karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
slm kızlar ne haber ben pek iyi değilim bugün sağ kasığım inanılmaz ağrıyor anlamadım ne olabilir acaba? sizler nasılsınız

İyiyiz çok şükür canım adet dönemin yakın mı ondan mı ağrı var acaba sıcak tut kendini canım

İyiyiz çok şükür canım adet dönemin yakın mı ondan mı ağrı var acaba sıcak tut kendini canım
adet dönemime daha 10 gün var bugünde hafif ağrıyor bakalım geçmezse doktorumu arayacam. sen ne yapıyorsun pek giremiyorum malum korunmayı bıraktık hamile kalmadan tüm işlerimi halletmeye çalışıyorum

canım inşallah yerleşme kanamasıdır güzel haberlerini bekliyorum benim adetime daha 10 gün var nasıl sabredecem bilmiyorum acaba kan testi yapsam cıkar mı?

adet dönemime daha 10 gün var bugünde hafif ağrıyor bakalım geçmezse doktorumu arayacam. sen ne yapıyorsun pek giremiyorum malum korunmayı bıraktık hamile kalmadan tüm işlerimi halletmeye çalışıyorum

Geçer inş canım bebiş vardır da ondan ağrı vardır inşallah.En yakın zamanda güzel haberlerini alırız umarım.Kızlar nasıl öp ısır yanaklarını bizim için canımmm

kızlar nasılsınız?

ya ben fenalardayım :) bi umut doluyorum bi acayip karamsar oluyorum..yaşadığım belirtiler psikolojik çıkarsa deliricem ama ya

bakayım..adet gününü sabırsızlıkla bekleyen kaç kişi olduk şimdi :) ben, asaletlim, mutluluk, yprk..hatrlayamadğm biri var mydı arkadaşlar..benm son günlerimm valla:) aslında yarın olmam lazım ama ben haftasonuna kadar sayıcam.çünkü her zaman tam 24 günde bir olmuyorum..bazen 24 bazen 25 ya da 26..en son aralık 24 e kadar beklerim yani...ama evdeki testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi 1 tane olduğu için yapamıom :) bi de köy yerinde olunca malum şansımı zorlamıyım diyom:) ama 2 tane test olaydı şimdiye kesin yapmştm :):):)

bende varimmmmm.ay sonuna kadar gecikme izni veriyorum kendime.yatili misafirim geliyor cumartesi.onunla ugrasirken zaman suu gibi akip gecer diye dusunuyorum.fazla kafaya takmam yanii :) insallah. ben evde test bulundurmuyorum artik ama gerekirse alacagim tabiii..bu arada herkes nerede?cok sessizlesti buralar :/

5 olduk o zaman :) canım misafir çok iyi cidden.benm de geçen haftasnu vardı yzmıştım..bi baktım pazartesi olmş :) bizim içn zaman geçmek bilmiyoooooo:)

kızlarr hadi bakalımm batı yakın olanlardan bir süpriz bekliyorum her gün bu sayfayı o umutla açıyorum umutlar gerçek olacak inşallahhh:):):

sırayla yorgunbulutlar bitanemmm,yaprk bitanemm,secondlifeimm,asaletimmm,ema bitanemm,cnnmmmmm,maonyammm,ttmmmmm,,,ipeksinimmm,superisimm aklıma gelen gelmeyen herkessss bi de bennn:):):)

Son düzenleme:

Canım benimmm nasılsın.Leken ne durumda merak ettim devam etmiyor dimi canım

O bir tane test sana 2 çizgi gösterir :) inşallahhh canım AMİN

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm inşallah

güzel haberler var galiba inşş allah herkesin gönlüne göre verir kızlar yeni yıla sağlıklı mutlu hamile girersiniz :)

ben beklemedeym yani korunuyoruz eşim acele etme taktın bu konuyu diyo daha o testleri bile işten vakit bulup yaptıramadım çalışınca vakit sıkıntısı çok insan kendine zaman ayıramıyo malesef... ama eşim şuan istemio ya da korkuo sanırım ya pek açamıyom bu konuyu ben istiyorum dedim geçen hemn mi dedi daha du bakalım falan dio acele etme dio ne bileym korkuyorum bu seferde korunup korunup , korunmayı bırakıncada hemen olmazsa bide öle beklersem kaç ay bilmiyorum 5 buçuk ay kadar oldu kaybedeli kuzularımı doktor ocaktan sonra önermişti zaten gerçide ama ocağı bırakın eşim bu gidişle haziranada istemicek sanki ben de artık diyorum açmasammı bu konuyu o istesin ben geri çekileym biraz arkadaşlardan haber alıyoz o hamile bu hamile ( bize diyolar bişey yok mu sende düşünmüyomusn tekrar ama cvp yok ....

canım benim üzülme doktorun önerdiği süre dolana kadar eşin de isteyecektir yeter ki hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah ..moralini yüksek tutallah sana engüzel anda hediyeni gönderecektir eşinde düşünür yakın zamanda buna hiç takılma canım...hele etrafa hiç takılma çünkü oluta sorun olunca daha çok içimiz yanıyor,güzel dua edelim mesela éallahım benim için en güzel ,en hayırlı zamanıbu zaman kıl"...beni ferahlatan bir duadır.senin için de çok güzel günler olacak emin ol canım...

yok bitanem yaa o söylediğim gün geldi ve kesildi kötü bşy olmasında aman ..sen iyisin di mi??

Aman aman Allah korusun canım.Benimde adetim biteli 10 gün kadar oldu dün akşam bende de kahverengi leke geldi birkaç damla sonra kesildi şimdi bişey yok ama korktum açıkcası nedir bu diye

canım merakla güzel haberlerini bekliyoruzzz.inşallah hamılsndr.ben sımdıye yapardım galıba.sana diom ama bnmde bura köyden farkı yok.doktora gıdemedım yollar kapalı .))

yok cnm yaaaa devam ediyor halaa.bgn yıne normalden braz fazla geldı.ama yollar kapalı.acılınca gıtcem hemen.sen nasılsın nasıl gidiyr

İyiyim hamdolsun bitanem.İnş bir an önce kesilir stres de etkiliyordur şimdi ah o stres yok mu

bende varım sabırsızlıkla bekliyorum ama gelen giden yok..bugün tam 1 ay oldu kürtaj olalı..sizlerin kürtajdan sonra ne kadar zamanda geldi adetler?benim bide midem bulanıyo niye anlamadım..geçen hamileliğimde hiç bulantım yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…