karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
hep aynı şeylerle karşılaşıyoruz zor.bu da bizim sınavımız inşaallah geçenlerden sabredenlerden oluruz canım benim az kaldı biliyorum mutluluğumuzu konuşacağız burda inşaallah(aminnnnnnnnnnnnnnnnn)))))

kızlar heryerim agrıo bacaklarım öyle bi sızlıo ki anlatamam.neden böyle oluo anlamadım son ıkı gun kaldı beklemedgım adetıme ınsallah beklenmedgı gıbı gelmzde.göğüslerim acısı fazlalastı ama karın ve bel agrım gbn beni ümitsizlstrdı normalde belırtılerımın ıcınde adet gunumde kasık agrır ve hemen adet olurdum bu sefer adet mı bebek mı bılemedım bacaklarım bıle sızlıo.okdara hamılelk belırtsı okudum ama bacak agrısı okumadım neyse bakalım hayırlısı biraz kendı kendıme konsuo gıbı oldum amaaa ınsallah güzel haberlerle gelirim.sizleride kocaman öptüm özletmeyın kenıdnızı yahuuu

bende gebeyken hiç ağrımayan göğsüm ağrıdı el değmediii resmen.

canım normalde her ay bir tane yumurta sağlıklı olgunluğa erişiyorr.normal yani bu durum kafanı yorma tatlım allah şifanı versin...

kızlar 3 arkadaşımın bebeği oldu üçüne de gidilecekmiş bende beraber hediye almayı ama gelmemeyi teklif ettim.çünkü bebek görmeye henüz hazır hissetmiyorum kendimi doğru olan bu değil mi sizce de??*

"RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİNİ ÖMRÜNÜZDE ETSİN İNŞAALLAH",sabredelim güzel günler yakındır "ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR"[/QUOTE]

merhaba canim sen nasil rahat edeceksen oyle yap.uzuleceksen gitme bosver.benimde etrafim hamile dolu bu aralar.bir arkadas 3 haftaya doguracak ve buralarda pek cevresi ve ingilizcesi olmadigi icin nazikce benden doguma gitmemi istedi.seve seve dedim ama sonra dusununce ayni gunlerde benimde dogumum olacakti ve biraz dagildim ama suan toparlandim diyebilirim.burada insanlar bebek isteyen birine bebek tozu (baby dust )gonderiyorum sana derler ,sans getirsin diye :) bende bundan guc alarak ne olursa olsun gitmeye karar verdim.kendi bebegim olmasa da yeni dogmus bebek kokusunu almak istiyorum, sevmek, kucaklamak istiyorum artik. :.(

kız minikediy allah iyiliğini versinnn beni güldürdünn başlığınla:))))

canım ben senin açtığın bir konuyu okudum bugün laparoskopi hakkında bu operasyonu yaptırdınmı yapıldıysa nasıl bir sonuç aldın başım fena halde dertte kürtajımı yapan kadın bana ne yaptıysa birdaha çocuğun olmaya bilir dedi 2 gündür araştırmadığım neden sebep bişey kalmadı pskolojim bozuldu kafam karışık artık şaşırdım birden pat diye yüzüme sağdece ultrasonla bakıp öyle dedi yapışıklık veya delik varsa bu ultrasonda görünürmü bana adet olmaya bilirsin dedi kürtaj olalı 33 gün oldu hala adet görmedim hamilede değilim yani bebeğimin öldüğünü söylediklerinde bile bukadar kötü olmadım biri bana bişey söylesin lütfen

cok gecmis olsun canim hemen panik yapma baska bir dr a git once ve muayene ol.laparoskopiye gelincede ben gecen sene oldum aciklanamayan kasik agrisindan dolayi.gnel anesteziyle yaptilar gobekten cok kucuk bir delik aciyorlar.izi kaldi fakat buyutulecek birsey degil.gaz veriyorlar karnina. omuzda vs agri olabiliyor .bazi risklerinden sozetmislerdir ama yuzdesi cok dusuk.uyaninca leyla olmustum ben bas donmesi bulanti vs coktu. .ayni gun ciktim.1-2 gun dinlendim okadar canim.kurtajla bir tutabilirsin yani

