- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.101
kızlarrrr nerdeisnizzzzzzzzzzzzzzzzz
Çiçeği burnunda,dumanı üzerinde :) taze hamişlerimiz Yorgunbulutlar ve Meggie hayırlı uğurlu olsun inşlh,dilerimki sağlıkla kucağınıza da alın.
Bende epeydir şöyle rahat bi giripte yazamamıştım. Perşembe özelde farklı bi dr.a gidip muayene olmayı ve pıhtılaşma testi yaptırmayı düşünüyorum.Bakalım o dr ne diyecek durumuma.
Sizler nasılsınız,durumunda değişiklik olan var mı acaba?
hşgeldin canım.biz de bir değişiklik yok büyük bir mutla beklemedeyiz inşallah hepimiz güzel habrler paylaşacağız:):)
biter canım o da biter neler bitmiyor ki yeter ki sonu güzel olsun değil mi
Haklısın cnm.Yeterki sağlıklı olalım Herşeyin zamanı gelecek hayırlısıyla inşlh.
canım ben burda yaptıramadım devlet hastnesı olduğu içn.en az 3tane olması gerekiomus allah korusun illa 3tane olmadan bakmıolarmıs ne saçma sistem.bu devletın işini bi türlü anlayamadım .şimdi hamile kalırsam ya kan pıhtılasması varsa.bu doktor bana hiç bişey vermedi.sanıyede girmem ve cıkmam bır oldu..napsam ki :44::44::44:Çiçeği burnunda,dumanı üzerinde :) taze hamişlerimiz Yorgunbulutlar ve Meggie hayırlı uğurlu olsun inşlh,dilerimki sağlıkla kucağınıza da alın.
Bende epeydir şöyle rahat bi giripte yazamamıştım. Perşembe özelde farklı bi dr.a gidip muayene olmayı ve pıhtılaşma testi yaptırmayı düşünüyorum.Bakalım o dr ne diyecek durumuma.
Sizler nasılsınız,durumunda değişiklik olan var mı acaba?
canım ben burda yaptıramadım devlet hastnesı olduğu içn.en az 3tane olması gerekiomus allah korusun illa 3tane olmadan bakmıolarmıs ne saçma sistem.bu devletın işini bi türlü anlayamadım .şimdi hamile kalırsam ya kan pıhtılasması varsa.bu doktor bana hiç bişey vermedi.sanıyede girmem ve cıkmam bır oldu..napsam ki :44::44::44:
sagol hayatım yaaaa..insanın basına bi kere kötü bişey gelince hep aynı şeyler yaşıcakmış gibi geliyor.tatlım benim bir yakınım bşy çıkmasa test yapmasalar bile varmış gibi davranıp vurulmuştu pıhtılaşma iğnelerini kendide doktor zararlı olsa vurulmazdı..o yolu izleyebilirsin aklıma başka bşy gelmiyor allah kolaylık versin canım
inşallah bi güzel haberde senden alırızslm kızlar bugün inanılmaz belim ağrıyor sanırım kırmızıları görecem göbeğimde şiş anlamadım gitti aslında ikizlere hamileykende ilk haftalarda böyle belim ağrıyordu bakalım görecez herşeyin hayırlısı olsun
ben ara ara girip bakıyrmmmmmm cnm:)Şimdi de ben geldim ama kimse yokkkkk
canım ben burda yaptıramadım devlet hastnesı olduğu içn.en az 3tane olması gerekiomus allah korusun illa 3tane olmadan bakmıolarmıs ne saçma sistem.bu devletın işini bi türlü anlayamadım .şimdi hamile kalırsam ya kan pıhtılasması varsa.bu doktor bana hiç bişey vermedi.sanıyede girmem ve cıkmam bır oldu..napsam ki :44::44::44:
iyi geceler kızlar napıyonuz bakim. Ya benim göbek deliğim çok kaşınıyor sankı bi sertlik varmış gibi 2gün geçiktim.
hadi sende hayırlı haberlerle gel cnm.nüfus patlaması olsun topiğimiz
inşallah bi güzel haberde senden alırız
inşallah canım his olarak hamilegibiyim şu elle gebelik testini yaptım alt yanım geçen aydan farklı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?