- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.721
canım aslında hiç değilim tamamen takıntı oldugunun farkındayım.boyum cok uzun oyüzden hiç göstermıo ama ben tartıya cıkınca fazla oldugumu bilmem yetıo banaaa :)) bende basladım bgn lımon sıktım..bgn hem pazartesı :)))) hep pazartsı baslanr gibi düşünuomyine cok degilsin canim ya benimde gobek disinda pek sikayetim yok gerci ama yinede goze batiyor, rahatsiz oluyorum.bende cok zayiftim cunku.48 kiloyla evlendim suan 60 civariyim.limon normalde sabahkine konuluyor biraz bazen unutuyorum yada useniyorum mu desem bilemedim. :) ama aksam sade ilik su.bunu eski patronum yapti acayip kilo verdi evrim gecirdi adam resmen gozlerimizin onunde tabii bol su icti arada ve porsiyonlarini da kuculttu ne spor ne de baska birsey.
slm emacım.yaprağın kızlar die bahsettiği kim???kızlarımı var??
aaa çok sasrdım ıkı tane kızı mı var ıkız mı allah bagıslasın ben burdakı herkese cocuksuz sanıodumEvet canım kızları var maşallah Allah bağışlasın
merhaba arkadaslar nasilsinizz??????
bir kac gundur kasiklarim ve belim agriyor adet sancisi gibi yaaa hamile kalmis olabilirmiyimm bir seferrr korunmasiz iliski olmustuu
asaletlim ben unutuyrm sen nie korunuosunki??
ayy cnm düğün ne zman??
iyi niyetine hayran kaldım ama kimse senın ne düşündügünden önemli değil.ben böyle bişey yapar mıydım bikmiom ama uzun uzun düşünmem gerek galıba yapmamben yurtdisinda yasiyorum canim esimin ailesi burda son gorumcemin dugunu olacak eger ben hamile kalirsam turkiyeye gidemicem ben gitmeyince esimde gidemiyor esim kardesinin dugununu gorsun diye fedakarlik yaptim esime ama kismet olacagi varsa olur zatende gecen sende ben hamile oldugum icin dugunu bir sene ertelediler baskalarini dusunmekten kendime hep gec kaliyorum yaa
iyi niyetine hayran kaldım ama kimse senın ne düşündügünden önemli değil.ben böyle bişey yapar mıydım bikmiom ama uzun uzun düşünmem gerek galıba yapmam
bence düşünmemlisin.9hafta bebeğim benle oldu veee anneme ozaman hak verdım herkesten herseyden üstündü.oyüzden allahım en kısa zamanda ısteyen herkese nasip etsın.bencee korunma 9 ay az değil.ben bu kararı sadece eşim icin aldım ama çok zor onlar beni hiç düşünmüyor ben onları allaha havale ettim evime bile gelmezler işleri düşmese, çocuğumuz yok diye insan yerine bile konulmuyoz ve benim aptalıım hala onları düşünüyorum gurbette tek başımayım artık kendimi bile savunamıyorum .
bence düşünmemlisin.9hafta bebeğim benle oldu veee anneme ozaman hak verdım herkesten herseyden üstündü.oyüzden allahım en kısa zamanda ısteyen herkese nasip etsın.bencee korunma 9 ay az değil.
canım adet günün geçmeden hiç acaba mı deme neden dersen gecen ay resmen bütün belirtileri yaşadım bulantı kasık agrısı bel bacak agrısı ve biton sey.akıntıda yogundu.hatta göğüslerim damarlandı dıye sevnmstım öle hissetmstım ama adetım bı geldı resmen bütün hayal kırıklıgını yasadım ..bence gününün gecmesını bekle ınsallah gelmez adetın ve bebısın senledır..haklısın canım korunmıcam birazda kendime fedakarlık yapayım. Akıntım çoğaldı aceba hamile kalmış olabilirmiyim
canım adet günün geçmeden hiç acaba mı deme neden dersen gecen ay resmen bütün belirtileri yaşadım bulantı kasık agrısı bel bacak agrısı ve biton sey.akıntıda yogundu.hatta göğüslerim damarlandı dıye sevnmstım öle hissetmstım ama adetım bı geldı resmen bütün hayal kırıklıgını yasadım ..bence gününün gecmesını bekle ınsallah gelmez adetın ve bebısın senledır..
Kızlar bi soru sordum hiç biriniz cevap vermemissiniz.bukdar zormu cevap vermek alt tarafı pıhtılasmo sonuclarını nezaman cıkar diye sordum
anladım cnm cevabın için teşekkür ederim.keşke özele ve iyi bi doktora gitme şansı bende de olsaydı cok isterdım.ama malesef eşimin işinden dolayı hakkarideyiz.buradada özel yok devlet hastanesinde yaptrcam orda calısan arkadas pıhtılasma testı için herhangı bölümden randevu alabılrsın dedı.sizde de mi böyle oldu.Cevap vermek niye zor olsun tatlım, kendi adıma sorunu yeni gördüm:)) Öncelikle yapılan testlere ve yaptırdığın merkeze bağlı. Edinsel yani sonradan kazanılmış pıhtılaşma faktörülerini içeren testler 4-5 günde çıkıyor genelde. Genetik yani doğuştan gelen pıhtılaşma faktörlerini içeren testler (Faktör V Leiden ve MTHFR mutasyonları gibi) 7-15 gün arasında falan çıkıyor. Ben tetkiklerimi özel ve iyi bir hastanede yaptırdım dolayısıyla sürede biraz hızlı oldu sanırım ama en azından benim yaptırdığım yerde böyle idi..
anladım cnm cevabın için teşekkür ederim.keşke özele ve iyi bi doktora gitme şansı bende de olsaydı cok isterdım.ama malesef eşimin işinden dolayı hakkarideyiz.buradada özel yok devlet hastanesinde yaptrcam orda calısan arkadas pıhtılasma testı için herhangı bölümden randevu alabılrsın dedı.sizde de mi böyle oldu.
anladım cnm coook tesekkür ederimm.sagolasın.allah sana bana ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.buay çoook istiyorummOlsun canım, devlet hastaneleride son derece güvenilir bence, bir sürü insanda orda tedavi oluyor sonuçta...Hem böylelikle daha ekonomik hatta hiç para harcamadan yaptırırsın...Sadece süreç belki biraz daha uzar...Ben malesef zamansızlıktan dolayı haftaiçi hastaneye vs gidemediğimden dolayı ve özelde her saat hervakit işlem yaptırabildiğimden dolayı ve kadın doğum doktorum orda olduğundan dolayı böyle bir merkezde yaptırdım ve kan tahlilleri için bence epey uçuk bi para ödedim.
Benim 2. düşükten sonra doktorum araştıralım artık bunu dedi ve kendisi istedi bu testleri...Ayrıca başka bir yere gitmedim yani...Sende bir kadın doğum dokturna gidip durumunu anlatabilirsin ya da hematologlarda talep eder sanırım bu testleri, doktora gidipte ben bunları yaptırmak istiyorum dersen biraz daha zor olabilir bence adama işini öğretmek gibi bir durum oluşabilir. Sen bence bir doktora git (Kadın doğum olabilir) ona durumunu anlat o da talep etsin bu testleri, olsun bitsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?