- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.061
canım benim her şeyin hayırlısı olsun...benim doktorumda 3 ay korun olursa da önemli değil öyle de çok hamile kalan var demişti bu işler kısmet nasip işi hiç merak etme allah gönlüne göre verir moralini bozma canım benim...
ne ilacı kullanıyosun canım bende bebek aspirini glukofen ve folik asit kullanıyorum bunlar sıkıntı vermez heralde değil mi öptüm canım
bugün tam 2 ay oldu bebeğimin benden gideliiihep ilk duyduğum günkü halim geliyor aklıma şimdiki aklım olsaydı daha çok sevinirdimm ama o gün donmuştum resmen
hayırlısıyla bi adet olsaydımm.2aydır adet olmayı bekliyrm
canım bende korunmyaı düşünmüyorum zaten eşim asker .nöbetten adamcagız eve gelemıo.6ay beklekemk istemiyorum ama tabıkı hayırlısı...hakkari gibi bi yerdeki doktora da ınanmak istemiyorum adam herkesi 6 kısı alıo.herkes hepberaber.ulturason cıhazını koymasıyla cekmesı bir oldu zaten.hakkımızda hayırlısı.cnm ben 4 yıllık evliyim 3.5 yıldır bulunduğum ilde gitmediğim doktor kalmadı artık doktorlara sadece yumurtlamışmıyım die gidiodum ilaçları bile kafama göre alıyodum.doktor banada korun yada korunma demedi ben adet olmama rağmen korunmadım çünkü zaten zor bebeğim oluyor.sende takma doktorları bu adetinden sonra korunma bence kendini iyi hissediosan..
ayyyy bu çooook güzel çok mutlu ettin beni.doktordan snra ii geldi bak :)))Ağlama kısss kıyamam sana.Kime ne yazdığımı bazen unutuyorum :) kafa dalgın kusura bakma canımbu çiçekler sana hayatım
ayyyy bu çooook güzel çok mutlu ettin beni.doktordan snra ii geldi bak :)))bu işarette bize en yakın zamanda kullanmak nasip olsun inşallah
mutluluk canım belirtileri sormuşsun ama bende hiçççç belirti olmadı. ama ben bu ay ümitli olmadığımdan belirti falan aramadım. geçen aylarda ümitli olduğum zamanlarda mesela uykum geliyodu hemen gebeliğe vuruyodum hafif bi ağrım oluyodu hemen ona vuruyodum ama foss çıkıyodu. bu ay hiç dinlemedim kendimi şimdi düşününce çok gazım oldu adetime yakın. yediğim bişelereden oluyo die düşünmüştüm. başka bi belirti olmadı daha yeni yeni olmaya başladı... kişiye göre değişiyo heralde belirtiler. bu arada yumurtlama zamanında kasıklarınız çok sızlıyosa zengin yumurtladığınızı gösterirmiş :) yeni öğrendim... arkadaşlar yumurta takibine gidin tavsiye ederim ben mesela geç yumurtluyomuşum 16 sanıyodum ve ilişkileri 10-18. günler arasında düzenli yapıyoduk ama 19-20-21 de yumurtluyomuşum meğer... bunu takipte öğrendim. doktor şöyle dedi geç yumurtluyosun ama ozamana kadar rahim bebek gelmedi döllenme olmadı sanıp bozulmaya başlıcak oyüzden tutamıcak dedi... ama tuttu :)
amin canım inşallah.25 ocakta eşimin dogum günü inşallah o gün ulturason sonucumu vermek nasip olur..bir bunun bir de bunun hastasıyım zaten düşünsene böyle hareketli bir bebişinin olduğunu inşallahhh en yakın zamanda nasip etsin Mevlam hepimize
kuzular yaaa ben adet dönemimi geçirdim artık korunmucam.zaten hemen olcak diye birşey yok ki.eşini zor gören biri olarak :))))) bı adet dönemi yeterli.zaten rahım hazırsa hamılelık olur hazır degılse hazır oldugunda olur.bakalım artık hayırlısı 2013 ocak ayına hamıle olarak girmek istiyorum bat 17ocak :))
amin canım inşallah yaaaaa.agızından bal damlıo :)) allah en yakın zamanda sana da nasip etsin cnm inşallah..Zamanı gelmişse eğer ne kadar korunsan da boş zaten.Yeni yıl sana uğur getirsin inşallah
amin canım inşallah yaaaaa.agızından bal damlıo :)) allah en yakın zamanda sana da nasip etsin cnm inşallah..
