- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.581
doktorlar birbirleirnin yaptığını beğenmio ama kimseninde iyi bişey yaptığı yok cnm..benim şimdiki gittiğim doktorda nie önce bana gelmedinn bu işte benden iyisi yok dedi ama ben bişey göremiyrmmm.önce rahim filmi çekilmelii doğru ama sen gebe kalabildiğin için tüpleirnde sorun yok demek yinede iyi olmuşş bak hiç değilse rahmin düzelmiş oldu
bugün kontrole gittim biri 14,diğeri 15 mm iki yumurtambüyümüş hamdolsun adetimin 11. günü idi.yarına çatlatma iğnesi verdi doktorum kafam karıştı çünkü bildiğim 18,19 mm olunca vurulmuyor mu iğne??ne yapacağımı bilemedim ......
bugün kontrole gittim biri 14,diğeri 15 mm iki yumurtambüyümüş hamdolsun adetimin 11. günü idi.yarına çatlatma iğnesi verdi doktorum kafam karıştı çünkü bildiğim 18,19 mm olunca vurulmuyor mu iğne??ne yapacağımı bilemedim ......
Bende hiç bilemedim, keşke doktoruna detaylıca sorsaydın şimdi kafan karışacak endişeleneceksin(
ayy bu doktorlarımızzzzzzzzzzzbeni çıldırtıooo 11gün 2yumurta ve gelişimleri çok güzelll nedne çatlatma iğnesi verioki.benim gebe kaldığım ay yanılmıosam 18 günde 16mm di.çatlatma iğnesi olmadan gebe kaldım ben.demek istediğim o ki bari 2gün sonra tekrar bakıp ozmn verseydii
canlarım ya sağolun çok teşekkür edrim.içim rahat etmedi bir kez de aradım hocam dedim kafam karıştı çatlatma için büyüklük yeterli mi isterseniz iki gün sonra vurulayım yok hiç gerek yok yeterli olur yarına vurul sen dedi...
ozaman vurun cnm.bi bildiği vardır
Hadi bakalım hayırlısı o zaman:)
saol canım öyle yaparım her şeyi denicem inşaallah allhım nasip eder.bana da hepinizi de canım çok sağolasın...inşş cnm güzel haberlerle gel.ilişkiden sonra ayaklarını kaldırmayı unutmaaa.gerekşrse yastık al altınaaaa
saol canım öyle yaparım her şeyi denicem inşaallah allhım nasip eder.bana da hepinizi de canım çok sağolasın...
günaydın canım..endişen de elbet haklsıın ama her hamilelik bir olcak diye birşey yok.onda yasadıgın belırtılerı bunda yasıcan dıye bıseyde yok.hıc endıse yapıp bebegı etkılme allahın ıznıyle hıcbırsey olmaz sıkma canına.aynı seylerı yasıcam dıyeee kendını dınleyıp üzmeee.cok dıkkat et kendıne öptmarkadaşlar günaydın....
sizi sabah sabah sıkmak istemiyorum ama sizden başkada sorabileceğim dertleşeceğim kimsem yok... kızlar geçen cumartesi doktora gittik kalp atışlarını duyduk ama hafta sonundan sonra benim belirtilerim nerdeyse bitti gibi... ilk bebeğimde de kabızdım ben. öldüğünü anlamadığım son hafta kabızlığım geçmişti hatta demek oyüzdenmiş demiştim sonradan. benim şimdi de kabızlığım geçti ve eski hamilelik öncesi düzenine girdi. göğüs ağrılarım geçti, bulantılarım yok denecek kadar azaldı, gaz şikayetim bitti gibi... kızlar kötü şeyleri akla getirmemek gerek ama ben çok endişeleniyorum. içimde kötübi his var. salı günü kontrolüm var nasıl dayanıcam bilmiyorum. doktoruma sırf bu belirtiler azaldı diye gitsem bana saçma gözüyle bakar mı diye düşünüyorum... bu belirtilerin bukadar azalması için erken değil mi? inanın insan ilk bebeğini hala sebebini tam bilmediği bi durumdan kaybedince herşeyi endişe ediyo... yemin ederim hamileliğimin güzelliğini yaşayamıyorum. hep soru işaretleri hep endişe...bana hiç güzel gelmiyor hamilelik süreci... ne olacak benim halim? şu kalp dinleme cihazılarından mı alsam eve... kızlar endişelerimde haklı mıyım? sizleri sıkmak istemezdim ama bi sizler varsınız, iyi ki de varsınız...çok korkuyorum...
arkadaşlar günaydın....
sizi sabah sabah sıkmak istemiyorum ama sizden başkada sorabileceğim dertleşeceğim kimsem yok... kızlar geçen cumartesi doktora gittik kalp atışlarını duyduk ama hafta sonundan sonra benim belirtilerim nerdeyse bitti gibi... ilk bebeğimde de kabızdım ben. öldüğünü anlamadığım son hafta kabızlığım geçmişti hatta demek oyüzdenmiş demiştim sonradan. benim şimdi de kabızlığım geçti ve eski hamilelik öncesi düzenine girdi. göğüs ağrılarım geçti, bulantılarım yok denecek kadar azaldı, gaz şikayetim bitti gibi... kızlar kötü şeyleri akla getirmemek gerek ama ben çok endişeleniyorum. içimde kötübi his var. salı günü kontrolüm var nasıl dayanıcam bilmiyorum. doktoruma sırf bu belirtiler azaldı diye gitsem bana saçma gözüyle bakar mı diye düşünüyorum... bu belirtilerin bukadar azalması için erken değil mi? inanın insan ilk bebeğini hala sebebini tam bilmediği bi durumdan kaybedince herşeyi endişe ediyo... yemin ederim hamileliğimin güzelliğini yaşayamıyorum. hep soru işaretleri hep endişe...bana hiç güzel gelmiyor hamilelik süreci... ne olacak benim halim? şu kalp dinleme cihazılarından mı alsam eve... kızlar endişelerimde haklı mıyım? sizleri sıkmak istemezdim ama bi sizler varsınız, iyi ki de varsınız...çok korkuyorum...
kızlar adet oluyorum çok ama çok üzgünüm kürtajdan sonra adet düzenım tam gununde gelıo ama gecen ay ılk adetım oldugu halde bukadar acı cekmemstım sımdı agrıdan ölüyrum bel bacak göğüs agrısı coook fazla.gecen ay ve ondan öncekı aylar böyle degıldı ılk defa böyle agrılı adet olyrum hayırlsı artık yaa.çok üzüldüm..
arkadaşlar günaydın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?