- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.561
hep aynı şeylerle karşılaşıyoruz zor.bu da bizim sınavımız inşaallah geçenlerden sabredenlerden oluruz canım benim az kaldı biliyorum mutluluğumuzu konuşacağız burda inşaallah(aminnnnnnnnnnnnnnnnn)))))Hepimiz kürtajlarımızdan sonra sorunlar yaşadık az yada çok.Hayat işte napabiliriz,bize takdir edileni yaşıyoruz.Birkaç hafta önce bir arkadaşım tlf açtı "bebiş müjdesi verecekmisin dedi(o da bir bebiş kaybetmişti zaten bizim gibi).Bende "verirdim lakin bebişi kaybettik" dedim.Dün ortak bir arkadaşımız aradı bana diğer arkadaşımın bebiş müjdesini verdi. Herhalde beni aradığında hevesini kursağında bıraktım,o da söyleyemedi hamile olduğunu.Ama çok sevindim tabii.Hayat...
kız minikediy allah iyiliğini versinnn beni güldürdünn başlığınla:))))
eee karagün dostu olduk burada birtanem dimi,bebiş haberlerimizi almaya başlayınca da iyi gün dostu da olucaz inşlh:)
kızlar heryerim agrıo bacaklarım öyle bi sızlıo ki anlatamam.neden böyle oluo anlamadım son ıkı gun kaldı beklemedgım adetıme ınsallah beklenmedgı gıbı gelmzde.göğüslerim acısı fazlalastı ama karın ve bel agrım gbn beni ümitsizlstrdı normalde belırtılerımın ıcınde adet gunumde kasık agrır ve hemen adet olurdum bu sefer adet mı bebek mı bılemedım bacaklarım bıle sızlıo.okdara hamılelk belırtsı okudum ama bacak agrısı okumadım neyse bakalım hayırlısı biraz kendı kendıme konsuo gıbı oldum amaaa ınsallah güzel haberlerle gelirim.sizleride kocaman öptüm özletmeyın kenıdnızı yahuuu
kız minikediy allah iyiliğini versinnn beni güldürdünn başlığınla:))))
canım ben senin açtığın bir konuyu okudum bugün laparoskopi hakkında bu operasyonu yaptırdınmı yapıldıysa nasıl bir sonuç aldın başım fena halde dertte kürtajımı yapan kadın bana ne yaptıysa birdaha çocuğun olmaya bilir dedi 2 gündür araştırmadığım neden sebep bişey kalmadı pskolojim bozuldu kafam karışık artık şaşırdım birden pat diye yüzüme sağdece ultrasonla bakıp öyle dedi yapışıklık veya delik varsa bu ultrasonda görünürmü bana adet olmaya bilirsin dedi kürtaj olalı 33 gün oldu hala adet görmedim hamilede değilim yani bebeğimin öldüğünü söylediklerinde bile bukadar kötü olmadım biri bana bişey söylesin lütfen
aaa doktora bakkk nasıl bi kürtaj yapmışkiii bunu söylüyor.peki sen neden olamaz die sormadınmııı???benim tüpleirm tıklaıydı cnm onun için 2saat süren bi ameliyatla açıldıı.ameliyattan 2 yıl sonra kendiliğimden gebe kaldım.ona bakarsan ben kürtajda enfeksiyon kapmışım bende ilaçla adet oldum.33gün olduysa bi 10gün daha bekle ve tekrar git doktora.baktın olmuor doktorunu değiştircanım ben senin açtığın bir konuyu okudum bugün laparoskopi hakkında bu operasyonu yaptırdınmı yapıldıysa nasıl bir sonuç aldın başım fena halde dertte kürtajımı yapan kadın bana ne yaptıysa birdaha çocuğun olmaya bilir dedi 2 gündür araştırmadığım neden sebep bişey kalmadı pskolojim bozuldu kafam karışık artık şaşırdım birden pat diye yüzüme sağdece ultrasonla bakıp öyle dedi yapışıklık veya delik varsa bu ultrasonda görünürmü bana adet olmaya bilirsin dedi kürtaj olalı 33 gün oldu hala adet görmedim hamilede değilim yani bebeğimin öldüğünü söylediklerinde bile bukadar kötü olmadım biri bana bişey söylesin lütfen
slm kızlar nasılsınız? pek uğrayamıyorum havalar soğuk diye çocukları kreşe göndermiyorum evdeler onlarla uğraşıyorum geçmişi okuyamadım pek tel den giriyorum benim hamilelik hayalleri bu ay suya düştü gelecek ay inşallah hem 6 ayım dolacak o zaman içim daha da rahat eder
ema mutluluk 27 ttmm maonyaa cnnm yorgunbulutlar ve daha sayamadıklarım inşallah iyisinizdir ttmm ve mutluluk müjdeli haberlerinizi bekliyorum hepnizi öpüyorum allah a emanet olun
slm kızlar nasılsınız? pek uğrayamıyorum havalar soğuk diye çocukları kreşe göndermiyorum evdeler onlarla uğraşıyorum geçmişi okuyamadım pek tel den giriyorum benim hamilelik hayalleri bu ay suya düştü gelecek ay inşallah hem 6 ayım dolacak o zaman içim daha da rahat eder
ema mutluluk 27 ttmm maonyaa cnnm yorgunbulutlar ve daha sayamadıklarım inşallah iyisinizdir ttmm ve mutluluk müjdeli haberlerinizi bekliyorum hepnizi öpüyorum allah a emanet olun
aaa doktora bakkk nasıl bi kürtaj yapmışkiii bunu söylüyor.peki sen neden olamaz die sormadınmııı???benim tüpleirm tıklaıydı cnm onun için 2saat süren bi ameliyatla açıldıı.ameliyattan 2 yıl sonra kendiliğimden gebe kaldım.ona bakarsan ben kürtajda enfeksiyon kapmışım bende ilaçla adet oldum.33gün olduysa bi 10gün daha bekle ve tekrar git doktora.baktın olmuor doktorunu değiştir
saol cnmm sen nasılsın
yarın cnm inşallah gelmezde bebegım benledr ınsallahtmm cnm sen beklenmeyen adet günün ne zmaan
iyiki sizler varsınızzz
histeroskobi oldunmu cnm??sonuç ne çıktıı??
inşş cnm benimyarın cnm inşallah gelmezde bebegım benledr ınsallah
güzel haberlerle gel cnm benimTüm testler sonuclanmış,"Biraz pıhtılaşma var coraspin kullanabiliriz,yarın gel görüşelim" dedi.Yarın durumları öğreneyim bakalım neymiş.
Histeroskopi yapıldı, rahim normale göre biraz kalp şeklindeymiş onu düzeltmiş birde küçük bi parça görmüş oda polip çıktı. Ama her ikiside 1. dereceden düşük sebebi değildir daha alt sıralarda belki yeralabilir ama bunu tespit ettiğimiz için operasyon yaptım dedi. (İyi dedim bende, güvenmekten başka çare yok:))) Gerçi sonra bi doktora daha gittim neden rahim filmi çekilmeden histeroskopi yapıldı ki falan dedi (doktorlarda birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyo, o işide hiç anlamıyorum) Bilmiyorum yani durum böyle inşallah herşey doğru tam ve gerektiği gibi oluyordur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?