- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.541
günaydın kızlar.yine bana doktorrr yolları gözüküooo.hastanede yaşıyrm resmen her ay guatır ve kaıdn doktoruna gitmektennnnnn yoruldummm.sonuçta alınamıyor.
dün ara kanamam çok azdı bugünde onun için doktora gidicem ara kanamanda gel demişti.dua edin banaaaa
Hayırlı haberlerle gel inş canım dualarımız seninle.Mevlam şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah
saolasın emacım.
kızlar geldim doktordan kanamamın az olmaısna bişey demedi olabilir dedii.haftaya prşmb yine çağırdıııı.git git gelll boştan yere
Mutluluğum canımmm nasılsın ttmm rüyasında hamile görmüş seni inş rüyaları gerçek olur bir an önce evladına kavuşursun inşallah bitanem
Ttmm canımmm bazen vaktim olmuyor okuyup hemen çıkıyorum ama birkaç gündür giremedim.Kahverengi leke inş bebeğin yerleşmesine işarettir kuzum
Yaprk canımıniçi hiçbir tedaviye gerek kalmadan evladına kavuştursun Rabbim seni inşallah
Maonyaa çok geçmiş olsun canımmm.Rabbim aynı anda hem şifanı hem yavrunu nasip etsin sana inş
Secondlife bu ay hamile haberlerini alırız inş canımmm
Yorgunbulutlar ve meggie minişlerimiz nasıl iyi bakıyor musunuz onlara topiğimizin uğurları onlar.Rabbim acılarını göstermesin AMİN
Minikedy cnnm superisi sizler nasılsınız canlarım
hepsine kocaman AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNN canim benim.allah kabul etsin butun guzellikle iyilikle dolu olan dualarimizi insallah.tekrar AMIIIIIINNNNNNNNNNNNNN.
normal bi şekilde adet olmayıı ve bu ay gebemiyim değilmiyim düşüncelerimi özledim.beterin beteri bu olsa gerekkk kızlar onun için üzülmeyinnn.adet olmak bile şuanda benim için bi şans
iyiki sizler varsınızzzcanim bos yere diye dusunme.cok yiprandigini tahmin edebiliyorum ama biraz daha sabret, guclu dur.yasin da gencmis daha onunde cocuklarinla gecirecegin uzun bir omur var.bu kabuslarda hepimiz icin bitecek birgun.simdi kendimizi boyle uzup, sonra da ruh sagligi bozuk, kafayi yemis anneler olmak istemeyiz degil mi? haydi kendine gel bakayim hemen.
Öyle iyi anlıyorum ki seni, hamileliklerimde kürtajlarımdı derken mayıstan beri biyolojik saatim şaştı gitti. Hamile olmuş olmak için adet kanamasını görmek istemezken bu durumlarda da aman bir an önce olsam deyip duruyoruz:) Sıkma canını ama endişelerimizlede geciktiriyoruz bu olayı... Bende histeroskopiden sonra 21 gün cyclo progynova kullanmıştım dün bitirdim nihayet bende bu bikaç gün içinde adet olayı bekliyorum, ondan sonra 1 adet daha bekliyecekmişim (!!!!! bekleme fikrine sinir oluyorum) ondan sonra acımasızca ama sonunu göremeden tekrar denemeye başlayacakmışım... pöööffff.... bak içim sıkıldı gene:)
kızlar çıldırmak üzereyimm.kürtajdan sonra bi türlü düzelemedimm.en son gittiğim doktor lekemin durmaması ve yaptığı ulturasonda enfeksiyon kapmışsın dedii bende biliyorum.hap yazmıştı ara kanama yaşıcaksın onun 2 yada 3 günü gelirsin dedi.bende bugn kırmızıları gördüm sevindim ama sabahtan beri sadece 10kuruş büyüklüğünde bi lekem varrr.bi türlü iyleşemedim şimdiye 3.adetimin olması lazımdı normal şartlarda 4cüyü beklio olacaktımmm.napacamı şaşırmış durumdayım
kizlar ben yeni geldim doktordan.hersey normalmis.yani rahim , yumurta vs . tr'deki doktorum b12 vermisti.bu da dalga gecti niye kullaniyomusum.saglikliymisim.gerek yokmus vs.adetin 3. gunu baslayip 5 gun boyunca icecegim bir hap verdi.yumurta guclendirici.klomen tarzi galiba.hamile kalincada duruma gore aylik veya haftalik igne yapacakmis.ins.hemen hamile kalirim yarabbimmmmmm.amin.yalniz kafam karisti ve cok soru sordum diye bunu sormadim.icimde kaldi.bilenlerden rica ediyorum cevaplayin lutfen; sol yumurtalikta yumurta vardi bikac tane gordum.ama sagda yoktu yada ben goremedim.soru su ki her ay sirayla ve sadece bir yumurtalikta mi yumurta oluyor? ya da benim sag yumurtalikta is yokmu? kafam karisti bilen duyan haber etsin noluuur
Mutluluğum canımmm nasılsın ttmm rüyasında hamile görmüş seni inş rüyaları gerçek olur bir an önce evladına kavuşursun inşallah bitanem
