karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Yok kuzum benim ki bebiş ilaçları değil :) başka hastalık o yüzden ara verdik dedim hayırlısı artık canımın içi

Yine sevineceğin günler gelir inşallah canım üzülmeee Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

canım bende korunmyaı düşünmüyorum zaten eşim asker .nöbetten adamcagız eve gelemıo.6ay beklekemk istemiyorum ama tabıkı hayırlısı...hakkari gibi bi yerdeki doktora da ınanmak istemiyorum adam herkesi 6 kısı alıo.herkes hepberaber.ulturason cıhazını koymasıyla cekmesı bir oldu zaten.hakkımızda hayırlısı.inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız 2013 ugur getrsın hepinize :)

Ağlama kısss kıyamam sana.Kime ne yazdığımı bazen unutuyorum :) kafa dalgın kusura bakma canım bu çiçekler sana hayatım
ayyyy bu çooook güzel çok mutlu ettin beni.doktordan snra ii geldi bak :))) bu işarette bize en yakın zamanda kullanmak nasip olsun inşallah

mutluluk canım belirtileri sormuşsun ama bende hiçççç belirti olmadı. ama ben bu ay ümitli olmadığımdan belirti falan aramadım. geçen aylarda ümitli olduğum zamanlarda mesela uykum geliyodu hemen gebeliğe vuruyodum hafif bi ağrım oluyodu hemen ona vuruyodum ama foss çıkıyodu. bu ay hiç dinlemedim kendimi şimdi düşününce çok gazım oldu adetime yakın. yediğim bişelereden oluyo die düşünmüştüm. başka bi belirti olmadı daha yeni yeni olmaya başladı... kişiye göre değişiyo heralde belirtiler. bu arada yumurtlama zamanında kasıklarınız çok sızlıyosa zengin yumurtladığınızı gösterirmiş :) yeni öğrendim... arkadaşlar yumurta takibine gidin tavsiye ederim ben mesela geç yumurtluyomuşum 16 sanıyodum ve ilişkileri 10-18. günler arasında düzenli yapıyoduk ama 19-20-21 de yumurtluyomuşum meğer... bunu takipte öğrendim. doktor şöyle dedi geç yumurtluyosun ama ozamana kadar rahim bebek gelmedi döllenme olmadı sanıp bozulmaya başlıcak oyüzden tutamıcak dedi... ama tuttu :)

ayyyy bu çooook güzel çok mutlu ettin beni.doktordan snra ii geldi bak :))) bu işarette bize en yakın zamanda kullanmak nasip olsun inşallah

bir bunun bir de bunun hastasıyım zaten düşünsene böyle hareketli bir bebişinin olduğunu inşallahhh en yakın zamanda nasip etsin Mevlam hepimize

kuzular yaaa ben adet dönemimi geçirdim artık korunmucam.zaten hemen olcak diye birşey yok ki.eşini zor gören biri olarak :))))) bı adet dönemi yeterli.zaten rahım hazırsa hamılelık olur hazır degılse hazır oldugunda olur.bakalım artık hayırlısı 2013 ocak ayına hamıle olarak girmek istiyorum bat 17ocak :))

Zamanı geldiğinde annesinin kollarına bıraksın kendini inşallah :)

Zamanı gelmişse eğer ne kadar korunsan da boş zaten.Yeni yıl sana uğur getirsin inşallah

amin canım inşallah yaaaaa.agızından bal damlıo :)) allah en yakın zamanda sana da nasip etsin cnm inşallah..

