karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

cnm 1hafta sonra keseyi görebilirsin bu değerle.3 hafta sonrada inşş kalp atışlaırnı.gülnur hanımamı gittin??

canım hayırlı olsun bebişin çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin bitanem

Amin canım Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleri göstersin inş çok dikkat et kendine ve bebişe Allah'a emanet ol canım

canım benimde karnım kaşınıyor ve tatlı canım çekiyor mide ekşimesi bacaklarda kaşıntı diş etlerimde kanama kasık bölgemde damar atması gibi bişey oluyo arada, daha test yapmadın bi kaç güne kadar yaparım.

günaydın kızlar.bugun baya erkenciyim :) aksamdan hamur mayalamıstım sımdı kalktım onu yaptım fırına koydum.eşim yine nöbetçi.bende gitmeden güzel bi kahvaltıyla göndereyım dedim.ama göüzmden uyku akıyor..:))) bu arada yeni yıl hediyesi neler alcaksınz yada ne aldınız.ben parfum setı aldım avondan ama yanına bişeyer almalıyım.

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

Çocuğu olmayan bir hanım Alah-u Teala’nın “YA MUSAVVİR” (c.c) İsmi şerifini Güneş Battıktan Sonra 7gün 21 defa okursa Allah-u Teala’nın izni ile evlat sahibi olması umulur…

Bursevi , Ruhul-Beyan , 9/4677

Hepinize günaydın arkadaşlar. Ne kadar aktif hale gelmiş bu forum. Ben giriyorum hep foruma ama pek yazmıyorum. Hızlı hızlı okuyup geçiyorum.pek zamanım olmuyor çünkü. Hepinizi öpüyorum. Hamile olanları tebrik ediyorum ve allah tamamına erdirsin, yüzünüzü güldürsün diyorum. tabi olmayanlara da 2013 te hayırlı hamilelikler diliyorum.

Son düzenleme:
günaydınlar herkese..ne güzel hamile haberleri almaya başladık ardı arkası kesilmez inşallah arka arkaya devam eder haberler..benim kürtajdan sonra 36.günüm hala adet olmadım bekliyorum dört gözle gelsin diye ama yok gelen giden..belim çok ağrıyo adet görmeden benim bel ağrım hiç olmazdı anlamadım niye ağrım var..

inşş cnmmmm tekrardannnn hamileyim demeyi rabbim hepimize nasip eder..

bendeee 2 ay olduuu çatlıcam artıkk çok agresif oldummmmm bu yüzdennn.bugün cyclo prognovanın son tabletinide yuttum inşşşşşşşşş hemen gelirde daha fazla şişmemmmmmm

kızlar herkesten nefret ediyorum.nie böleyim bilmiyrmmm.özellikle kv dem beni çok sinir edioo.kadın sadece güllüoo bu kadar gülecek ne var bilemiyrmm benii arıo telefonda kahkahayla napıosun die gıcıklık vermiş gibiii kapatana kadar gülüooo ben ciddi konuşuyrmm o resmen altına iş...i....oo... derler ya öyle yapıoo.tlf kapattıktan sonra ben kriz geçiriyrmmmmmbu kadar gülecek ne var bilmiyrmmmmmm hayatta

cnm 1hafta sonra keseyi görebilirsin bu değerle.3 hafta sonrada inşş kalp atışlaırnı.gülnur hanımamı gittin??

canım inşallah bakalım evet gülnur hanıma gittim..ve inan kardeşi hamile olsa bu kadar sevinir kadın ya..pozitif çıktı test, adetim de 3 gün geçti dedim "yaa hadi inşallah" diye gülümsedi ya..ben kadına sonsuz güveniyorum canım inan ki..ve doğumu vardı üst katta aslında ama beni almadan çıkmadı inanki..seni mağdur etmek istemedim dedi..ben işte böle bi doktor arıyodum onun için güveniyorum..senn yerine kendini koyabilen bir insan her zaman iyi şeyler yapar bence..haftaya gel dedi o da zaten bakalım hayrlısı...

canım hayırlı olsun bebişin çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin bitanem

çok çok sağol yaprkcım..allahım hepimizin yüzünü güldürsn inşllh..tabi daha bişe belli değil çok yeni ama inşallah iyi olcak kötü bişe düşünmek istemiyorum..

canım adetin geçmiş miydi senn? bi de benm göğüslerimin dış kısımlarında batmalar oluyodu ve devamlı bişeler içmek istiyodum...su ayran kola meyve suyu ne olursa..senn de inşallah iyi haberlerini alıcaz ben inanıyorum..

canım özellkle yaptığını mı düşünüyosun? ya sıkma canını hiç ya..insanlar çok garip olabiliyor bazen..bu kadar canını sıkıyorsa telefonları duymamazlıktan gelsen

canım 40 güne kadar bekleniyor diye biliyorum inşallah sıkıntısız görürsün adetini..allahım yardımcın olsun..

yorgunbulutlar ve meggie hamilelikleriniz hep sağlıkla geçer inşallah canlarım:):)asaletlim sıradaki hamiş sensin hadi bakalım ver güzel haberleri..sonraa yaprk,ema,ben,maonya,ttmm,cnnm,secondlife,superisi,eoe,ecce,minenisa,szndrnz,monarosa,melekyavrum,akillibidik ve devamında herkesten bekliyorumm hadi bakalım kızlarrr:):)

bu arada maonya canım paylaştığın güzel ayetler için çok teşekkür ederim yapabildiklerimizi yapalım inşallah dua her kapının anahtarıdır biz edelim o d kilitlerimizi açsın inşallah...

hepinizi sevgiyle öpüyorum::)

Son düzenleme:

evet canim dun gelmesi bekleniyordu atesim surekli yuksek 36.9 sabitlendi insallah dusmezzz bende bu isaretle mujde veririrm sizeeeeeeee

amin canım inşallahh....allahım hepimizn acısını son eylesin..bu sefer yüzümüzü güldürsün..bekletmeden göndersin yavrularımızı inşallah..hepimiz daha sonra farklı bir topikte hamilelik sıkıntılarımızı konuşalım inşallah...evet sabır ve dua ile allahım isteklerimizi geri çevirmicektir inanıyorum ben de canım..

ateş ölçme yöntemini yapmadım ama yüksek olması iyi bildiğim kadaryla..ne zaman test yapıcaksn? merakta bırakma bizi

biraz daha beklemek istiyorum canim iyice netlessin test yapip negatifi gorup adet olmak cok zor...
nelere sabretmedikki biraz daha beklesem ne kaybederim ama sabah kalktigimda midem bulandi bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…