- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.001
cnm bu ateş tablosunu nye göre yapıosunız? ben bakınca pek bişey anlamadım dainsallah canim bundan onceki gebeligimde de olmustu ihtimal vermemistim gunumun gecmesini beklicem artik
ates tablosu yapiyodum bi bakin kizlar
My Ovulation Chart
kızlaaaaaaarrrrrrr müjdeeee :))) hamileyim.... sabah yaptığım test gittikçe belirginleşmeye başladı ve hastanede çalışan bi arkadaşımı da alarak acile gittik onun sayesinde kan testi yaptılar yoksa idrardan yapıyolarmış acilde. neyse değerim 98.45 çıktı :) kızlar düşük yapalı 7 ay olmuştu 5 aydır hamile kalamıyodum sevincimi tarif edemiyorum şuan... :) Allah herkesin yüzünü güldürsün... Öncelikle hayırlı sonlar nasip etsin... inşallah sonunu getirebilirim bu hamilelik sürecinin... hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah... :) inanamadığım şeyse ben bu aydan hiç umutlu değildim. doktorum bu ay olmaz gelecek aya clomen kullancaz yumurtlamanda sorun var demişti :) Rabbim işte çok büyük... ve hiç ama hiç belirtim olmadı... herşey psikolojideymiş demek geçen aylarda hep belirti arar bulurddum bu ay ümitli olmadığımdan aramadım da belirti... her şeyin hayırşısı...
kızlaaaaaaarrrrrrr müjdeeee :))) hamileyim.... sabah yaptığım test gittikçe belirginleşmeye başladı ve hastanede çalışan bi arkadaşımı da alarak acile gittik onun sayesinde kan testi yaptılar yoksa idrardan yapıyolarmış acilde. neyse değerim 98.45 çıktı :) kızlar düşük yapalı 7 ay olmuştu 5 aydır hamile kalamıyodum sevincimi tarif edemiyorum şuan... :) Allah herkesin yüzünü güldürsün... Öncelikle hayırlı sonlar nasip etsin... inşallah sonunu getirebilirim bu hamilelik sürecinin... hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah... :) inanamadığım şeyse ben bu aydan hiç umutlu değildim. doktorum bu ay olmaz gelecek aya clomen kullancaz yumurtlamanda sorun var demişti :) Rabbim işte çok büyük... ve hiç ama hiç belirtim olmadı... herşey psikolojideymiş demek geçen aylarda hep belirti arar bulurddum bu ay ümitli olmadığımdan aramadım da belirti... her şeyin hayırşısı...
kızlar ben geldim..ablam doğum yapmıştı haftasonu ordaydık..eve geldim yeni..tabi ilk işim bi haber var mı diye buraya bakmak oldu..sanırım şu ana kadar kimse de kesin bişe yok..
bende de dün az bişe kahverengi leke oldu..yani tam adet günümde..dünden beri adet sancısı çekiyorum ama şu saat oldu hala kanama başlamadı..korkuyorum ya hayal kırıklığı yaşamaktan..en geç yarına olmam lazım sanırım..olmazsam ya hamileyim ya da adetim sökülmüyor..ama bi kere böle kahverengi leke olmştu adetten önce..onda da ertesi sabah adet olmştum..daha olmadım valla..olacam diye düşünmeye çalışıyorum üzülmemek için ama tabi olmayayım die bi ağlamadğım kaldı :) biliyosunuz evde de bi testim var :) yarına kadar sabredim de üzülmiyim sonradan..yarın daolmazsam yapıcam ama kızlar...
inşallahhhh teker teker HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMM yazarız buraya ya..valla hepimiz aynı anda olalım istiom..allahım gönlümüze göre versn..