slm kızlar nasılsınız? pek uğrayamıyorum havalar soğuk diye çocukları kreşe göndermiyorum evdeler onlarla uğraşıyorum geçmişi okuyamadım pek tel den giriyorum benim hamilelik hayalleri bu ay suya düştü gelecek ay inşallah hem 6 ayım dolacak o zaman içim daha da rahat eder

ema mutluluk 27 ttmm maonyaa cnnm yorgunbulutlar ve daha sayamadıklarım inşallah iyisinizdir ttmm ve mutluluk müjdeli haberlerinizi bekliyorum hepnizi öpüyorum allah a emanet olun

aaa doktora bakkk nasıl bi kürtaj yapmışkiii bunu söylüyor.peki sen neden olamaz die sormadınmııı???benim tüpleirm tıklaıydı cnm onun için 2saat süren bi ameliyatla açıldıı.ameliyattan 2 yıl sonra kendiliğimden gebe kaldım.ona bakarsan ben kürtajda enfeksiyon kapmışım bende ilaçla adet oldum.33gün olduysa bi 10gün daha bekle ve tekrar git doktora.baktın olmuor doktorunu değiştir

saol cnmm sen nasılsın

Insallah canim mujdeyi vermek nasip olur insallah.sende cocuklardan bahsetmissin cnm kimin cocuklari.kendini ozletme bu kadar optm

bugün 6 aylık gebe olacaktım ne güzel karnım iyce belli olacaktı 4yıldır sakladığım hamilelik kıyafetleirmi giyecektimm cinsiyetini bilecektim ve artık eşyalarını alacaktımmm

işte böyle işini bilmeyen doktor canım bunlar pat diye öyle bişey dediki bırak sormayı ordan nasıl çıktığımı bilemedim çok korkuyorum artık ne yapcamı bilemiyorum

Tüm testler sonuclanmış,"Biraz pıhtılaşma var coraspin kullanabiliriz,yarın gel görüşelim" dedi.Yarın durumları öğreneyim bakalım neymiş.

iyiki sizler varsınızzz

histeroskobi oldunmu cnm??sonuç ne çıktıı??

Histeroskopi yapıldı, rahim normale göre biraz kalp şeklindeymiş onu düzeltmiş birde küçük bi parça görmüş oda polip çıktı. Ama her ikiside 1. dereceden düşük sebebi değildir daha alt sıralarda belki yeralabilir ama bunu tespit ettiğimiz için operasyon yaptım dedi. (İyi dedim bende, güvenmekten başka çare yok:))) Gerçi sonra bi doktora daha gittim neden rahim filmi çekilmeden histeroskopi yapıldı ki falan dedi (doktorlarda birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyo, o işide hiç anlamıyorum) Bilmiyorum yani durum böyle inşallah herşey doğru tam ve gerektiği gibi oluyordur:))

yarın cnm inşallah gelmezde bebegım benledr ınsallah
inşş cnm benim
Tüm testler sonuclanmış,"Biraz pıhtılaşma var coraspin kullanabiliriz,yarın gel görüşelim" dedi.Yarın durumları öğreneyim bakalım neymiş.
güzel haberlerle gel cnm benim

doktorlar birbirleirnin yaptığını beğenmio ama kimseninde iyi bişey yaptığı yok cnm..benim şimdiki gittiğim doktorda nie önce bana gelmedinn bu işte benden iyisi yok dedi ama ben bişey göremiyrmmm.önce rahim filmi çekilmelii doğru ama sen gebe kalabildiğin için tüpleirnde sorun yok demek yinede iyi olmuşş bak hiç değilse rahmin düzelmiş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…