- Konu Sahibi mutluluk_27
-
canım ben 17sinde kürtaj oldum kasımda.aralıgın tam 17sinde kanamam geldi.hemde cok yogun beni yanlıs anlama ama senın en azından bı adet dönemin gecse daha ii olur senın ıcın.benden gelen pıhtıları bi görsen iiki oldum dedim.daha yenı temızlenıo içim.adetten sonra nasipse bırakçam korunmyaı hayırlısı bakalım.bende varım sabırsızlıkla bekliyorum ama gelen giden yok..bugün tam 1 ay oldu kürtaj olalı..sizlerin kürtajdan sonra ne kadar zamanda geldi adetler?benim bide midem bulanıyo niye anlamadım..geçen hamileliğimde hiç bulantım yoktu..
içimin temizlendiğini hissettim resmen cnm pıhtılar cıktı cok şükür.bende nasipse adeetenn snra muane olup korunmayı bırakmayı düşünüyorumİyiyim hamdolsun bitanem.İnş bir an önce kesilir stres de etkiliyordur şimdi ah o stres yok mu
Aman aman Allah korusun canım.Benimde adetim biteli 10 gün kadar oldu dün akşam bende de kahverengi leke geldi birkaç damla sonra kesildi şimdi bişey yok ama korktum açıkcası nedir bu diye
canım ben 17sinde kürtaj oldum kasımda.aralıgın tam 17sinde kanamam geldi.hemde cok yogun beni yanlıs anlama ama senın en azından bı adet dönemin gecse daha ii olur senın ıcın.benden gelen pıhtıları bi görsen iiki oldum dedim.daha yenı temızlenıo içim.adetten sonra nasipse bırakçam korunmyaı hayırlısı bakalım.
bende varım sabırsızlıkla bekliyorum ama gelen giden yok..bugün tam 1 ay oldu kürtaj olalı..sizlerin kürtajdan sonra ne kadar zamanda geldi adetler?benim bide midem bulanıyo niye anlamadım..geçen hamileliğimde hiç bulantım yoktu..
canım ben 17sinde kürtaj oldum kasımda.aralıgın tam 17sinde kanamam geldi.hemde cok yogun beni yanlıs anlama ama senın en azından bı adet dönemin gecse daha ii olur senın ıcın.benden gelen pıhtıları bi görsen iiki oldum dedim.daha yenı temızlenıo içim.adetten sonra nasipse bırakçam korunmyaı hayırlısı bakalım.
canım hakkında hayırlısı olsun hediyen en güzel zamanda seni bulsun inşallah...
sanırım doğum ve kürtajdan bir kaç ay sonra normale dönüyr adetler tam zamanı blli olmuyor ama hakknda hayırlısı olsun canım benim...
kızlarr hadi bakalımm batı yakın olanlardan bir süpriz bekliyorum her gün bu sayfayı o umutla açıyorum umutlar gerçek olacak inşallahhh:):):
sırayla yorgunbulutlar bitanemmm,yaprk bitanemm,secondlifeimm,asaletimmm,ema bitanemm,cnnmmmmm,maonyammm,ttmmmmm,,,ipeksinimmm,superisimm aklıma gelen gelmeyen herkessss bi de bennn:):):)
güzel haberler var galiba inşş allah herkesin gönlüne göre verir kızlar yeni yıla sağlıklı mutlu hamile girersiniz :)
ben beklemedeym yani korunuyoruz eşim acele etme taktın bu konuyu diyo daha o testleri bile işten vakit bulup yaptıramadım çalışınca vakit sıkıntısı çok insan kendine zaman ayıramıyo malesef... ama eşim şuan istemio ya da korkuo sanırım ya pek açamıyom bu konuyu ben istiyorum dedim geçen hemn mi dedi daha du bakalım falan dio acele etme dio ne bileym korkuyorum bu seferde korunup korunup , korunmayı bırakıncada hemen olmazsa bide öle beklersem kaç ay bilmiyorum 5 buçuk ay kadar oldu kaybedelikuzularımı doktor ocaktan sonra önermişti zaten gerçide ama ocağı bırakın eşim bu gidişle haziranada istemicek sanki ben de artık diyorum açmasammı bu konuyu o istesin ben geri çekileym biraz arkadaşlardan haber alıyoz o hamile bu hamile ( bize diyolar bişey yok mu sende düşünmüyomusn tekrar ama cvp yok ....
bende varım sabırsızlıkla bekliyorum ama gelen giden yok..bugün tam 1 ay oldu kürtaj olalı..sizlerin kürtajdan sonra ne kadar zamanda geldi adetler?benim bide midem bulanıyo niye anlamadım..geçen hamileliğimde hiç bulantım yoktu..
