- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.081
kızlar hepinize çooook teşekkür ediyorummm..bugün gittim hastaneye b hcg 163 çıktı..ama doktor zaten şu an görünmez dedi doğal olarak..işte şimdi kan pıhtılaşması için iğne vurulmaya başlıycam..allahım devamını gösterirse tabi..
inanın daha hastaneye gitmeden bile hepinize çok çok içten dualar ettim..allahım inşallah herkesn yaşadığı acı son acısı olsun..
bu arada belirtileri yazın demişsinz..kızlar ben ilk hamileliğimde de anlamıştım inanın bunda da anladım..hatrlıosanız daha 10 gün önce yazmıştım..geçen ay umutlu değildim ama bu ay içim kıpır kıpır die yazmıştım okuyanlar hatrlar..
1-uykuya eğilim
2- kasıklarda batmalar.
3-gece bacağımın iç tarafında çekmeler
4-göbeğim çok kaşınıyordu
5-tuzlu şeylere karşı aşırı istek
ben bunları yaşadım kızlar allahım inşallah bizimkileri sağ salim devam ettirir ardakdan da sizlerin haberleri gelir inşallah...hepinizi çok öpüyorum..
kızlaaaaarrrrr bugün 3 gün geçti ve ben hala adet olmadım ..dayanamadım evdeki tek testimi yaptım :) kızlar çok net bi şeklde ikinci çizgi çıktı :):) hala bakıp bakıp duruyorz eşimle :) daha kan falan veremedm inşallah yarın gidicem hastaneye ama hem çok mutluyum hem çok korkuyorummmmm..inşallah bi sorun çıkmaz kızlar...ben de inanın ilk eşime söledim test yaptım bak diye..önce yapıcam dememiştim o da üzülmesin çıkmazsa die :) sonra da öğle arasına girer girmez size yazıyorum...başka da hiç bi eş dost arkadaş akraba kimseye bişe sölemeyi düşünmyrm...kızlarr nolur yarın bişe çıkmasın dua edin...sizi seviyorum :):)
kızlar hepinize çooook teşekkür ediyorummm..bugün gittim hastaneye b hcg 163 çıktı..ama doktor zaten şu an görünmez dedi doğal olarak..işte şimdi kan pıhtılaşması için iğne vurulmaya başlıycam..allahım devamını gösterirse tabi..
inanın daha hastaneye gitmeden bile hepinize çok çok içten dualar ettim..allahım inşallah herkesn yaşadığı acı son acısı olsun..
bu arada belirtileri yazın demişsinz..kızlar ben ilk hamileliğimde de anlamıştım inanın bunda da anladım..hatrlıosanız daha 10 gün önce yazmıştım..geçen ay umutlu değildim ama bu ay içim kıpır kıpır die yazmıştım okuyanlar hatrlar..
1-uykuya eğilim
2- kasıklarda batmalar.
ben bunları yaşadım kızlar allahım inşallah bizimkileri sağ salim devam ettirir ardakdan da sizlerin haberleri gelir inşallah...hepinizi çok öpüyorum..
canım benimde karnım kaşınıyor ve tatlı canım çekiyor mide ekşimesi bacaklarda kaşıntı diş etlerimde kanama kasık bölgemde damar atması gibi bişey oluyo arada, daha test yapmadın bi kaç güne kadar yaparım.kızlar hepinize çooook teşekkür ediyorummm..bugün gittim hastaneye b hcg 163 çıktı..ama doktor zaten şu an görünmez dedi doğal olarak..işte şimdi kan pıhtılaşması için iğne vurulmaya başlıycam..allahım devamını gösterirse tabi..
