karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
anladım cnm coook tesekkür ederimm.sagolasın.allah sana bana ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.buay çoook istiyorumm (

:) İnşallah canım, zaman herşeyin ilacı evet ama bu duygunun ilacı değil sanırım:) Zaman geçtikçe daha çok istiyosun olmadıkça daha çok istiyosun kaybettikçe daha çok istiyosun...

:) İnşallah canım, zaman herşeyin ilacı evet ama bu duygunun ilacı değil sanırım:) Zaman geçtikçe daha çok istiyosun olmadıkça daha çok istiyosun kaybettikçe daha çok istiyosun...
okadar doğru tanımlamıssın ki.dick bişey bulmadım tam beni anlattın.korunurken oldu.içimizde o ask varmıs cok sevındım.kaybettık bu sefer ıkımızde artık kesın ıstıoz dedık.neyse bı adet dönemi gecsın dedık hemen adet olmak ıstedım oldum hemen bebek olsun istedım olmadı bu ay şimdi ise cok cok istiıom :) allah hakkımızda hayırlısını versin.elbet zamanı vardr ama ozaman gelsın ıstıom kavusmak ıstym bebegıme.sevmek istiyrum gecelleri uykusuz kalmak istiyrum

çok var daha ağustos ayında çok üzülüyorum.

ayy cnm yaaa.sen ne yaşadını daha iyi bilirsin tabşde bi önerim var kimse için kendini ertelemeyi değmez.eğer çocuğun zor oluyorsa benim gibi hiç korunma derim eşinin ailesinede açıklama yapmak zorunda değilsin ki eğer yapmak zorundaysanda korundumuz halde oldu dee.ne bilim ağustosa çok var daha.deniyoruz ama hani hemen oluyomuki.gebe kalırsanda eşin 2günlüğüne tek gidip gelsin nolucakki

haklısın canım evet zor oluyor hatta 5 kere tüp bebek bile denedik hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı 1 yıl sonra doğal yolla hamile kaldım oda bıraktı beni inan ne yapacağımı şaşırdım iyi fikir verdin uygulucam inşallah olur tez vakitte pisikolojim bozuldu aff.

bebeğin zor oluyormuş sakın korunma derimmm cnm sakın.kimse senden daha önemli değil

arkadaslar bisey dicem sizlere facebook kullaniyorsaniz orda kapali bi grup acalim orda toplanalim dualar edelim birbirimize ne dersniz

bende şaşırıdm allah bağışlasın

aaa çok sasrdım ıkı tane kızı mı var ıkız mı allah bagıslasın ben burdakı herkese cocuksuz sanıodum

Evet canım kızları var maşallah Allah bağışlasın

Yaprk kızların telaşından giremiyor galiba umarım kızlarda kendi de iyidir.

Meggieeee canım siz nasılsınız arada haber vermeyi ihmal etme tatlım

slm emacım.yaprağın kızlar die bahsettiği kim???kızlarımı var??
çok sağolun allah sizede versin inşallah evet 2 kızım var 5 ve 3 yasında ikizlerim doğsalardı şu an 4 çocuğum olacaktı ben biraz genç anne oldum 21 yaşındayken büyük kızım doğdu biz eşimle 4 çocuk istiyorduk zaten 2 kız 2 erkek allah verdi de ama oğullarıma kavuşamadan ayrıldık inşallah cennette kavuşuruz

maonyaam nasıl oldun canım toparlanabildin mi?

ema canım küçük kızım hasta delirmek üzereyim gözünün akı kan toplamış birde öksürüyor uyku uyuyamıyorum iyileşsinde uyumayayım sen nasılsın canım ben arada girip okuyorum ama inan cevap yazmaya fırsat bulamıyorum küçük kızımı artık kreşe göndermeyecem zaten ordan bulastı

ttmm canım kırmızıları görmüşsün üzüldüm ya herşeyin hayırlısı olsun bu arada eşin göreve gittiğinde tek mi kalıyorsun?

