karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

canım benim yaa aynıyız hep rabbim sabır versin hepimize güç versin hüznümüzü mutluluğa çevirecek yeni canlar nasip etsin ne diyim...
dün uyuyamadım telefondan müzik dinlemeye karar verdim.rafet el romandan yaram ne kanar ne kabuk bağlar .. şarkısını açtım.herkes sevdiğine söyler bilinmez mi bu şarkılar bana hep kuzumu hatırlatır ..sizlerde öylesiniz biliyorum neyse ki benimm yanımda olmasından daha da güvenli bir yerde MEVLAMIZIN yanında inşaallah cennetine girdirecek bizi meleklerimiz...

o şarkı benim favorilerimden hep dilimde hem söyler hem ağlarım inşallah meleklerimizle cennette beraber olacağız.

slm kızlar epeydir yazamadım iş yerinde yğundum hafta içi. hafta sonu memlekete gidip geldik bu akşam üzeri anca oturdum pc ye yorgunum geldim kaç çeşit yemek falan yap hafta içi için öyle iş güç koşturma öbür türlü bi gelişme yok bende yani daha doğrusu korunmaya devam ... hayırlısı bakalım vakti zamanı gelicne hayırlısı ile nasip olur inşş tekrar bebişler

inşş herkes iyidir olumlu düşünmeye çalışınn stres sıkıntı sadece kendimize zarar unutmayınn sabırrr ...

Kızlar bi soru sordum hiç biriniz cevap vermemissiniz.bukdar zormu cevap vermek alt tarafı pıhtılasmo sonuclarını nezaman cıkar diye sordum

sorumu takıntılı görmeyenlere bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim canlarım ;

bende 2 adet yumurta gelişmişti ikisi de ayn zmanda mı çatlıyor yoksa farklı zamanlarda mı???

iyi akşamlarr:):)

merhaba canim. bildigim kadariyla kac yumurta olursa olsun en iyisi ve buyugu catliyor sadece ama yanlis bilme olasiligim %49 :)

ayni dertteyiz canim.su kilo isini bir turlu rayina koyamiyorum.rejim yapiyim diyorum ama hamilelik planladigim icin uygun olmaz diye duzenli ve cesitli yemeye devam ediyorum.beslenme cok onemli cunku hamilelik oncesi ve sonrasi.ictigin saf yesil caysa birsey olacagini sanmam canim abartmadigin surece.

canım cevabın için teşekkür ederim.bende senın gıbı düşünüyorum tam baslayım spor yapayım fln dıom ya bbek varsa diyip vazgeçiyorum...içtiğim yeşil çay su sallama olanlar varya dogadan..hamilelikte asla önerilmio.bebekte kalp sorunu oluomus..adetım 4 5 gün gecmıstı ben bebek düşünmedgm için ögrenen kadar içtim.oyüzden hep ondan mı oldu dıye kızıom kendımeee.asla önerılmeyen bı cay.oyüzden öncesinde zararı olur mu ki acaba _

aaaaaaa onerilmedigini ilk defa duyuyorum hamilelikte.buradaki websitelar oneriyor hep cok icmemek sartiyla cunku icinde caffeinde var.ama ictigin cay kutusunda oyle birsey yaziyorsa icme canim icinde baska seylerde katmis olabilirler cunku.

Kızlar bi soru sordum hiç biriniz cevap vermemissiniz.bukdar zormu cevap vermek alt tarafı pıhtılasmo sonuclarını nezaman cıkar diye sordum

benimki 1 hafta icinde cikmisti sanirim canim ama onceki yazinda manuel yapcaklar demissin.o yuzden daha uzun surebilir.

aaaaaaa onerilmedigini ilk defa duyuyorum hamilelikte.buradaki websitelar oneriyor hep cok icmemek sartiyla cunku icinde caffeinde var.ama ictigin cay kutusunda oyle birsey yaziyorsa icme canim icinde baska seylerde katmis olabilirler cunku.
bak cnm okudugum yazıların bı parcası bgn baya arastrdım Yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyor.Türkiye'de 12 bin bebek doğuştan kalp hastalığı riski taşıyor. Doç. Dr. Arda Saygılı, bu hastalıkların tanısının anne karnından itibaren konulabildiğini belirterek uyardı: Anneler hamilelik döneminde yeşil çay içmemeli. Çünkü yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyo

o zaman icmeyi birakalim ya bunun olasiligi bile yeter bizim gibi kotu tecrubeli melek annelerine.

ilik su icmeyi denedinmi tmm'cim.ben arada iciyorum hem rahatlatiyor hem saglikli hemde zayiflatiyormus duzenli icilince sabah uyaninca ve aksam yatmadan once.

ilik su icmeyi denedinmi tmm'cim.ben arada iciyorum hem rahatlatiyor hem saglikli hemde zayiflatiyormus duzenli icilince sabah uyaninca ve aksam yatmadan once.
denemedim cnm ama bgnden itibaren deneyim.limon falan sıkıo musun..bnm boyum 174 kilom 56ydı evlınce gelinlik pek hos durmaz dıye 60 oldum.çok idealdi ama şimdi kürtajdan snra annem yerımden kıpırdatmadı haddınden fazla tatlı muz ne varsa yedım ozaman aldım kılo.63 64 gelıommm (((((((((((

yine cok degilsin canim ya benimde gobek disinda pek sikayetim yok gerci ama yinede goze batiyor, rahatsiz oluyorum.bende cok zayiftim cunku.48 kiloyla evlendim suan 60 civariyim.limon normalde sabahkine konuluyor biraz bazen unutuyorum yada useniyorum mu desem bilemedim. :) ama aksam sade ilik su.bunu eski patronum yapti acayip kilo verdi evrim gecirdi adam resmen gozlerimizin onunde tabii bol su icti arada ve porsiyonlarini da kuculttu ne spor ne de baska birsey.

Allah dert vermesin canım ama bir sıkıntın olursa çok özelde değilse gel burda dök içini rahatla.Rabbim yüzümüzü güldürsün inş

Ah bitanem çok şükür çok güzel yerde meleklerimiz bunları düşündükçe huzur buluyor insan.Akşam eşimin teyzesinin bebeğini görmeye gidecez 3 günlük bebiş.Belki üzülecem biraz ama o cennet kokusunu doya doya çekecem içime benim kızım yaşasaydı 2 ay büyük olacaktı ondan.Ama Rabbimin takdiri neylerse güzel eyler Mevlam

Bilgi için teşekkür ederiz bitanem

Bende sabahları limonlu içiyordum canım bir aralar bıraktım nedense.Hemen başlayayım inş

Yaprk kızların telaşından giremiyor galiba umarım kızlarda kendi de iyidir.

Meggieeee canım siz nasılsınız arada haber vermeyi ihmal etme tatlım

damdan düşenin halini damdan düşen anlar.bizide birbirimizden başka kimse anlamaz cnmmm

geçmiş olsun tatlım.eğer bu ay kendini üşüttüysen ağrıların ondan olabilir die düşünüyorum.kan pıhtılaşması testini, her bölüm yapıomu bişmiyorum ama arkadaşın öyle dediyse doğrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…