O bir tane test sana 2 çizgi gösterir :) inşallahhh canım AMİN
canım merakla güzel haberlerini bekliyoruzzz.inşallah hamılsndr.ben sımdıye yapardım galıba.sana diom ama bnmde bura köyden farkı yok.doktora gıdemedım yollar kapalı .))
canım benim üzülme doktorun önerdiği süre dolana kadar eşin de isteyecektir yeter ki hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah ..moralini yüksek tutallah sana engüzel anda hediyeni gönderecektir eşinde düşünür yakın zamanda buna hiç takılma canım...hele etrafa hiç takılma çünkü oluta sorun olunca daha çok içimiz yanıyor,güzel dua edelim mesela éallahım benim için en güzel ,en hayırlı zamanıbu zaman kıl"...beni ferahlatan bir duadır.senin için de çok güzel günler olacak emin ol canım...
canım ağzından bal damlıyor ama ümidim kırldı yine..akıntım sarı çünkü benm..hamilelik değil de enfeksiyon ya da mantar akıntısı gbibu durumda yine de hamilelik olabilir mi ? off off
canım inan ben de zor tutuyorum kendimi..geçen ay bikaç tane yapmştm..sonuç hayal kırıklığı..hem onu yaşamak istemiom hem de şimdi tekrar alamam falan..bu arada canım kanaman hala yoğunmuş..benm de ilk aşırı yoğun olmştu..evde olduğum halde çamaşırlarıma falan çıkmştı..şok olmştm hatta..doktorum da sancısızsa ve 4-5 günden fazla aynı yoğunlukta devam etmezse bişe olmaz demişti..sen yine de müsait olnca git tabi doktora..
batın ne zamandı canım benim hadi bir güzel haberle gel inşallah...
içimin temizlendiğini hissettim resmen cnm pıhtılar cıktı cok şükür.bende nasipse adeetenn snra muane olup korunmayı bırakmayı düşünüyorum
amin canım inşallah.artık hamile kalmaktan ötee kucagıma saglıkla alcagımız günlerimiz olsun.bikere o psikolijıyı yasadım yaa.ınsan ıster ıstemez aynı olcak dıyye korkuoyr.bende pko var canım adetlerim bazen düzenli bazen düzensiz geliyo..bende dört gözle bekliyorum gelsin bir an önce önüme bakayım diye ama bilmiyorum..doktorum 10 gün bekle adetin gelmezse kontrol edelim dedi bakalım beklicem artık..sanada çok geçmiş olsun kanaman çok gelmiş ama için iyice temizlenmiştir inşallah korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalırsın canım..
inşallah canım.hayırlısı artkk :)) baslıcam calısmalra.kızlar ben ovulasyon testi aldım henüz gelmeedi ama adetten snra uygulamayı düşünüyorum sız ne dıosunuz.Hakkında hayırlısı olsun canım en yakın zamanda bebek haberini alırız inş senden :)
canım bgn azalmıs.sanırım bıkac gune sona ercek.ozaman yollarda ack olursa hemen gtcem.ben bu ay ovulasyon testı aldim yanında ıkı tane erken gebelık testı hedıyesıydı.netten okudum da ılıskıden 10 gun snra adeeten 7gün önce belli ediommus pozitf oldugunu.ilk defa duydum sacma geldı.erken ögrenmek de ıı degıl bence önce kese görüncek telası snra embrıo kalp atısı beklemelrı.oyüzden eşime adet gecmeden ben yapmam kı bunu dedı:))) ama bana belli deolmaz merak iştee :)canım ağzından bal damlıyor ama ümidim kırldı yine..akıntım sarı çünkü benm..hamilelik değil de enfeksiyon ya da mantar akıntısı gbibu durumda yine de hamilelik olabilir mi ? off off
canım inan ben de zor tutuyorum kendimi..geçen ay bikaç tane yapmştm..sonuç hayal kırıklığı..hem onu yaşamak istemiom hem de şimdi tekrar alamam falan..bu arada canım kanaman hala yoğunmuş..benm de ilk aşırı yoğun olmştu..evde olduğum halde çamaşırlarıma falan çıkmştı..şok olmştm hatta..doktorum da sancısızsa ve 4-5 günden fazla aynı yoğunlukta devam etmezse bişe olmaz demişti..sen yine de müsait olnca git tabi doktora..
kızlarrrrr nerdesinizzzzzz.
bu aralar çok ruhsuz bi insan oldum.namazlarıma zorla kalkıyrm çoğu zaman kılmıyrm.dua etmek içimden hiç gelmiyorrrrr.
adet olamamanın da etkisi varrrr.doktorda zayıflaman şart dedii ama 20gündür çok dikkat ediyrm 1 gr veremedimmmve aşırı kabızımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?