- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.041
içim sızlaya sızlaya ağlaya ağlaya ultrason resimlerine baka baka ağladımm..o kadar etkilendim ki tarifi yok...ahh güzel yavrum demek her gece geliyor öyle mi
kızlaaaaarrrrr bugün 3 gün geçti ve ben hala adet olmadım ..dayanamadım evdeki tek testimi yaptım :) kızlar çok net bi şeklde ikinci çizgi çıktı :):) hala bakıp bakıp duruyorz eşimle :) daha kan falan veremedm inşallah yarın gidicem hastaneye ama hem çok mutluyum hem çok korkuyorummmmm..inşallah bi sorun çıkmaz kızlar...ben de inanın ilk eşime söledim test yaptım bak diye..önce yapıcam dememiştim o da üzülmesin çıkmazsa die :) sonra da öğle arasına girer girmez size yazıyorum...başka da hiç bi eş dost arkadaş akraba kimseye bişe sölemeyi düşünmyrm...kızlarr nolur yarın bişe çıkmasın dua edin...sizi seviyorum :):)
kızlaaaaarrrrr bugün 3 gün geçti ve ben hala adet olmadım ..dayanamadım evdeki tek testimi yaptım :) kızlar çok net bi şeklde ikinci çizgi çıktı :):) hala bakıp bakıp duruyorz eşimle :) daha kan falan veremedm inşallah yarın gidicem hastaneye ama hem çok mutluyum hem çok korkuyorummmmm..inşallah bi sorun çıkmaz kızlar...ben de inanın ilk eşime söledim test yaptım bak diye..önce yapıcam dememiştim o da üzülmesin çıkmazsa die :) sonra da öğle arasına girer girmez size yazıyorum...başka da hiç bi eş dost arkadaş akraba kimseye bişe sölemeyi düşünmyrm...kızlarr nolur yarın bişe çıkmasın dua edin...sizi seviyorum :):)
Ne güzel bir teselli dimi bitanem her gece geldiğini düşünmek
benim bat bugun daha gelen yok :))
Hayırlı uğurlu olsun canım.Allah bu sefer kucağına da almayı nasip eder inşallah. Darısı da başımıza olur inşallah....
benim bat bugun daha gelen yok :))
evet canımın içi o kısmı okuduğum an bittiğim andı zaten.allahım cennette kavuştursun inşallah...
hadi 3. haber de senden gelsin canım benim...
aminnnnnnnnnnnn.....
hamile arkadaşlarımız belirtilerini paylaşsınlar da bizde merakımızı giderelim.önümüdekli günlerde herkesten hamile haberi gelsin inşallah:):):)tabi benden de:)
Amin canımmm.Senin bat ne zamandı bitanem
Aman aman gelmesin zaten :) hayırlı haberler ver bize inşallah canımmm
oyyy kuzum cok mutlu oldum yaaaaa.topiğimizin ıkıncı bebeği.allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasip etsin cook mutlu oldum maşallah diyelim bebişlerimize darısı bana ve diğer arkadaslara olsun inşallah.kızlaaaaarrrrr bugün 3 gün geçti ve ben hala adet olmadım ..dayanamadım evdeki tek testimi yaptım :) kızlar çok net bi şeklde ikinci çizgi çıktı :):) hala bakıp bakıp duruyorz eşimle :) daha kan falan veremedm inşallah yarın gidicem hastaneye ama hem çok mutluyum hem çok korkuyorummmmm..inşallah bi sorun çıkmaz kızlar...ben de inanın ilk eşime söledim test yaptım bak diye..önce yapıcam dememiştim o da üzülmesin çıkmazsa die :) sonra da öğle arasına girer girmez size yazıyorum...başka da hiç bi eş dost arkadaş akraba kimseye bişe sölemeyi düşünmyrm...kızlarr nolur yarın bişe çıkmasın dua edin...sizi seviyorum :):)
canımın içi normalde 32-33 güne bir adet görüyordum ona göre 6 ocak olması gerekiyor ama geçtiğimiz adeti 35. gün gördüm ona göre de 9 ocak gibigörünüyor işte pcos böyle düzensizleştiriyor inşallah pcosta yokolmuştur adt te bebiş gelmiştir:):)senin de 4 oak değil mi canım listeden baktım hadi bakalım bizde güzel haberler verelim bitanem:):)
kızlar bugun doktora gittim.doktor ulturasondan baktı.ve için tamamen temızlenmsı dedı.adetımın asırı bı sekılde geldiğini söyledim.için temızlendıgı için gayet normal dedi.hormon 1 diye teste baktı.oda normalmıs.önce odasına girdğimde 6 ay korun dedı.ıkıncı gırdıgımde hatırlamadı bnı.anlattım cıkarken de 4 5 ay korun dedı.ne salak adam ya dediği tutarsız ..moralimi bozdu.izmirdeki doktorum da 3 ay korun dedı ama ılla korunmam dersen en azından bı adet dönemin geçsin dedi.ben anlamadım hangısıne uycam.moralımı bozdu.ben aratırılsın ıstıyorumdedım.en az 3 tane düşüğün olcak dedi.onda bile sebep cıkmıo dedi.yaaa ne salak sıstem yaaa aksama kadar moralım bozuldu.cokkk üzüldümm..en azından buraya grınce güzel haberlerı duyunca moral buldum darısı bizeama ben ne yapocam sımdı offfffff offffffffff
Hayırlısı olsun hakkımızda bitanem.Ben 2 aydır çok ilaç kullandım ve hala devam ediyorum bebiş varsa zararı olur diye korkuyorum ama dikkat ettik tabii.Ara verdik bebiş çalışmalarına :) ama bir iki damla gelen lekeye taktım bu aralar
kızlar bugun doktora gittim.doktor ulturasondan baktı.ve için tamamen temızlenmsı dedı.adetımın asırı bı sekılde geldiğini söyledim.için temızlendıgı için gayet normal dedi.hormon 1 diye teste baktı.oda normalmıs.önce odasına girdğimde 6 ay korun dedı.ıkıncı gırdıgımde hatırlamadı bnı.anlattım cıkarken de 4 5 ay korun dedı.ne salak adam ya dediği tutarsız ..moralimi bozdu.izmirdeki doktorum da 3 ay korun dedı ama ılla korunmam dersen en azından bı adet dönemin geçsin dedi.ben anlamadım hangısıne uycam.moralımı bozdu.ben aratırılsın ıstıyorumdedım.en az 3 tane düşüğün olcak dedi.onda bile sebep cıkmıo dedi.yaaa ne salak sıstem yaaa aksama kadar moralım bozuldu.cokkk üzüldümm..en azından buraya grınce güzel haberlerı duyunca moral buldum darısı bizeama ben ne yapocam sımdı offfffff offffffffff
ema hep begeniosun bende yazcan diye bakıyorum hiç bişey yazmıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?