karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
canım ben 17sinde kürtaj oldum kasımda.aralıgın tam 17sinde kanamam geldi.hemde cok yogun beni yanlıs anlama ama senın en azından bı adet dönemin gecse daha ii olur senın ıcın.benden gelen pıhtıları bi görsen iiki oldum dedim.daha yenı temızlenıo içim.adetten sonra nasipse bırakçam korunmyaı hayırlısı bakalım.

canım hakkında hayırlısı olsun hediyen en güzel zamanda seni bulsun inşallah...

sanırım doğum ve kürtajdan bir kaç ay sonra normale dönüyr adetler tam zamanı blli olmuyor ama hakknda hayırlısı olsun canım benim...

bende pko var canım adetlerim bazen düzenli bazen düzensiz geliyo..bende dört gözle bekliyorum gelsin bir an önce önüme bakayım diye ama bilmiyorum..doktorum 10 gün bekle adetin gelmezse kontrol edelim dedi bakalım beklicem artık..sanada çok geçmiş olsun kanaman çok gelmiş ama için iyice temizlenmiştir inşallah korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalırsın canım..

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm :):) ama benm akıntım baya sarı ya sanırım benm bu sıkıntılarım enfeksiyondan enfeksiyon kasık ağrısı yapar mı kızlar?

canım erkekler böyle maalesef..benm eşim de kimle yarışıyon demişti bana anlamıyorlar canım..o yüzden biraz akışına bırakmak en iyisi sanırım..zatn ocak ayına biraz daha var.o zamana kadr açma bnce konuyu..gel bize anlat :) bizi bizden başka kimse an-la-mı-yor..kocalarımız bile

hadi hayrlısı canım senn de hakkında inşallahh..

O bir tane test sana 2 çizgi gösterir :) inşallahhh canım AMİN

canım ağzından bal damlıyor ama ümidim kırldı yine..akıntım sarı çünkü benm..hamilelik değil de enfeksiyon ya da mantar akıntısı gbi bu durumda yine de hamilelik olabilir mi ? off off

canım merakla güzel haberlerini bekliyoruzzz.inşallah hamılsndr.ben sımdıye yapardım galıba.sana diom ama bnmde bura köyden farkı yok.doktora gıdemedım yollar kapalı .))

canım inan ben de zor tutuyorum kendimi..geçen ay bikaç tane yapmştm..sonuç hayal kırıklığı..hem onu yaşamak istemiom hem de şimdi tekrar alamam falan..bu arada canım kanaman hala yoğunmuş..benm de ilk aşırı yoğun olmştu..evde olduğum halde çamaşırlarıma falan çıkmştı..şok olmştm hatta..doktorum da sancısızsa ve 4-5 günden fazla aynı yoğunlukta devam etmezse bişe olmaz demişti..sen yine de müsait olnca git tabi doktora..

saol canım inşamin... hayırlı zamanda nasip olur müjdeler veririm bende sizlere herşeyin başı sağlık , Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize hayırlı zamanda inşş...

yorgunbulutlar ;

evet bizim bizim gibi aynı duyguları yaşamayan anlayamıyor eşimiz olsa bile gerçi eminim o da çok üzülüyo görüyo çünkü arkadşlarını neşi hamile doğum yapanlar falan onunda içi buruk yarım kalmış mutluluğumuz ( sadece güçlü olmaya dik durmaya çalışıyor bakalım inş onunda istediği hayırlı zamanda nasip olur bakalımm...

inşş senden güzel haberler bekliyoruz ihtimaller var sanırım acele etme sabret test yap sonra pozitif olursa kimseye söylemeden bi kaç gün geçsin battan kan testi yaptır öyle söyle bence inşş olur senin hadi bakalımm hayırlısı :)

Olumsuz düşünme canım iyi düşün iyi olsun belki de vardır bebiş inşallahhh hayırlı haberlerini bekliyoruz

içimin temizlendiğini hissettim resmen cnm pıhtılar cıktı cok şükür.bende nasipse adeetenn snra muane olup korunmayı bırakmayı düşünüyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım en yakın zamanda bebek haberini alırız inş senden :)

amin canım inşallah.artık hamile kalmaktan ötee kucagıma saglıkla alcagımız günlerimiz olsun.bikere o psikolijıyı yasadım yaa.ınsan ıster ıstemez aynı olcak dıyye korkuoyr.

Hakkında hayırlısı olsun canım en yakın zamanda bebek haberini alırız inş senden :)
inşallah canım.hayırlısı artkk :)) baslıcam calısmalra.kızlar ben ovulasyon testi aldım henüz gelmeedi ama adetten snra uygulamayı düşünüyorum sız ne dıosunuz.

