- Konu Sahibi mutluluk_27
-
canım tabıkı allahın takdiri ama sogan suyu için de aynı şey söylenio.hayıt tohumunu bilmiyorum ama sogan suyuna inanırım eskiler normal bı sekılde yerlermıs ve dogal antıbıyotık derler hep.ben bı sıtede bal tarcın çörek otunuda duydum bence sadece bunlar vesile.takdir allaha kalmıs.ama sogan suyu rahmı temızlıo.pazartesi denicem bende.adetin 7.günü içilmeye baslanıo 15 gün boyunca devam edilio.ama hamılelıkten öte rahmım tamamen temizlensın istiyrumkızlarr bu yazıyı bi topikte buldum
hayıt mucizesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
slm arkadaşlar bu sitey üye olmamın sebebi teşekkür ve benim gibi ümitsiliğe kapılanlara ümit olmak.İnternete adet düzensizliği ile konu ararken bu siteyi gördüm ve çok ilgimi çekti sonra hayıt tohumunun çok iyi geldiğini okudum ve hemen aktardan alıp içmeye başladım hiç aksatmadan hergün 1 bardak içtim ama hiç ümitlide değildim sonra olmıcak dedim doktora gittim muayenedn sonra sende pcos var tedavi oman lazım deedi sana iğne tdvsi yapıcam kıyak geçiyorum bak sana dedi adet ol ilk günü gel dedi ben bekle bekle adet olmadım gene gittim doktra bana duphaston isimli laç verdi bu adettini getirir dedi onuda içtim gene yok ben hala hayıt tohumuna devam bu arada nasıl üzülüyoum ağlıyorum ama sonra evde gebeik testi ardı olmaz dedim ama gene yapayım yaptım çift çizgi yok olmaz dedim bi tanedaha yaptm gene aynı 5 tane yaptım çok şaşırdım sevinsemmi ilaç içtim üzülsemmi şok oldum ertesi gün hemen kan verdim ve hamileyimmmmmm ben hayıtta borçluyum onun için herkese şiddetle tavsiye ediyorum.......
canım tabıkı allahın takdiri ama sogan suyu için de aynı şey söylenio.hayıt tohumunu bilmiyorum ama sogan suyuna inanırım eskiler normal bı sekılde yerlermıs ve dogal antıbıyotık derler hep.ben bı sıtede bal tarcın çörek otunuda duydum bence sadece bunlar vesile.takdir allaha kalmıs.ama sogan suyu rahmı temızlıo.pazartesi denicem bende.adetin 7.günü içilmeye baslanıo 15 gün boyunca devam edilio.ama hamılelıkten öte rahmım tamamen temizlensın istiyrum
hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.inşallah hamilesindirsoğanı normalde ben çok yerimm çok severim.soğan kürünüde denedim ve adetlerim düzene girdi.bal tarçın çörek otu yumurtlamak için olan bi kür.
rabbim rast getirsin yeter.
bende bi adet olsaydımmmm 4 gözle bekliyorum
hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.inşallah hamilesindir
anladım cnm ozamaan biran önce olursunda rahatlarsın bende bu ay geldiğine okdar cok sevindim ki :)test yaptım değilim cnm.hem cyclo die hap kullanıyrm ve adet olmak istiyorum gebe kalmadan çünkü çatlıcam
iyiyiz cnm sen nasılsın.adet belirtisi olabilir bende bua y böyle oldu ama sende umarım adet degıl hamılelıktr hadı hayırlısı bakalımmerhaba arkadaslar nasilsiniz...
dunden beri sol kasigim igne gibi batiyor arada bugunde bir damla kahverengi leke geldi
kızlar test yaptım testin control çizgsi bile geç oluştu ikinci çizgi ise gölge şeklinde yok denecek kadar gölge...hala ikilemdeyim... kasık ağrılarına ek bel ağrısı oldu ve akşam ağrıdan uyuyamadım. 4.gün bugün gecikmenin ve hamile olsam o kadar slik olur mu ki yaaa... ilk bebeğimde adet gecikmemin 3.gününde kan testi değerim 229 çıkmıştı. ama ikiz başlamıştı ozaman gebeliğim... sonra bir kesede bebek hiç oluşmadı diğerinde oluşmuştu oğlum...
