- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.701
hosbulduk canim...
cok sukur iyiyim sen nasilsin
valla sizlerde olmasaniz gurbet elde yapayanlizim derdimi dinleyen kimsem yok... bazen aynada kendimle konusuyorum agliyorum agliyorum sonra yine ben kendimi teselli ediyorum allah hepimize sabir versin kuzum
canım benim yaa aynıyız hep rabbim sabır versin hepimize güç versin hüznümüzü mutluluğa çevirecek yeni canlar nasip etsin ne diyim...
dün uyuyamadım telefondan müzik dinlemeye karar verdim.rafet el romandan yaram ne kanar ne kabuk bağlar .. şarkısını açtım.herkes sevdiğine söyler bilinmez mi bu şarkılar bana hep kuzumu hatırlatır ..sizlerde öylesiniz biliyorum neyse ki benimm yanımda olmasından daha da güvenli bir yerde MEVLAMIZIN yanında inşaallah cennetine girdirecek bizi meleklerimiz...
sorumu takıntılı görmeyenlere bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim canlarım ;
bende 2 adet yumurta gelişmişti ikisi de ayn zmanda mı çatlıyor yoksa farklı zamanlarda mı???
iyi akşamlarr:):)
cok ama cok kötüyüm artık düzelmek istiyorum cok yemek yemeye bsladım hormonlarım bıle dgstı hıc kılo almazdım 3 4 kılo aldım ve bunu durdurmak ıstryrum artık ben zayıflıga alstım böyle kalmak istyrum hamıle kaldıgımı ögrendıgım güne kdar yeşil çay içerdim onun bebek üzerinde zararı varmı takrar baslamk ıstyrum ıstahımı kapatıo en azından.hamılelge kadar ıcsem ?????
canım cevabın için teşekkür ederim.bende senın gıbı düşünüyorum tam baslayım spor yapayım fln dıom ya bbek varsa diyip vazgeçiyorum...içtiğim yeşil çay su sallama olanlar varya dogadan..hamilelikte asla önerilmio.bebekte kalp sorunu oluomus..adetım 4 5 gün gecmıstı ben bebek düşünmedgm için ögrenen kadar içtim.oyüzden hep ondan mı oldu dıye kızıom kendımeee.asla önerılmeyen bı cay.oyüzden öncesinde zararı olur mu ki acaba _ayni dertteyiz canim.su kilo isini bir turlu rayina koyamiyorum.rejim yapiyim diyorum ama hamilelik planladigim icin uygun olmaz diye duzenli ve cesitli yemeye devam ediyorum.beslenme cok onemli cunku hamilelik oncesi ve sonrasi.ictigin saf yesil caysa birsey olacagini sanmam canim abartmadigin surece.
merhaba canim. bildigim kadariyla kac yumurta olursa olsun en iyisi ve buyugu catliyor sadece ama yanlis bilme olasiligim %49 :)
canım cevabın için teşekkür ederim.bende senın gıbı düşünüyorum tam baslayım spor yapayım fln dıom ya bbek varsa diyip vazgeçiyorum...içtiğim yeşil çay su sallama olanlar varya dogadan..hamilelikte asla önerilmio.bebekte kalp sorunu oluomus..adetım 4 5 gün gecmıstı ben bebek düşünmedgm için ögrenen kadar içtim.oyüzden hep ondan mı oldu dıye kızıom kendımeee.asla önerılmeyen bı cay.oyüzden öncesinde zararı olur mu ki acaba _
Kızlar bi soru sordum hiç biriniz cevap vermemissiniz.bukdar zormu cevap vermek alt tarafı pıhtılasmo sonuclarını nezaman cıkar diye sordum
bak cnm okudugum yazıların bı parcası bgn baya arastrdım Yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyor.Türkiye'de 12 bin bebek doğuştan kalp hastalığı riski taşıyor. Doç. Dr. Arda Saygılı, bu hastalıkların tanısının anne karnından itibaren konulabildiğini belirterek uyardı: Anneler hamilelik döneminde yeşil çay içmemeli. Çünkü yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyoaaaaaaa onerilmedigini ilk defa duyuyorum hamilelikte.buradaki websitelar oneriyor hep cok icmemek sartiyla cunku icinde caffeinde var.ama ictigin cay kutusunda oyle birsey yaziyorsa icme canim icinde baska seylerde katmis olabilirler cunku.
bak cnm okudugum yazıların bı parcası bgn baya arastrdım Yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyor.Türkiye'de 12 bin bebek doğuştan kalp hastalığı riski taşıyor. Doç. Dr. Arda Saygılı, bu hastalıkların tanısının anne karnından itibaren konulabildiğini belirterek uyardı: Anneler hamilelik döneminde yeşil çay içmemeli. Çünkü yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyo
denemedim cnm ama bgnden itibaren deneyim.limon falan sıkıo musun..bnm boyum 174 kilom 56ydı evlınce gelinlik pek hos durmaz dıye 60 oldum.çok idealdi ama şimdi kürtajdan snra annem yerımden kıpırdatmadı haddınden fazla tatlı muz ne varsa yedım ozaman aldım kılo.63 64 gelıommmilik su icmeyi denedinmi tmm'cim.ben arada iciyorum hem rahatlatiyor hem saglikli hemde zayiflatiyormus duzenli icilince sabah uyaninca ve aksam yatmadan once.
