- Konu Sahibi mutluluk_27
-
Bol bol tesbih çek rahatlarsın canım inşallah
BELALARIN 1. KAT SEMAYA İNDİĞİ AY "SAFER AYI"
(Efendimiz (s.a.v) bu ayda ölüm hastalığına tutulmuştur)
Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır. Bir dahaki safer ayına kadar bu 320.000 beladan birinin size isabet etmesinden korunmak isterseniz aşağıda tarif edilen namazları kılınız tesbihatları yapınız. Aile efradınıza ve çevrenize de tavsiye ediniz. Bu namazları kılanların bir dahaki sene aynı güne kadar (üzerine kat'i yazılmış yani ALLAH Teâlâ 'nın C.C. senin üzerinde gerçekleşmesine kesin hüküm verdiği kazalar müstesna) kazalardan korunacağı rivayeti vardır.
Safer ayının ilk ve son çarşamba gününün gecesinde yani salı gecesi kılınacak namazdır; (İslam'da gece günden önce gelir. Yani Cuma gecesi Perşembe günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)
Niyet ederken: İster Allah (c.c) Rızası için, ister Hacet Namazı niyetiyle niyetleniriz.
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 17 Kevser Sûresi
2 Rekât: Fatiha'dan Sonda; 5 İhlâs Sûresi
3 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Felâk Sûresi
4 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Nâs Sûresi
Safer ayının ilk ve son çarşamba günü öğlen ve ikindi namazı arasında kılınacak namazdır;
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 11 İhlâs Sûresi
2 Rekât: Fatiha'dan Sonda; 11 İhlâs Sûresi
Bu namazdan sonra 100 kere "Yâ dâfia'l-belâyâ idfâ anna'l-belâyâ fallâhü hayrun hâfizan ve hüve Erhâmü'r-Râhimin inneke alâ külli şey'in kadir" okunmalı ve dua edilmelidir.
Yine Korunmak için;
Ayet-el Kûrsi:
Evden çıkarken ve eve girerken Ayet-el Kûrsi okunmalıdır: Evden çıkarken okuyan her işinde muvaffak olur ve hayırlı işleri başarır. Evine gelince okursan iki Ayet-el Kûrsi arasındaki işlerin hayırlı olur ve fakirliğin önlenir. Bir kimse evinden çıkarken Ayet-el Kûrsi 'yi okursa Hakk Teâlâ yetmiş Meleğe emreder o kimse evine gelinceye kadar ona dua ile istiğfar ederler.
Evden çıkarken üç kere: "BİSMİLLAHİ HASBİYALLAHİ LAİLAHE İLLA HÛ ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBİL ARŞİL AZİYM" söylenmelidir.
Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM" denilmelidir.
Günde 100 kere söyleyenden en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela musibet kaldırılır.
Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. salâvat çok bela ve musibetleri çevirir dünya ve Ahirette kurtuluşuna sebep olur. En EFDÂL Salâvat'ı Şerife: "ALLAHÜMME sâlli âla seyyidina Muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me'lumatike ve bârik ve sellim"
ALLAH'u Teâlâ'yı devamlı zikretmek lazımdır. Zira ALLAH'u Teâlâ'yı zikretmek en büyük ibadettir belaları musibetleri çevirir. En efdal zikir "LA İLAHE İLLALLAH" dır.
Enes bin Mâlik'e RA Peygamberimizin SAV öğrettiği çok tesirli bir dua:
Bu duayı sabah (mümkünse güneş doğmadan) 3 kere ve akşam güneş battıktan hemen sonra okuyan korkmaya tek layık olan yalnız ALLAH 'tan C.C. korksun . Başta zalim devlet başkanı şeytan cin ve insanların şerrinden büyü ve efsunlardan hiçbiri ALLAH 'ın C.C. izniyle hiçbir şekilde zarar veremez. Hz Osman'dan RA bildirildiğine göre ani belalardanda korunur. Ayrıca Zehir verilse tesir etmez ALLAH 'ın izniyle (hergün okumak lazımdır): "Bismillahillezi Lâ Yedurrü meâs mihi şey-ün fil-erdi ve lâ fissemai ve hüves semiül âliym"
kızlarr hadi bakalımm batı yakın olanlardan bir süpriz bekliyorum her gün bu sayfayı o umutla açıyorum umutlar gerçek olacak inşallahhh:):):
sırayla yorgunbulutlar bitanemmm,yaprk bitanemm,secondlifeimm,asaletimmm,ema bitanemm,cnnmmmmm,maonyammm,ttmmmmm,,,ipeksinimmm,superisimm aklıma gelen gelmeyen herkessss bi de bennn:):):)
arkadaşlarım merhaba...