canım bgn azalmıs.sanırım bıkac gune sona ercek.ozaman yollarda ack olursa hemen gtcem.ben bu ay ovulasyon testı aldim yanında ıkı tane erken gebelık testı hedıyesıydı.netten okudum da ılıskıden 10 gun snra adeeten 7gün önce belli ediommus pozitf oldugunu.ilk defa duydum sacma geldı.erken ögrenmek de ıı degıl bence önce kese görüncek telası snra embrıo kalp atısı beklemelrı.oyüzden eşime adet gecmeden ben yapmam kı bunu dedı:))) ama bana belli deolmaz merak iştee :)

benimde kürtaj olalım 2 ay oldu bende daha adet olamadımm.çatlıcammm resmennn.4 gözle adetimi bekliom.gebe olabilirmiyim die test yaptım ama negatif çıktı

kızlar benim gebeliğim boyunca hiç akıntım olmadı.sadece lekenmem oldu oda kandı zaten.onun haricinde kup kuruydum.herkes gebe olduğundaa akıntım çok diyorduu
ama bende olmadı.sizde nasıldııı

kızlarrrrr nerdesinizzzzzz.

bu aralar çok ruhsuz bi insan oldum.namazlarıma zorla kalkıyrm çoğu zaman kılmıyrm.dua etmek içimden hiç gelmiyorrrrr.
adet olamamanın da etkisi varrrr.doktorda zayıflaman şart dedii ama 20gündür çok dikkat ediyrm 1 gr veremedimmmve aşırı kabızımmm

Bol bol tesbih çek rahatlarsın canım inşallah

BELALARIN 1. KAT SEMAYA İNDİĞİ AY "SAFER AYI"
(Efendimiz (s.a.v) bu ayda ölüm hastalığına tutulmuştur)​

Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır. Bir dahaki safer ayına kadar bu 320.000 beladan birinin size isabet etmesinden korunmak isterseniz aşağıda tarif edilen namazları kılınız tesbihatları yapınız. Aile efradınıza ve çevrenize de tavsiye ediniz. Bu namazları kılanların bir dahaki sene aynı güne kadar (üzerine kat'i yazılmış yani ALLAH Teâlâ 'nın C.C. senin üzerinde gerçekleşmesine kesin hüküm verdiği kazalar müstesna) kazalardan korunacağı rivayeti vardır.
Safer ayının ilk ve son çarşamba gününün gecesinde yani salı gecesi kılınacak namazdır; (İslam'da gece günden önce gelir. Yani Cuma gecesi Perşembe günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)
Niyet ederken: İster Allah (c.c) Rızası için, ister Hacet Namazı niyetiyle niyetleniriz.
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 17 Kevser Sûresi
2 Rekât: Fatiha'dan Sonda; 5 İhlâs Sûresi
3 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Felâk Sûresi
4 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Nâs Sûresi

Safer ayının ilk ve son çarşamba günü öğlen ve ikindi namazı arasında kılınacak namazdır;
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 11 İhlâs Sûresi
2 Rekât: Fatiha'dan Sonda; 11 İhlâs Sûresi
Bu namazdan sonra 100 kere "Yâ dâfia'l-belâyâ idfâ anna'l-belâyâ fallâhü hayrun hâfizan ve hüve Erhâmü'r-Râhimin inneke alâ külli şey'in kadir" okunmalı ve dua edilmelidir.
Yine Korunmak için;

Ayet-el Kûrsi:
Evden çıkarken ve eve girerken Ayet-el Kûrsi okunmalıdır: Evden çıkarken okuyan her işinde muvaffak olur ve hayırlı işleri başarır. Evine gelince okursan iki Ayet-el Kûrsi arasındaki işlerin hayırlı olur ve fakirliğin önlenir. Bir kimse evinden çıkarken Ayet-el Kûrsi 'yi okursa Hakk Teâlâ yetmiş Meleğe emreder o kimse evine gelinceye kadar ona dua ile istiğfar ederler.

Evden çıkarken üç kere: "BİSMİLLAHİ HASBİYALLAHİ LAİLAHE İLLA HÛ ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBİL ARŞİL AZİYM" söylenmelidir.

Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM" denilmelidir.

Günde 100 kere söyleyenden en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela musibet kaldırılır.

Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. salâvat çok bela ve musibetleri çevirir dünya ve Ahirette kurtuluşuna sebep olur. En EFDÂL Salâvat'ı Şerife: "ALLAHÜMME sâlli âla seyyidina Muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me'lumatike ve bârik ve sellim"

ALLAH'u Teâlâ'yı devamlı zikretmek lazımdır. Zira ALLAH'u Teâlâ'yı zikretmek en büyük ibadettir belaları musibetleri çevirir. En efdal zikir "LA İLAHE İLLALLAH" dır.

Enes bin Mâlik'e RA Peygamberimizin SAV öğrettiği çok tesirli bir dua:
Bu duayı sabah (mümkünse güneş doğmadan) 3 kere ve akşam güneş battıktan hemen sonra okuyan korkmaya tek layık olan yalnız ALLAH 'tan C.C. korksun . Başta zalim devlet başkanı şeytan cin ve insanların şerrinden büyü ve efsunlardan hiçbiri ALLAH 'ın C.C. izniyle hiçbir şekilde zarar veremez. Hz Osman'dan RA bildirildiğine göre ani belalardanda korunur. Ayrıca Zehir verilse tesir etmez ALLAH 'ın izniyle (hergün okumak lazımdır): "Bismillahillezi Lâ Yedurrü meâs mihi şey-ün fil-erdi ve lâ fissemai ve hüves semiül âliym"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…