mutluluk 27 durumun inşallah göbüşün doludur dualarım seninle bitanem

asaletlim canım 9 ay çok uzun hele birde zor hamile kalan biri için bence korunmayı birak inşallah allah gönlüne göre verir

topiğimizin hamileleri nerdesiniz

diger sayamadığım arkadaşlar kusuruma bakmayın aklım kızımda sizler nasılsınız hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

arkadaşlar bugün hiç iyi degilim.26 haftalık ikizlermi kaybedeli 2 buçuk ay oldu.bugün hamileligimz aynı giden arkadaşımdogum yaptı..bütün cesaretimi toplayıp hastaneye geçmş olsna gittim.odaya girdm iyiydm ama daha fazla dayanamadm..herşy gözümün önüne geldi.benm meleklerm yaşasaydı bende bu zamanlar dogum yapacaktım..dayanamdm işte aglamaya başladm..arkadaşmda üzüldü gözleri doldu bana teselli vermeye calıştı ama o an herşy boştu..onuda bu mutlu gününde üzmek istemezdm..ama dayanamadm..odadan cıktım iyice agladm..cok caresiz hissettm kendmi..boşlukta gibiymm..Allahn iznyle bi kere daha adet olaym bırakıcm korunmayı.doktrda 3 ay demşti..cok şükürki norml dogum yaptım yoksa daha cok beklemk zorundydım

canım alah bağıslasın ben çoçuğun yok sanıodum ne güzel annelık duygusunu tatmıssınn.hayırlısıyla bende artık istiyorum hemde öncekılerden daha çok.neden böyle oldu bilmiom ..evet cnm yalnız kalıom bu dag basında..galiba yalnızlık da beni böyle takıntılı yaptı.zaten bu gidişle bebeğimiz zor olcak..hep görev hep görev. buarada cok geçmiş olsun canım..

Son düzenleme:
tmm inan senin haline çok üzülüyorum adam çatlar ya dağ başında kalmaktn.kaç yıl daha kalacaksınızz orda

yaprk iyi olmaya çalışıyrmm.prşmb günü kontrolüm varr.inşş iyi haberlerle gelirim

tmm inan senin haline çok üzülüyorum adam çatlar ya dağ başında kalmaktn.kaç yıl daha kalacaksınızz orda
her ay sayıyorum cnm tam 18 ay var..cok sıkıcı hayat ders bile çaslısmak gelmio içimden..bebeğim olsaydı beni bu yalnızlıktn psikoljıden bı okurtarabılrdı..her an eşim iyimi merakı da cabası

her ay sayıyorum cnm tam 18 ay var..cok sıkıcı hayat ders bile çaslısmak gelmio içimden..bebeğim olsaydı beni bu yalnızlıktn psikoljıden bı okurtarabılrdı..her an eşim iyimi merakı da cabası

allah yardımcın olsunnn

merhaba arkadaslar nasilsinizz??????
bir kac gundur kasiklarim ve belim agriyor adet sancisi gibi yaaa hamile kalmis olabilirmiyimm bir seferrr korunmasiz iliski olmustuu

İnşallah hamilesindir canım benim

Bu ay göbüşün bebişle dolsun inş canım :)

Oy kıyamam ben ona geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

Bende dün akşam eşimin teyzesinin bebeğini görmeye gittim benden 2 ay sonra hamile kalmıştı zor bir akşamdı seni çok iyi anlıyorum canım

selam herkese kızlar ya beyaz gibi akıntı oluyo bende neden olur ki acaaba ? bide hani korunmayı bırakanlar çalışmaya başlayan arkadaşlar önce doktora gittinzmi kontrole folik asite başladınız mı biz de artık düşünecez inş eşimle net konuşabilirsek 6 buçuk ay oldu malum kaybedeli (

selammmmmmmmm canımmmm arkadaşlarımmmm:):)nasılsınız?keyifler yerinde inşaallah...

dün geldim yazılarınızı okudum alıntı yaptım cevap verecekkken içeri gitmek zorund kaldım geldimki eşim yanlışlıkla silmiş:):):)

yanii hepinize mutlu huzurlu neşeli gönülden güzel günler diliyorum...
GÖNLÜNÜZDEKİ ÖMRÜNÜZDEKİ OLSUN CANLARIMMM:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…