Kızlar bi soru sordum hiç biriniz cevap vermemissiniz.bukdar zormu cevap vermek alt tarafı pıhtılasmo sonuclarını nezaman cıkar diye sordum
denemedim cnm ama bgnden itibaren deneyim.limon falan sıkıo musun..bnm boyum 174 kilom 56ydı evlınce gelinlik pek hos durmaz dıye 60 oldum.çok idealdi ama şimdi kürtajdan snra annem yerımden kıpırdatmadı haddınden fazla tatlı muz ne varsa yedım ozaman aldım kılo.63 64 gelıommm(((((((((((
hosbulduk canim...
cok sukur iyiyim sen nasilsin
valla sizlerde olmasaniz gurbet elde yapayanlizim derdimi dinleyen kimsem yok... bazen aynada kendimle konusuyorum agliyorum agliyorum sonra yine ben kendimi teselli ediyorum allah hepimize sabir versin kuzum
canım benim yaa aynıyız hep rabbim sabır versin hepimize güç versin hüznümüzü mutluluğa çevirecek yeni canlar nasip etsin ne diyim...
dün uyuyamadım telefondan müzik dinlemeye karar verdim.rafet el romandan yaram ne kanar ne kabuk bağlar .. şarkısını açtım.herkes sevdiğine söyler bilinmez mi bu şarkılar bana hep kuzumu hatırlatır ..sizlerde öylesiniz biliyorum neyse ki benimm yanımda olmasından daha da güvenli bir yerde MEVLAMIZIN yanında inşaallah cennetine girdirecek bizi meleklerimiz...
bak cnm okudugum yazıların bı parcası bgn baya arastrdım Yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyor.Türkiye'de 12 bin bebek doğuştan kalp hastalığı riski taşıyor. Doç. Dr. Arda Saygılı, bu hastalıkların tanısının anne karnından itibaren konulabildiğini belirterek uyardı: Anneler hamilelik döneminde yeşil çay içmemeli. Çünkü yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyo
ilik su icmeyi denedinmi tmm'cim.ben arada iciyorum hem rahatlatiyor hem saglikli hemde zayiflatiyormus duzenli icilince sabah uyaninca ve aksam yatmadan once.
İki gündür yine delirmiş gibi ağlıyorum, artık bazen farketmeden başlamış oluyorum ağlamaya(6 aydır bu dünya bana dar oldu, çok şükür bugünlerimizede şükür ama elde değil işte... Olumlu düşeneyim olumlu olsunlar, kötü düşünüp kötüyü çağırmamalar.... Ya - pa - mı - yo - rum!!!! Kimse (kocamda dahil) kimse beni anlamıyor, anlayamazda, 6 ay içinde 2 tane miniğim gitmiş ellerimin arasında, eğer dursaydı önümüzdeki 1-2 hafta içinde doğacaktı mesela ilki, kalbinin sesi kulaklarımdan hiç gitmiyor ve son ultrason görüntülerindeki zıplayışları (( No'lur kusuruma bakmayın şu sıra kendimi ya kağıtlara yazıp atıyorum ya da burda sizlere....Öyle yalnızım ki, öyle tahammülsüzüm ki, öyle sabırsızım ki....
kızlar nasılsınız kaç gündür yazamadım..adetlerim cok agrılı ve pıhtılı geçiyo.mide bulantısı baş dönmelerim arttı..sizde de kürtajdan sonra adetler pıhtılı ve agrılı mı geçti..bi gün yataktan kalkamadım.hastane de calısan arkdasımı aradım ve kan pıhtılasması testinin yapıldıgını ögrendım yanı burda.ama makinalar bozukmus manuel yapılıomus..bende olsun dedım ve yarın için randevu aldım..herhangi bölümden girip pıhtılasma testı yaptrmak istyrum mu dıcem arkadas her bölüm yapıo dedı bende ıc hastalıkları bölümünden aldım ınanılmaz böbreklerım agrıo hamılelıkte de bu sorun vardı hala devam edıo hem bu bölümden girip böbreklerıme baktırırım hemde kan pıhtılasması testimi yaptırırım diye düşündüm.sizce mantıklı mı.sonucları sızler ne zaman aldınız..cok soru sormus olabırım ama yardımınıza ihtiyacım var eşimde göreve gitti 2 3 gün yok..isyandayıım buara
Yaprk kızların telaşından giremiyor galiba umarım kızlarda kendi de iyidir.
Meggieeee canım siz nasılsınız arada haber vermeyi ihmal etme tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?