ben dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugün de geçti... ama yumurta takibinde 16.günümde 15 mm yumurtam vardı ve doktor bu ay olmaz bidahaki ay clomen kullancaz demişti ben de bu aydan ümidimi kesmiştim. benim adetlerim hiç şaşmaz 30 dan 30 a hatta saati bile aynı olur akşam sekiz :) test yapmak istemiyorum çünkü negatifi görünce üzülüyorum ama hamilelik belirtilerim de hiç yok. gerçi ilk bebeğimde de çok belirtim olmamıştı adet gecikmesine kadar ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum.keşke adet olacaksam biran önce gelse de böle ümitlenmesem. ama yarında adet olmazsam öbür güne test yapmayı düşünüyorum... hayırlısı kızlar ama çok ümitlenmek de istemiyorum dediğim gibi hiç hamile hissetmiyorum... ben kendimi ocağa kilitlemiştim... biliyosunuz size de söylemiştim...
merhaba arkadaslar nasilsiniz...
bende daha bi guzel bi haber yok bekliyorum son 3 gunum bata..
arkadaslar bir kac gundur dis etlerimden rahatsizim surekli kaniyolar ve sanciyolar dr a gitmeye korkuyorum ya hamileysem bisi olursa bebegime diye sizilarla batimi bekliyorum dis agrisi ne fena seymis yaaa gunlerdi dogru durust uyuyamiyorum yemek ve cok sevdigim cayimi icemiyorum.... YANLIZLIK DIS AGRISI GIBIDIR GECE OLUNCA DAHA COK BELLI OLUR diye bi soz var ne kadar dogruymuss...
arkadaşlarım merhaba...
ben dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugün de geçti... ama yumurta takibinde 16.günümde 15 mm yumurtam vardı ve doktor bu ay olmaz bidahaki ay clomen kullancaz demişti ben de bu aydan ümidimi kesmiştim. benim adetlerim hiç şaşmaz 30 dan 30 a hatta saati bile aynı olur akşam sekiz :) test yapmak istemiyorum çünkü negatifi görünce üzülüyorum ama hamilelik belirtilerim de hiç yok. gerçi ilk bebeğimde de çok belirtim olmamıştı adet gecikmesine kadar ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum.keşke adet olacaksam biran önce gelse de böle ümitlenmesem. ama yarında adet olmazsam öbür güne test yapmayı düşünüyorum... hayırlısı kızlar ama çok ümitlenmek de istemiyorum dediğim gibi hiç hamile hissetmiyorum... ben kendimi ocağa kilitlemiştim... biliyosunuz size de söylemiştim...
merhaba arkadaslar nasilsiniz...
bende daha bi guzel bi haber yok bekliyorum son 3 gunum bata..
arkadaslar bir kac gundur dis etlerimden rahatsizim surekli kaniyolar ve sanciyolar dr a gitmeye korkuyorum ya hamileysem bisi olursa bebegime diye sizilarla batimi bekliyorum dis agrisi ne fena seymis yaaa gunlerdi dogru durust uyuyamiyorum yemek ve cok sevdigim cayimi icemiyorum.... YANLIZLIK DIS AGRISI GIBIDIR GECE OLUNCA DAHA COK BELLI OLUR diye bi soz var ne kadar dogruymuss...
ema canım paylaşım için çokk teşekkürlerr...
meggiecim belli olmaz kısmet işleribunar yeter ki sonu güzel olsun her şeyin hayırlısı...
maonya canm kendini hiç mutsuz hissetme güneş bir gün bizim de üzerimize doğacak üzülme...
asaletlim yorgunbultlar hadi bekliyoruz güzel haberler az kaldı bir açılsa arkası gelecek öyle hissediyorum bakalım:):)
inşallah canım.hayırlısı artkk :)) baslıcam calısmalra.kızlar ben ovulasyon testi aldım henüz gelmeedi ama adetten snra uygulamayı düşünüyorum sız ne dıosunuz.
ttmm bence süper uygula canım bende çok almayı düşündüm ama bir kaç yerde pkoslarda hormonlar yüksek olduğu için genelde pozitif gösteriyor yanıltıyor diye okudum vazgeçtim..
Bak ben bunu bilmiyordum bilgi için tşk ederim kuzum
benimde yanılmıosam 17. günümde yumurtam 16mmdi ve ben o ay gebe kaldımmm.rabbim verdikten sonra herşey boşmuşş
bu ay uyguladgımda size fotolarını atrım cnm.bakalım artık hayırlısı.ttmm bence süper uygula canım bende çok almayı düşündüm ama bir kaç yerde pkoslarda hormonlar yüksek olduğu için genelde pozitif gösteriyor yanıltıyor diye okudum vazgeçtim..
tüm arkadaşlara temennileri için teşekkür ederim çok saolun.. hala beklemedeyim. maonyaa peki o ay sık ilişkiye girmiş miydiniz? şeyden sebep soruyorum 16.günümde 15mm idi ve biz 18 ve 19. günler ilişkiye girdik bidaha girmedik çok kötü grip olmuştum... o yüzden pek ihtimal vermiyodum bu aya... bekleyip görücez ama ben yüzde 90 gebe değilmişim diye düşünmek istiyorum hüsrana uğramak istemiyorum hele testte negatifi görmeye tahammülüm yok artık yarın da yapmıcam... belki gerek de kalmaz yapmama adet olurum belki... herşeyin hayırlısı... beklemek çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?