- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
slm kızlar ne haber ben pek iyi değilim bugün sağ kasığım inanılmaz ağrıyor anlamadım ne olabilir acaba? sizler nasılsınız
adet dönemime daha 10 gün var bugünde hafif ağrıyor bakalım geçmezse doktorumu arayacam. sen ne yapıyorsun pek giremiyorum malum korunmayı bıraktık hamile kalmadan tüm işlerimi halletmeye çalışıyorumİyiyiz çok şükür canım adet dönemin yakın mı ondan mı ağrı var acaba sıcak tut kendini canım
adet dönemime daha 10 gün var bugünde hafif ağrıyor bakalım geçmezse doktorumu arayacam. sen ne yapıyorsun pek giremiyorum malum korunmayı bıraktık hamile kalmadan tüm işlerimi halletmeye çalışıyorum
kızlar nasılsınız?
ya ben fenalardayım :) bi umut doluyorum bi acayip karamsar oluyorum..yaşadığım belirtiler psikolojik çıkarsa deliricem ama ya
bakayım..adet gününü sabırsızlıkla bekleyen kaç kişi olduk şimdi :) ben, asaletlim, mutluluk, yprk..hatrlayamadğm biri var mydı arkadaşlar..benm son günlerimm valla:) aslında yarın olmam lazım ama ben haftasonuna kadar sayıcam.çünkü her zaman tam 24 günde bir olmuyorum..bazen 24 bazen 25 ya da 26..en son aralık 24 e kadar beklerim yani...ama evdeki testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi1 tane olduğu için yapamıom :) bi de köy yerinde olunca malum şansımı zorlamıyım diyom:) ama 2 tane test olaydı şimdiye kesin yapmştm :):):)
bende varimmmmm.ay sonuna kadar gecikme izni veriyorum kendime.yatili misafirim geliyor cumartesi.onunla ugrasirken zaman suu gibi akip gecer diye dusunuyorum.fazla kafaya takmam yanii :) insallah. ben evde test bulundurmuyorum artik ama gerekirse alacagim tabiii..bu arada herkes nerede?cok sessizlesti buralar :/
kızlarr hadi bakalımm batı yakın olanlardan bir süpriz bekliyorum her gün bu sayfayı o umutla açıyorum umutlar gerçek olacak inşallahhh:):):
sırayla yorgunbulutlar bitanemmm,yaprk bitanemm,secondlifeimm,asaletimmm,ema bitanemm,cnnmmmmm,maonyammm,ttmmmmm,,,ipeksinimmm,superisimm aklıma gelen gelmeyen herkessss bi de bennn:):):)
kızlar nasılsınız?
ya ben fenalardayım :) bi umut doluyorum bi acayip karamsar oluyorum..yaşadığım belirtiler psikolojik çıkarsa deliricem ama ya
bakayım..adet gününü sabırsızlıkla bekleyen kaç kişi olduk şimdi :) ben, asaletlim, mutluluk, yprk..hatrlayamadğm biri var mydı arkadaşlar..benm son günlerimm valla:) aslında yarın olmam lazım ama ben haftasonuna kadar sayıcam.çünkü her zaman tam 24 günde bir olmuyorum..bazen 24 bazen 25 ya da 26..en son aralık 24 e kadar beklerim yani...ama evdeki testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi1 tane olduğu için yapamıom :) bi de köy yerinde olunca malum şansımı zorlamıyım diyom:) ama 2 tane test olaydı şimdiye kesin yapmştm :):):)
bende varimmmmm.ay sonuna kadar gecikme izni veriyorum kendime.yatili misafirim geliyor cumartesi.onunla ugrasirken zaman suu gibi akip gecer diye dusunuyorum.fazla kafaya takmam yanii :) insallah. ben evde test bulundurmuyorum artik ama gerekirse alacagim tabiii..bu arada herkes nerede?cok sessizlesti buralar :/
Canım benimmm nasılsın.Leken ne durumda merak ettim devam etmiyor dimi canım
güzel haberler var galiba inşş allah herkesin gönlüne göre verir kızlar yeni yıla sağlıklı mutlu hamile girersiniz :)
ben beklemedeym yani korunuyoruz eşim acele etme taktın bu konuyu diyo daha o testleri bile işten vakit bulup yaptıramadım çalışınca vakit sıkıntısı çok insan kendine zaman ayıramıyo malesef... ama eşim şuan istemio ya da korkuo sanırım ya pek açamıyom bu konuyu ben istiyorum dedim geçen hemn mi dedi daha du bakalım falan dio acele etme dio ne bileym korkuyorum bu seferde korunup korunup , korunmayı bırakıncada hemen olmazsa bide öle beklersem kaç ay bilmiyorum 5 buçuk ay kadar oldu kaybedelikuzularımı doktor ocaktan sonra önermişti zaten gerçide ama ocağı bırakın eşim bu gidişle haziranada istemicek sanki ben de artık diyorum açmasammı bu konuyu o istesin ben geri çekileym biraz arkadaşlardan haber alıyoz o hamile bu hamile ( bize diyolar bişey yok mu sende düşünmüyomusn tekrar ama cvp yok ....
yok bitanem yaa o söylediğim gün geldi ve kesildi kötü bşy olmasında aman ..sen iyisin di mi??
canım merakla güzel haberlerini bekliyoruzzz.inşallah hamılsndr.ben sımdıye yapardım galıba.sana diom ama bnmde bura köyden farkı yok.doktora gıdemedım yollar kapalı .))kızlar nasılsınız?
canım merakla güzel haberlerini bekliyoruzzz.inşallah hamılsndr.ben sımdıye yapardım galıba.sana diom ama bnmde bura köyden farkı yok.doktora gıdemedım yollar kapalı .))
yok cnm yaaaa devam ediyor halaa.bgn yıne normalden braz fazla geldı.ama yollar kapalı.acılınca gıtcem hemen.sen nasılsın nasıl gidiyrSen nasıl oldun canım kanaman bitti mi
yok cnm yaaaa devam ediyor halaa.bgn yıne normalden braz fazla geldı.ama yollar kapalı.acılınca gıtcem hemen.sen nasılsın nasıl gidiyr
kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?