Ttmm canımmm bazen vaktim olmuyor okuyup hemen çıkıyorum ama birkaç gündür giremedim.Kahverengi leke inş bebeğin yerleşmesine işarettir kuzum
Yaprk canımıniçi hiçbir tedaviye gerek kalmadan evladına kavuştursun Rabbim seni inşallah
Maonyaa çok geçmiş olsun canımmm.Rabbim aynı anda hem şifanı hem yavrunu nasip etsin sana inş
Secondlife bu ay hamile haberlerini alırız inş canımmm
Yorgunbulutlar ve meggie minişlerimiz nasıl iyi bakıyor musunuz onlara topiğimizin uğurları onlar.Rabbim acılarını göstermesin AMİN
Minikedy cnnm superisi sizler nasılsınız canlarım
Öyle iyi anlıyorum ki seni, hamileliklerimde kürtajlarımdı derken mayıstan beri biyolojik saatim şaştı gitti. Hamile olmuş olmak için adet kanamasını görmek istemezken bu durumlarda da aman bir an önce olsam deyip duruyoruz:) Sıkma canını ama endişelerimizlede geciktiriyoruz bu olayı... Bende histeroskopiden sonra 21 gün cyclo progynova kullanmıştım dün bitirdim nihayet bende bu bikaç gün içinde adet olayı bekliyorum, ondan sonra 1 adet daha bekliyecekmişim (!!!!! bekleme fikrine sinir oluyorum) ondan sonra acımasızca ama sonunu göremeden tekrar denemeye başlayacakmışım... pöööffff.... bak içim sıkıldı gene:)
merhaba nasinlsiniz kizlar???
merhaba nasinlsiniz kizlar???
canim bende iyiyim cok sukur benim cevremde de benimle hamile olanlar hep dogurdu cocuklarini buyutuyorlar cok yakinlarimiz ama hic anlayisli olmuyorlarrr canimi cok SIKIYORLAR yaa allah hepimize bol bol sabir versin cnmcanım benim çokkk büyük geçmiş olsun bende nacizane soğan kürünü tavsiye edebilirim bir de bebek aspirini pcosta işe yarıyor adetlerini yoluna koyar umarım.seni anlıyorum ben de yıllardır doktora gidiyorum ve görmek istemiyorum ne bileyim zor oluyor yeter ki rabbim dermansız dert vermesin.rabbim şifa versin
canım normalde her ay bir tane yumurta sağlıklı olgunluğa erişiyorr.normal yani bu durum kafanı yorma tatlım allah şifanı versin...
hoşgeldin canımın içi sen de gel hep görmeyince olmuyo seni ..iyi olmana sevindim öpüyorum çokk allah a emnaet ol tatlım.duaların için de çokk teşekkürler...
inşaallah allah seninde gönlüne göre verir canım benim
merhaba canım yoktun uzun zamandır iyiyz hmdolsun sen nasılsın??
kızlar 3 arkadaşımın bebeği oldu üçüne de gidilecekmiş bende beraber hediye almayı ama gelmemeyi teklif ettim.çünkü bebek görmeye henüz hazır hissetmiyorum kendimi doğru olan bu değil mi sizce de??*
"RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİNİ ÖMRÜNÜZDE ETSİN İNŞAALLAH",sabredelim güzel günler yakındır "ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR"
ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyrm cnmmm.ütü yapıyrm şimdi.
sen nasılsın.
topikiğin tek canlı üyesi benimm galiba
cok sukur canim iyiyim bende kahvemi yaptim oyle bir gecer zaman ki yi izliyorum eski tati yok ama aliskanlik oldu dizi bende
bende bi yandan bakıyrm cnm.osman nasıl buluosun.ben çok gıcık oluyrm.ancak bu kadar sveimsiz birini oynatabilirlerdi.eski tadı nerdeee senaryo 3sezona başlamamalı.2sezonda bitmeliki tadı damağımızda kalsın böyle cılkı çıkıo
mutluluk27 kendini nasıl iyi hissediosan öyle yap cnm.keşke çevremiz biraz daha anlayışlı olabilse.
budün doktorda sıra beklerken herkes hamileee için için ağladımmm.şimdi benimde karnım böyle olacaktı die.kimi ismini konuşuoo kimi cinsiyetinii bende çantamda dini bilgiler yazan bi kitabım vardı çıkardım onu okudumm.duymamak ve görmemek içinnn
canim bende iyiyim cok sukur benim cevremde de benimle hamile olanlar hep dogurdu cocuklarini buyutuyorlar cok yakinlarimiz ama hic anlayisli olmuyorlarrr canimi cok SIKIYORLAR yaa allah hepimize bol bol sabir versin cnm
cok sukur canim iyiyim bende kahvemi yaptim oyle bir gecer zaman ki yi izliyorum eski tati yok ama aliskanlik oldu dizi bende
genc osmana daha alisamadim cok soguk oynuyor mete ondan daha komik ve gercekci oynuyor dizi yeni basladiginda daha guzeldi ali kaptan olunca cok seviyordum diziyi simdi ha iste oylesine bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?