bitanem bakk meggie hamileymiş inşallah biz de onun gibi hamileyimmmmmmmm diye yazıcaz burda :):)
ne güzel bi haber cnmmmmm inş topiğimize ve sana uğur getirirrr..rabbim kucağına almayıda nasip etsinnnkızlaaaaaaarrrrrrr müjdeeee :))) hamileyim.... sabah yaptığım test gittikçe belirginleşmeye başladı ve hastanede çalışan bi arkadaşımı da alarak acile gittik onun sayesinde kan testi yaptılar yoksa idrardan yapıyolarmış acilde. neyse değerim 98.45 çıktı :) kızlar düşük yapalı 7 ay olmuştu 5 aydır hamile kalamıyodum sevincimi tarif edemiyorum şuan... :) Allah herkesin yüzünü güldürsün... Öncelikle hayırlı sonlar nasip etsin... inşallah sonunu getirebilirim bu hamilelik sürecinin... hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah... :) inanamadığım şeyse ben bu aydan hiç umutlu değildim. doktorum bu ay olmaz gelecek aya clomen kullancaz yumurtlamanda sorun var demişti :) Rabbim işte çok büyük... ve hiç ama hiç belirtim olmadı... herşey psikolojideymiş demek geçen aylarda hep belirti arar bulurddum bu ay ümitli olmadığımdan aramadım da belirti... her şeyin hayırşısı...
Bebegini kaybeeden anne Allaha sorar?
Allahim bir anneyi anne eden nedir?
Allah cevab verir, annenin bebegi olur, ve kadin tekrar sorar peki bebegin seninle deyilse yine anne olurmusun?
Ve alalh cevab rahat bir sesle evet der. ve ekler, ben bir cok kadinlara bebek veririm, bir coguna uzun sureliyine, bazilarina da rahimlerinde hiss etsinler diye, bazilarina da bir sureliyine veririm. secim onlarin deyil benmdir. Ve kadin ekler ama Allahim ben bebegimi yanimda istiyorum. Allah der keske sana burda bebeginin diger bebeklerle neler yapdigini nasil mutlu kosup oynaidgini gostere bilseydim. Ve sonra der: onlar aralarinda konusyorlar, biri diyor, ben hergun dunyaya gidiyorum annemin yanina, annem uyurken onun yastigina uzanib onun saclarini oksayip, yanagina opucuk kondurub kulagina anne uzulme,, ben senin bebeginin ve senin yanindayim diyorum. Sora Allah tekrar anneye der: gordunmu uzulme artik sizin cocuklariniz burda benim evimde mutlu ve huzurlu. Onlar cennetin kapisinda sizi bekliyor olcaklar. Simdi anladinmi bir anneyi anne yapan sey nedir? Kalbindeki duygudur. En basidnan beri sende olan Kalbindeki sevgidir. Bazilari senin anne oldugunu fark etmeye bilir, taaki onlarin dunyadaki yasam suresi bitene kadar, onlarda bir gun buraya gelecekler, ve o zaman sen onlarin icinde en iyisi olcaksin.
canim bende daha yeniyim bu tabloyu yapmaya baslayali iki ay oldu yeni ogreniyorum hersabah ayni saatte etesimi olcuyorum ve tabloya yaziyorum atesim yukseldikce tablo oatomatik gosteriyor eger ates yukselirse bebis var demekmis.cnm bu ateş tablosunu nye göre yapıosunız? ben bakınca pek bişey anlamadım da
hayirli ugurlu olsun canim ilk hamisimizsin allah bebegini size bagislasin saglikli bir hamilelik gecirirsin insallah saglikli hayirli bir evlat olur bebegin....kızlaaaaaaarrrrrrr müjdeeee :))) hamileyim.... sabah yaptığım test gittikçe belirginleşmeye başladı ve hastanede çalışan bi arkadaşımı da alarak acile gittik onun sayesinde kan testi yaptılar yoksa idrardan yapıyolarmış acilde. neyse değerim 98.45 çıktı :) kızlar düşük yapalı 7 ay olmuştu 5 aydır hamile kalamıyodum sevincimi tarif edemiyorum şuan... :) Allah herkesin yüzünü güldürsün... Öncelikle hayırlı sonlar nasip etsin... inşallah sonunu getirebilirim bu hamilelik sürecinin... hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah... :) inanamadığım şeyse ben bu aydan hiç umutlu değildim. doktorum bu ay olmaz gelecek aya clomen kullancaz yumurtlamanda sorun var demişti :) Rabbim işte çok büyük... ve hiç ama hiç belirtim olmadı... herşey psikolojideymiş demek geçen aylarda hep belirti arar bulurddum bu ay ümitli olmadığımdan aramadım da belirti... her şeyin hayırşısı...
