karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Aynen öyle valla. Benim kendi doktorumdan biz çok memnun kaldık gerçi, mutlaka eksik gördüğü şeylerde olabilir (neticede insan) ama insanlığı, ilgisi, alakası, bilgisi bizi tatmin ediyo açıkcası okumuş yazmış meslek sahibi olan insanlarda olsak, neticede bilmediğimiz bi alan ve en azından birine güvenmek durumundayız, heleki gebelik gibi bi konuda en az 9 ay boyunca göreceğin adama bi şekilde güvenmek gerek:))

Ben hamile kalmak için hiç beklemedim. İlk gebeliğim korunmayı bıraktığımın 2. ayında oldu, sonra kürtaj oldum 2 adet sonra tekrar başla dedi o ay tekrar hamile kaldım, dolayısıyla adam tüp falan düşünmedi galiba:) En azından bbitanesi açıktır diye düşünmüşte olabilir:)) Offf umarım 3. hamileliğimde çabucak olur ve sapasağlam sonuna kadar götürebilirim(

Benden 3 hafta önde olan bi arkadaşım vardı, bugün doğum yaptı( Haberini alınca içim ürperdi resmen....

bugün kontrole gittim biri 14,diğeri 15 mm iki yumurtambüyümüş hamdolsun adetimin 11. günü idi.yarına çatlatma iğnesi verdi doktorum kafam karıştı çünkü bildiğim 18,19 mm olunca vurulmuyor mu iğne??ne yapacağımı bilemedim ......

Bende hiç bilemedim, keşke doktoruna detaylıca sorsaydın şimdi kafan karışacak endişeleneceksin(

ayy bu doktorlarımızzzzzzzzzzzbeni çıldırtıooo 11gün 2yumurta ve gelişimleri çok güzelll nedne çatlatma iğnesi verioki.benim gebe kaldığım ay yanılmıosam 18 günde 16mm di.çatlatma iğnesi olmadan gebe kaldım ben.demek istediğim o ki bari 2gün sonra tekrar bakıp ozmn verseydii

Bende hiç bilemedim, keşke doktoruna detaylıca sorsaydın şimdi kafan karışacak endişeleneceksin(

canlarım ya sağolun çok teşekkür edrim.içim rahat etmedi bir kez de aradım hocam dedim kafam karıştı çatlatma için büyüklük yeterli mi isterseniz iki gün sonra vurulayım yok hiç gerek yok yeterli olur yarına vurul sen dedi...

inşş cnm güzel haberlerle gel.ilişkiden sonra ayaklarını kaldırmayı unutmaaa.gerekşrse yastık al altınaaaa

kızzzzzzzzzzlarr napıosunuzzzz? mutluluk senı görmek ne güzel buarada isimler neee yaaa..ben tuğçeee :)

arkadaşlar günaydın....

sizi sabah sabah sıkmak istemiyorum ama sizden başkada sorabileceğim dertleşeceğim kimsem yok... kızlar geçen cumartesi doktora gittik kalp atışlarını duyduk ama hafta sonundan sonra benim belirtilerim nerdeyse bitti gibi... ilk bebeğimde de kabızdım ben. öldüğünü anlamadığım son hafta kabızlığım geçmişti hatta demek oyüzdenmiş demiştim sonradan. benim şimdi de kabızlığım geçti ve eski hamilelik öncesi düzenine girdi. göğüs ağrılarım geçti, bulantılarım yok denecek kadar azaldı, gaz şikayetim bitti gibi... kızlar kötü şeyleri akla getirmemek gerek ama ben çok endişeleniyorum. içimde kötübi his var. salı günü kontrolüm var nasıl dayanıcam bilmiyorum. doktoruma sırf bu belirtiler azaldı diye gitsem bana saçma gözüyle bakar mı diye düşünüyorum... bu belirtilerin bukadar azalması için erken değil mi? inanın insan ilk bebeğini hala sebebini tam bilmediği bi durumdan kaybedince herşeyi endişe ediyo... yemin ederim hamileliğimin güzelliğini yaşayamıyorum. hep soru işaretleri hep endişe...bana hiç güzel gelmiyor hamilelik süreci... ne olacak benim halim? şu kalp dinleme cihazılarından mı alsam eve... kızlar endişelerimde haklı mıyım? sizleri sıkmak istemezdim ama bi sizler varsınız, iyi ki de varsınız...çok korkuyorum...

günaydın canım..endişen de elbet haklsıın ama her hamilelik bir olcak diye birşey yok.onda yasadıgın belırtılerı bunda yasıcan dıye bıseyde yok.hıc endıse yapıp bebegı etkılme allahın ıznıyle hıcbırsey olmaz sıkma canına.aynı seylerı yasıcam dıyeee kendını dınleyıp üzmeee.cok dıkkat et kendıne öptm

kızlar adet oluyorum çok ama çok üzgünüm kürtajdan sonra adet düzenım tam gununde gelıo ama gecen ay ılk adetım oldugu halde bukadar acı cekmemstım sımdı agrıdan ölüyrum bel bacak göğüs agrısı coook fazla.gecen ay ve ondan öncekı aylar böyle degıldı ılk defa böyle agrılı adet olyrum hayırlsı artık yaa.çok üzüldüm..

olurmu cnm benimmm yaa nie sıkılalımm.

çok haklısınn endişelerinde.bende şimdi gebe kalsam aynen senin durumunda olurdum lakin salı gününe az kaldııı4gün daha dayan ve sen böyle stres yaparsannn bebeğinde etkilenir.kendini oyalayacak bi meşgale bul lütfennn.sıkılırsan gel bize yazzzzzz

geçmiş olsun cnm benim.inş bu son olur

korkma canım her hamilelik aynı olmuyor sıkma canını allah yavrunu saa bağışlasın

kızlar hepimizi anlattığını düşündüğüm bir yazıyı paylaşmak istiyorum sizinle bu dünyada kadınlar ikiye ayrılır benim gözümde melek anneleri ve diğerleri
Neden mi? Bir kadın melek annesi olduktan sonra hiçbirşey onun için eskisi gibi olmaz.
Melek annesi ağlar . Yalnızken kimse görmezken doya doya ağlar eğer ortam müsait değilse göz yaşlarını içine akıtır ama yine ağlar.
Gülüşü anlıktır ama ağlayışı kalıcıdır , sürekli olarak kalbini demirden bir el sıkmaktadır. Nasılsın dendiğin neler söylemek ister de yalnıza iyilik der geçer.
Çevresindeki kadınların ne kadar saçma şeylere üzüldüklerini sinirlendiklerini görüp onlara içten içe kızar melek annesi hele de bu kadınların sağlıklı çocukları varsa ne anlamsız şeyler takıyorlar kafayı der ve sonuna kadar haklıdır.
Melek annesi olmadan önceki hayatını özler hep. Bir daha asla öyle olamayacağını bilir çünkü. Hayat ona gülmemiştir hele bazen umudu öyle tükenir ki işte o an meleklerinin yanında olmayı herşeyden çok ister.
Melek annesini bir tek kendisi gibi melek annesi olanlar anlar ve onlarla dertleşmek rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…