karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

paylaşımın çok güzel saol cnm

canım bana daha var ne yazık ki kürtaj olalı 12. günüm sabırsızlıkla adetimi bekliyorum ama sizler aklımdasınız sürekli hep dua ediyorum hepimiz adına. rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu inşallah. iyi ki varsınız

merhaba arkadaslar nasilsiniz...
bende daha bi guzel bi haber yok bekliyorum son 3 gunum bata..
arkadaslar bir kac gundur dis etlerimden rahatsizim surekli kaniyolar ve sanciyolar dr a gitmeye korkuyorum ya hamileysem bisi olursa bebegime diye sizilarla batimi bekliyorum dis agrisi ne fena seymis yaaa gunlerdi dogru durust uyuyamiyorum yemek ve cok sevdigim cayimi icemiyorum.... YANLIZLIK DIS AGRISI GIBIDIR GECE OLUNCA DAHA COK BELLI OLUR diye bi soz var ne kadar dogruymuss...

arkadaşlarım merhaba...
ben dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugün de geçti... ama yumurta takibinde 16.günümde 15 mm yumurtam vardı ve doktor bu ay olmaz bidahaki ay clomen kullancaz demişti ben de bu aydan ümidimi kesmiştim. benim adetlerim hiç şaşmaz 30 dan 30 a hatta saati bile aynı olur akşam sekiz :) test yapmak istemiyorum çünkü negatifi görünce üzülüyorum ama hamilelik belirtilerim de hiç yok. gerçi ilk bebeğimde de çok belirtim olmamıştı adet gecikmesine kadar ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum.keşke adet olacaksam biran önce gelse de böle ümitlenmesem. ama yarında adet olmazsam öbür güne test yapmayı düşünüyorum... hayırlısı kızlar ama çok ümitlenmek de istemiyorum dediğim gibi hiç hamile hissetmiyorum... ben kendimi ocağa kilitlemiştim... biliyosunuz size de söylemiştim...

ema canım paylaşım için çokk teşekkürlerr...

meggiecim belli olmaz kısmet işleribunar yeter ki sonu güzel olsun her şeyin hayırlısı...

maonya canm kendini hiç mutsuz hissetme güneş bir gün bizim de üzerimize doğacak üzülme...

asaletlim yorgunbultlar hadi bekliyoruz güzel haberler az kaldı bir açılsa arkası gelecek öyle hissediyorum bakalım:):)

benimde yanılmıosam 17. günümde yumurtam 16mmdi ve ben o ay gebe kaldımmm.rabbim verdikten sonra herşey boşmuşş

karbonat tuz ve sirkeyle yapacağın gargara ve ardından 1 kaç tane karanfil dişlerinin biraz olsun rahatlamasını sağlıyacaktır

Son düzenleme:

Rabbim ol desin yeter ki hiç belli olmaz canım belki de vardır bebiş hadi hakkında hayırlısı canım inşallah

Çok geçmiş olsun canım diş ağrısı gerçekten çok zordur inş bebiş vardır da beklediğine acı çektiğine değer

Bence de canımmm biri açsın sezonu :) bizde arkasından inşallahhh

inşallah canım.hayırlısı artkk :)) baslıcam calısmalra.kızlar ben ovulasyon testi aldım henüz gelmeedi ama adetten snra uygulamayı düşünüyorum sız ne dıosunuz.

Ovulasyon testini bende duydum ama almadım daha.Faydasını görenler olmuş tabii hepsi Rabbimin takdiri.Ovulasyon testini de vesile kılmış işte Yüce Mevlam.Sen kullan canım anlatırsın bize de

ttmm bence süper uygula canım bende çok almayı düşündüm ama bir kaç yerde pkoslarda hormonlar yüksek olduğu için genelde pozitif gösteriyor yanıltıyor diye okudum vazgeçtim..

benimde yanılmıosam 17. günümde yumurtam 16mmdi ve ben o ay gebe kaldımmm.rabbim verdikten sonra herşey boşmuşş

tüm arkadaşlara temennileri için teşekkür ederim çok saolun.. hala beklemedeyim. maonyaa peki o ay sık ilişkiye girmiş miydiniz? şeyden sebep soruyorum 16.günümde 15mm idi ve biz 18 ve 19. günler ilişkiye girdik bidaha girmedik çok kötü grip olmuştum... o yüzden pek ihtimal vermiyodum bu aya... bekleyip görücez ama ben yüzde 90 gebe değilmişim diye düşünmek istiyorum hüsrana uğramak istemiyorum hele testte negatifi görmeye tahammülüm yok artık yarın da yapmıcam... belki gerek de kalmaz yapmama adet olurum belki... herşeyin hayırlısı... beklemek çok zor...

4 defa girmiştik ve ramazan die ben hemen kalkıp yıkanıdummm ve hiç dinlenmeden ertesi gün ev temizliği yapıodummm.

kızlar biliyorum cok soru soruyo olabilirim ama ilk defa oldugu için sadece meraktan yani.ben adetimi anlatmıstım ya size dün yok denecek kadar azdı sadece tuvalet kagıdında.buunde tamamen kesildi.sizde de mi böyle oldu.ya benim normal adet düzenimde ilk gün az gelir ikinci gün yogun 3 az 4te de kahve leke seklınde olur bıterdı bu sefer tam tersi oldu.ilk gün kahve lekelenmem oldu ıkncı gün kan bosaldı 3 te öyle.4az 5 tamamen yok ne kahve ne kırmızı.yaa cok garibime gitti buna benzr durum yasayan oldu mu.yani sizin adet düzeniniz kürtajdan sonra nasıl oldu acaba..

kızlarr bu yazıyı bi topikte buldum

hayıt mucizesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

slm arkadaşlar bu sitey üye olmamın sebebi teşekkür ve benim gibi ümitsiliğe kapılanlara ümit olmak.İnternete adet düzensizliği ile konu ararken bu siteyi gördüm ve çok ilgimi çekti sonra hayıt tohumunun çok iyi geldiğini okudum ve hemen aktardan alıp içmeye başladım hiç aksatmadan hergün 1 bardak içtim ama hiç ümitlide değildim sonra olmıcak dedim doktora gittim muayenedn sonra sende pcos var tedavi oman lazım deedi sana iğne tdvsi yapıcam kıyak geçiyorum bak sana dedi adet ol ilk günü gel dedi ben bekle bekle adet olmadım gene gittim doktra bana duphaston isimli laç verdi bu adettini getirir dedi onuda içtim gene yok ben hala hayıt tohumuna devam bu arada nasıl üzülüyoum ağlıyorum ama sonra evde gebeik testi ardı olmaz dedim ama gene yapayım yaptım çift çizgi yok olmaz dedim bi tanedaha yaptm gene aynı 5 tane yaptım çok şaşırdım sevinsemmi ilaç içtim üzülsemmi şok oldum ertesi gün hemen kan verdim ve hamileyimmmmmm ben hayıtta borçluyum onun için herkese şiddetle tavsiye ediyorum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…