karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
selam kızlar ya ayzamıyorum işler yoğun gelen giden misafirlerm oldu ..

yorgunbulutlar hayırlı olsn cnm çok sevindm Allah tamamına erdirsinn ... darısı tüm arkadaşlarımızın başınaaa

Çiçeği burnunda,dumanı üzerinde :) taze hamişlerimiz Yorgunbulutlar ve Meggie hayırlı uğurlu olsun inşlh,dilerimki sağlıkla kucağınıza da alın.
Bende epeydir şöyle rahat bi giripte yazamamıştım. Perşembe özelde farklı bi dr.a gidip muayene olmayı ve pıhtılaşma testi yaptırmayı düşünüyorum.Bakalım o dr ne diyecek durumuma.
Sizler nasılsınız,durumunda değişiklik olan var mı acaba?

hşgeldin canım.biz de bir değişiklik yok büyük bir mutla beklemedeyiz inşallah hepimiz güzel habrler paylaşacağız:):)

hşgeldin canım.biz de bir değişiklik yok büyük bir mutla beklemedeyiz inşallah hepimiz güzel habrler paylaşacağız:):)

Mutlu haberler geldikçe içimdeki umutlar daha da çoğalıyor. Herşey çok güzel olacak inşlh. Ben bi süre malesef perhizdeyim(kürtaj sonrası korunma)Bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum:))

canım ben burda yaptıramadım devlet hastnesı olduğu içn.en az 3tane olması gerekiomus allah korusun illa 3tane olmadan bakmıolarmıs ne saçma sistem.bu devletın işini bi türlü anlayamadım .şimdi hamile kalırsam ya kan pıhtılasması varsa.bu doktor bana hiç bişey vermedi.sanıyede girmem ve cıkmam bır oldu..napsam ki :44::44::44:

tatlım benim bir yakınım bşy çıkmasa test yapmasalar bile varmış gibi davranıp vurulmuştu pıhtılaşma iğnelerini kendide doktor zararlı olsa vurulmazdı..o yolu izleyebilirsin aklıma başka bşy gelmiyor allah kolaylık versin canım

sagol hayatım yaaaa..insanın basına bi kere kötü bişey gelince hep aynı şeyler yaşıcakmış gibi geliyor.

slm kızlar bugün inanılmaz belim ağrıyor sanırım kırmızıları görecem göbeğimde şiş anlamadım gitti aslında ikizlere hamileykende ilk haftalarda böyle belim ağrıyordu bakalım görecez herşeyin hayırlısı olsun

inşallah bi güzel haberde senden alırız

Şimdi de ben geldim ama kimse yokkkkk
ben ara ara girip bakıyrmmmmmm cnm:)

benimde doktorum gerek yok yaptırmana dedi ama ben yaptırdım.burda sadece tıp fakültesinde yapıolarmış haftalarca randevu almayı bekledim sonra çok çok uzaktan sadece 1 kez gördüğüm birinin aracılığıyla randevu aldım pratisyen doktor kaç düşüğün var dedi 1 diyince ben yazıyrm ama normalde 1 düşükle yapmıyoruz dedii.ama yaptırdı.
randevu almaya bile torpil gerek eğer tanıdık biri olursa yaparlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…