1-uykuya eğilim
2- kasıklarda batmalar.
inşş cnmmmm tekrardannnn hamileyim demeyi rabbim hepimize nasip eder..Hepinize günaydın arkadaşlar. Ne kadar aktif hale gelmiş bu forum. Ben giriyorum hep foruma ama pek yazmıyorum. Hızlı hızlı okuyup geçiyorum.pek zamanım olmuyor çünkü. Hepinizi öpüyorum. Hamile olanları tebrik ediyorum ve allah tamamına erdirsin, yüzünüzü güldürsün diyorum. tabi olmayanlara da 2013 te hayırlı hamilelikler diliyorum.
günaydınlar herkese..ne güzel hamile haberleri almaya başladık ardı arkası kesilmez inşallah arka arkaya devam eder haberler..benim kürtajdan sonra 36.günüm hala adet olmadım bekliyorum dört gözle gelsin diye ama yok gelen giden..belim çok ağrıyo adet görmeden benim bel ağrım hiç olmazdı anlamadım niye ağrım var..
cnm 1hafta sonra keseyi görebilirsin bu değerle.3 hafta sonrada inşş kalp atışlaırnı.gülnur hanımamı gittin??
canım hayırlı olsun bebişin çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin bitanem
canım benimde karnım kaşınıyor ve tatlı canım çekiyor mide ekşimesi bacaklarda kaşıntı diş etlerimde kanama kasık bölgemde damar atması gibi bişey oluyo arada, daha test yapmadın bi kaç güne kadar yaparım.
kızlar herkesten nefret ediyorum.nie böleyim bilmiyrmmm.özellikle kv dem beni çok sinir edioo.kadın sadece güllüoo bu kadar gülecek ne var bilemiyrmm benii arıo telefonda kahkahayla napıosun die gıcıklık vermiş gibiii kapatana kadar gülüooo ben ciddi konuşuyrmm o resmen altına iş...i....oo... derler ya öyle yapıoo.tlf kapattıktan sonra ben kriz geçiriyrmmmmmbu kadar gülecek ne var bilmiyrmmmmmm hayatta
günaydınlar herkese..ne güzel hamile haberleri almaya başladık ardı arkası kesilmez inşallah arka arkaya devam eder haberler..benim kürtajdan sonra 36.günüm hala adet olmadım bekliyorum dört gözle gelsin diye ama yok gelen giden..belim çok ağrıyo adet görmeden benim bel ağrım hiç olmazdı anlamadım niye ağrım var..
canım inşallah bakalım evet gülnur hanıma gittim..ve inan kardeşi hamile olsa bu kadar sevinir kadın ya..pozitif çıktı test, adetim de 3 gün geçti dedim "yaa hadi inşallah" diye gülümsedi ya..ben kadına sonsuz güveniyorum canım inan ki..ve doğumu vardı üst katta aslında ama beni almadan çıkmadı inanki..seni mağdur etmek istemedim dedi..ben işte böle bi doktor arıyodum onun için güveniyorum..senn yerine kendini koyabilen bir insan her zaman iyi şeyler yapar bence..haftaya gel dedi o da zaten bakalım hayrlısı...
çok çok sağol yaprkcım..allahım hepimizin yüzünü güldürsn inşllh..tabi daha bişe belli değil çok yeni ama inşallah iyi olcak kötü bişe düşünmek istemiyorum..
canım adetin geçmiş miydi senn? bi de benm göğüslerimin dış kısımlarında batmalar oluyodu ve devamlı bişeler içmek istiyodum...su ayran kola meyve suyu ne olursa..senn de inşallah iyi haberlerini alıcaz ben inanıyorum..
yorgunbulutlar ve meggie hamilelikleriniz hep sağlıkla geçer inşallah canlarım:):)asaletlim sıradaki hamiş sensin hadi bakalım ver güzel haberleri..sonraa yaprk,ema,ben,maonya,ttmm,cnnm,superisi,eoe,ece ve devamında herkesten bekliyorumm hadi bakalım kızlarrr:):)
bu arada maonya canım paylaştığın güzel ayetler için çok teşekkür ederim yapabildiklerimizi yapalım inşallah dua her kapının anahtarıdır biz edelim o d kilitlerimizi açsın inşallah...
hepinizi sevgiyle öpüyorum::)
evet canim dun gelmesi bekleniyorduatesim surekli yuksek 36.9 sabitlendi insallah dusmezzz bende bu isaretle mujde veririrm sizeeeeeeee
ateş ölçme yöntemini yapmadım ama yüksek olması iyi bildiğim kadaryla..ne zaman test yapıcaksn? merakta bırakma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?