karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
canım tabıkı allahın takdiri ama sogan suyu için de aynı şey söylenio.hayıt tohumunu bilmiyorum ama sogan suyuna inanırım eskiler normal bı sekılde yerlermıs ve dogal antıbıyotık derler hep.ben bı sıtede bal tarcın çörek otunuda duydum bence sadece bunlar vesile.takdir allaha kalmıs.ama sogan suyu rahmı temızlıo.pazartesi denicem bende.adetin 7.günü içilmeye baslanıo 15 gün boyunca devam edilio.ama hamılelıkten öte rahmım tamamen temizlensın istiyrum

soğanı normalde ben çok yerimm çok severim.soğan kürünüde denedim ve adetlerim düzene girdi.bal tarçın çörek otu yumurtlamak için olan bi kür.
rabbim rast getirsin yeter.
bende bi adet olsaydımmmm 4 gözle bekliyorum

hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.inşallah hamilesindir

arkadaşlar merhaba... ben hala adet olmadım. yarın sabah test yapmayı düşünüyorum aslında negatifse eğer görmeye tahammülüm yok ama şöyle avutuyorum ben bu ay hamile kalcağımı hiç düşünmüyodum ocağa bırakmıştım ümitlerimi... eğer negatifse böyle avutucam kendimi ve neden adet olmamışımdır hamile değilsem ki? oysa çok düzenlidir benim... hee bir de bugün iki kasığımda ve orta taraf da dahil sızladı ara ara. adet ağrısı gibi dicem ama benim adet ağrım da pek olmaz... neyse hakkımıza hayırlısı... umarım müjdeli haber veririm yarın :S

selam canlarımm..meggie ve asaletlm inşallah bunlar hamilelik belirtisidir güzel haberlerinizi bekliyorum.maonys canım sende belki hamilesindir belli olmaz kısmet bunlar hadi güzel haberlerle gelin neşelensin topiğimiz hepinizxi öpüyorum canlarımmm:):)

kızlar test yaptım testin control çizgsi bile geç oluştu ikinci çizgi ise gölge şeklinde yok denecek kadar gölge... hala ikilemdeyim... kasık ağrılarına ek bel ağrısı oldu ve akşam ağrıdan uyuyamadım. 4.gün bugün gecikmenin ve hamile olsam o kadar slik olur mu ki yaaa... ilk bebeğimde adet gecikmemin 3.gününde kan testi değerim 229 çıkmıştı. ama ikiz başlamıştı ozaman gebeliğim... sonra bir kesede bebek hiç oluşmadı diğerinde oluşmuştu oğlum...

canım büyük ihtimalle hamilesindir keşke bir test daha yapsaydın

canlarım ben geldim bütün işleri hallettim temizliğimi bitirdim artık sizinleyim yavaş yavaş yaptım ev büyük olunca mecburen yardımcıda tuttum evin heryerini temizledik boyadık epey yoruldum dinlenme zamanı artık sizler ne yaptınız hamiş haberleri gelecek gibi bakalım yeni yıla girene kadar adet olmazsam bende test yapacam ama arada sağ kasığım ağrıyor fazla umutlanmak istemiyorum hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?

kafayı yiyecez valla bu gidişle esim kızıyor artık bana adet gecikene kadar gebelikten bahsetme diyor ama elimde deil yeni yılı sabırsızlıkla bekliyorum herşeyin hayırlısı olsun allah bir daha yavrularımızın acısını yaşatmasın

cok yogunum kizlar.vakit bulamiyorum pek.umarim hersey dilediginiz gibi olur tabi benimde :)))
inşallah canım benim hepimizin gönlüne göre versin allahım...

canım umutlandırmak istemiyorum çünkü daha önce 2. çizgiyi silik gören ama hamile olmayan vardı ama bana sorarsan benim bildiğim 2. çizgi ne şekilde belirirse beirsin kesin hamlelik var demek.inşallah öyledir bir kez daha test yap istersen öptüm tatlım.

eline sağlık canım darısı benim temizliğin başına,:)güzel düşünelim güzel olsun bitanem inşallah hamilesindir...

kızlar bu arada 100. safamızdayız hayırlı olsun.inşallah nice 100 sayfaları hamilelik mutluluk sağlık ve hayır haberlerimizle doldururuz.görmediğim ama yürekten hissettiğim hepinizi çok seviyorummm:):)

merhaba arkadaslar nasilsiniz...
dunden beri sol kasigim igne gibi batiyor arada bugunde bir damla kahverengi leke geldi
bende hamile kaldığım ayyy adetimden 1 hafta önce 1 damla kahve lekem gelmiştiiii.haberin olsunnn inşş senink,de öyledir

hayırlısı cnm ama ben 1 kez adet olmak istiyorum

silik çizgi eğer test bozuk feğilse pozitif demek zaten cnmm.hadii hayırlı haberlerle gel inşşş

8 aydır yaz 24+4 doğum kontrol hapı kullanıyorum her zaman düzenliydi tam tarihin gün saatinde geliodu bu ay 4 gün ilaç almayı unuttum korunmadık da ama aklıma geldin de 2 gün boyunca 2 şer aldım hapları ama dün adet olmam gerekiodu olmadım hiç aksamazdı dün sadece koyu bi kahve gbi çok az damla bişi gelmiş pedime okadar başka bişi yok bugn de olmadım da vede ağrım falan hepsi war anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

saolun arkadaşlar yaa. başka test yoktu bi tane almıştım önceden. onu denedim. bu aydan ümitl olmadığımdan başka test almak aklıma gelmedi. bugün de pazar kan testi fln yaptıramam. aslında fazla ümitlenmek de istemiyorum biliyosunuz. o eczanedeki testler yanıltıcı olabiliyor. yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama dersim 15.30 da bitiyo full 8 saat dersim var. bir ara izin alıp çıkarım ama. eğer hamile kaldıysam bile 19.günden sonradır heralde... Bilemiyorum kızlar aklım çok karışık hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum...

insallah canim bundan onceki gebeligimde de olmustu ihtimal vermemistim gunumun gecmesini beklicem artik
ates tablosu yapiyodum bi bakin kizlar
My Ovulation Chart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…