Allah cevab verir, annenin bebegi olur, ve kadin tekrar sorar peki bebegin seninle deyilse yine anne olurmusun?
Ve alalh cevab rahat bir sesle evet der. ve ekler, ben bir cok kadinlara bebek veririm, bir coguna uzun sureliyine, bazilarina da rahimlerinde hiss etsinler diye, bazilarina da bir sureliyine veririm. secim onlarin deyil benmdir. Ve kadin ekler ama Allahim ben bebegimi yanimda istiyorum. Allah der keske sana burda bebeginin diger bebeklerle neler yapdigini nasil mutlu kosup oynaidgini gostere bilseydim. Ve sonra der: onlar aralarinda konusyorlar, biri diyor, ben hergun dunyaya gidiyorum annemin yanina, annem uyurken onun yastigina uzanib onun saclarini oksayip, yanagina opucuk kondurub kulagina anne uzulme,, ben senin bebeginin ve senin yanindayim diyorum. Sora Allah tekrar anneye der: gordunmu uzulme artik sizin cocuklariniz burda benim evimde mutlu ve huzurlu. Onlar cennetin kapisinda sizi bekliyor olcaklar. Simdi anladinmi bir anneyi anne yapan sey nedir? Kalbindeki duygudur. En basidnan beri sende olan Kalbindeki sevgidir. Bazilari senin anne oldugunu fark etmeye bilir, taaki onlarin dunyadaki yasam suresi bitene kadar, onlarda bir gun buraya gelecekler, ve o zaman sen onlarin icinde en iyisi olcaksin.
inşallah canım benim hepimizin gönlüne göre versin allahım...
canım umutlandırmak istemiyorum çünkü daha önce 2. çizgiyi silik gören ama hamile olmayan vardı ama bana sorarsan benim bildiğim 2. çizgi ne şekilde belirirse beirsin kesin hamlelik var demek.inşallah öyledir bir kez daha test yap istersen öptüm tatlım.
eline sağlık canım darısı benim temizliğin başına,:)güzel düşünelim güzel olsun bitanem inşallah hamilesindir...
kızlar bu arada 100. safamızdayız hayırlı olsun.inşallah nice 100 sayfaları hamilelik mutluluk sağlık ve hayır haberlerimizle doldururuz.görmediğim ama yürekten hissettiğim hepinizi çok seviyorummm:):)
valla canım pek anlamadım ama inşallah hamilesindirinsallah canim bundan onceki gebeligimde de olmustu ihtimal vermemistim gunumun gecmesini beklicem artik
ates tablosu yapiyodum bi bakin kizlar
My Ovulation Chart
saolun arkadaşlar yaa. başka test yoktu bi tane almıştım önceden. onu denedim. bu aydan ümitl olmadığımdan başka test almak aklıma gelmedi. bugün de pazar kan testi fln yaptıramam. aslında fazla ümitlenmek de istemiyorum biliyosunuz. o eczanedeki testler yanıltıcı olabiliyor. yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama dersim 15.30 da bitiyo full 8 saat dersim var. bir ara izin alıp çıkarım ama. eğer hamile kaldıysam bile 19.günden sonradır heralde... Bilemiyorum kızlar aklım çok karışık hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?