merhaba kizlar yaa ben bi terliyorum bi usuyorum birden ayaga kalktigim zaman basim donuyor daha gelmedi kirmizilar insallahta gelmezzz
Ani hareketler yapmaaa dikkat et tamam mı :)
Görmeyecen inşallah kırmızıları canım nazar boncuklarımız hazır hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
insallahhhhhhhhh canimmm aslinda ben adet tarihim 28 gunde bir olurdu ama ben her seferindee 2 gun fazla sayip o gune fazla kaptirmak istemiyom simdiii kac gun gecmiss oluyooooo vee ben testi yapmak icin sabirsizlaniyoruummmm icim kipir kipirrr
inşallah hamilesindir cnm bnm ..bı güzel haberde senden gelir inşallahinsallahhhhhhhhh canimmm aslinda ben adet tarihim 28 gunde bir olurdu ama ben her seferindee 2 gun fazla sayip o gune fazla kaptirmak istemiyom simdiii kac gun gecmiss oluyooooo vee ben testi yapmak icin sabirsizlaniyoruummmm icim kipir kipirrr
yarin test alacagim ve yapacagimAllah neşeni bozmasın canımmm çok bekletme bizleri yap bir an önceee güzel haber alıcaz inşallah
inşallah hamilesindir cnm bnm ..bı güzel haberde senden gelir inşallah
inşş cnm hepimizindeeeYine sevineceğin günler gelir inşallah canım üzülmeee Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
rabbim rast getirsincanım bende korunmyaı düşünmüyorum zaten eşim asker .nöbetten adamcagız eve gelemıo.6ay beklekemk istemiyorum ama tabıkı hayırlısı...hakkari gibi bi yerdeki doktora da ınanmak istemiyorum adam herkesi 6 kısı alıo.herkes hepberaber.ulturason cıhazını koymasıyla cekmesı bir oldu zaten.hakkımızda hayırlısı.inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız 2013 ugur getrsın hepinize :)
merhaba kizlar yaa ben bi terliyorum bi usuyorum birden ayaga kalktigim zaman basim donuyor daha gelmedi kirmizilar insallahta gelmezzz
tebrik ederim canım :) hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah :))) Allahtan bir mani olmazsa doğum günleri hemen hemen aynı olacak bebeklerimizin :) ne güzel :) Allah başa çıkarsın... tüm bebek bekleyen, isteyen ve karnında taşıyanları bebişlerini kucağına almayı nasip eylesin inşallah...
canım tebrik ederim ne güzel 2 gündür çok güzel haberler alıyoruz inşallah devamı gelir arka arkaya seviniriz hep beraber..allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
Canımmmm gözün aydın.Hiç korkma herşey çok güzel olacak inş Rabbim bu defa hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Topiğimizin ikinci bebişine de nazar boncuklarını koyalımyok mu artırannn :) bu arada dualarımız seninle ve meggieyle darısıda bizlerin başına inşallahhhh
canımm sağolasın sende bizim için öylesin...
bitanemmmmmmmmmmmmmmm o kadar çok sevindim ki rabbim hayırlı etsin inşallah sağlıkla kucağına al bizleri de duada unutma:):)
ayyyy allahim ne guzel haberler aliyoruz bugunlerde caniimmmm cok sevindimmm allah tamamina erdirsinnn
Hayırlı uğurlu olsun canım.Allah bu sefer kucağına da almayı nasip eder inşallah. Darısı da başımıza olur inşallah....
cnmm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.. bizlerede dua et.. topiğimizin 2. bebişide geldi maşşallahh
oyyy kuzum cok mutlu oldum yaaaaa.topiğimizin ıkıncı bebeği.allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasip etsin cook mutlu oldum maşallah diyelim bebişlerimize darısı bana ve diğer arkadaslara olsun inşallah.
hayırlı olsun cnm benimmmm rabbim kucağına almayıda nasip etsinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?