cok yogunum kizlar.vakit bulamiyorum pek.umarim hersey dilediginiz gibi olur tabi benimde :)))
inşallah canım benim hepimizin gönlüne göre versin allahım...cok yogunum kizlar.vakit bulamiyorum pek.umarim hersey dilediginiz gibi olur tabi benimde :)))
canım umutlandırmak istemiyorum çünkü daha önce 2. çizgiyi silik gören ama hamile olmayan vardı ama bana sorarsan benim bildiğim 2. çizgi ne şekilde belirirse beirsin kesin hamlelik var demek.inşallah öyledir bir kez daha test yap istersen öptüm tatlım.kızlar test yaptım testin control çizgsi bile geç oluştu ikinci çizgi ise gölge şeklinde yok denecek kadar gölge...hala ikilemdeyim... kasık ağrılarına ek bel ağrısı oldu ve akşam ağrıdan uyuyamadım. 4.gün bugün gecikmenin ve hamile olsam o kadar slik olur mu ki yaaa... ilk bebeğimde adet gecikmemin 3.gününde kan testi değerim 229 çıkmıştı. ama ikiz başlamıştı ozaman gebeliğim... sonra bir kesede bebek hiç oluşmadı diğerinde oluşmuştu oğlum...
eline sağlık canım darısı benim temizliğin başına,:)güzel düşünelim güzel olsun bitanem inşallah hamilesindir...canlarım ben geldim bütün işleri hallettim temizliğimi bitirdim artık sizinleyim yavaş yavaş yaptım ev büyük olunca mecburen yardımcıda tuttum evin heryerini temizledik boyadık epey yoruldum dinlenme zamanı artık sizler ne yaptınız hamiş haberleri gelecek gibi bakalım yeni yıla girene kadar adet olmazsam bende test yapacam ama arada sağ kasığım ağrıyor fazla umutlanmak istemiyorum hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?
kafayı yiyecez valla bu gidişle esim kızıyor artık bana adet gecikene kadar gebelikten bahsetme diyor ama elimde deil yeni yılı sabırsızlıkla bekliyorum herşeyin hayırlısı olsun allah bir daha yavrularımızın acısını yaşatmasın
bende hamile kaldığım ayyy adetimden 1 hafta önce 1 damla kahve lekem gelmiştiiii.haberin olsunnn inşş senink,de öyledirmerhaba arkadaslar nasilsiniz...
dunden beri sol kasigim igne gibi batiyor arada bugunde bir damla kahverengi leke geldi
arkadaşlar merhaba... ben hala adet olmadım. yarın sabah test yapmayı düşünüyorum aslında negatifse eğer görmeye tahammülüm yok ama şöyle avutuyorum ben bu ay hamile kalcağımı hiç düşünmüyodum ocağa bırakmıştım ümitlerimi... eğer negatifse böyle avutucam kendimi ve neden adet olmamışımdır hamile değilsem ki? oysa çok düzenlidir benim... hee bir de bugün iki kasığımda ve orta taraf da dahil sızladı ara ara. adet ağrısı gibi dicem ama benim adet ağrım da pek olmaz... neyse hakkımıza hayırlısı... umarım müjdeli haber veririm yarın :S
hayırlısı cnm ama ben 1 kez adet olmak istiyorumselam canlarımm..meggie ve asaletlm inşallah bunlar hamilelik belirtisidir güzel haberlerinizi bekliyorum.maonys canım sende belki hamilesindir belli olmaz kısmet bunlar hadi güzel haberlerle gelin neşelensin topiğimiz hepinizxi öpüyorum canlarımmm:):)
kızlar test yaptım testin control çizgsi bile geç oluştu ikinci çizgi ise gölge şeklinde yok denecek kadar gölge...hala ikilemdeyim... kasık ağrılarına ek bel ağrısı oldu ve akşam ağrıdan uyuyamadım. 4.gün bugün gecikmenin ve hamile olsam o kadar slik olur mu ki yaaa... ilk bebeğimde adet gecikmemin 3.gününde kan testi değerim 229 çıkmıştı. ama ikiz başlamıştı ozaman gebeliğim... sonra bir kesede bebek hiç oluşmadı diğerinde oluşmuştu oğlum...
bende hamile kaldığım ayyy adetimden 1 hafta önce 1 damla kahve lekem gelmiştiiii.haberin olsunnn inşş senink,de öyledir
hayırlısı cnm ama ben 1 kez adet olmak istiyorum
silik çizgi eğer test bozuk feğilse pozitif demek zaten cnmm.hadii hayırlı haberlerle gel inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?