karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

ayyyy allahim ne guzel haberler aliyoruz bugunlerde caniimmmm cok sevindimmm allah tamamina erdirsinnn

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah bu sefer kucağına da almayı nasip eder inşallah. Darısı da başımıza olur inşallah....

cnmm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.. bizlerede dua et.. topiğimizin 2. bebişide geldi maşşallahh

Ne güzel bir teselli dimi bitanem her gece geldiğini düşünmek

evet canımın içi o kısmı okuduğum an bittiğim andı zaten.allahım cennette kavuştursun inşallah...

benim bat bugun daha gelen yok :))

hadi 3. haber de senden gelsin canım benim...

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah bu sefer kucağına da almayı nasip eder inşallah. Darısı da başımıza olur inşallah....

aminnnnnnnnnnnn.....

hamile arkadaşlarımız belirtilerini paylaşsınlar da bizde merakımızı giderelim.önümüdekli günlerde herkesten hamile haberi gelsin inşallah:):):)tabi benden de:)

Amin canımmm.Senin bat ne zamandı bitanem

Amin canımmm.Senin bat ne zamandı bitanem

canımın içi normalde 32-33 güne bir adet görüyordum ona göre 6 ocak olması gerekiyor ama geçtiğimiz adeti 35. gün gördüm ona göre de 9 ocak gibigörünüyor işte pcos böyle düzensizleştiriyor inşallah pcosta yokolmuştur adt te bebiş gelmiştir:):)senin de 4 oak değil mi canım listeden baktım hadi bakalım bizde güzel haberler verelim bitanem:):)

oyyy kuzum cok mutlu oldum yaaaaa.topiğimizin ıkıncı bebeği.allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasip etsin cook mutlu oldum maşallah diyelim bebişlerimize darısı bana ve diğer arkadaslara olsun inşallah.

kızlar bugun doktora gittim.doktor ulturasondan baktı.ve için tamamen temızlenmsı dedı.adetımın asırı bı sekılde geldiğini söyledim.için temızlendıgı için gayet normal dedi.hormon 1 diye teste baktı.oda normalmıs.önce odasına girdğimde 6 ay korun dedı.ıkıncı gırdıgımde hatırlamadı bnı.anlattım cıkarken de 4 5 ay korun dedı.ne salak adam ya dediği tutarsız ..moralimi bozdu.izmirdeki doktorum da 3 ay korun dedı ama ılla korunmam dersen en azından bı adet dönemin geçsin dedi.ben anlamadım hangısıne uycam.moralımı bozdu.ben aratırılsın ıstıyorumdedım.en az 3 tane düşüğün olcak dedi.onda bile sebep cıkmıo dedi.yaaa ne salak sıstem yaaa aksama kadar moralım bozuldu.cokkk üzüldümm..en azından buraya grınce güzel haberlerı duyunca moral buldum darısı bizeama ben ne yapocam sımdı offfffff offffffffff

Hayırlısı olsun hakkımızda bitanem.Ben 2 aydır çok ilaç kullandım ve hala devam ediyorum bebiş varsa zararı olur diye korkuyorum ama dikkat ettik tabii.Ara verdik bebiş çalışmalarına :) ama bir iki damla gelen lekeye taktım bu aralar

hayırlı olsun cnm benimmmm rabbim kucağına almayıda nasip etsinnnnnn

bugün tam 2 ay oldu bebeğimin benden gideliiihep ilk duyduğum günkü halim geliyor aklıma şimdiki aklım olsaydı daha çok sevinirdimm ama o gün donmuştum resmen

hayırlısıyla bi adet olsaydımm.2aydır adet olmayı bekliyrm

canım benim her şeyin hayırlısı olsun...benim doktorumda 3 ay korun olursa da önemli değil öyle de çok hamile kalan var demişti bu işler kısmet nasip işi hiç merak etme allah gönlüne göre verir moralini bozma canım benim...

ne ilacı kullanıyosun canım bende bebek aspirini glukofen ve folik asit kullanıyorum bunlar sıkıntı vermez heralde değil mi öptüm canım

cnm ben 4 yıllık evliyim 3.5 yıldır bulunduğum ilde gitmediğim doktor kalmadı artık doktorlara sadece yumurtlamışmıyım die gidiodum ilaçları bile kafama göre alıyodum.doktor banada korun yada korunma demedi ben adet olmama rağmen korunmadım çünkü zaten zor bebeğim oluyor.sende takma doktorları bu adetinden sonra korunma bence kendini iyi hissediosan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…