben 1 hafta daha devam edicem aynı zamanda zencefil kansere karşı koruyucuymuş çünkü .Öyle haftada 3,5 kilo yani günde 500 gr. verdirmiyor ancak 1 kere verebildim hafta sonu kaçamakları beni mahvetti . Yapacak arkadaşlara başarılar . Gene hergün verdiğim gr. ları yazacağım. haftaya görüşürüz.

kızlar kilomuzu boyumuzu paylaşalımmı.

ben 1.60 kilom 75 76 arası gidip geliom.

benim kadar tombişiniz varmıııı

nasilsiniz kizlar, su 12.12.12 muhabbetiyle araniz nasil.sans getircekmis herkese diyorlar.ben kotu uyandim bugun ama gun hala devam ediyor. :) sizde durum ne?

bu arada boy 1.67 kilomda 60 idi en son ama zayifladigimi hissediyorum biraz :)

nasilsiniz kizlar, su 12.12.12 muhabbetiyle araniz nasil.sans getircekmis herkese diyorlar.ben kotu uyandim bugun ama gun hala devam ediyor. :) sizde durum ne?

bu arada boy 1.67 kilomda 60 idi en son ama zayifladigimi hissediyorum biraz :)

aa evet bugün dimi 12.12.12.
valla bana 2012 yılı hiç iyi gelmedi. 12.12.12 de hiç iyi gelmez sanırım. bugünü ve bu yılı bir an önce bitirmek istiyorum. umutlarım yeni yılda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…