Amin bitanemmm başka topiklerde buluşup uykusuz geceleri konuşacağımız günlerde gelecek inşallah buna yürekten inanmak istiyorum

merhaba kizlar yaa ben bi terliyorum bi usuyorum birden ayaga kalktigim zaman basim donuyor daha gelmedi kirmizilar insallahta gelmezzz

Ani hareketler yapmaaa dikkat et tamam mı :)

Görmeyecen inşallah kırmızıları canım nazar boncuklarımız hazır hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Ani hareketler yapmaaa dikkat et tamam mı :)

Görmeyecen inşallah kırmızıları canım nazar boncuklarımız hazır hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

insallahhhhhhhhh canimmm aslinda ben adet tarihim 28 gunde bir olurdu ama ben her seferindee 2 gun fazla sayip o gune fazla kaptirmak istemiyom simdiii kac gun gecmiss oluyooooo vee ben testi yapmak icin sabirsizlaniyoruummmm icim kipir kipirrr

insallahhhhhhhhh canimmm aslinda ben adet tarihim 28 gunde bir olurdu ama ben her seferindee 2 gun fazla sayip o gune fazla kaptirmak istemiyom simdiii kac gun gecmiss oluyooooo vee ben testi yapmak icin sabirsizlaniyoruummmm icim kipir kipirrr

Allah neşeni bozmasın canımmm çok bekletme bizleri yap bir an önceee güzel haber alıcaz inşallah

inşallah hamilesindir cnm bnm ..bı güzel haberde senden gelir inşallah

Allah neşeni bozmasın canımmm çok bekletme bizleri yap bir an önceee güzel haber alıcaz inşallah
yarin test alacagim ve yapacagim
inşallah hamilesindir cnm bnm ..bı güzel haberde senden gelir inşallah

insallahhh canim pozitif dusunuyorum dusuncede etikiliyormus gebeligi ben bu ay hep olacak diye kendime moral verdim taktir allahin artik insallah olur hayirlisiylaa

Yine sevineceğin günler gelir inşallah canım üzülmeee Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
inşş cnm hepimizindeee
rabbim rast getirsin
merhaba kizlar yaa ben bi terliyorum bi usuyorum birden ayaga kalktigim zaman basim donuyor daha gelmedi kirmizilar insallahta gelmezzz

inşş gelmezzz cnm

canım tebrik ederim ne güzel 2 gündür çok güzel haberler alıyoruz inşallah devamı gelir arka arkaya seviniriz hep beraber..allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah..

canımm sağolasın sende bizim için öylesin...

bitanemmmmmmmmmmmmmmm o kadar çok sevindim ki rabbim hayırlı etsin inşallah sağlıkla kucağına al bizleri de duada unutma:):)

ayyyy allahim ne guzel haberler aliyoruz bugunlerde caniimmmm cok sevindimmm allah tamamina erdirsinnn

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah bu sefer kucağına da almayı nasip eder inşallah. Darısı da başımıza olur inşallah....

cnmm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.. bizlerede dua et.. topiğimizin 2. bebişide geldi maşşallahh

hayırlı olsun cnm benimmmm rabbim kucağına almayıda nasip etsinnnnnn

kızlar hepinize çooook teşekkür ediyorummm..bugün gittim hastaneye b hcg 163 çıktı..ama doktor zaten şu an görünmez dedi doğal olarak..işte şimdi kan pıhtılaşması için iğne vurulmaya başlıycam..allahım devamını gösterirse tabi..

inanın daha hastaneye gitmeden bile hepinize çok çok içten dualar ettim..allahım inşallah herkesn yaşadığı acı son acısı olsun..

bu arada belirtileri yazın demişsinz..kızlar ben ilk hamileliğimde de anlamıştım inanın bunda da anladım..hatrlıosanız daha 10 gün önce yazmıştım..geçen ay umutlu değildim ama bu ay içim kıpır kıpır die yazmıştım okuyanlar hatrlar..
1-uykuya eğilim
2- kasıklarda batmalar.
3-gece bacağımın iç tarafında çekmeler
4-göbeğim çok kaşınıyordu
5-tuzlu şeylere karşı aşırı istek

ben bunları yaşadım kızlar allahım inşallah bizimkileri sağ salim devam ettirir ardakdan da sizlerin haberleri gelir inşallah...hepinizi çok öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…